fyrabarnsaupair here i am :)

REECE PAGON föddes bara för en timme sen drygt , assöt lite kille det där :) väger 9 lbs , han är därmed överviktig vill säga :P men skitsöt , bigpop fick en bild som jag kikade lite på :D im excited :)

CHOP CHOP

överlevnad och tysk

den har jag hittat för resten av året , alanna , australiensaren som kom förra veckan träffade jag för första gången idag , så jävla skön människa , helt i min stil :) hon pratar dock lite fort ibland , men kommer väl lära mig hennes accent också . iaf , hon kom till mig ( endast 10 min emellan oss ) , vi åkte till starbucks och jävla sexgalning till tysk som jag mött förut fick för sig att jag va tysk och började prata tyska med mig , jag satt som ett frågetecken och bara WHAT ?! jaaa , är du inte tysk frågar han , skämdes gjorde han när jag berättade att jag va svensk :D varför tror alla att jag är tysk ?!! haha . han spenderade tiden med att sitta och prata med oss , rätt skön är han faktiskt . dom gick på alanna om australien också , hehe . bruden går i flippflopps nu :P iaf , efter starbucks drog vi hem till mig och satt och prata , halv 11 säger alanna , u wanna go to mcdonalds ? why not . så vi åkte dit och det tog hundra år för dom att göra en hamburgare alltså . dom stängde ju vid 11 , vi satt kvar till 11.10 och pratade och hon är sån som vill göra typ samma saker som jag så det känns som en soulmate :) skönt att ha någon man känner man kan åka till även om det är sent , det tar ju inte så lång tid och hon har ingen tid att passa heller om kvällarna :D asskönt . dom kör ju vänstertrafik i aus också , hehe . fröken hade visst kört på fel sida lite här . hon kör manuell bil också , fränt . länge sen jag såg en sån bil , men jag älskar ändå min bil mer <3

imorgon är det babytime , SCARY :D börjar 7 , killarna åker till skolan halv 8 sen är det cartoon som gäller , sedan drar vi till bowlingen i centreville på playdate med saara förhoppningsvis om ashley har skött sig . slutar 5 så det är skönt . hade även ett talk med mandy idag och skola och körtkort . så det känns bra , åker på kurs med camilla och katja den 17 april till 19 :P aajuste camilla , om du ser detta innan jag informerar dig så hänkar jag på :) hehe .

over and out

CHOP CHOP


one day at the playground

hej hallå ...

varmt som bara den är det ute idag . jobbat mellan 9 och 4 , vid 10 åkte jag och max till bibblan , som tur va slapp jag betala för dom lite försenade dvderna idag :D dom gör om på sin sida så jag kunde ju faktiskt inte låna om dom . tur det . vi lånade visst 10 böcker , har redan 7 eller nåt hemma , haha . max är ju så rolig när han väljer böcker , jag säger åt han att hitta några böcker som han vill läsa , han tar dom tre närmaste böckerna och river ut dom och säger "här , du sa åt mig att hitta några böcker , här är dom" .. thaanks . ajaa . efter bibblan drog vi till en av alla lekparker runt omkring , och det va verkligen riktigt skönt ute trots att klockan bara va 11 när vi kom dit typ . jag och max roade oss själva i rutschkanan medans vi väntade på ashley , saara and colt ! dom kom och a and max lekte med varandra medans jag och saara satt och snackade om bäbisen som kommer och planerar fredagens playdate . får se om det blir att åka och bowla eller inte :)

utgång med älskade brysch i helgen också , ska och klubba på ibitza tänkte vi :) fast kommer inte ihåg om det va 21 år på lördagar kom jag på nu... aja vi lär väl ha skoj ändå , får se vad planerna blir , jag börjar ju dock jobba vid 1 på söndagen , men det kan jag leva med , hoppas på att bebisen är hemkommen då .. tog också ledigt nästa fredag eftermiddag och lördag för en utgång , då kommer det ner någon svensk till mie , så vi skulle väl gå ut då tror jag :) jävligt skönt att kunna ha en hel bakisdag sådär :D jag jobbar ju oftast . hehe .

jag och max knäppte ju också kort när vi va själva och lite mer kort när dom andra kom :) here they come ..


slide and a running maxi

gillar frillorna han har :)

that's my boy

bilspel som finns i lekparken , jag utklassade max på det :D

jag och min pojk

sen ville max leka fotograf , naajs.

haha , och åter igen .

jag har en undervisning i hur man gungar :D

detta kort tog jag springandes då jag jagade dom , bra kamera

baby colt får avsluta bilderna för han är så söt :)


så nu sitter man här ledig och har ingenting att göra , max va här nyss och underhöll mig i 20 min typ . ska åka till starbucks med camilla och alicia sen . men inte förrän 7.30 som jag skulle möta upp dom . det är nog min dag i stort sett... imorgon är det jobb igen . tycker inte om torsdagar alltså . men aja . snart är det fredag IGEN ! går för fort tycker jag .

CHOP CHOP

köttbullar köttbullar

ge mig mera köttbullar , goa små köttbullar ?! hm. lät inte rätt ... ajaa . whatewa ... :)

köttbullar blev det efter en ganska lång tid på giant och rådfrågande , dum svensk som man är :D ströbröd hittade jag och en bra köttfärs med :) gjorde köttbullar på 3 lbs , det ni . ungefär 1,4 kilo . haha .


började lite lätt med smeten ;) grät som en baby när jag hacka lök ,
tur att ingen va omkring :D

visst ser det gott ut ? ;)

första små köttbullarna ...

massa köttbullar :D

det är här jag kommer göra underverk under 2009 , hehe

sagan efter utförandet , max smakar en köttbulle , han gillar det . Chase kommer , klagar på att dom är "brända" , bara stekyta, jag tvingar han till att smaka en , han spottar ut i soptunnan och dricker hinkvis med vatten . thaanks . så jag får höra av max att han inte gillade köttbullarna helt plötsligt , så han skulle ha macaroni and cheese , icke sa jag .. så argumenterade vi och han sa att han skulle ringa min mamma :) haha , gör det . nä , men gjorde spagetti till det där och lite spagettisås ., chase och max va tvugna att äta en köttbulle , chase klagade och hulkade . j*vla unge :D faktum va att köttbullarna faktiskt vart goda , tro det eller ej . iofs skulle det till nästa gång behövas lite mer salt och peppar . när vi sitter ner och äter kommer garrett och blake hem . blake är min favvounge just nu :) han gillade köttbullarna . även mandy och garrett , så det tackar jag för . dagen gick fort då jag la ner 2,5 timme på att laga mat :P

imorgon är det jobb mellan 9 och 4 , oj vad fort det kommer gå . playdate till runt 12 och sedan är det lunch lite lek och nap , egen tid och 1 timme med killarna sen slutar jag .. sånna dagar gillar jag :) bara några dagar kvar nu sen är vi fullt hus alltså . wish me luck !

CHOP CHOP

varför blir det så ?

fick en alldeles underbar kommentar från MY idag . hon har så rätt i att man verkligen ser vilka vänner som står kvar liksom och vilka som inte bryr sig ett jota. men det är synd att det ska bli så bara för man reser iväg . jag tror jag har mer vänner i usa än vad jag känner att jag har kvar i sverige för tillfället , lustigt . undrar bara hur det kommer bli när jag kommer hem ?!

CHOP CHOP

THE HILLS !!!!!!

herrejäälvar , trodde det skulle vara slut på the hills , ICKE !! kommer nya avsnitt i vår , can't wait :) aaaa, det gjorde min kväll helt och hållet , grät nästan till förhandsvisningen ,, ska bli jävligt kul att se igen ..  EXCITED , det sprudlar av glädje i min säng nu , haha .

annars så har jag umgåtts med johanna idag , vi gjorde köttbullar , eller mest johanna , jag hacka lök :D haha . ska försöka mig på egna imorgon , tss.  kan bli kul . men iaf , vi drog oss till en irlänsk pub i centreville och träffade camilla , kate , och några tyskar , haha :D men iaf , vi stannade inte längre än nio för sen vart vi typ utkastade för att det skulle komma mer folk och vi va inte 21 .., jaja . jag camilla och kate drog till iHop , käkade efterrätt, haha . åt cheesecake , banan och nåt mer :P gott va det , satt där ett tag . skönt att bara sitta och prata . imorgon blir det jobb vid halv 1 till 7 , ska försöka peppa mig till att laga mat med :D hehe . vi får se hur det blir , kanske dokumenterar :)
 

poolplay

mera poolplay

älskade brysch <3

here i am

loooooove <3


haha, david.  rolig kommentar jag fick på bloggen , sånna värmer :) thaanks

fick också ett sms från a la sweden idag , ville bara svara om du ser detta : det som hände va att jag flyttade till USA , men det innebär inte att jag inte är tillgänglig ... jag finns på mejl och facebook , även på adressen här . bara för att jag korsat atlanten så betyder det inte att vi inte komma hålla kontakt , aight ? en dag kommer jag tillbaka ...

CHOP CHOP

ledig måndag

oohalala, skönt med ledighet , fick dock en hake . bara jag som är ledig :D haha . så just nu sitter jag hos johanna och hon tar hand om abby , har work-outat lite . bra gjort . vi käkade också panera hehe . men jag kommer väl stanna här hela dagen , får vi se om det blir leesburg ikväll med brudarna från centreville . hoppas på att göra någonting iaf :)

ehm , igår kom ju som sagt johanna med ikea matlagningsboken på engelska till mig , och en påse bilar som gick åt ganska snabbt :D haha . måste köpa knäckebröd också eftersom min älskade makrill läggs på posten snart , yummy ! a men iaf , gav garretts present igår kväll eftersom jag räknade med att inte vara hemma idag då det är min lediga dag :D jobb hela vecka sen . fast har ju lite sovmårnar och sånt :) skönt det , då ska jag peppa mig själv till en joggingtur eller två :) måste komma igång nu ju . fast jag och johanna har kollat upp lite zumba kurser som jag ska tvinga med henne på .. och fotboll med :D hon berättade nyss att det va en mixad klass , varför sa du inte det tidigare ? då kanske det finns nån snygg eller två , får hoppas på det .

ja, annars har det inte hänt mycket mer än så måste jag medge . barn om några dagar , nervös ! gaaash , hoppas han är en tyst unge :) fast jag lär väl inte märka så mycket av honom eftersom mandy kommer ha hand om honom . eller det hoppas jag ju iaf ! vill inte ta för mycket ansvar för en så liten en . just det , log brett imorse då jag skulle ställa in disk i diskmaskinen , då hade nappar och små flaskor ställts in där :) så sött .

CHOP CHOP


IKEA

inte för mig ..... mår inte bra i kroppen ! den spänner sig och jag känner mig stressad . så johanna och gänget fick åka utan mig , eller jag vet inte om dom åkte eller inte . men här ligger jag i sängen och vilar kroppen , ska jobba vid två  , endast 5 timmar.  skönt ! får se om jag måste åka till target eller nåt och köpa present till garrett , han fyller år imorgon . så antingen köper johanna en kokbok på ikea , eller så åker jag till target och handlar något med matlagning att göra , eftersom jag och garrett måste laga mat XD usch , bara några dagar kvar , kommer bli lustigt att behöva få in en till rutin med ungen , tycker jag har fått ganska bra rutin på jobbet annars . aja , 4 månader har gått , endast 8 kvar .

CHOP CHOP

efter läggdags

haha, det va lite knöligt att få ner allihopa idag . max tjatade om hur hans huvud inte va trött efter att han läst sagor för mig och inte tvärtom , och jag försökte med en " tyst och tänk på din födelsedag :D " blake va snabbt nere i säng , men chase däremot . han va lite svårare , han skiter i att borsta tänderna eftersom det inte funkat förut och han ändå fått gå till tandläkaren , vilken inställning ! :D så jag tvingade på han det där , och lat som han är " kan du gå och hämta min tandborste " , nää . latmask, det får ju göra själv ... " men det är sånt som au pairer måste göra , hämta tandborstar åt pojkar , slänga saker åt dom och så få dom att fisa " och fyfan vad jag känner en stinkande doft . vi låg dubbelvikta och skrattade åt den där doften , värsta på länge . så vi drar lite fishistorier och sedan fick han också släcka och lägga sig , gick bra . känns bra att han somna med ett leende på läpparna , även om man måste ta till kiss-och-bajs-metoden :P

så nu sitter jag här och tar det lugnt , måste snart lägga mig . för imorgon blir det upp tidigt och åka till IKEA . hell yeeah . ska köpa present till garrett som fyller år snart . sen ska vi käka köttbullar med. blir jag , johanna , mie och den nya östgötska au pairen i deras område , har inte träffat henne , men ska bli kul att höra dialekten :D hoppas hoppas hoppas den är grovare än min :P hehe .

max har även lärt sig ja och nej flytande så nu har han börjat poppa upp ur soffan och bara " NEJ ERICA , JA ERICA " :P haha . men det låter bra .

GONATT
CHOP CHOP

hard work work

14.00   start
14 - 16 körde chase till kyrkan , och tittade på blake när han spelade basketboll
16 - 17.30 hämtade chase i kyrkan och sedan åkte ut med max inbjudningar till hans vänner
17.30 - 19 åkte till donken och fixa mat , tankade och åt.
19 - 9.30 cartoons

MIN DAG :P jobbar till 12 , men kidsen lägger sig vid 9.30 så då kommer jag gå ner till rummet , eftersom jag inte kan göra mer liksom . skööönt . jag är en hårt arbetande kvinna :D  back to cartoons ...

CHOP CHOP


ögongodis



HETING !! Nicholas D'Agosto som spelar shawn i filmen fired up ... den filmen va skitskön så det rekomenderar jag gärna :) jag och camilla såg den efter god mat på applebees . FIRED UP , SPELL FIRED UP , F U  :D så jävla skön och massa roliga kommentarer hela tiden. gå och se den NU !


flötmat :D

kanonsällskapet camilla :)

gårdagen va bra , och jobbdagen gick fort . chase va hos grannarna och lekte , max gick till ella , så jag hade bara blake hemma och han har blivit mycket mer pratglad mot mig dom senaste dagarna :) så det är kul att ha egentid med han. så vi spelade lite fotboll och sedan gick vi in och jag tittade och lärde mig lite fotboll på wii .. bigpop kom igår med . så han umgicks lite med barnen också . max är ju rolig , han va skitsur efter napen och då har jag sagt att jag inte kommer leka med honom :D så han surade och ville gå till ella , inte sen på ! sen när jag gick och hämtade honom vid halv 7 så hade vi jättebra tid tillsammans och skratta och stojja runt . sen när jag lämnar huset så får jag knappt göra det för honom för han vill att jag ska stanna, too late dude ! men han vinkade av mig i dörren , alltid lika sött :)

CHOP CHOP

fyra månader

idag är ju datumet för 4 månaders strecket , herreguuuud vad tiden går fort ! glömde bort det i tidigare inlägg ju ... bara 8 månader kvar nu , hejhå . det är bara hard work work som gäller det sista nu , inte för att jag anstränger mig så hårt vissa dagar , vissa dagar är bara för slappa :) som nu tillexempel , max sover , chase leker med grannbarn och blake spelar wii , och här är jag , hårt va ?

CARRO : haha , vi har tacokrydda men dom är lustiga , så vill ha lite svenskt :D

CHOP CHOP

ny dag , nya tag

igår hade jag en underbart rolig dag med blake och chase , max va också ok . men jag, blake och chase va ute och spelade fotboll och jag kan säga att jag va så jävla trött efter den timman med dom två :) men alla hade roligt och det va kul att dom för en gång skull kunde hålla sams . det där ska jag göra fler gånger . fast då med lek-kläder på . blake fick omkull mig ett par gånger så jag vart lagom skitig :D sedan blev det att gå in och väcka upp max och göra iordning honom för att skjutsa blake till basketträningen . jag mitt smarto tog fel bil så jag fick åka tillbaka med max, byta bil , packa in chase i bilen med för han hade sin träning vid 6 . vi åkte tillbaka med rätt bil, eftersom jag ska göra bilbyte :P efter bytet åkte jag med chase till hans basketträning som låg på andra sidan av stan typ . sammanlagt tog det över 1,5 timme . sköööönt att åka bil när man jobbar :) jag va trött och satte på dora till max och vi tittade på det i 1.5 timme och sen vart det mat och sedan slutade jag :D så skönt . det gick ganska fort igår faktiskt.

efter 8 kom en johanna till mig :) vi drog till starbucks och satt där till 9 , sen drog vi och hyrde film på giant , nick and noras blablabalabalaa någonting , vi passade också på att köpa lite snacks . det blev en fruktsallad för mig och johanna köpte små miniglassar , söta va dom :P så vi åkte hem och när vi kom innanför dörren så snacka vi lite med mandy och garrett . garrett säger : "we have a bad news" , aha tänkte jag . då säger han att jag måste börja jobba vid 7 nästa fredag , för då kommer våran bäbis :D jag vet inte säkert om det är något fel på han , eftersom dom har ett bestämt datum för han. men iaf, nästa fredag blir det tillökning . kul, förhoppningsvis :) ska bli gulligt med en bäbis omkring. men det innebär också att jag måste börja laga mat , suck pust och stön ! men iaf , efter det lilla snacket så kolla vi filmen som inte va den bästa jag sett måste jag säga, ingen rekomendation från mig där inte . sen skiljdes vi åt och johanna slagga i soffan och jag i min underbart sköna säng :D loove it !

idag vaknade vi upp och aiden hade glömt sin ryggsäck i bilen johanna kört hit så det va på tal om att hon skulle behöva få åka tidigt för att lämna av den , men det löste sig så johanna stannade på morgonen och vi drog till älskade panera :) tog det lugnt och käkade frukost , så jag kom nyss hem eftersom jag börjar jobba vid halv 1 och johanna va tvungen att lösa väskproblemet . så nu är jag ensam och snart kommer max . jobbar dock bara till 7 ikväll , skönt . går nog fort förhoppningsvis. sedan ska jag ringa camilla och hitta på något , vet inte vad bara. sånt som märks. jaja , det va väl allt för mig denna gång.


en fika vart det också , varm choklad och kaka :)

kaffe-johanna va där :D


CHOP CHOP

ingen packning

efter samtal från mamma så kändes allt lite bättre . sen kom jag upp och chase hävde ur sig : måste du alltid vara omkring ? då brast det nästan igen . då ville jag verkligen packa väskorna , förbannad gick jag och satte mig för att lugna ner mig . sedan gick jag tillbaka och chase va mer sugen på att göra något .. muntrade upp honom genom att spela "hangman" (hänga gubbe) , och det gjorde vi väl ett bra tag för jag glömde bort att väcka upp max . väckte upp max och han va lika tjurig och slänge saker omkring sig så jag brydde mig inte om honom utan gick tillbaka till chase , efter en timma kom han in till oss , iaf lite gladare , så jag gjorde mig på ett försök att leka med han . det gick ju jävligt bra , för han ballade ur över att jag inte lät honom få banan samtidigt som han åt nutrition bar när han vart hungrig . då höll jag på att tappa humöret på han . men han åt tillslut och sedan vände han och vart urgullig , jag tror han märker av när jag håller på att tappa det ! bra är det . men iaf , sista halvtimmen så va han skitgullig och det stör mig , varför dessa vändningar ?! han lät mig inte ens åka iväg på bio , "you can't leave , i want u here" . så vi hade ett snack innan jag åkte , jag höll om honom och sa hejdå och han följde med mig ut på trappan och så sa han " im gonna try to not be grumpy tomorrow"  , "are u promising?" , "yes i promise , cause i wanna play with u tomorrow and be a happy boy" , " then i expect to pick up a happy max at preschool tomorrow?" "YES" :) , så vi får väl se hur det går . hoppas han kan vara glad , vill inte ha mer sånna här dagar , speciellt inte när jag jobbar till 8 imorgon .

som sagt åkte jag på bio med saara . såg he's just not that into you . mycket sevärd film :) jag blev förälskad i ben affleck , grr . nä men mamma , den borde du se .
haha , innan bion åkte jag och saara först till donken och sedan till starbucks . vi satt och snackade och såg att klockan var 7.27 , JÄVLAR , bion börjar 7.40 :D haha . så vi fick lite bråttom . men det tog inte ens 10 min att köra dig så vi hann ju eftersom det är massa annan skit innan filmen :) men det va en sevärd film som sagt , så den rekomenderas starkt . såg dessutom bride wars igår , shit , tjöt som en gris till den filmen , trodde jag inte . jag är väl i en känslig svacka nu .



nä , nu blir det duschen . ska bli skönt efter en turbulent dag ! min lilla bryysch  kommer imorgon på en sleep över hoppas jag :D behöver henne lite nu känner jag , en vecka är för mycket att inte ses på :) blir väl frulle på fredag på älskade panera , yummie . löning då med , välbehövligt...

MALIN : haha , tack för din kommentar . jag tänker ju själv inte så långt :) får kolla upp det där med kakaoen och sånt . thaansk iaf .

CHOP CHOP

kissdag

idag skulle jag vilja packa väskan och åka hem ! max är på äckelhumör och tjuter och skriker idag . jag gråter i frustration ! ÅT HELVETE !!!!!!!! dessutom ville han ju att jag skulle åka hem idag för det klämde han ur sig på playdaten hos saara , att han inte ville ha mig omkring längre,  FINE FOR ME! usch , om det inte hade varit för att jag trivts så hade jag packat väskan och ringt culture care idag , för jag verkligen bröt ihop . ska han fortsätta så tänker jag inte stanna kvar .....

som tur är slutar jag vid 6 och då lämnar jag huset direkt för bio med saara ... can't wait

CHOP CHOP

skulle-behöva-ha-lista

Detta behöver jag :


•-          Massa currysås & bearnes ?! finns brunsås också ?

•-          Tacokrydda  , ett par påsar där med

•-          Mera oboy

•-          Kakao

•-          Ingefära

•-          Vanilj socker

•-          Tandpetare :P haha


Såhär ser listan ut just nu , men det är säkert mera jag vill ha så vänta ett litet tag . men behöver lite stuf så jag kan sätta igång med matlagning och bakning här då jag inte fattar så mycket på den delen . haha. men överraskningar vore ju inte helt fel heller :) sånt uppskattas .

TACK PÅ FÖRHAND MAMMA ! :)

CHOP CHOP


tvättdag ?



GAAAAAAH... igår fick jag en sån där måste-städa-lite-för-en-gång-skull-känsla och plockade iordning på rummet , ja men det va väl bra. SÅ HITTAR JAG ALLT DET HÄR  !! suck. iofs är det bara fyra olika tvättar som måste köras , men ändå . tanken på att det ska hängas in och vikas med .....

CHOP CHOP

shopaholic ?

LEDIG DAG IDAG,  så jäääävla underbart :) både mandy och garrett va hemma idag + bigpop , så dom såg inte någon anledning för mig att jobba . eftersom kidsen och föräldrarna va lediga för att det är presidentens dag idag. så imorse va jag tvungen att rabbla lite presidenter och jag lärde dom lite kunga namn : gustaf och karl :D haha .

ringde camilla och tysons corner blev det och typ 100 dollar fattigare , men det va det värt :D blev mycket för pengarna känns det som :) det jobbigaste är att pengar här är så lite , jag menar . 2 dollar är som två kronor , så känner jag när jag handlar , kanske inte så bra :D men iaf , tysons med camilla och larissa , en brasilianare , skitfrän :) köpte en hel del som sagt , kommer bilder lite längre ner .

efter tysons blev det starbucks , jag och camilla satt själva , det slutade med att vi va 13 st :) rikigt härligt det där, även om det mesta dels va tyskar , men dom invaderar ju amerika så . saara kom också och hon åkte med mig hem , så jag slapp köra själv hem . det va väl den dagen typ .

SHOPAHOLIC?


dom va fräna och 75% off, vad gör man? :)

när jag är sommarbrun blir det denna klänning från
forever 21 - 18 dollar

och denna kofta från forever 21 också , runt 12 dollar

sovatröja/löptröja från delias - 13 dollar

ännu en sommarsak , dock ej provad än :) typ 5 dollar från
ett märkes ställe vi åkte till som hade slutförsäljning

top från märkes stället . också bara 5 dollar och oprovad :D

10 dollar från samma stället , provad och asskön :D

hittade även en vattenflaska som jag köpte , dock inte för
vattnets skull , ville ha flaskan :D

ganska bra att ha grejer jag köpte idag , väntar på varmare tider. florida snart iofs :D ujuju ser fram emot.
haha , just det . vi köpte ju glass och grejade också , skitskoj , för man fick bestämma glassen själv . först vilken glass smak och sedan vad man ville ha i , så jag körde på en french vanilla med gummibears , hehe , yummie for my tummie :)

min glass

larissa med chokladglass

camilla da glassmonster

sen va det ju det här med att parkera i parkeringhus , när vi skulle till den där märkesbutiken så skulle vi köra ner till en underjordsparkering och utan att tänka på att jag har största bilen i världen kör jag ner där och inser att JÄVLAR bilen skrapar nästan i , fast det va rätt lugnt , bara att min radiogrej skrapade emot , men det fixade camilla , och i desperat försök att hitta varningsblinkerserna så får jag på vattensprut och vindrutetorkarna och där är camilla och får lite sånt skit på dig , SRY :D shit happens . kul va det .. men parkera kunde vi .


thaanks a lot :D

CHOP CHOP

stomach ache

jag har kramp i magen :S käkade nyss mat och hoppas det blir bättre . hade ju önskat bio men dagen slutade all by myself as i thought , hade det på känn faktiskt . lite tråkigt . men imorgon blir det umgänge med camilla , lite mat och sedan starbucks med resten av gänget . kan bli najs :) eftersom dagen spenderades själv så har jag ägnat mig åt film , såg ju som sagt take the lead , men har även tittat på patrik 1,5 . den va faktiskt rätt bra för att vara svensk film .

just nu funderar jag på att åka till giant och köpa något sött och lägga mig ner och koppla av med en bok .det tycker jag låter som en kanonavslutning på dagen :) imorgon är det sovmorgon till 12 , sen är det jobb 4.5 timme tror jag . hoppas inte på mer :D hehe .



CHOP CHOP

upp&ner

inatt sov jag inte allt för bra då tiden spenderades på toaletten illamående ! jag vill inte bli sjuk , men jag tror det är för dom där smörpopcornen igår , för er som känner mig bra vet att jag inte tål smör typ :D hade svårt att äta så jag käkade nyligen frukost. sitter just nu och tittar på take the lead , rätt bra dansfilm måste jag säga :) älskar dansfilmer, can't wait for step up 3 ..

senare idag blir det bio med johanna och mie , hoppas dom inte ballar ur det nu :P nä, nu ska jag koncentrera mig på filmen.

CHOP CHOP


rosa ska det va

killarna uppskattade bion iaf :) såg den vid 6 , stressade iväg vid halv och vi hann för att jag är så bra på att hitta :P det va ju en upplevelse för sig att ha tre pojkar med sig på bio . max som sitter och pratar hela tiden , chase som tjurar över att popcornen går åt för snabbt och blake som va lugn och njöt av filmen. efter filmen går vi ut tillsammans , iväg försvinner chase,  ropar på han , ingen chase! jag surar för att han är borta och iväg springer max, och honom vill jag verkligen inte tappa bort för han fattar ju inget , så jag sätter fart efter honom och han tjurar ihop och börjar skrika och lägger sig i trots på golvet när jag talar om att han inte får springa iväg sådär , i samma ögonblick kommer chase , grrr på han . men alla ungar är samlade iaf . vi går till bilen i regnet , SUCK , jag i mina foppatofflor :D vi åkte hem och jag gjorde lite macaroni and cheese . alla lyckliga och glada och sedan vart det sängen för hela drösen , tror max somnade sist faktiskt . en bra dag .

jag fick ju även lite presenter av min älskade värdfamilj , haha :) dom har fått in mig på nått rosa spår tror jag .


som sagt , ROSA :)
sjal från converse , skitnajs , lite choklad och ett kort.
i kortet stod följande:

namnen har ungarna skrivit själva , det ska sparas forewa <3

skulle egentligen peppat för fest nu , men nää usch . off som bara den ! jobbar till 11 , eller har ansvar till 11 . skoskav och skoproblem , TRÖTT .. gooosh , sovmorgon imorgon :) hoppas på ett nattligt samtal från johanna , hehe . bara så hon vet så ska jag fan ringa svintidigt , eller åka dit och knacka fönster skit tidigt och dra till tysons , jag vill ha nytt :) jag känner mig rik jag . följer inte hon och mie med så far jag väl själv . kan ju bli kul .. hoppas på ett JA . för imorgon ska inte dagen slösas på hangover flickor ... :D SEE YA (om dom bara visste)

dessutom känner jag mig som en riktig bloggerska nu , så höll ögonen öppna , hoppas att jag kommer kunna fortsätta blogga lika ofta , lite roligare att läsa kanske :P

CHOP CHOP


 


bio och ballonger



jag fixade och trixade lite och köpte ballonger och lite godis :)
kul va det , för familjen uppskattade det verkligen .



ikväll är det ändrade planer , barnen ville åka på bio , så bio blir det " pink panter 2 " , får väl se om den är bra eller inte , men det är ju gratis så vafan :D ha en fortsatt trevlig kväll allihopa .

CHOP CHOP


happy valentine



efter skräckens dag kommer romansens dag , alla hjärtans dag . jag hoppas alla har någon som dom uppskattar lite extra idag , jag har min familj <3 även fast jag inte kommer fira det med dom idag så uppskattar jag verkligen dom denna dag (och alla dar förstås). idag blir det jobb från 1-11 , kul jul , men vad gör det när jag ändå inte har en käresta :) jag har mina älskade barn här istället, får väl se vad vi ska styra med idag , blir nog chucke cheese alltså , hoppas föräldrarna vill betala för det :D

igår blev det hejdå till tessan "/ hoppas hon kommer tillbaka ner hit någondag . vi kollade på bio och confessions of a shopaholic blev det , och jag som sa att jag ville läsa boken först :P men den va kanonbra och jag skrattade mig i genom hela filmen i stort sett 5/5 får den.

nä , nu ska jag åka till giant och inköpa mig lite hjärtan åt familjen här , haha . bättre sent än aldrig :)

CHOP CHOP


bilder från senaste aupairmötet

fjärde aupairmötet blev skridskor :D


posing på isen alltså

sverige vs finland

vi posar igen ;)

brudarna med kontroll :D

och hon föll också :P

nu ska jag kila för nu blir det tysons , bio och avsked för tessan "/

CHOP CHOP

i love you

jag tror jag har fått världens bästa alla hjärtansdag present, men dock i förväg . jag och max läste en bok innan han gick ner för nap och när jag går neråt (för han sover på övervåningen) så säger vi alltid : goodnight max, goodnight erica, goodnight max , goodnight erica .. and over . sista gonattet jag fick höra från max va : goodnight erica , i love you :) aaaaw , mitt hjärta smällte. så of course svarade jag tillbaka att i love you too :D

härlig dag .

CHOP CHOP

fredagen den 13 och motvind

aa,härliga datum förra gången = studenten :)
så himla underbart att äntligen slippa skolan tänkte jag då jag tog studenten , icke . nu ska man plugga här i usa och planerar för plugg i sverige . blir inte alltid som man tänkt sig :) men jag är glad över att jag vet vad jag vill med livet nu , även om det ploppar upp nya idéer hela tiden . 

 
student -08

jag vet inte vad som har hänt med mig , men jag har blivit mycket piggare nuförtiden . idag vaknade jag upp vid 8 :O gick och la mig vid halv 1 efter att ha sett filmen zack and miri make a porno , inte den bästa filmen man har sett direkt  , rekomenderar inte den iaf! men iaf ., startade datorn och lite sånt i 1 timme innan träningskläderna åkte på och ut på en promenad i det blåsiga = motvind hela vägen ... blåste som bara den , och nu fick fredagen den 13 göra sitt och jag kom hem med skoskav där skinnet halkat ner på hälen , usch vad ont det gjorde .. men en promenad på 40 min vart det , skönt såhär på morgonen . just nu sitter jag med datorn på mitt nya skrivbord , hehe . och smuttar på en fett fri yogurt , inte den goaste ( jordgubbar & vit choklad) och självklart isvatten också .


mitt "skrivbord" , haha .

nä, nu blir det en film, the ultimate gift , sen är det hard work work som gäller till 7 ikväll. sen är det bio :) hell yeah.

CHOP CHOP

senare torsdag ;)

dagen gick kanon , johanna kom och skrämde livet ur mig och vi for till panera och satt med datorn och lite . johanna körde hem mig för jag började vid 1 och hon for till körkortsgrejen och det innebar att MIN LILLA BRYYSCH FICK KÖRKORT IDAG , GRATTIS <3 blir bio och lite gott på det imorgon :) naaajs.

efter jobbet (runt halv 6) åkte jag till saara för att plocka upp henne och helvetet har brytit löst i hennes hus , föräldrarna är konstig och vill att saara ska jobba mer än 45 timmar i veckan vilket man inte får så vi får väl se vart det slutar ... men iaf, vi åkte till isbanan och bestämde oss för att åka skridskor :D 5 dollar , det va det värt . skönaste skridskorna jag någonsin haft på mig . åkte till runt halv 8 ,, skitkul . jag, camilla och saara knäppte en massa kort,  dock inte med min kamera , äger en bild eller två :) jag druttade iaf omkull när jag trixade och sånt . kulkul , NOT. min bahooki värkte ett litet tag . jag, camilla, saara, en mexikanare och en tysk for till tacobell och käkade . vi hittade en gayman som pratade massa med oss i kön . intressant , han visste lite svenska . vi va typ 7 st i kö och det tog typ 20 min att beställa .. tröga spanjorer. men vi satte oss ner efter den långa väntetiden och plötsligt sitter vi allihopa sjungandes till spice girls , britney spears , backstreet boys , pippi , westlife , five , hanson , robyn you name it , och bara en massa godingar , kul va det.  för dom andra kunde ju också backstreet boys och spice girls som det sjöngs mest av :D det är sånt man gör när man lever som aupair . sen skiljdes vi åt och nu ligger jag här...

förövrigt hittade jag och max hans nycklar som han tappa i brunnen igår .. haha . eftersom det piskade regn inatt så flöt som ner till där hålet slutar .. som tur är har musiken lagt av, men som jag fixa och donade för att dom skulle bli rena :D han va iaf glad resten av dan..

nä nu blir det film, sen sömn och vakna upp till en troligvis runda imorgonbitti och freja , det innebär en tredje denna vecka :D hehe .


brudarna grus in action

folket och dom små söta isprinssesorna i mitten

CHOP CHOP


en tidig torsdag

igår pratade jag med johanna och vi ska frukosta på panera idag :) yummie . behöver lite svenskt sällskap från min älskade bryyysch . vi ska plugga körkort med , hon pratade om att ta körkort idag , jag däremot är ju inte lika förberedd, får bli en annan gång ;) efter samtalet hittade jag visst lite filmer , så jag såg seven pounds igår , och det va faktiskt jävligt bra då man förstod i slutet varför allt hände , två timmar lång och dom sista 10 min fattar man filmen . aja , den fick plus från mig iaf. 

idag , 7.55 hör jag mina städare sätta på damsugaren ute i stora rummet  och jag springer upp och låser dörren :) sen kommer dom två små mexikanarna och knackar på dörren och rycker i handtaget jag vet inte hur många gånger ... så jag surade ihop över att jag inte kunde somna om och tog på mig träningskläder och drog en runda :P både jag och mandy va lite halvsura imorse på städarna , båda såg supertrötta ut , hehe . men  jag va ute i 35 min , det är ungerfär vad min runda tar att springa/jogga/gå :D haha . så snart blir det la en dusch så får vi väl se om jag ska titta på en av dom andra två filmerna jag hittade igår med :P



min lilla löprunda , börjar på från quinland och springer runt skolan där i cirkeln ;)
cirkus 35 minuter

CHOP CHOP


en inte fullt så underbar onsdag

började vid 9 och vaknade upp med århundradets träningsvärk ÖVERALLT :) men imorn blir det "på't igen barre" . tänkte dra mig en lite runda , ska shape:a upp mig , för nu ska jag och johanna börja med volleyboll , haha .. vi insåg att fotbollen inte va så himla seriös och inte hade ett lag, men vi får väl se vad som händer på den fronten iaf.

jag och en lustig max for till bibblan med sofie och laila och 11 böcker hittade vi :D så vi hade en liten läsar stund i en timme innan hans nap idag. för jag ville lugna ner mig lite då han har varit jobbig och nejig och allmänt klumpig . jag sa rätt ut att jag va arg idag , så han kände sig dum och blev genast snäll :) en tidig nap och en timme för mig själv innebar samtal hem till familjen . det är vad man ser fram emot mitt på dagarna , lustig :D så pratade med pappsen ett bra tag.

pojkarna kom hem som vanligt runt 2:47 och dom ville vara för sig själva , men sen kom chase in och jag utmanade honom på en stratego , hehe . jag krossa han igen :) jag är lite smart på sånt iaf . efter det vaknade max upp och några pojkar kom över för en playdate med blake och chase , sköönt . slapp jag tänka på dom :D så jag och max va ute och cykla, åkte jeep, spela fotboll , basket , letade efter "bad guys" med kikare... roligast va när han tappade sina favoritnycklar ner för en brunn, bye bye keys :) lycka för mig . fast dom lär antagligen inte komma ut förrän om en månad eller något , eftersom det går som en ränna ner till skogen , så jag skulle ju förklara hur mycket en månad är : 30 days, 30 nights , visade på fingrarna trettio gånger, inget for in i hans lilla huvud , han tror nycklarna kommer ut imorgon . jaja . sedan kom pappa garrett hem och tar med sig max på en runda i bilen runt cirkeln som vi har utanför huset , sedan ber han mig köra runt med max , med max i knät körde vi runt och vi tutade och skrattade . sedan gjorde jag inte mer av dagen , skönt att vara ute så mycket , speciellt när det varit 78 F som högst , typ 25 grader , riktigt skönt , men det har varit blåsigt också . det sägs att det kommer mera snö på söndag , HOPPAS INTE!!!!!

CHOP CHOP


en underbar tisdag ..

vaknade upp  vid 10 , som vanligt ;) tog på mig kläder och drog faktiskt en löptur med lite gång i också :D haha , kondis inte på topp måste jag säga , va ute i 35 min iaf . nu ska det tränas inför bikinisäsongen :) skulle vara duktig och köpa lite keso och sånt , jahopp . hallå amerika utan keso ! surade ihop och köpte "lean cousin meal" , ungefär som viktväktarna hemma .. gott är det . så det blev min frukost/lunch.

plockade upp max och rhea på preschool och dom satte nog ett rekord på att vara snabba idag.  dom brukar alltid  vara så sega och springa iväg från mig . laila och jag bestämde oss för ännu en playdate imorgon , hon bor ju bara några hus ifrån och är jävligt skön :) får se vad morgondagen har att erbjuda .

max lunchade och vi va ute i några minuter , sen vart det nap . har förövrigt dragit ner på napen nu , för han börjar bli äldre , så under 2 timmar nu. gjorde lite tvätt och sånt och sedan blev det samtal hem för en gång skull :D blake och chase kom hem så vi va ute och grannungarna va här så jag lärde mig "kickball" , shit vad jag och blake sprang omkring , vi svettades massa , skönt va det :) faktiskt kul att dom frågade om jag ville vara med . dom verkar uppskatta tiden med mig mycket mer nu också. jag gick och väckte upp max och vi va ute till typ halv 6 eller nåt . vi lekte lite med lego, skrattade och spelade stratego , som jag förövrigt vann på :D knäckte chase totalt , han bröt ihop och fick ett utbrott. men han måste lära sig att förlora också , så rummet blev det . sen va jag av för kvällen, men stannade kvar en timme på övervåningen och vi skrattade och hade kul och åt våfflor till middag , haha .

just nu ligger jag och tittar på the bad girls club , haha. brudar alltså . nu orkar jag inte blogga mer , hade faktiskt bilder från dagen . men jag är lat och låter dom vänta :D gonatt

CHOP CHOP
 

panera

idag blev det panera med mig själv , datorn hängde med och även körkortspapprena :) nu ska jag ta tag i mitt liv och klara körkortet och sedan hittade ämnen som jag vill plugga for real som jag kan utnyttja i senare karriär ..  för nu vet jag vad jag vill bli iaf . panera har gratis internet, sug på det STARBUCKS! . hit ska jag åka flera gånger . skönt att sitta och koppla av för sig själv . eller just nu pratar jag ju med lina <3 hon fyller ju fortfarande år i mitt land .

idag har varit en sån där herrejävlars underbar dag .. började 9 och kom upp till en chase med halsont och en happymax. chase äter medicin nu, men är hemma och leker ändå . och han har varit så himla jättegullig mot mig idag . kommentarer som " ååh , när max sover , då  kan ju vi leka" , han är verkligen jättesöt . så vi har typ umgåtts hela dagen och max har varit nr 2 idag.  fast tog han ju på playdate hos laila ,, hon bor på granngatan så vi tog cykeln dit och jag promenera , skönt va det . vi va där till lunch och sedan vart det hemgång . lekte lite ute , max är faktiskt duktig på att cykla även om det är stödhjul , men han är så rolig , när cykeln tar stopp i uppförsbackar och han inte orkar säger han " JAG GER UPP" :D ajaa  . max tog nap och jag skötte tvätten som jag kom på att jag fan glömde i slänga in i torktumlaren nu . haha . SKIT OCKSÅ! aja .. jag och chase tog en omgång i "stratego" , ett krångligt spel och jag har inte någon som helst strategi i det där spelet . men man ska kapa en flagga och grejer . men dock vann jag 2-1 . en lagom sur chase , hehe . sedan kom blake hem . och max vakna upp i samma veva , så ut blev det och jag umgicks med dom större killarna och spelade fotboll , får beröm för att jag kan "punt kicka" så långt . dom tror jag skulle bli en bra puntkicker , dock finns inga lag för brudar så det blir helt omöjligt , men det  va kul att springa omkring med killarna, även blake hade kul då jag skulle fånga han och tackla honom med bollen .. och ni som känner mig garvar ju rätt ofta , så jag garvade i genom mig den där löpturen och han garvar för att jag garvar och shit vad härligt det va . sånna här dagar varje dag och allt skulle bara va så himla bra !

ett minus är att min familj inte svarar när jag ringer :@ haha , nejvars . men vore trevligt med lite kärleek åtminstone:) får väl försöka imorgon igen .
fast vännerna därhemma har ett ännu större minus alltså , vart har ni tagit vägen ?!

jajust det,  johanna ringde förut och bara " erica,  jag hittade ett visitkort från i helgen och det är något namn på och så står det soccercoach på också" , jahaja , ingen av oss kommer ihåg något samtal med en soccercoach alltså, men det är väl bara plus för oss nu när vi letar lag. johanna ska åka och titta upp ett möjligt lag imorgon , vore skönt att komma igång med det där :)

CHOP CHOP

jag säger då det



FULLKOMLIGT IDIOTISKT :) men så jälva kul for the moment ..


när jag kommer blir det en enda röra fick jag höra :)


så kan det gå ...


jag och min älskade bryyysch <3


och så vaknar man upp med en kamera i fejjan ,,


lite bilder från gårdagen :) vi lever iaf ..

CHOP CHOP

starbucks

just nu sitter jag på starbucks och kopplar av, camilla och saara kommer snart så vi ska prata plugg , vuxenpoäng till oss !

idag har bara varit en seg dag då jag har varit ganska mörbultad från gårdagen . erica johansson hade lite för roligt så det blev lite magsjuka på det . usch och fy . fast kul hade jag ändå :) vart ultrabar med brudarna , ojojoj . förkrök hos tessan med vin och gummibears . hehe . taxi in till downtown och jag hade en trevlig svenska lektion med taxichaffisen , han va från afrika , lustigt att alla är från afrika ?! han hade iaf barn och fru hemma i egypten eller vart det va :D nog om han , men trevlig va han . sedan vart det köande till ultrabar och kryss på händerna på det . men inte stoppade det oss från drinkande , karlar och bjudande här alltså, trivs som fisken i vattnet här då man bara betalar inträde på klubbarna och får resten betalt , sug på det  svenskar :D bilfärden hem till efterfesten va ju också trevlig . blev utkastad från bilen av tessan och har ett skönt skrapsår på armbågen , THAAANKS :D magsjukan slog till , shit pomme frites.  kvällen avrundades och imorse vaknade jag upp i efterfestlägenheten i skönaste sängen ever. trodde dock att johanna sov jämte mig , ICKE.  haha  . där ligger maria, en annan svensk brud . aa jag vet i tusan vad som hände där alltså . 4/5 toasters för kvällen och sällskapet . dock va inte denna dagen lika trevlig då magen har vänts ut och in och jag käkade frukost vid 4 , garrett  bara tittade på mig och skrattade . vart lite kyckling till frulle och sedan en nutrition bar nu precis innan starbucks . värsta hangover någonsin tror jag , ALDRIG MER !!

förlåt familj och släkt som måste få höra på detta , men det är något som måste berättas så jag kommer ihåg i mitt senare liv :)

nu har camilla kommit iaf , hon vinkade åt mig så trodde en gubbe att hon vinka åt honom så nu tjittjattar dom lite .. sweet gubbe . nä, nu ska jag avnjuta min grande signature hot choclate .

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 20 ÅRSDAGEN <3<3<3

CHOP CHOP

lördag och pepp

lördagledigt idag , börjar 1 imorgon , hindrar inte mig från partaj ikväll :D hell yeah. jag och johanna åker in till tessan för en utgång i huvudstaden ... 

blir ultrabar och riktigt kul hoppas vi på :) orkar inte blogga, ska packa grejerna i bilen och dra till panera för att dra lunch med johanna då hon jobbar :D see ya imorgon eller nåt . ha det gott.


CHOP CHOP


FLORIDA ....

herrejävlar , hade möte med föräldrarna idag (värdpäronen) , jag drar söder ut över springbreak, CAN'T WAIT. trodde inte jag skulle följa med , men vi ska bila ner till florida och sola och bada och leva livet med nya bebben också :)

det vi kom fram till på mötent va
- att killarna gillar mig :D (tackar jag för) ,
- att jag ska börja tvätta laka ( dom kissar i sängen och luktar svett) haha
- ha matlagningskurs med mandy :D haha . jag och chase försökte oss på matlagning igår . SRY .
- FLORIDA i april
- kanske WYOMING i juni , har dom inte plats så måste jag ta min lediga vecka där. dom ska rida hästar och stuf , inte för att jag är en hästbrud , men ändå..
- att bäbisen blir min efter maj , haha .

jag nervösar inför bäbisen :) och inför florida och har ångest för bikinisäsongen nu , får lägga på ett kol nu va :)

annars har det väl inte hänt så mycket på senaste,  eller joo . vi åkte till chuckE cheese i måndags med chase och max. det va en upplevelse för sig . det ska jag göra om , max pratar om att han vill ha sitt kalas på chucke cheese . han fyller ju snart ju , ska köpa en bunt med batterier åt han :D och någon leksak.




tänkte passa på att dela med mig med superbra låtar som kommer från mina högtalare just nu :)

THRIVING IVORY - ANGELS ON THE MOON


MIMS - MOVE IF YOU WANNA



dessutom har jag snart läst ut min bok också , efter det ska jag börja läsa boken " confessions of a shopaholic" på engelska. en utmaning , sen ska jag se den på bio :D måste börja plugga körkort också . usch och fy och blääää !!

till helgen blir det nog DC med johanna och mie på hostel . blir att möta upp tessan och sedan en utgång på det :D kan bli great . får se om det slår helgens bravader . nää , nu ska jag se mtv och efter det blir det bokläsning . tänkte försöka läsa klart den där , har ju ändå sovmorgon imorgon :)

CHOP CHOP

hemma bra , borta bäst :)

helgen har varit helt otroligt rolig , över förväntningarna faktiskt . en helgalen fredag slutade i en lika galen lördag. prepartyt vart inställt så vi åkte och käkade kinamat och åkte hem och myskläderna åkte på :) vi hade inte tänkt göra mycket mer av lördagen , men så blev vi glada och åkte in ändå till ultrabar . satans mycket folk , vi stod i kö i 20 min för att hänga in jackorna.. fick våra kära kryss på händerna , men det stoppade in oss då vi ända shotade och drack drinkar , dock lite diskret . kvällen på ultra va kanonkul och vi hamnade i salahs lägenhet (underbart fint) , dom bor i ett jättestort lägenhetshus som har vakter och det ser ut som ett hotell . vi satt där och skrattade åt alla kommentarer och svenskalärningar . haha . klockan va 6 när vi kom hem imorse , alarmet stod redo på 9.45 , usch och fy.

så nu är man alltså hemma och bara längtar tillbaka .. nästa helg hoppas jag på en likadan bravadhelg som denna :P börjar jobba nu vid 1 också , jobbar dock endast 5 timmar, sen blir det boken och sängen . LÄNGTAR. även superbowl idag , hoppas den är när jag jobbar så jag slipper kolla på den när jag är superdupertrött ikväll :)

CHOP CHOP

RSS 2.0