fredagen den 13 och motvind

aa,härliga datum förra gången = studenten :)
så himla underbart att äntligen slippa skolan tänkte jag då jag tog studenten , icke . nu ska man plugga här i usa och planerar för plugg i sverige . blir inte alltid som man tänkt sig :) men jag är glad över att jag vet vad jag vill med livet nu , även om det ploppar upp nya idéer hela tiden . 

 
student -08

jag vet inte vad som har hänt med mig , men jag har blivit mycket piggare nuförtiden . idag vaknade jag upp vid 8 :O gick och la mig vid halv 1 efter att ha sett filmen zack and miri make a porno , inte den bästa filmen man har sett direkt  , rekomenderar inte den iaf! men iaf ., startade datorn och lite sånt i 1 timme innan träningskläderna åkte på och ut på en promenad i det blåsiga = motvind hela vägen ... blåste som bara den , och nu fick fredagen den 13 göra sitt och jag kom hem med skoskav där skinnet halkat ner på hälen , usch vad ont det gjorde .. men en promenad på 40 min vart det , skönt såhär på morgonen . just nu sitter jag med datorn på mitt nya skrivbord , hehe . och smuttar på en fett fri yogurt , inte den goaste ( jordgubbar & vit choklad) och självklart isvatten också .


mitt "skrivbord" , haha .

nä, nu blir det en film, the ultimate gift , sen är det hard work work som gäller till 7 ikväll. sen är det bio :) hell yeah.

CHOP CHOP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0