49 dagar

sen är året slut .. då kommer min älskade familj .. LÄNGTAR !


I thought I told yah... I'm a star ?



Jeremih - I´m a star


senaste dagarna i ett, thumbs up på det

FREDAGEN

jobb i stort sett hela dagen .. slutade vid 8 , drog direkt till alanna för att ladda för 21 års kalas med brudarn .


HAPPY B-DAY

me, alanna and heather

vi hade ganska kul på vägen till third

jag hittade en ny man , HAHA .. eller inte .


en bra fredagskväll men med lite för mycket dramatik ..

LÖRDAG




som sagt, med lite dramatik menade jag ett sjukhusbesök dagen efter med kära malin som hade en incident lite tidigare på dagen ;) det va en ganska kul sak att skratta och retas med , men jag tycker ändå synd om malins högra tumme som inte fungerar så bra just nu .. men hon tränar iaf vänstern just nu ;)


eller vad tycks om vänstern ??? :) fett kul


kvällen spenderades iaf i south riding med lite karaoke på applebees , träffade lite kändis (folk man känner igen) ..





Michael buble -  Home

den sången passa jävligt bra hur jag känner just nu , börjar få skaplig hemlängtan nu.. så vi sjöng den !


alanna , mig och vic .. jag tyckte det togs för dåligt med kort :)

SÖNDAG

spenderades med brudarna på morgonen , sen åkte dom ifrån mig och jag ringde hem och pratade i 2 timmar, skönt ! fick även lite tips från coachen på farmville, är besatt !! :D pratade även med rickard och belinda , kul att höra deras röster ...

fick även ett mejl från thais , en brasiliansk kompis ... hon har tydligen råkat fått mitt bankomatkort i fredags och jag har hennes för att bartendrarna gav oss fel kort, det är ju inte riktigt så att man tänker på sånt där en utekväll , så vi måste byta snarast möjligast ! så jävla klantigt .. ajaa !



what i did tonight?





TELL ME ABOUT IT


we bald people have to stick together




YES ...

fick ett mejl idag om att jag klarade skolan :) fett skönt .. va orolig för att uppgiften på 5 sidor och den påhittade matjournalen för 3 veckor inte skulle vara nog ... men det dög , TACK GODE GUD !

nu är det bara nästa helgkurs kvar den 18-20 sep :) sen är jag FÄRDIG...

förövrigt har jag fått lite daglig stryk idag också , men denna gång såg mandy på , så då fick max smaka på andra bullar !


sweet baby

tog nyss några kort på min underbart söta reese 6 månader ..







SWEET AS SUGAR



7 days

until my birthday ... det slog mig igår att det faktiskt är nästa onsdag .. gött , äntligen 20 år fyllda . fast i detta land känns det inte så speciellt !

jag ville även passa på att säga att om man tänkt gratta mig på tex facebook så vore det snällt att inte kommentera att jag fyller 20 då det är 21 år här i USA . så det vore snällt att respektera att inte alla vet att jag är underårig här i staterna .

THANK YOU FOR THE RESPECT !


you make me smile

idag har jag umgåtts med denna översöta kille ... han bits minsann inte,
 inte heller rivs han och han slår och sparkar inte heller ! sånt gillar vi :)




LOVE


what i need

mitt i min deppkväll hittade jag dessa på internet .. ganska najs .. men jag ska minsann till marshalls och köpa en resväska , dom har grymt snygga resväskor !! jag kommer inte få med mig allt hem utan 3 väskor ! så en tredje måste inhandlas..

NOW U KNOW ..



8 to go

nu på kvällskvisten vart jag lite deprimerad och började packa smått för att åka hem , även att det är 8 veckor kvar .. men 8 utav 52 är inte alls mycket , snart står jag där på min sista arbetsdag den 19 oktober :(
BLANDADE KÄNSLOR ..



denna införskaffade jag mig igår ..

Nää,  nu ska jag lyssna på musik och packa vidare ..

BTW, IM NOT ARRESTED .. NEVER BEEN


that´s how it is


Saturday night

eftersom jag inte har gjort ett enda piss fredag och lördag morgon/eftermiddag så kommer här ett inlägg om lördag kvällen ..

jag styrde bilen mot g-town där camille stod för förfest .. alanna kom förbi så det va jag, alanna, annemarie och camille .. sedan svängde även staas förbi , helskön kille :) men annemarie och staas drog vidare till klubben lima och vi andra rörde oss mot third .


det blev ett par drinkar champagne (inte bra dagen efter)

en mask hittades (och någon va på g)

en gruppbild (tack donald)

sen försökte vi oss på en bild själva ;)

jag tyckte inte att alanna skulle tappa bort sig, så två feta nr fick hon :)

KVÄLLENS INNEHÅLL
- för mycket dryck
- arrestering
- camille försvann
- bitmärken
- slutade ganska aggressiv och fick stoppas av vakter
- ritade på alanna
- tyckte att en man hade för lite muskler, så han gick ner på marken och började göra push-ups
- va inne på herrtoan och snackade lite för tjejtoan funkade inte
- bortamatch

eh , jaa . lite för mycket att dricka är slutsatsen och även att herrtoan är äcklig , så gå inte på den !




Alanna smith !!

Hon är en utav mina bästa vänner här i USA och hon är ute på äventyr ikväll för att träffa en kille hon gillar för andra gången .. hon har just nu ringt tre gånger ...

SAMTAL NR 1
- hey erica , if something is happening to me tonight you know his name and u have his nr and i have him on my facebook, right ...
- ok alanna , good too know .. take it easy and have fun .. it´s gonna be fine !

SAMTAL NR 2
- and erica , i just send a text to my friends in australia so they know i love them in case something happens..
- ok alanna ... i wanna know that u are alive between 12 - 1 , if you´re not calling im calling the cops and they will come !!
- thanks erica , i will call !! hejdåå..

SAMTAL NR 3
- he is lost , im standing here all by myself ... IM WHITE AND IM ALL BY MYSELF...
- hahahaaaa. alanna , cool down .. he´s coming .. dont worry ..

även om det låter lite seriöst så är det bara roligt ,. hon kommer antagligen ringa mig hela kvällen :) jag ska skratta hela kvällen för hon är så nervös .. haha !



flicka lilla <3



friday nite

och jag kunde gått ut om jag velat .. men jag kände verkligen inte för att göra någonting ikväll .. inte för att klä upp mig eller sminka till mig ..


nej , tummen ner för att göra iordning sig idag

Ikväll ska det bli storm ute och det märks , det börjar mörkna rejält nu , har redan varit blixt och dunder idag , och det är inte kul att sitta här i sin ensamhet och lyssna på det ..

imorgon åker jag in till DC för en sightseeing med annemarie , så vi ska promenera downtown , mys på det ..

NITE OUT TMW INSTEAD

invisible mosquitoes

det tror jag existerar iaf ! om nätter får jag ungar 5 myggbett , men det bor ta mig F inga myggor i mitt rum ... troligen för att dom är osynliga , det är min teori :) UTTROTA MYGGOR är mitt förslag , för det är det värsta jag vet !


fy vale !!!!!

annars så har det varit jobb idag , började vid 7 imorse och jobbade till 12.30 då min värdfamilj åkte till Ohio .. fett najs med lite extra ledigt .. jag åkte och hälsade på alanna och vi planerade första veckan i september för då är det födelsedagsfirande minsann :) det har inte blivit mer spännande än så , snodde lite bilder av henne och fick även tillbaka mitt the sims 3 , eller det tog jag tillbaka då alanna vägrade ge tillbaka det :D hehe .

imorgon hoppas jag på att sova länge och sedan blir det samtal till alanna för att se vad helgen har att bjuda på :) sedan bli det pool och en av böckerna jag lånat :D kan bli fett najs .. jag funderar på en vit helg med böckerna i min famn , kan vara nyttigt då det är 2 fullspäckade helger som kommer efter det .. vi får se !


bacon lip

haha, det tyckte jag va en grym översättning på "fläskläpp".. även om man kan tro att det är jag som har direktöversatt så är det inte så , hittade det på någon sida på internet . kom fram till att det hette "swollen lip" , tänkte att det kanske fanns något speciellt ord för det .. men icke :) orsaken till att jag letade efter det ordet va för att max gav mig en idag ... UNGE ! fick tårar i ögonen så jävla ont gjorde det .. men inga tårar spillda .. nu vet jag att dom finns där iaf :)


den passar in fint med min dåliga hy nu ..

max gav mig även en smäll över käften på bibblan idag också ,, det fick han ju lida för kan jag lova ! iaf , vi åkte dit för att leta massa böcker till barnen då dom åker till ohio imorgon för att hälsa på mandys sjuka mormor .. det innebär typ 3 timmars jobb på morgonen sen är jag ledig fram tills på söndag .. FETT NAJS ! jag hittade iaf lite böcker till mig själv också , när jag åkte hit så köpte jag en bok med jane green , älskade den boken .. så hittade lite mer böcker av henne som jag ska läsa nu .. har tänkt poolglass inför veckoslutet :)


ska nog börja läsa idag tänkte jag ..

2 MÅNADER KVAR TILLS MIN SISTA ARBETSDAG .


tisdag ..

nu har äntligen måndag och tisdag gått, dom är verkligen de värsta dagarna på veckan.. nu börjar ångesten lägga sig och man vet att imorgon är det onsdag och nära till helg :) jag lever för helgerna nu .. haha .

igår va det startskott för 9 veckor kvar .. det går så jävla fort , tänk er .. 9 veckor .. det är 7 x 9 = 63 dagar kvar .. på torsdag är det även 10 månaders firande i USA :) har även insett att jag har passerat 300 dagar i USA nu också .. fatta vad mycket siffro ?  det känns knappt som jag har någon tid kvar här .. lustigt .. får snart äntligen träffa min älskade familj i NY .. ska bli skönt att se dom , skype är inte alls det samma som att se dom i verkligenheten .. kommer verkligen bli kul att visa dom detta land ..

idag åkte jag på bio med ungarna , vi såg " house monster" , lite små läskig sådär .. hehe .. vi har mest lekt hemma idag och dagen bara svepte förbi .. imorgon hoppas jag på att det ska gå lika snabbt :)

sa även hejdå till min vän camilla som åker hem imorgon , eller hon åker till NY sen åker hon hem till Sverige . men vi ses ju snart , eller hur ?? :) stefan , en tysk killkompis åker också hem imorgon .. så kvar blir jag . blir nog flera hemmakvällar för mig nu , skönt också . 

fick även mejl från aupairskolan att jag har en lyckad registrering :) naajs , då har man gjort sina credits och uppfyllt kraven för mitt visa . jag är stolt över att jag fick tummarna ur röven och gjorde skolan , jag som hade tänkt att skita i det . men då hade det säkert krånglat för mig att få visa till usa igen .. men nu är det gjort som sagt .. har dock inte hört något om att min uppgift va okej  som jag skickade in i söndags.. hoppas det iaf ! annars blir jag arg .


vilket jävla gäng , nästa gång blir det heather, alanna, jag , saara och massa south ridingar .
hoppas på att julia hakar på också :D fett najs .

NU VÄNTAR SÄNGEN, MÅSTE VÄNDA PÅ DYNGET !
JAG ÄR FÖR TRÖTT OM DAGARNA ..



helgens äventyr , allt i ett !

oj, 4 dagar och 2 timmar sen jag uppdaterade .. FÖRLÅT !


FREDAG

-åkte och gjorde oljebyte på bilen
-jobbade till 10 åkte direkt till g-town för partaj med brudarna.


killarna på oljebyte stället (kortet taget från biltvätten)

jag hittade även en polisbil i biltvätten :D

så facinerande va ?

ladda för förfest hos annemarie där det slank ner en och en annan corona ;)

julia va där :)

den absolut seriösa gruppbilden :)


en toppen kväll med brudarna, tummen upp :D


LÖRDAG

vaknade upp med aj vid min sida och jag tog mig till annemarie för att åka på äventyr  med henne och julia :)


eeeeeh?

nää, vi drog på hike ;)

vi hyrde en kanot och styrde ut till potomac river (eller julia och AM gjorde) hehe

haha, perfekt annemarie ;)

efter våran lilla båttur åkte vi till malin och badade poolen :P

vi dokumenterade våra underbart stiliga hopp ..

AM drunknade nästan kan man tro ;)


efter lite bad i malins pool lämnade vi mclean för att åka tillbaka till g-town för att köpa lite grönsaker och dipp till kvällen då vi spenderade lite tid framför gossip girl , eller jag spendera bara några timmar , för sen kom alanna in till town och vi gick ut .. först gick vi till miles och sa hej på me n yu .. mike , en bartender sa att han inte sett mig på länge ;) haha. kvällen slutade på third där vi stötte på malin .. mycket rolig kväll , vissa stunder iaf .. jag va lite tjurig där ett tag :P


klockren bild ..

hahaa, malin åkte snålskjuts på aj sent som katten  .. underbart roligt va det.


jag åkte åter igen hem med aj.. en helhelg va mysigt :D


SÖNDAG

trött som bara den och folk ringde och ringde , har aldrig hänt förut ?! såklart det händer när man är svintrött, planer smiddes med en picknick i det blå vid water front park nere vid hamnen .. johanna och ida kom in och dom har jag inte sett på ett tag så det va trevligt att träffa dom , även om det inte riktigt vart som vi tänkt oss , men alltid kul att ses :)
efter vår lilla picknick åkte vi hemmåt och jag kom hem runt halv 7 , blev en powernap mellan 7.45 och 8.15 ... skönt som bara den .. efter det så gjorde jag äntligen klart mitt arbete inför skolan jag åkte på för några helger sen , nu laddar man upp för ännu en helg i september med alanna, heather och julia :) kan bli fett najs .. haha.


MÅNDAG

jobb mellan 8-5 , gick snabbt som bara den .. sam (en kompis till chase) hade en sleepover , och killarna fick mig att småle på morgonen när jag kom upp.. konversationen mellan oss löd:
Chase: erica, guess what?
Jag; WHAT ???
Chase; we stayed up until 2 tonight
Jag; CHASE !! why ? you went to bed later than me ??
Sam: Well, i didnt go to bed that late
Jag: good
Sam: i went to bed at 1.30
Jag : SIGH (suck)... hahaaa

ungar alltså ... jag skrattade åt dom :) jag stannade hemma med reese och mandy tog dom tre övriga till tandläkarn , det va mysigt att ha reese alldeles för sig själv ensam i huset .. vi ringde hem till mamma och vi titta på lite tv , men lillkorven somnade i min famn ... jag har kommit på att det är det mysigaste som finns , en sovandes baby i ens famn .. ♥
jag tog även med mig blake, chase, sam och max till poolen där vi spenderade 1 timme ... mysigt och lite småkallt faktiskt ..


såhär ser det ut när jag har barnen för mig själv... jag tittar mejlen på datorn och jag lockar med cartoons till max , shame on me :)


nu ikväll mötte jag upp en ny svensk aupair som har kommit till S.R :) det va trevligt , vi drog ut på middag och det bästa är att hon bor på gångavstånd , fett najs ... tack för kvällen sofia !


UNGE !!

bra morgon jag hade då ... max va på dåligt humör och det gick ut på mig , han vart så arg på mig så han tog stryptag , UNGE ! då åkte han i sängen igen ... han vaknade iaf upp på bra humör ! tur för han .. ingen va speciellt glad på honom imorse , och jag är faktiskt chockad över att han tog taget ..

men iaf , jobbade fram till lunch, hade ledigt.. snackade med josefine som har något i kikarn .. haha !! fruktansvärt nyfiken är jag.


chase tog på sig solkräm själv , haha

max va bara söt..


vi åkte till poolen i 2,5 timmar, kanonskönt :)

just nu jobbar jag, lagade nyss äcklig middag till kidsen , har bara max, reese och chase hemma .. så passa på att sitta här .. slutar om en timma .. skönt ! sen ska jag skriva klart min uppsats och vara superduperstolt över mig själv :)

SNART ÄR DET HELG !



innan jag glömmer

NÅGRA BILDER FRÅN FREDAGENS ÄVENTYR :)


snacka om att fånga ett lyckligt ögonblick

vi hittade upp till djbåset via chris ..

alanna, jag och chris , men frågan är .. hur tar man sig upp dit ??

DET SKA JAG BERÄTTA FÖR ER :)


man klättrar sött upp för en lång jävla stege från killarnas toalett , haha

ibland kan man ju tro att jag är en superstar alltså , haha !



sen bloggning

för er som är lata och inte läser tiderna jag uppdaterar så kan jag för er information berätta att jag bloggat tre-fyra inlägg på en halvtimme nu..

ORSAKEN??



SVAR: för jag har pluggat och skrivt en fyra sidig uppsats ikväll ,
bara en sida kvar , det får bli imorgon :) jag är stolt över mig själv ..

working 8-12 och 3-8 imorgon .. soo im free from 12 until 3 , vill säga 18-21 eran tid ;) finns på msn ...

FÖRÖVRIGT ÄR DET TORSDAG IMORGON OCH SEN ÄR DET HELG , LOOOVE IT !!



örhängen



fick dessa söting av mandy och garrett från italien , jag blev kanonglad :)
dom är gjorda av glas och från moreno , mandy tyckte det skulle matcha mina blåa kläder ..

TACK



inga kommentarer

DE TRE GRISARNA OCH AUPAIREN





fått mycket gjort idag

men dock inte tvätten , förlåt david :)

jobbade mellan 8 och 5 idag. vi åkte på lite vattenäventyr och lunchade på popbelly tror jag det hette, är inte säker. goda mackor hade dom iaf ! hade alla kidsen hela dagen idag. dagen gick fort och jag bygger arm muskler just nu med hjälp av blake , eftersom fotbollssängonen har börjat nu och hans try-outs är i full gång så vi övar lite. stackars arm :)


vi hade med oss badkläder och badade i fontänen

det tyckte barnen va jättekul

baby reese var med oss, ett tag iaf, sen somnade han

ballonger fick vi också.


tids-dygns-ändring

jahopp .. nu börjar allt bli som vanlig igen . imorgon börjar man vid 8 , kanske dags att tänka på refrängen :D är iaf glad över att jag slutar 5 , dagen går så mycket fortare när man börjar tidigt ..

idag fick jag sluta vid 6 , garrett tyckte jag kunde göra det, tackar för det :) 20 minuter tidigare spydde reese ner mitt ansikte och mina kläder när vi lekte flygplan, han skrattade så mycket så han spydde på mig .. USCH BLÄÄÄ .. fina hulkningar där .. stank yuck ! tog iaf en välförtjänt dusch och sedan ringde jag saara och vi åkte till target och kollar runt :) hittade ett bälte på rea och sedan dörrkrokar, mycket bra uppfinning .. kan behövas. har för många grejer :)

skulle egentligen behöva göra tvätten .. SKULLE LÄTT BETALA NÅGON FÖR ATT VIKA DEN ÅT MIG :D
(bli inte arg nu mamma)





youtube & värdföräldrar

fick en kommentar angående min länk .. jag vet inte riktigt hur jag kan se att ni hemma i svealand kan höra den också ! jag är inställd på amerikanska youtube tror jag , antar det är därför jag har tillgång till så många låtar :)

men jag är ledsen om ni inte hör vissa låtar , låten nedanför va iaf barbie girl med aqua ;P



och idag kom även mandy och garrett hem (mina värdföräldrar) , dom har ju som sagt varit i europa , men dom va glada över att vara hemma igen ... nu är allt tillbaka till normalt igen. eller kanske inte riktigt idag , för nu sitter jag hemma själv med reese och dom tog med kidsen till poolen för att ha lite kvalitetstid .

jag måste även ta tag i det där med att skriva en femsidig uppsats om mig själv , PÅ ENGELSKA. .. aja, ska väl inte ha några problem med det.. ska lägga in lite bilder och skit :D blir nog bra.


:(

hallå bloggen .. ligger och checkar runt på youtube och lite ..



hittade sedan denna låt som påminner mig om många människor här i USA :) bland annat älskade grannen sofie som åkte hem till danmark idag , vi brukar lyssna på denna låt i hennes bil till massa olika shoppingmall , fett kul .. kom och tänka på henne :D


im gonna miss u hun

har även roliga minnen från applebees förra gången då camilla och alanna ställde upp för klubben och sjöng den i en härlig ton , finns film på det , men den är hemligstämplad :)


ni är för goa brudar :)


även ett stort tack till http://marrwie.blogg.se som hjälpte mig att få youtube länkar mindre , TACK :)


ABDC

hannah montana va grymt bra må jag säga :) just nu har jag flyttat över till Americas Best Dance Crew : ) looove that show ..


detta crew är från DC ... dock inte bästa crewet någonsin , men man kan ju alltid hoppas på dom :)


hehee

syster tipsade mig om att man kunde se hannah montana på youtube ..

GUESS WHAT IM DOIN ?






back to work

haha, jag satt tidigare idag och klagade över att jag skulle jobba ..

min arbetsdag :
-börja klockan halv 2 , take the kids to the pool for two hours.
-glasskalas på donken :D
FÄRDIG

kortfattat : JAG ÄLSKAR ATT HA MORMOR HÄR :D


vi lekte i "svampen" , som vi kallar den ..

vi skuttade omkring och splashade vatten på varandra

de tre bröderna och simglasögonen :)

blake och max gaddade ihop sig

sweet dudes, chase tappade ju en tand på semestern .. han är tandlös :D

max är galen i vattnet, han har nyligen lärt sig simma också :D PROUD !

en kul dag i poolen helt enkelt


jag måste erkänna att denna dagen va inte så dum trots allt :D jag har nog aldrig haft så kul med alla tre pojkar som idag . vi gjorde vattenbomber , jagade varandra , simmade under vattnet , hoppade och gjorde trix.. tyvärr dog min kamera efter den sista bilden och jag kunde inte få med killarna på bild när dom hoppade i samtidigt hållandes i hand :) så jädra söta .. im gonna miss them.

jag kom nyss hem från sofie , hon åker hem till danmark imorgon :( kommer bli tomt på gatan må jag säga .. men jag har lovat att inom snar framtid åka ner till gröt-talande-lego-landet :) hehee. so nema problema .. vi köpte glass och tittade på filmen "coraline" , inte den bästa filmen jag har någonsin har sett .. men trevligt sällskap .. imorgon har vi bestämt att vi ska mötas upp och käka en hejdå lunch/frukost på våran favorit kina resturang :) sen lämnar hon mig vid 1 , själv börjar jag jobba vid 1 , fast jag ska dra med ungarna till poolen igen .. ska ladda kameran iaf, så jag kan få massa söta bilder på pojkarna :)



hetta ..



det där är min högra del av skrivbordet just nu ... ni ser ju , klockan är inte ens 11 och det är redan 29 grader .. uh , denna dag kommer bli en jobbig dag , men då ska vi inte prata om imorgon då det ska bli ännu mera hetta .. pjuu . HALLÅ POOLEN !


överlevnad

då har man klarar sig i genom ännu en utekväll efter mycket om och men.

jag och alanna åkte in till dc för att se soulja boy , kommer till fur nightclub och idioterna där säger, ställ er sist i kön (kön ringlade sig ganska lång) .. men vi har ju biljett .. så vi knallade iväg och på vägen mötte vi chris . han hjälpte oss in så yees , finally så va vi där inne .. mina fötter gjorde så fruktansvärt ont efter ett par timmar i högklackat . som tur va så hade jag med mig extra skor och bytte om till dom lite senare :)

soulja boy va en ren jävla besvikelse . klockan vart mycket och han kom aldrig , så vi åkte till third och hade en jädra najs kväll där med , eller iaf jag. det slutade med att jag satt själv med personalen på third och hade tappat bort i stort sett alla , fick tag på annemarie och jag vandrade ner till johnny rocket (en resturang) , där hon satt och hänka med personalen där. haha. som tur va så kunde jag sova hos annemarie ... hon är en ängel btw , hon har räddat mig många gånger :) vi kom nog inte i säng förrän 6 am , jävla lång natt det där :P

en cred till fredagkvällen :D tyvärr har jag inga bilder än , jag ska få alanna till att skicka dom till mig .. hehe . finns bland annat smaskigheter från när jag klättar i stegar och skuttar omkring på dansgolvet :)

idag kom vi hem runt 5 , och jag fick panik för jag såg en massa bilar utanför mitt hus , självklart så är mormorn och morfarn hemma med max och reese + mandys syster med två barn.. och jag lämnde huset i en skitigt skick, så jag skämdes lite .,. haha , men jag visste ju inte att dom skulle komma tillbaka. men nu är dom här iaf , och jag måste plocka upp min skit .. usch ! ska även jobba imorgon . aja, bara att bita i det sura äpplet , slutar om 10 veckor !! :D sköönt


3 månader

idag är det exakt 3 månader tills jag är på svensk mark ... BLANDADE KÄNSLOR !


10.30

vaknade jag upp efter mycket oljud från våra vaktmästare som klippte gräset och donade .. kommer inte sakna dom tunna väggarna här iaf :)

gjorde iordning en kycklingsallad till lunch och snackade med familjen på skype. pratade lite med alanna om kvällen också , kommer bli riktigt najs :) hon ringde nyss och berättade att en biljett skulle vara 22 dollar , najs . SOULJA BOY HERE WE COME !

samtidigt sitter jag här förbannad på cheesecake factory för att dom tog 42 dollar från mig igår , ASS !! så nu ska jag åka in och skälla lite på dom . kan bli kul :)

kommer mera uppdateringar under dagen , ska ta hand om tvätten och sedan ut för en shoppingrunda då det är taxfritt denna helg , underbart !


nattuggla

eftersom jag har svårt att sova så tänkte jag dela med mig av en av mina favoritlåtar just nu , eller det har alltid varit lite av en favorit , relaterar till min resa till US and A :D
kommer alltid tänka på usa när jag hör denna låt , lyssnade sönder den med ida i början när jag kom hit , åh man, jag hade så kul med henne .. pratade med henne för några dagar sen , riktigt kul :)

här kommer låten iaf ...





BTW

jag intar en hiphopklass på lördag , that´s wuts up :) caaan´t wait , har alltid velat göra det, fast jag har alltid vetat att jag är dålig på koregrafi "/ vi får väl se, jag och alanna ska iaf dit och testa ..

JAG HAR NOG IAF HITTAT RÄTT I ATTITYDEN , ELLER ?! hahaaa.




cheesecake factory

usch vad jag kände mig hemsk imorse när jag vaknade upp vid 1 .. hela dagen hade ju gått typ.
så jag slappade ännu en dag :D käkade lite frukost/lunch ..

alanna kom hit vid 6 och följde med oss andra brudar som hade stämt träff på cheesecake factory för en god middag . dom plockade upp oss i mitt hus runt 7 sen åkte vi i en lite familjebil till fairoaks mall för att äta.

det va en riktigt trevlig kväll , och vi va 7 st från 6 olika länder, pretty cool :)


australia, columbia, sweden , germany, brazil and south africa

drack lite lemonade

och åt lax, men puckona fattade inte att jag ville ha ris så dom gav mig pommes,
inte riktigt den bästa kombinationen med lax , men jag fick ju ris också iaf :)


nu ska jag peppa med soulja boy låtar, för imorgon blir det fur nightclub för att se honom live :) fett kul ! måste ju åka och hitta kläder att ha på mig imorgon också .


solen är inte på bra humör idag





mussla ?!

glömde ju totalt berätta för er därhemma att jag faktiskt åt musslor i söndags på johannas BBQ, det va inte så jädra dumt faktiskt , ville bara tala om det så jag inte glömde bort det igen . haha






när jag ändå håller på

jag har ju dom senaste dagarna ändrat designen, här kommer ytterligare en grej då dom flesta avslutar bloggen med ungefär som jag börjar , ni vet "TTYL" ..


david lindqvist

fick bli min inspirations källa för kvällen då han tidigare ikväll nämnde att han hade gjort en huge matlåda för arbetspasset innehållandes kyckling sallad ..

så jag tog min lilla bil till stora giant och köpte hem massa matvaror för hela 31 dollar , känns bra att lägga pengarna på något gott iaf :) nu har jag mat för veckan . gött !


matvaror

kycklingen påväg in i ugnen

sen när har jag hackat lök så jädra fint ?  jag antar att jag har en bra matlagningsdag idag :)


tyvärr är maten inte färdig än, sitter och kollar på finalen av SO YOU THINK YOU CAN DANCE :D kyckling är förhoppningsvis färdig snart,  börjar bli lite småhungrig här i min ensamhet.

imorgon har jag lovat mig själv att ta min feta röv och gå till poolen :D

TTYL

pannkaksäventyr

jag blev hungrig och bestämde mig för att ge mig på pannkakor ..



så som det odugliga i köket som jag är så letar jag fram ett pannkaksrecept på google och kommer in på www.pannkakor.se , hehe . skratta lite smått åt namnet. hittade iaf klassiska pannkakor och tyckte det såg bra ut ..


fick ihop en smet

förberedningar inför starten av brännandet..

..för jag ska väl inte ljuga om att jag misslyckades rejält ! slängde skiten och började om i en ny panna

och jag började iaf få lite hopp om godkända pannkakor

och mina pannkakor blev faktiskt inte så dumma

jag vet inte om jag själv skulle kunna godkänna mig i ordning och reda ?!

yummy huh ?

jag är glad att jag lyckades få mat på bordet :)


NU ÄR DET BARA DET VÄRSTA KVAR,  SUCK !


Jaja, jag är iaf ett pannkaksbak rikare nu iaf .. hehe

TTYL

tisdags utgång

igår då , hade som sagt aupairmöte , träffade några brudar som jag inte pratat med förut och vi ska ut på middag ikväll för en åker iväg om ett par dagar :P så det blir en cheesecake factory , något som ni där hemma går miste om, skitgott ! dit ska jag ta er familjen , något ni måste äta på när ni kommer hit :)

efter aupairmötet åkte jag till stefan för jag hade lovat han att åka med till ett hejdåparty på hard times café .. så jag , stefan och våran chaffis brent åkte dit och det va skittrevligt , fick ett wristband för att dricka,  kung som jag är så det blir ett par drinkar , stefan leker kung i baren och beställer massa skit , haha, jädra trevlig kväll :) drog en sleepover hos stefan då jag inte kunde köra bilen hem . haha !


tisdagsgänget :)


TTYL

la ner energi på naglarna

det är ju alltid det händer med mina skills , eller vad sägs ?



inte bästa bilden ;) men ändå .. ser lite fräshare ut nu iaf!

TTYL

YEEEEES !!

kollade mitt konto idag i hopp om att jag fått tillbaka mina 98 dollar från hotellet som dom drog från mitt kort..

JAG VART ÖVERLYCKLIG, nu behöver jag inte leva som fattig längre.. nu behöver jag inte leva på nuggets och pannkakor resten av veckan :) nu kan jag även förflytta mig till olika platser för nu kan jag fylla på bensin i bilen och åka på aupairmötet ikväll också .. grymt !

måste även lägga undan pengar, sista månaden börjar närma sig :)
TTYL

NY DESIGN

jag tröttnade på min gamla , kom gärna med förslag på förändringar .. jag orkar inte pilla mer, satt med den i 2 timmar efter mycket om och men ..


min första tanke , det blev inte riktigt som jag tänkt mig !


här kom tanke nr 2 , men det fattades något


så här kommer nr 3 , men lite extra bilder för att liva upp headern lite ..


VAD TYCKS ??

skäms på mig !!

men jag har haft mycket på gång under helgen ..

lördagen:
gymmet 7.15
frukost vid 8
första klassen 9-12 "american literature"
andra klassen 1-4 "photography"
tredje klassen 6-9 "nutrition and body"
linedance 9-10-30
fest mellan 10.30 -3

söndagen
vakna upp 8
frukost
klass vid 9-11.30 "entreprenörskap"
foton och säga hejdå till alla
åka hem, släppa av folket
fira johanna 20 år :)

måndag
sovmorgon till 11.30 :)
umgås med johanna & abby (hennes barn)
luncha
åka hem
handla mat inför veckan
säga hej till laila
datorn ....


behind the scences on the photography lesson, we did everything but listening

as i said, everything but listening

and what happen to the people that was tryin to sleep`?

of course we threw raisins at them :D

you need to look after victims..

camis shoe turned out to be a hippie

me and cami

my people

butt lesson in room 407 + party !! :D

something happend to my pants under the linedance. haha

room 419 (my room)

this is my roomy , of course u would have known that she is from south africa, right ?




aja, nu orkade jag inte mera bilder dåva ! :D bara ett litet urval från helgen ... kommer antagligen lägga upp en massa på fejjan .. talk to u later !

TTYL

skoldag nr 1

småjobbade lite fram till 2 ... packade och åkte iväg 2.40 .. virrade runt på hemmaplan och åkte vilse , fick börja om igen . hittade rätt och kom slutligen fram till camille vid typ 4 efter några felkörningar igen . vi åkte direkt och trodde att yeah,  detta skulle ju gå bra .. vi totalt fastnade i trafiken pågrund av tornadovarningar och blablabla .. kom fram till hotellet vi skulle bo på strax innan 7 då vi skulle varit här :) men aja , vi hade en skittråkig lektion om gift mellan halv 8 och 9.20 , sedan vart det poolparty som vi hade skitkul på :D dansade och lekte , dock förlorade mitt lag :P haha. whatever ! men vi badade spabad sen gick vi upp till rummet och hängde .

sitter i mitt rum nr 419 på våning 4 någonstans i ellicott city :P har två roomis , en från tyskland och en från south africa , båda är vita :D tydligen bor det många vita i south africa.. jag har camille i rummet mitt emot , kunde inte lösa rummena , men men.

och vet ni vad . 7.15 imorgonbitti ska jag möta camille i korridoren och vi ska dra ett gympass :) naajs för att vaara mig . längesen nu ! nej dags att sova nu känner jag , tidig morgon imorgon ..

bilder kommer på söndag då jag har samlat ihop några från mina roomis :D

TTYL

RSS 2.0