valborg

och det finns det ingen dag som heter här så det firas inte :) lite småskönt sådär att inte behöva tänka på att man måste dricka och stressa och blablabla..  men jag tänker på er alla som ser fram emot denna dag och hoppas den är bra :D

(sista arbetsdagen för denna vecka idag .... weeeehooooo :D:D:D:D:D)

CHOP CHOP

elände !!!!!

gaaash ... kommer ni ihåg för någon vecka när jag hade så förbannat ont i huvudet rent ut sagt ?!! men tack och hej pollenallergi .. fick bekräftat idag av saara-sjuksköterska att jag är pollenallergiker .. berättade om att jag va täppt och att jag hade blött näsblod i stora mängder idag ... för jag fick två mer attacker efter den riktigt stora från imorse .. JAG BLIR SÅ TRÖTT !!  ...  Så hon frågade mig om jag hade haft huvudvärk ... jo men visst sa jag .. hon bara : GRATTIS .. tydligen är det extra mycket pollen i virginia i år ...

ARG

rättelse

malin fyller ju förstås år idag .. hehe :D SORRY

onsdag

höll på att skriva måndag på överskriften , blev glad över att det inte va så :)

idag har varit en lustig dag . firade laila idag på playdaten vi hade .. hade köpt en ballong och presenter ;P så vi lekte med ballongen och spelade in en film, ja jo det va ju jättekul :) två minuter senare fick jag lite lätt näsblod som blev en hel fors med näsblod .. laila lekte sjuksyster och gav mig massa papper , låg ner på golvet och det ska ju hjälpa .. aa eller hur .. det började rinna över i näsan och rann i ansiktet .. så jag ställde mig över vasken i över 10 minuter och det forsade ut blod .. läskigt mycket .. fick stopp på det till slut iaf :)
Laila bjöd även på brasilianskt kaffe och då vill jag bara passa på att säga DRA ÅT HELVETE svenskt kaffe för det smakar blää . brasilianskt kaffe är något utav ett under .. har aldrig druckit så mycket kaffe .. fick även smaka brasiliansk choklad .. gillar våran choklad bättre dock :D
Vi planerade även resan på söndag till Kingsdominion .. najsbajs . ska regna :) men det skiter vi i och hoppas på att köerna ska minskas .. hehe .

Ikväll blir det aupairmöte med camilla , då vi missade förra mötet , ups. så vi ska la ta och hitta på något efter det :) Händer faktiskt inte så mycket mer ... 3 timmar till idag och 6 imorgon .. sen är det långledigt :D sånt gillar vi .. ska fira malin på fredag som fyllde 20 år igår , grattis till henne .

CHOP CHOP

almost live from webcam






vi hade galenskaper framför webbkameran nyss , ganska kul faktiskt .. bara så ni vet :)

CHOP CHOP

många dagars uppdatering

ujujuj , nu ligger jag efter.  hade bloggtorka men ändå inte liksom . va lite trött på bloggen så ni får förlåta mig . Dock har det hänt massa sen fredags så vi får se hur stort blogginlägg detta blir :)

Fredag:
Mina värdföräldrar åkte iväg till Jamaica på bröllopp så jag började runt 7 på morgonen .. Sedan vart det en "världsplaydate" , vi va fem aupairer i mitt hus som lagade lunch och bara tjittjattade. vi alla va från olika länder också,  pretty awesome :D sverige , finland, danmark , brasilien & thailand. En väldigt rolig playdate , men stökigt blev det och det fanns ett par ungar som misskötte sig som tex ashley och max !! dom fick för sig att klä av sig nakna då ashley kom upp med de ideen för tredje gången med någon . jag va fly förbannad för dom hade gömt sig bakom en soffa och suttit nakna i källarn , ungar !! så jag vet inte hur många playdatar jag kan göra med henne igen . jaja,  förövrigt va det jättekul som sagt , tror vi aupairer hade mera roligt , vi hoppade studdsmatta och grejjade . hehe . dagen gick ganska fort men va sur då jag jobbade 11,5 timme !
Camilla kom och umgicks och vi åkte till starbucks och sedan till giant för att handla mat och sedan hem och laga mat :D såg film och jag va skittrött :P men det va en trevlig och lugn kväll .


thailand och danmark

sverige

finland

brasilien ;)

barnen :)

Lördag:
Ungarna kom hem från alla övernattningar dom gjorde , eftersom jag inte kan ta hand om dom 24/7 . Så vid 11 kom max hem och han gick snabbt upp till ellas hus för att bada i en lite plastpool . Sen kom blake hem vid 12 . vi gjorde lunch sen kom chase vid 2 , vi gjorde oss iordning och åkte till lacrossen med blake, vi andra vände hem igen för det va så himla varmt . åkte tillbaka och tittade på sista biten , blake gjorde mål :) Chase glömde sitt DS så vi fick vända när vi åkte till baltimore , inget DS kvar , får hoppas på det bästa att någon snäll har lämnat in den någonstans ! Vi åkte tillbaka och lyckades komma fram till baltimore och big pops house. 

Söndag:
Åkte till kyrkan på morgonen i baltimore , åkte sedan därifrån direkt hem till south R med max och chase . va hemma runt 12.30 , vi gjorde visst ett stopp på donken för lunch :) sedan hem och göra ingenting i en liten stund , sedan blev det att åka bil till simträningen för chase .. och sedan hem igen . vi väntade på big pop så jag kunde sluta , för han och blake skulle komma senare då dom skulle göra något . slutade runt halv 6 , ringde laila och gratulerade henne på hennes 21 års dag , slutade med att vi åkte till pizza hut på hennes begäran . haha . hon tjatade om att det va hennes födelsedag hela kvällen :)


laila och sofie

laila och jag

patrizia


Idag:
Ska bli megavarmt idag med .. börjar jobba snart dock . jobbar till 10 ikväll , USCH ! jaja, snart är det helg :) The hills ikväll med. . underbart :) får ju inte glömma att färjan är också . längtar alltid lika mycket till måndagar , jag ser ju inte min johanna idag heller "/ får bli en annan dag .
CHOP CHOP

väderuppdatering



91 F är ungefär 33 grader :D GAAAH .. älskaälskaälska ... ville bara säga det.

CHOP CHOP

torsdagspicknick

idag har jag varit hos grabbarna på verkstan och bytt lite olja och fått bilen tvättad .. naajs. sånt gillar vi :) alltid lika kul att komma dit och dom kallar mig för "mam" och håller upp dörrar ;) mera sånt i världen .

plocka upp maxi på preschool , hem och käka lunch sedan fick vi för oss att ha låssaspicknick ute på altanen. jag drog fram kameran och lyckades göra ett par filmer . skitfint väder ute också :) älskart .. ja just det carro : 85 är runt 30 grader . hehe .. ska försöka länka till en konverterare på bloggen .. kommer inom kort .

 


 




jag är stolt över att jag fick med ett raseriutbrott i tredje filmklippet ;) hehe .. andra filmklippet är ganska kul då max försöker spela in samma video igen efter att ha tittat på den .. kan ni se hur petig han är ? så fort han stakar sig så början han om .. hehe .. sötnos <3

CHOP CHOP

fruuuukost : )


makrillsmackor och oboy <3

YUMMY

igor ..

sofie och jag satt och snackade på msn , vart uttråkad och hon kom över . vi åkte till giant och hyrde filmen Igor , askul film . Blake tycker dock att han är äldre än mig då jag tittar på tecknat , strunt samma :)

Jag köpte också ett last med vatten .. jaja , just nu är det såhär att våran vattenmaskin funkar inte , is kommer ut men inget jävla vatten , och vattnet här är uuusch och blä !! så jag tänker förorena ett tag då jag måste få i mig vatten på någon väg.

Mandy gjorde en underbar lax med ris idag .. yummy :) loved it , det finns rester kvar tills imorgon .. MUMS , can't wait .

gonatt , tidiga kvällar för mig då jag jobbar 57,5 timmar denna vecka , men ni kan vara lugna, jag har själv gått med på det , innebär mera ledig nästa vecka : )

CHOP CHOP

HEM ???

om jag vill hem till sverige ? Inte denna vecka iaf :D:D:D:D



CHOP CHOP


playdate

jag och max gick till sofie och playdatade idag .. Najs och slappt , sånt gillar vi . Vi lagade även lunch tillsammans ,.. kom hem och la max till sängs . Nu sitter man här och snaskar lys melk , hehe . försökt ringa hem ett antal gånger,  jag blir så arg !

CHOP CHOP


blandat väder tisdag

ska börja med att säga att det nästan är 24 timmar sen jag åt värktabletter ;) påväg åt rätt håll iaf.

eftersom jag sov lite dåligt på natten så tog jag sovmorgon till 11 :D sköönt ,, duschade och åkte och hämtade max och rhea och dom skulle luncha hemma hos oss . YEAH. så jag gav dom lunch och sedan kom ella också , så dom ville ut på studdsmattan, självklart tänkte jag och bunkra upp med en stol på uteplatsen så jag kunde sola :D brände mig lite lätt och fick nog lite extra färg . skönt va det :) satt säkert i solen i 40 minuter innan det va dags att skjutsa hem rhea .. sedan vart det velocity . medans blake workoutade åkte jag och max till suntrust och snackade lite , max fick även en klubba av dom för att han va så duktig . (för en gång skull) . åkte och hämtade blake och regnet piskade ner och vi hörde åskan .. lustigt deet där alltså , hoppas på en varm dag imorgon .

till helgen ska jag köra till baltimore . LÄSKIGT ! ska jobba varenda dag nu då föräldrarna förstod att jag inte gillar att ha lediga dagar mitt i veckan . så istället blir det långledigt nästa helg .. fredag lördag och söndag .. dom dagarna kommer spenderas i Mclean hos malin som har födelsedagsparty . ska  bli helnajs med en helg med henne då det va länge sen man sågs.

imorgon hoppas jag på att dagen går fort , blir playdate på morgonen sedan nap sedan vet i tusan ,, hoppas det går snabbt i vilket fall :D usch . jag är trött på att jobba , idag har det känts som torsdag och det har stört mig lagom. Snart helg iaf .

hörrni VÄNNER , vad hände ?!

CHOP CHOP

reeeeegn

usch ... blixtra och åskade gjorde det när jag och johanna åkte till panera . Vi dokumenterade regnet och fick med en blixt tror jag . hehe, vi skaffade även panera medlemskort idag ;D



CHOP CHOP

sex månader

idag va det firande för 6 månader och vad passade inte bättre än ett paket från sverige med MAKRILL i :D goosh , kan inte vänta på att sätta tänder i det . hehe . Fick även lite påskägg och grejer och barnen var överlyckliga , max sa :  I LOVE YOUR MUM AND DADS' CANDY , hehe . Så det va ju en hit , jag drog även storyn om när pappa alltid kom hem på fredag med kinderägg , och dom bara : ooooh , you're so lucky .

Mitt huvud dödar mig också förövrigt. ville bara säga det , knarkar tabletter men det släpper inte !! ÅH!!

Men som sagt 6 månader , only a few left , way to go arlandagänget , congrats :) <3

Nu ska jag åka till älskade bruusch . later !

CHOP CHOP

crazy saturday

Nu ska ni få höra mina damer och herrar.

Igår åkte jag och alanna som sagt in till DC för en night out . Jag va mindre pepp då jag troligtvis har bihåleinflamation , IGEN ! Nog om det , vi åkte iaf metron in till DC, hade förfest i bilen som vi parkerade på station . Hade trevligt sällskap in på metron då vi snackade med en nisse härifrån . Dom hjälpte oss med vilken station vi skulle av vid , snällt . Vi tog taxi till georgetown för att ta oss en drink på miles bar , miles är alannas dejt . Hade riktigt trevligt där faktiskt . Sedan ville alanna ta en promenad och vi gick till five guys för att käka . GOTT !
Vi promenerade tillbaka och går förbi grannbaren och några killar kommer utflygandes och det startades värsta fighten . Dom slog ner en kille till backen och stod och sparkade på honom och gav honom en x antal hårda slag mot huvudet. Läskigt ! Som tur va kom polisen ganska snabbt .
Miles stängde ner baren vid 3 och vi åkte hem till hans place. När vi kommer hem sitter det en kvinna nere i entren och hon har precis blivit överfallen av en man ute på gatan som försökte råna henne, men hon hade kämpat emot och inte gett honom väskan . Så hon hade ett antal blåmärken och skrapmärken på kroppen och vi satte oss ner med henne och väntade på polisen . SJUKT ! Dom hade hotat henne till livet också , och grejen va att det va precis runt hörnet av lägenheterna . Efter ett tag när polisen kommit och allt under kontroll så gick jag och alanna upp på rummet, för att miles va tvungen att sticka för att en poliskompis till honom hade råkat i trubbel och hamnat i fängelse och miles åkte dit och snackade ur honom då han har mycket poliskontakter , betalat borg på 500 dollar och hela köret . ÅTER IGEN SJUKT !
Jag somnade ganska snabbt på soffan pågrund av fruktansvärd huvudvärk. Vaknade upp runt halv 10 idag och satte på tvn i min ensamhet , sedan kom alanna och miles ut från sovrummet och umgicks.

Miles skjutsade sedan hem oss. Innan han skjutsade oss till metron så visade han oss runt i DC och nu kommer vi till riktiga problem . Jag är ju från Linköping kan man säga , och ni som tycker att området "skäggetorp" är ghetto , vet ingenting. Miles är från ghettot så han visade oss vartifrån han växte upp , det är hemskt ! Vi åkte förbi ett område som har varit och är ett av världens farligaste områden för att det är så mycket mord . Små ungar sprang omkring på gatan och lekte utan någon som helst uppsyn.  Människor stod på gatan och glodde på oss när vi åkte förbi , tydligen va det ganska farligt att åka där som vit . Tur att han är svart ! Man ska passa sig riktigt noga i dom kvarteren för polisen ger sig inte in i det området för att dom är för rädda , en gång hade några skjutit ner en polishelikopter som hade cirklat omkring. Det va riktigt tråkigt att se hur vissa människor tvingas att leva. Där jag åkte är inte alls som hemma i sverige , sverige är ingenting mot dessa områden .  


här åkte kameran fram

alanna på klubben

jag ville inte , jag hade huvudvärk !

miles och alanna myser dagen efter


-hejhej
-imorgon
-för i helvete
-fan dig



jag såg en bunny idag med när jag kom hem efter att ha skjutsat hem alanna .. fick allt med en bild på den lilla rakarn .



CHOP CHOP

en favorit


härlig fredagkväll

Eftermiddagen i sig har inte varit så händelsefull , har suttit i bilen för det mesta då jag kör ungarna kors och tvärs,  blir likadant imorgon ..

Alanna kom däremot till mig runt 8 och vi drog på bio , vi såg 17 again , jag grät och skrattade :) Sevärd film då zac efron är dundersnygg . Efter bion tog vi kort i sån där automat , det var skoj :)

Imorgon blir det som sagt jobb , men dock bara till 4 , sen blir det fest . Ska bli kul att komma ut bland folk , var ett tag sedan sist . Vi får se hur bra uppdateringen blir imorgon  .


sen var det ju det där med att parkera i p-hus med bettan alltså .
en bild då alanna sticker ut huvudet från takluckan :D

min favorit australiensare :) <3


CHOP CHOP

klarblå torsdag

ojoj , vädret älskade jag  .. va runt 65 F ute idag :) LOVE LOVE LOVE <3

Började jobba vid halv 1 då jag åkte och hämta max och rhea på preschool ,. Vart förvånad över att dom tog sig så snabbt till bilen , jag va till och med före laila idag , haha . så jag belönade dom med en playdate i parken efter lunchen .. Sedan vart det körning till velocity . När vi va klara på velocity så åkte vi raka vägen hem och jag får filura ut att jag måste skjutsa chase till fotbollen typ på direkten . Jag va lite arg ett tag då inget stod på schemat eller någon av föräldrarna sagt något till mig . Jag tar med mig max också , vi kommer dit och inte en enda coach är där , jahopp tänkte jag och väntade , efter ett tag ringde jag garrett och han sa att han inte skulle komma så jag måste köra hem chase också . Tack för upplysningen innan kände jag .
Vi åkte iaf hem efter träningen (för vi stannade hela träningen och lekte i parken) . Jag lagade mat till barnen då föräldrarna var ute hela kvällen och kom tillbaka nu efter 10 , jag jobbade ju till 10 idag . Så det innebar att jag också nattade dom och det gick kanonbra , dom har riktig bra respekt nu , för jag behövde bara säga till en gång . Jag läste saga för max och efter det pussade jag honom på pannan och sa gonatt , då sa han " vill inte du ha en puss av mig? ", då gick jag tillbaka till sängen och frågade vart han ville ge mig en puss , då pussade han mig på bröstkorgen , haha . Sötunge <3 chase gick och la sig och jag förhörde blake på några ord sedan la sig även han .

Jag kommer sakna dessa barn väldigt mycket när jag lämnar dom om 6 månader . För jag spenderar väldigt mycket tid med dom , som idag tillexempel , max såg mandy imorse innan preschool & det va enda gången . För när vi kom hem från velocity så va hon inlåst på rummet med baby reese och efter en stund va jag tvungen att skjutsa chase och sedan va hon borta hela kvällen . Jag tror inte max såg garrett någon gång idag . Jag kände mig faktiskt lite mammig idag , men som sagt , det kommer blir svårt att lämna dom, för även om vi är osams lite ibland så älskar jag dom <3 love to you guys .

Idag var jag riktigt trött när jag vaknade upp , vaknade inte förrän 11 . OPS ! Man får vara trött ibland . Imorgon börjar jag inte förrän halv 3 , och jobbar endast 4,5 timme ! Lite onödigt känner jag , men jaja . Samma sak på lördag då jag jobbar 5 timmar , känner att det förstör helgen lite . Men det är ju mitt jobb så jag ska inte klaga . Nu ska jag sova , funderar på att åka iväg till target och inhandla lite småprylar imorgon då lönen är kommen . Gonatt gott folk !

CHOP CHOP


regn-onsdag

innebar en dag inne .. jobb 10 timmar och underbart skönt att ha slutat . laila och collin kom över på playdate idag :) laila är allt bra skön , hon berättade hur brasilien såg ut och massa och att hon vill åka till europa , så jag har sagt till henne att göra ett stopp i sverige :D annars så har det inte hänt så mycket faktiskt ..

igår träffade jag camilla :) det va bra länge sen  , och oj vad vi babblade på . haha -. vid 11 bara , OJ ! ,  efter tre timmar på donken . vad hände ? så jag kom åter igen hem sent , men det gör mig ingenting , bara kul att träffa vänner .

vet dock inte vad som händer ikväll , ska försöka nå alanna och se om vi ska göra något , annars ska jag sova och slappa med tvn på :) jag är trött så jag slutar här .. 

här kommer två trötta pojkar från gårdagens tripp hem från velocity



imorgon är det torsdag och sen kommer fredag och efter det kommer lördag och då är det fest :) sånt gillar vi . haha
tack för alla tre hissningarna av skorna , antar att jag behåller dom då :P

CHOP CHOP


hiss eller diss ?




HELP ME !!! 
CHOP CHOP

johanna & drakar

idag jobbade jag mellan 8 och 5 , inte så hårt faktiskt då vi tittade på nicke nyfiken hela morgen typ . ungarna va hemma då det inte va någon skola idag . så vi hade en liten trevlig dag . lunch vid 12 och max ner för nap vid 1 . jag och blake satte igång ett projekt som han ska lämna in nästa vecka , eller lämna in och lämna in , uppgiften är att göra två strumpgubbar , och han skulle göra två drakar . så jag skänkte bort ett par gröna strumpor och vi satte igång och pysslade , skrattade gott åt resultatet :)



skjutsade ungarna till awana sen drog jag till bibblan då jag va off för dagen . betalade min skuld på 1 dollar :) nödvändigt . lämnade tillbaka massa skit ! åkte sedan till DSW och hittade tyvärr ett par skor som jag köpte men dock har beslutsångest över . dom är fina men höga ! jag är rätt lång för att vara tjej , och jag hatar att gå ut och klubba i höga skor då man ska kunna dansa också känner jag . men skorna kommer kanske till användning i senare liv då det knappt finns vettiga skor i sverige känner jag . jag har 30 dagar att fundera iaf .

efter shopping bar det av till johanna och vi åkte till älskade panera , det är typ bara vi två som gillar det nu förtiden :D haha. det va skönt att träffa henne för jag har inte sett henne på ungefär 3 veckor . hon är ju trots allt en av dom jag kommit närmast här :) så vi pratade om senaste tiden , framtida planer och jaa jag måste säga att vuxenlivet kommer ikapp mig då det känns ganska bra med framtidens planer :) lämnade johannas place strax efter halv 11 efter the hills .. såklart hade jag oturen att någon hade krockat på min sida av vägen så den vägen va avstängd av polisbilar så jag fick vända om och ringa johanna i panik om vilket väg jag skulle hitta tillbaka . hittade iaf :) thaanks . hemma strax efter 11 och nu håller jag på att avrunda detta inlägg så jag kan borsta mina tänder och lägga mig ner med datorn i famnen och njuta av ett avsnitt av färjan .. haha , älskar det programmet :) <3

gonatt mina kära (få) läsare :D

CHOP CHOP

happy eastern

idag vaknade jag upp runt 10 lagom pigg efter att duschen ovanför mig dragit igång .. grandma patty och uncle stan med flickvän va på besök och jag hängde på till kyrkan vid 11 .. en jädra hipp kyrka det där , i början fick vi sånna där ljuspinnar som man knäcker och så börjar det lysa ,, så vi hade disco i kyrkan där ett tag för vi sjöng lite om ljuset i mörket eller nåt sånt så det va massa grönt ljus i kyrkan , mys ! resten av kyrktiden va lite långtråkig måste jag säga , jag va lite för trött för det där . det va tillslut över och vi åkte hem och käkade lite påsklunch och sånt där , gott va det . jag la heller inte ner någon energi på att leta påskgrejer till ungarna då dom fick så mycket ändå . haha :)

alanna ringde mig idag , har väntat på det i typ 2 veckor :) så jag åkte och mötte upp henne i hennes nya familj . dom har nyss fått en bebis som är ursöt och lite rund som reese :P hehe . men iaf , vi åkte ut för mat och seafood blev det , yummy . jag beställde lax med risröra till , urgott :) jag testade också på alannas bläckfisk som hon beställde , vet inte om jag riktigt gillade det slajmiga men det gick ann . sedan åkte vi rund och gjorde ingenting , hittade lite lakrits på cvs , det va längesen . vi strosade omkring ett ganska bra tag men sedan körde jag hem alanna och vi lyckades hitta tillbaka efter mycket om och men då jag inte känner igen området :P kom hem för typ 45 minuter sen, så jag ska lägga mig snart då jag börjar 8 imorgonbitti .. gooosh !

jag hoppas även på att min vän johanna har tid med mig imorgon , va ett tag sen nu "/


alanna har numera en katt , och en hund faktiskt .
jag mös med katten , saknade smirre lite "/ RIP

alanna och hennes kid

CHOP CHOP


helvetesfärden

ojojooj .. satt i bilen hem från florida i 18 timmar , det värsta jag varit med om tror jag !! började resan 9 am på lördagen , kom hem 3 am på söndagen .. goosh för den resan . vi stannade iaf på sonic , en hamburgare resturang och det va höjdpunkten på dagen då dom åkte rullskridskor :D


man kör in och parkerar bilen ...

beställer vad man vill ha från bilen...

man väntar...

och dom kommer ut på rullskridskor , fun fun ..


jag måste säga att jag va väldigt frustrerad omkring 1 på natten då jag insåg att vi inte är alls långt ifrån hemma .. jag matade iaf bebis reese för första gången igår :)

CHOP CHOP

trevlig kväll

kan man ju säga om det hade varit såå .. planerna va inställda på minigolf , men eftersom max va för trött så fick jag stanna hemma med honom och natta honom medans resten gick ut för att ha kul .. aja. en annan gång ;)

gonatt

CHOP CHOP

kort klipp på max



max lekte söt nyligen,  va tvungen att ladda upp detta innan vi går ut :)

CHOP CHOP

sista dagen i florida på ett tag

morgonen spenderades på beachen , dock stängde dom av havet då det va för mycket vågor tillslut , jag hann iaf bada i havet ett litet tag,  med kläderna på dessutom då jag föll i :P det byggdes ännu mer sandslott och sedan vart det mera shopping ... men är fortfarande rik så det känns bra :)

känns lite trisst att åka hem imorgon , fast se det från den ljusa sidan , vi skulle egentligen åkt idag .. snart ska vi åka och spela minigolf igen :D denna gång med hela familjen , vi får se om vi hittar på mera äventyr .. det lär ni väl få höra i bloggen senare isf , annars blir det nog sista inlägget på ett par dagar . see yaa

CHOP CHOP


shopping i florida


min absoluta favorittröja för tillfället , aeo

klänning från aeo

också från aeo

från någon lite surfshop

vårskor från payless

finskor från payless , passa perfekt

gooosh , love them

en ballongklänning från dillard , måste köpa något band att
ha i midjan , det blev lite för mycket ballong, men gillade den

byxor från old navy

bikinitop från old navy


CHOP CHOP

shopp och skuggdag

ny dag nya tag. oj vad härligt det va att sova inatt , typ . sov på magen ungefär hela natten då jag verkligen bränt sönder baksida lår och knä .. AJ ! har badat två gånger i badkaret idag för att försöka kyla ner det lite , sved lika mycket båda gångerna .

imorse iaf bestämde jag mig för att hålla mig ifrån solen och gå , hörde ni ? jag GICK aslångt till ett shoppingställe , har blåsor på fötterna efter skorna påvägen dit . ångrar att jag inte tog bil så jag hade mer tid för shopping . iaf så hittade jag tre plagg på american eagle outfitters som numera är min favoritbutik , dom hade mycket snyggt :) hittade också en rosa liten klänning på en annan butik .. haha . vad händer ? jag köper rosa :) jag ska iaf försöka ta mig tillbaka dit imorgon igen , vill se mera butiker och shoppa mer då min lön kommer imorgon :D har 300 dollar nu typ , yeeah . fick ju tillbaka 1800 kr från skatten med , aslycklig då jag trodde jag skulle få betala istället . så mera pengar gör mig extra lycklig :) dock blir det som sagt bilen dit imorgon isf , även om det va trevligt att gå barfota på stranden tillbaka ..

annars så när jag kom tillbaka så lekte jag lite i sanden med chase och max,  kastade lite boll med blake .. jag skulle jävlas och ta bollen från garrett när blake kastade en gång och fångar inte bollen helt så bollen får en annan styrning och ner på backen for garrett för den träffade känsliga delar , OPS :D skrattade gott gjorde vi iaf .

har suttit barnvakt ikväll med då mandy och garrett gick ut för middag på tu man hand . gick bra fast max åkte i säng direkt efter dom gick då han smällde till mig över ögat .. UNGE !

jag frågade också garrett förut när vi skulle åka hem imorgon och svaret blev : jag tror vi stannar längre , vi kan bo här till på lördag om vi vill :D YEEEAH .. mera sol för hela bunten , skadar inte . hehe .

aja, ska ta lite bilder på kläderna jag köpte idag så får vi se om det blir ett inlägg med nyinköpt imorgon , kan läggas till lite mer kanske ;) här kommer iaf en najs bild jag tog igår .. see yaa


jag stod och såg hela solen gå ner , fort gick det

CHOP CHOP

sneak a peek


hallen och våningssängen

vardagsrummet

köket

mitt rum (känner mig som hemma)

mitt och ungarnas badrum

mandys och garretts sovrum eller bedrum mera kallat nu

deras badrum

utsikten från deras rum

balkongen

CHOP CHOP

max and erica goes alone

barnvaktade åt max ikväll , vi har youtubat och tagit kort :) dom andra åkte och åt med några vänner så vi va ensamma och uttråkade ..


max goes crazy

hum ?

gaaaaaaaaaaaaaaaaaah

pretty normal

hehe , not normal at all , sorry for being so ugly :)
jag och mamma är nog lite lika ändå ? ;) hehe


(dessutom har jag varit ganska bra med uppdateringen ikväll , glöm inte titta lite längre ner , imorgon kommer en husvisning också )

CHOP CHOP

alldeles för solig onsdag :O

AJ ....

har ju solat lite idag , varit omkring poolen med ungarna och badat bubbelbad .. sedan vart det för blåsigt nere vid poolen så jag frös och bestämde mig för att lägga mig i solen på balkongen ... varmt va det ju , inte lika skönt efteråt... jag svider bara lite nu , skön natt för vissa , vi får väl se för mig


efter 20 min på beachen liggandes på mage, AJ !

aj !

måste sola armbaksidan också tror jag ... haha


hm , jag smörjde in mig med solfaktor 6 , är det bra eller dåligt ? det luktar gott iaf :)

CHOP CHOP

mån-kväll och tis-eftermiddag i bilder


hittade denna filuren som kidsen vägra posa med

palmer är ett måste

gatan där vi vandrade omkring

andra hållet

kidsen studsade på dom där

även max

spelade minigolf på tisdageftermiddagen

åkte gokart

lite av banan

en av gokartsen


CHOP CHOP

tråkigt-väder-tisdag

jaha, inte alls så varmt idag .. men det gick ändå .. jag tog ungarna till beachen för lite lek och snäckplockning , det tyckte max va kul :) hehe .. sen badade vi i varma hottuben :D men ungarna åkte i kalla poolen då dom inte lyssnade , så jag slängde i dom där . haha . efter cirka 1½ timme ute gick vi upp på rummet och gjorde iordning oss för gokart och minigolf väntade på oss :) jag och chase körde skiten ur dom andra rent ut sagt , chase satt jämte då han inte va lång nog för egen gokart , så max åkte med garrett och blake hade egen gokart .. vi körde järnet och vann kan man säga :) kul va det . efter det gick vi till minigolfen för lite ploj då vi ska spela seriöst när mandy är med en dag , så vi tränade bara idag utan räkning , max är för söt när han spelar minigolf , tur har han med :)
vi gick hem och fixade lite mat och sedan vart det bio .. jag , chase och max gick på "monsters vs. aliens" och mandy , garrett och blake (och baby förstås) gick på någon annan bio .. så jag tog bilen hem då dom skulle se en senare bio och gå hem .. jag va ganska förbannad när jag satt i bilen och jag inte kunde skjuta fram mig mera , mina värdföräldrar är ganska långa och jag har korta ben så jag nådde precis pedalerna , sjukt ! men vi tog oss hem och mina kids slocknade på soffan så jag bar dom nyss till sängarna .. vi får väl se om resten av packet ringer pågrund av att det är kallt , jag tänkte iaf gå och lägga mig ..

imorgon väntar fint väder och solbränna , grr :) see yaa

CHOP CHOP

the hills

två avsnitt och massa tårar ... usch , men gud så bra :) kommer sitta klistrad varje måndag , haha .. ville bara säga det :)

dessutom är jag solbränd,  bara så du vet johanna :) när jag kommer hem kan jag hänga med dig i skuggan , hehe .

GONATT..

CHOP CHOP

solig måndag

hej bloggen och alla andra !

idag är det måndag och det är kanonväder :) eller iaf bättre än igår , men det blåser starka vindar så på stranden gick det inte att ligga . jag och max bestämde oss för att gå till poolen/bubbelpoolen .. varmt och skönt i bubbelpoolen men brr för poolen som max tvingade i mig då och då . vi va säkert där 2 timmar och solbränd blev jag märkte jag när jag kom upp till rummet för att ligga ute på  balkongen och bli mera brun .. måste ju synas att jag varit i florida när jag kommer tillbaka till virginia :D

gårdagen hände inget kul på kvällen , vi åkte till cici's och käkade pizza , va väl sådär .. sedan åkte vi hem och kollade basketboll , fast först gjorde vi stopp för att spola av bilen med vatten då garrett hade kört över århundradets  spya eller nåt för bilen stank ... så det blev vattenkrig i biltvätten , hehe .. snart ska vi iaf gå till ett ställe i närheten och käkade någonstans och sedan vet jag inte vad vi ska göra , va tänkt bio men det är final i b-boll idag så det ska det tittas på , jag kanske stannar till på mallet här i närheten som mandy och garrett tipsade mig om :) har ännu inte spenderat en enda krona , *stolt*


baby reese

stranden utanför

mycket finare idag

senare på dagen

poolen


CHOP CHOP

beachsöndag :)

idag drog vi oss till beachen istället för kyrkan , inte det bästa vädret men det va ändå varmt :) ganska kallt i vattnet måste jag säga , men kul hade vi och vågarna hade omkull mig så det bara skrek om det när jag jagade blake ut i vattnet och jag sprang efter honom och han stiger åt sidan och en stor våg kommer emot mig och tar benen med sig och jag slår omkull :P måste sett ganska kul ut , jag släpades med i sanden så jag skrapade upp hela låret och röven med , najs .. vi byggde lite sandslott och spelade fotboll :) vi gick även till poolen och bubbelpoolen. . mmmmh.


max surfar

ocean

fotboll

blake och ena sandslottet

max står i

familjen

beachen till vänster

beachen till höger

vårat hotell , vi bor på 14:e våningen

jag ska se till att uppdatera så mycket som möjligt av vad som händer här :)

CHOP CHOP

fredag + lördag

Jaha , detta kommer vara förhandskrivet då jag inte kan ansluta till internet för tillfället , har inget på rummet .. men i lobbyn finns det och där finns det också gott om puddingar , och dessutom i min ålder  ; ) resan hit kommer vara oförglömlig .. OMG , vi började igår (fredag) . skulle lämnat huset vid 11 , vi åkte vid 12.30 pågrund av att vi inte kunde packa bilen för det spöregna. Vi hade destination "mandys springcoach" som bodde i greenville , SC . vi passerade Virginia och åkte in i North Carolina .. vi åkte ett tag och rätt som det är så rapar max och upp kommer spya , det va som att titta på överdrivna filmer där dom spyr , det va äckligt .. han gjorde det över sig själv som tur va , så vi stannade vid vägen och fick klä av honom och torka av bilstolen . vi åkte vidare och kom till South Carolina ... vi anlände till huset omkring 8.30 , så det vart sen middag och sedan läggdags. Dom vi stannad hos va jättetrevliga och det kändes som att komma hem till farmor och farfar där  : )

Imorse va det tänkt att vi skulle åka tidigt och jag vart även väckt tidigt av max som skriker efter mig då jag spenderade natten i samma rum som alla pojkar .. så alla va vakna och jag fick dom i duschen och dom gjorde iordning sig . 8.15 va vi klara men inte resten av packet och vi kom inte iväg förrän 11 :P hehe . och fastnade i trafiken gjorde vi så garrett kom på smarta ideen att försöka hinna före trafiken genom en genväg som visade sig bli en senväg då vi inte va dom enda som åkte den vägen heller . haha . BRA :D men vi åkte igenom ett sött litet samhälle och det va jättekul att se den sördra stilen på husen , men jag har dock sett många områden där det är massa ihopfallna trailers .. så södern är inte fancy iaf . men himla kul att se det och kan berätta om att man faktiskt sett det , fick mig också en lektion om söder och norr kriget mellan usa . spännande :) eftersom vi fastnade lite i trafiken , några gånger :P så tog det oss 10 timmar till lägenheten här , aa just det . på tal om det :P garrett äger visst en "lägenhet" här , han är ägare av ett av rummen på ett stort hotell , så han hyr ut det , det är ganska fint här faktiskt . jag har eget rum med tv , dock inget internet "/ det hade varit för bra , men jag missar inte the hills på måndag iaf :)

Nu fick sig bloggen en liten uppdatering , eller word för tillfället , haha . ska dra mig neråt lobbyn imorgon och uppdatera ,, blir nog inte förrän kvällen . så ni lär väl antingen läsa detta med mitt andra inlägg om morgondagens händelser .. imorgon ska det bli varmt .. 78 F naajs .

staterna jag passerade :
south carolina
north carolina
georgia
alabama
florida


CHOP CHOP


barn kan vara söta

haha , idag har varit en rolig dag :) det började med att jag åkte och hämta max och rhea ,, när jag skulle släppa av rhea så va ingen hemma och jag ringde hennes mamma och inget svar , så jag tog med rhea hem till oss och hon stannade på lunch och lekte med max, tack för det :) slipper jag .. haha . sedan poppade grandma patty upp i dörren och hon skulle hjälpa till med att tvätta och packa idag då det va fullt kör hela kvällen ... mandy skulle till sjukan och titta upp ett knä och garrett hade träning med chase ..  iaf , så jag lämnade max hemma när jag körde blake till velocity (underbart skönt att vara utan max) , så jag tog med mig datorn och satt där i min ensamhet och studerade blake...

det är alltid lika kul att vara själv med honom för han pratar om ganska mycket kul och sjunger i bilen och dansar med mig , haha . idag lurade jag i honom att jag bodde i en trailer (husvagn) , för han pratade om att han inte förstod folk som bodde i sånna .. så sa jag efter ett tag att jag skojade och då sa han att han skulle bo på en mansion när han blev gammal och rik
jag - med babes i bikini ?
han - nej, jag ska bara ha en tjej, att ha flera är att bedra och det är elakt .. man ska hålla sig till en
hehe, det va sött sagt :)

vi åkte hem och jag skjutsade nästa unge till fotbollen.. åkte hem och plockade upp blake , åkte tillbaka till fotbollen , plockade upp chase och lämnade av blake för han skulle på en bokklubb . åkte hem och jobbade klart och packade färdigt mina kläder och max kommer in i rummet när jag ska gå upp med väskan och han säger :

-vart ska du ?
-hem..
-varför ?
-jag vill inte stanna kvar här längre
-men , när kommer du tillbaka då?
-aldrig
-NEEEEEJ .. du får inte åka
-max, jag skojade bara , jag åker ingenstans , jag ska åka med er till florida

oj , jag skulle bara skoja lite , det kommer bli svårt att lämna på riktigt känner jag "/ .. haha, när jag går ut med väskan i stora rummet utanför mitt rum så spelar chase basket och han frågar mig vart jag ska ... till florida ... VA ?! ska du också åka med oss ? Jaa . får jag inte det ? YEES,, YOU'RE FUN :) efter det säger blake att det kommer blir roligare med mig också .. haha . TACKAR :) <3

så en bra dag idag måste jag säga .. nu måste jag se grey's anatomy och sedan mtv och sedan packa klart mina sista grejer :) see yaa , och just det . vet inte om jag har internet i florida än så jag vet inte om jag kommer blogga eller inte , hoppas på internet :D

CHOP CHOP

facinerande lekar

haha , igår så satte max och chase igång att bygga , eller mest chase :) jag är imponerad över hans sätt att tänka , han byggde ett "castle" av kuddarna nere vid ´bion ...  men sedan ville max fingrar för mycket så han rev det där .. haha.  det fick mig att tänka på en film pappa spelade in på mig och jonna när vi va små och jag hade byggt något i sandlådan och det ryckte i fingrarna på jonna och jag säger:
 
- " inte jiva djonna , inte jiva"
(jonna tittar på mig med ledsen min)
 - " okej djonna , du kan jiva , du får jiva djonna "
(hon river sandgrejen direkt) haha.





CHOP CHOP

väskan

här är en bild på väskan jag köpte igår :)
 får plats med ganska mycket i den .. så den blir perfa till florida :):):):)



CHOP CHOP

projektarbete

jobbade till halv 7 idag ... sedan vart det att åka till target för att köpa åksjuketabletter i nödfall till resan på fredag :) hittade också en väska , jag behöver verkligen en ny :P fast kom på efteråt att den har för lite fickor .. men jag får hitta en bättre en annan gång för just nu duger den .. jag kom hem och käkade en hamburgare från chick-fil-a , va proppmätt efter halva , inte så konstigt nu när jag har sväljproblem och minskat ner rejält på portionerna . efter det så stannade jag uppe med blake och färgade små bollar i tre olika färger till någon molekyl-grej han håller på med . så vi vart nyss klara med färgningen , imorgon ska det byggas ihop och bli en molekyl . ganska facinerande att sitta med honom själv för han är smart den ungen säger jag och vi pratar om alla möjliga roliga saker , han öppnar upp sig mer sådär :) så lätt värt att göra även om man är ledig , för just nu har jag inga vänner att umgås med "/ så jag umgås med pojkarna istället . haha .

aa just det , jag frågade chase om dom hade någon speciell dag idag (första april) , och han svarar : " you're shoes is untied " och jag tittar ner på mina fötter och inser att jag inte har några skor på mig då vi är inomhus .. haha . då säger han april fool ! jag skrattar för mig själv och inser hur dum jag ser ut och hur dum jag är som ens tittade !

för övrigt planeras besök i juni av min underbara barndomsvän lina <3  det planeras för fullt, hehe . typ iaf :) men måste prata med mina värdföräldrar om lediga datum och sånt . jag är förväntansfull :D

florida snart , och jag kan knappt bärga mig efter solen .. yeeeah . brunhet kom tillbaka till mig säger jag bara , är pinsamt blek nu.. usch  :)

CHOP CHOP


god damnit :S



gaaaaaaaaaaash ... imorse började jag vid 9 som vanligt . vi käkade frulle och jag kände mig mycket bättre . sov hela natten :) men sen kommer vi till då jag och max skulle åka till bibblan för att låna massa böcker och dvder till resan i florida .. så vi åkte dit och mötte upp laila och sofie som hade jacob och collin med sig .. vi va där i säkert 1 ½ timme , sen åkte vi hem igen .. jävla otursdagar nuförtiden .. klart som fan att polisen måste stoppa mig !! åkte förbi ett rödljus och det slog om till gult och jag gjorde såklart som min värdpappa har berättar för mig " rött betyder stopp , grönt betyder kör och gult betyder kör fortare " ..  så det blir jag stoppad för och det blev ju inte lättare av att inte ha körkort heller .. haha .. försöka förklara att man håller på att ska ta det och att man har internationellt och han bara står och tittar på mig som om jag är flykting med en unge kidnappad i bilen .. efter ett tag efter att förklarat att jag inte hade en chans att stanna vid rödljuset och att jag jobbar som aupair i familjen pagon blablabla .. så kunde jag åka iväg efter cirka 25 min med en varning om att jag måste ta kör kort snarast möjligast :S kul att förklara det för värdfamiljen när man kommer hem om det nu hade varit sant ....

strep throat ...





jahopp .. dumma ungar som smittar mig såhär innan florida och allt "/  i söndags natt hade jag fruktansvärt ont i halsen , kunde knappt sova. . det blev måndag och sjujävla huvudvärk och halsont hade jag , jag "jobbade" mig i genom dagen genom att titta på cartoon .. bra gjort . åkte och köpte painkillers på giant för en liten slant . dödade ingen smärta !! sömnlös inatt ... gjorde ont som bara den när jag sväljde .. ligger och lider i sängen på morgonen eftersom jag hade sovmorgon , åker och hämtar max och rhea på preschool och hem på lunch . chase och mandy kommer hem efter att ha varit hos doktorn , så hon beställde en tid åt mig med eftersom chase hade strep throat .. visade sig att jag också hade det , det är ungefär som halsfluss . MUMMA ! men doktorn va jättetrevlig och det är lustigt men hon bara : jag såg att du kommer från sverige , men du har ingen accent överhuvudtaget ... lite kul att få höra sånt faktiskt :) efter det åkte jag med blake till velocity och sedan hem för att åka till giant åter igen för att hämta ut lite dyr medicin ... hela 80 dollar !!!!!!! (kostade från början 125 dollar , men dom skärde ner det till 80 tack och lov , men ändå dyrt ! ) , så nu måste jag skicka iväg till min försäkring eftersom jag fick ta av mina sparpengar .. fy !


dyrt att vara sjuk i detta land ...

CHOP CHOP

RSS 2.0