på skämthumör

som sagt , gårdagen va otroligt rolig , på't igen nu barre . vi kom inte i säng förrän vid 7 am , goosh säger jag . vi hade ett jädra bestyr att få in madrassen från andra rummet då madrassen säkert väger 35 kilo eller något , så vi skrattade lagom när vi konkade på den där i säkert 10 min för att komma 7 m :D vaknade upp vid strax innan 11 pigg som bara den , så jag skuttade in i tessans säng och gjorde livet surt för henne , HE HE HE.
det blev frukost på donken . läs tessans blogg vetja , jag har ägnat lite tid åt att skriva lite blogginlägg åt henne, grymt kul :) över till skämten som ni också kan hitta på hennes blogg...


det va en gång några afrikaner, några tyskar och några svenskar som skulle se vem som kunde dricka mest. tyskarna drack och dom stack , afrikanerna drack två och dom blev på, och svenskarna drack resten så dom begav sig till prästen!!!

det va en gång en tysk som såg ut som en ryss ...

inte så kul för er kanske , eftersom det är interna skämt , men vi har skrattat lagom åt dom idag :) min humor + tessans är helt fucked up när vi sätter igång. magmusklerna har ju fått sig en ordentlig omgång idag iaf . nä , nu är klockan 6 och vi ska fixa oss och åka på prepartyt ..

vi får se om en fortsättning kommer på skämten :)

CHOP CHOP

hejhejhallå

ett blogginlägg från erica and tess . caan't sleep after a night out in D.C. inte nog med att taxichaffisen körde åt skogen när vi skulle på förkrök , vi åkte runt i 3 stater typ :D naaaajs. förkröket va bra , gratis sprit och det slutade med en seen blogg like this. sorry . men jag va rolig och hade med mig kameran så lite bilder blev det allt , även om jag inte är fotograf på alla :D kul va det.  nu laddar vi för en ny dag ikväll då ännu en utekväll väntar :) ÅÅYEAH.

jag la visst ner bildandet just nu , see ya .

OVER AND OUT TESS AND E / CHOP CHOP

just itch



jag har fått något cputslag för några dagar sen som växer sig större och större. vet inte vad det är , mamma tror på att det är kallt ?! och saara tror det är allergisk reaktion , men vet inte på vad det kan vara ?! mandy har aldrig sett det förut  , jaja . blir väl att kolla upp någondag om det inte försvinner , för det kliar så något gud förbannat .

CHOP CHOP

gaaaaaaaaaaaaaaaaah



det dunkade på dörren
M : OPEN THE DOOR
E : WHAT IS IT? :)
M : ERICA, OPEN THE DOOR NOW!
E : NO MAX, I CAN'T , I'M SLEEPING ! :)
M : COME OUT HERE ERICA , OPEN THE DOOR!
max står säkert och bankar på dörren i 5 minuter . UNGE!

jag somnade om 2 timmar och nu kommer han igen ! haha . denna gång hade jag låst dörren igen. OPEN, och det låter som det är panik . haha . nu skulle han visa mig ett vapen som skjuter pilar som fastnar på väggen , men hallå . vi har lekt med dom de senaste två dagarna . så nu låste jag inte dörren för han lär väl antagligen komma igen .

igår jobbade jag mellan 9-6 , det va jobbiga timmar . vi lekte lite i issnön och spelade spel och läste böcker. . ungarna måste ju läsa varje dag typ , så jag kom på att jag kan börja läsa den boken jag skulle läst på planet hit istället . den är faktiskt riktigt bra , så har hunnit läsa typ 5 kapitel redan . ska läsa den lite innan jag börjar vid halv 1 nu :) boken heter "I dina kläder" .

jag ringde saara igår också för att jag skulle lämnat tillbaka skorna (blev inte så än) , vi möte upp brasilianaren samantha som kom hit samtidigt som mig . så vi åka och käkade på en mexikansk resturang . vi lärde oss fula ord.  det va riktigt kul , så nu vet jag lite portugiska och lite finska :D

nu kom mandy in också och bad mig börja en timme tidigare , skönare . så jag jobbar till 6 idag istället . naaajs :) så tyvärr ingen bokläsning . fan vad mycket det hann hända när jag skrev detta inlägg :P jaja , nu vet ni lite vad som händer.

CHOP CHOP

tisdagen i bilder


såhär såg det ut utanför dörren idag, yeeah . pulkaåk med hela
grannskapet i stort sett i och med att vi har en backe på våran tomt :)
snöbollskrig vart det också lite av. denna snö är bara början på dagen.

våran backe där både stora och små roade sig i idag :)

kom in lagom blöt idag ;)

HAHA , checka max frilla , julius ceasar nr 1 :) BAD HAIRDAY

ähh shit alltså :) hehe.  här leker vi med kulor och magneter.
jag gjorde ett rocketship, jag har allt en artistisk sida ;)


ja det va den dagen. roligt att se lite snö och hur roligt barnen tycker det är :) dom får ju va hemma såfort det snöar typ , löjligt att allt blir inställt här. dessutom har det snöat hela dagen och inte en enda plogbil , men när jag va ute med min babe och sladda lite vid 8 så såg jag några stycken . börjar sakna brädan nu också "/ och johanna den lilla grisen ska åka på skiweekend, blä på dig :) men jag hoppas jag får en lika bra weekend , blir DC och tessan . looking forward .

CHOP CHOP

hej mitt vinterland

nu är du hääär . äntligen !!

NU SKA JAG UT OCH ÅKA PULKA OCH VARA BARN HELA DAN :)

CHOP CHOP

PISSED

1. Mitt gym skickade mig för några dagar sen en räkning från denna månaden , när jag i själva verket redan skulle ha betalat den automatiskt. så jag åkte dit pissed och whatever över 40 dollar , men ändå . dom har gjort fel ! sa upp medlemskapet,  ska börja gå hemma och har springmaskinen hemma här och massa vikter .

2.
Garrett kom till mig precis innan jag skulle lämna för gymmet och bara " vi har fått ett brev från posten att vi inte får parkera bilarna för nära postlådan" , mitt svar va : THEY ARE LAZY !! garrett bara skrattade :) LATA JÄVLAR !!

3
. Vore trevligt om dom såkallade "vänner" hemma i sverige kunde höra av sig mer än en gång var 5-6 vecka istället för att sitta hemma och inte göra någonting. jag har tre-fyra vänner som försöker höra av sig så ofta som möjligt typ . THINK ABOUT IT! jag trodde iaf att jag hade mer än dom vännerna, där ser man .

gristrött

uppdatering på dom senaste dagarna 

fredag :
jobb fyra timmar mellan 1 och 5 , gick kanoners .
hämtade upp saara för att åka och bowla med johanna & mie
camilla kom och joina oss
vi åt mat på ruby tuesday , gott va det




lördag :
jobb 8 till 4, blää
mellan 8-12 , film och cartoon , hehe .
lunch med max och nap
dom andra kidsen kom hem
chase och jag lekte med lego i två timmar
TRÖTT
innebar slappiskväll med datorn och tvn , great .


enda bilden jag har från lördagen typ , tillfället så max kom
in i mitt rum och snodde min kamera och tog en bild. haha


söndag
:
vaknade halv 9 av att ungarna lekte utanför mitt rum , kände inte att det gjorde något så jag tog mig en dusch för att sedan göra iordning mig och dra mig mot gainseville till J&M . vi käkade frukost/lunch på panera . sedan tog vi trucken till tysons corner för en heldag med shopping, och ja jo det blev det, ligger just nu utslagen efter en heldags shopping, så det blev en varm dusch när jag kom hem , städade faktiskt , är grisigt på mitt rum :D en najs dag, men mycket pengar fattigare , förlåt mamma :)
TRÖTT


stolt erica efter en finfin parkering :D

lyckligare får man leta efter :D

skönaste klackskorna ever , från bakers (70 dollar ) hehe

kände ett måste-köp då dom satt perfekt :D

ännu ett par sköna skor, från payless (17 dollar)

tredje paret , också från payless , funderar dock på att
lämna tillbaka dom, satt inte lika skönt när jag kom hem
(25 dollar)


va inne på sephora och köpte startkit för naturalsmink,
eftersom min hy är åt helvete . (60 dollar)


pärlörhängen (typ 7.50 dollar)

en mörkblå/svart sjal från garage (14 dollar)

en bunt med trosor vart det också (5 för 25 dollar)

och den här röran kom jag hem till , haha .
"erica, look at our ride" , som dom slängde sig ner från det
där kuddberget :P max slog i huvudet så det skrek om det.
men han va snabbt på benen igen efter en kram från mamma
 

på tal om ingenting vore det lite kul med kommentarer eller mejl då jag knappt har kontakt med sverige längre , LEVER NI ?!
CHOP CHOP

knack knack

igår va en underbar dag , börjar halv 1 med att åka och hämta rhea och max på preschool , kom hem och luncha med max och sedan ut i det soliga vädret , skitvarmt :) han tog sin nap och chase och blake kom hem och chase och jag skrev en uppsats , mvg på den :P sedan blev det ut i värmen igen . sedan vaknade max upp igen , vi hade kostymparty med våra halloween kostymer och sprang runt och lekte spiderman och rånare :D kul va det . seden slutade jag typ .

idag blev jag väckt av att något ryckte i dörren , förstod att det va max för jag hörde hans prasselbyxor när han sprang upp igen , åter igen hörde jag hur han kom, denna gång va jag vaken , haha. så han kom in i rummet , och nu sitter han här med mig och lyssnar på musik , klockan är inte alls mycket . men jag ska åka på en tripp till postkontoret och fråga lite saker . det roliga va att max kom till mig två gånger igår med när jag va ledig :) haha, han måste tycka om mig. hehe.

well , jobbar 1-5 idag , känns lite onödigt men ändå . får se om det blir playdate med saara efter max nap . det vore great, tiden går så mycket fortare då , dessutom blir det kanske bowling med brudarna idag :)

CHOP CHOP


 


i'm gonna miss u

aaah, mitt hjärta smalt igår :P haha.  max har förändrats så mycket på bara ett par dagar . han har börjat göra saker själv så som att borsta tänderna själv,  torka sig själv och ta på sig skorna själv , tror jag håller på att göra framgång här.  hehe . men också från början när jag kom hit så va han jättemammig och sådär och gjorde ljud åt mig . nu har han börjat krama och pussa mig , och det har inte kommit på frågan innan liksom . och igår höll jag på att inte ens ta mig utanför dörren pågrund av att han inte ville att jag skulle gå, tillslut övertalade jag honom att flytta på sig och då kom det ett " i gonna miss u erica " innan jag hann stänga dörren , naaaaw :)

åkte till johanna och vi skulle gått på bio men det slutade med att vi strosade omkring på cvs och target , älskvärda butiker . vi käkade också mat på panera , great great :D ja just det, när vi åkte till manassas för att käka och allt så såg vi polisen med blåljus framför mig och hjärtat stannade för jag va rädd för att dom skulle stanna mig , jag har ju inget körkort än :D hehe . men dom stog bara och viftade lite och redde ut trafiken , pjuu , på vägen hem tryckte jag lite på gasen , man vill ju hem lite snabbare när det är mörkt och sent.  och får plötsligt syn på blåljus bakom mig , hjärtat stannar igen , då har polisen fått tag i bilen bakom mig , hehe . då tur för mig . jag kan säga att jag åkte ganska sakta hem efter det. 

idag blev det playdate och stuf med saara med kids . va först hos henne och spelade lite wii :) sedan åkte vi till bibblan för att lämna tillbaka dvder som vi lånat. vi åkte hem och skiljdes åt . max och jag luncha och efter det så tog han sin nap , jag gick ner och plockade upp lite skit från golvet och utan att tänka mig för ställer jag mig upp och krossar huvudet i stenbordet , AJ . men jag tror inte det va så farligt nu efteråt , har inte känt något iaf.  men lite svordommar och tårar kom det allt . sedan blev det wake wake max och köra blake till basket och nu sitter jag här off och ska väl till starbucks med saara om några timmar.


mina senaste solglasögon och min söta unge

min vän saara och mina solglasögon , poppis :D

våra underbart glada barn , typ iaf :D

CHOP CHOP

erica pagon

haha, max är ju för rolig. idag på morgonen när vi lekte omkring så sa han något så hörde jag inte , och när folk inte hör brukar man ju oftast skrika i på den som ska lyssna så förut så kallade max mig för erica pagon :P pagon är ju min hostfamilys efternamn :) lite småkul.

vi åkte på en tripp till simhallen också och det började snöa massa , jag blir så exhalterad :) vi badade i 2 timmar , dock inga roliga komentarer i omklädningsrummet idag. vi åkte till donken och min vän :D först såg jag honom inte, men innan vi gick ut med maten från donken så kom han där och såg att det va jag , och vi snacka lite och han sa att innan jag åkte hem skulle han ge mig euro . haha, men han fattar ju inte att jag är svensk, jag får väl låtsas vara tysk nu då :P

grandma åkter förut vid 3 och mina två äldsta kids är på övernattning så nu är det bara jag och max hemma :D han är så söt, jag börjar verkligen stormtrivas här nu, det har tagit ett tag måste jag erkänna, men nu känner jag mig som hemma här :) jag tror vi ska poppa lite popcorn sen blir det film för oss . efter att ha sett cars x20 och hitta nemo ett par gånger har jag önskat att få se superhjältar . va ett tag sen man såg den filmen, men än är jag inte för gammal för cartoon . 

SEE YA
CHOP CHOP
 

dag med bilder

efter kyrkan och mammas hjälp med datorn vart jag sugen på sommar , så en skål med jordgubbar, mjölk och socker blev det :)



efter lite jordgubbar blev det gruppfoto och lek med tvättkorg


strike a nice pose

här har vi chase jr i egen hög person

hoppa ur en tvättkorg är jättekul

sötnos :)

"ugly doll" , haha. sött namn

fotboll är ett måste, dock förlorade vårat lag ravens idag och
just nu är det lite tårar i vårat hus och en kille skadade sig grymt mycket ,
det va läskigt att se . bless him

det blev lite spiderman too :)

hej vi är soffpotatisar och max är nya fotografen i huset

grandma och blake


SVENSKA LEKTION 1 , RÄKNA FRÅN 1-10



SVENSKA LEKTION 2 , ABC


själet till att vi inte sa längre än Q va att jag inte kom på bokstaven efter det :D

SVENSKA LEKTION 3, EN MENING PÅ SVENSKA



CHOP CHOP

Centreville Baptist Church



idag har jag varit kyrklig och åkt med grandma patty och kidsen till kyrkan , det är faktiskt inte så dumt . det skadar inte att gå dit någongång här och där. det är inte som hemma i svenska kyrkan då det är kallt och hårda bänkar, här sitter man bekvämt och kan njuta av alla musik som spelas och sjungs. riktigt kul att lyssna på , dock mindre kul när folk babblar i en halvtimme , jag satt och kolla klockan som ett litet barn förut , hehe . men jag är stolt över mig själv som pallra mig upp i morse för att följa med :)

nu sitter jag här och pratade med mamma nyss , hon ringer väl snart igen . max min lilla pojk ligger och sover och resterande är på blakes basketmatch , innebär mer ledighet för mig :) jag gillart . det blir nog jävligt lugnt idag tror jag , det är ju ravens playoff (football) . så bara massa tv och film idag, man får tänja lite på reglerna när man är utan värdföräldrarna :D nu är det mina regler som gäller , hehe.

nu ska det fixas med en film jag har på datorn som inte funkar :) see ya.

CHOP CHOP

great day , mie/johanna & red robin

idag hade jag en underbar dag igen , då max har varit på bra humör och även blake och chase . när max tog sin nap idag så vaknade han efter en timma och började gråta, så jag la honom på soffan i lekrummet utanför hans rum , så han somnade om och jag och chase fortsatte umgås i samma rum , plötsligt börjar max skrika : I HATE THAT , I WANT FRUIT PUNCH . tjeena , jag kissa ner mig nästan . det roliga va att han sov och la sig ner igen som att inget hade hänt , jag va i chock ett tag . mandy och chase for iväg för att träffa garrett någonstans, så blake och max stannade hemma och jag lagade chicken nuggets och fries , som vanligt :) KUNG PÅ DET. 

vid sju gick jag av så jag gick ner och fixa till mig för en shoppingrunda på dulles med johanna och danska mie :) en härlig brud det där. vi strosa omkring och hittade inte alls mycket,  örhängen så det räckte och blev över :D när det stängde vid 9.30 så va johanna rätt hungrig och mat blev det , på red robin.  käkade ceasarsallad med grillad kyckling, det va toppen :) dit kan jag åka igen. men jag hade en trevlig kväll med brudarna faktiskt . imorgon är det en ny dag och även den dagen då garrett och mandy åker till NY över tre dagar så jag är hemma med kidsen, men som tur är kommer grandma patty imorgon . får se om vi kanske åker till simhallen , det uppskattar barnen iaf , så det är väl tur :) ajaa, over and out .


mie och johanna

hallå glada gänget :)

ja just det , vill passa på att önska LYCKA TILL för mina fotbollsbrudar hemma i sverige som åker iväg och tävlar i SM i inomhusfotboll , hoppas det går bra för er , jag är grymt avundssjuk "/

CHOP CHOP

one day off

när jag är ledig har jag ingen lust att göra någonting så idag har jag legat i min säng hela dagen i stort sett , underhållt mig själv med tv, datorn , film , snack på skype med familj och med josefine :) uppskattar att du skaffat det , vi gick igenom livet hemma och det va faktiskt jävligt skönt att prata med dig <3 du är en av dom som iaf försöker hålla kontakten med mig !
eftersom jag bestämde mig för en slappdag så har jag inte ens brytt mig om att äta än :O så måste nog gå upp och ta mig något att äta nu innan jag ska umgås med johanna :) tog tag i mig själv för en timme sen och hoppa in i duschen , så nu känner jag mig lite fräschare faktiskt .

GÅRDAGENS SKO KÖP



CHOP CHOP

en ny dag och nya äventyr

vilken SUPERBRA DAG :) och jag är ärlig nu med .
vaknade upp lagom pepp på att börja jobba vid 9 , kommer upp och möts av en happy max och det gjorde mig happy . det va bara han uppe så vi grabba tag i våra jackor och stack ut i morgonsolen och lekte en timma, sen ringde min kära vän saara och vi drog på playdate till chantillys library :) vi hitta en dvd och en bok och dessutom skaffade jag lånekort . när vi "checkat" ut våra böcker så ropar dom ut i högtalarna att vi måste evakuera byggnaden på grund av gasläcka och ohja , jag kände lukten . så vi gick till bilen och hörde brandbilarna och stannade extra länge och jag och saara lekte turistas och fotade brandbilarna :D brandmännen bara skrattade :D


brandmännen :)

sedan åkte vi till donken och lät barnen leka och vi köpte lunch och grejade . skitnajs och max fortfarande på bra humör :)


max och ashley i leksaken ;)

max va så stolt att han åkte i ett spaceship

efter donken blev det hemfärd för naptime och mina andra kids kom hem från skolan och chase frågade för första gången om jag kunde hjälpa han med hemläxan han hade , och klart jag fanns där för honom . vi gjorde läxan och gick ner till källaren och lekte vidare med leken "krossa städer gjorda av tågtillbehör" :P vi gjorde det igår med , har filmer på det som antagligen kommer upp på youtube och bloggen någon dag :) tar så nedrans lång tid att ladda upp filmer . iaf,  sen vaknade max upp och åter igen va han glad, och vi alla lekte och roade oss och det har varit en sjujävla bra dag helt enkelt . jag gillar dessa dagar då det hela tiden händer någonting. 


chase and our towns ;) (farmtown vs. bigtown)

max upp&ner i mitt knä

gruppbild (lika fräsh som vanligt :P )

som grädde på moset åkte jag till johanna och vi drog på bio , marley and me såg vid , en bra film fast lite lång bara , men 4 av 5 toaster till den , och ännu mera grädde va att både jag och johanna hittade fina sommarskor för bara 25 dollar innan bion,  lätt värt det , även om vi har likadana skor :D hehe . tack för dagen alla inblandade, jag är glad och ännu mera glad över att jag har min lediga dag imorgon , då måste jag ta tag i mitt rum sen blir det säkert häng med johanna , sånt gillar vi :)

CHOP CHOP

basket och bowling :)

här kommer gårdagens klipp från basketen :





jag älskar när max i det andra klippet säger : go away , you're boring :)

idag, jobbade i 2 timmar idag eller nåt :) skön dag.. på kvällen bar det av till aupairmöte med saara , shit vad jag har saknat bowling . jag vann andra omgången,  yeeah . hade jävligt kul . jag och camilla (en annan svensk aupair) , lärde saara massa svorord på svenska som hon kunde skrika ut när det inte gick som hon ville, hehe . det vart mycket dans och goofyness för mig och saara medans dom flesta satt ner och va tråkiga :D den bruden överträffar ibland , hehe . en värd och välbehövlig kväll . det va mitt tredje möte , shit så fort det går . men jag och camilla kom fram till att vi skulle planera helg för att dra på en weekendcourse , det roliga är att jag började få panik för det och hon har varit här i 5,5 månader och har ännu mer panik :D bruden har inte ens tagit körkort ju :P det får mig att känna mig mindre stressad , thanks :) over and out .

CHOP CHOP

jobbsöndag

idag har jag jobbat, är ju egentligen min lediga dag idag, men fick fredagen ledig istället, och tur va väl det för idag känner jag mig faktiskt bättre. vaknade till av att det va livat på det på övervåningen för att familjen skulle till kyrkan. jag ringde upp mamma som hade moster och kusin på besök, trevligt att prata med lite släkt :) så det blev ett antal samtal fram och tillbaka där för att testa massa saker hit och dit, utan skype hade jag nog inte överlevt min usaresa , synd bara att inte vännerna där hemma har tagit tag i det där med skype , endast lina som jag har kontakt med där <3

vid 1 började jag jobba och då lunchade vi och lekte inne och ute . dock ingen nap för max idag så det vart mer lek för hela slanten. vi ägnade oss åt att ta lite kort när vi va ute . men jag började frysa så vi gick in.


gruppbild :)  (hyn åt skogen så idag testar jag clearasil nått)

max och min babe , jämförde bilar lite ;)

gillar denna bild skarpt , ibland är han allt bra söt

jag slog på cartoons för max och jag själv tog hand om tvätten och jag säger då det , jag tror max har rekordet för mest skitigaste plagg , OMG. i vanliga fall är det chase som har dom skitigaste plaggen men inte jämfört med denna tröja jag hittade i max tvättkorg idag.


inte en chans att mina kids ska få kladda sådär :)


det va väl allt det roliga för idag , imorgon blir det bowling med aupairgänget , yeeahj , mitt tredje möte ju. tiden går fort när man har roligt. ja just det , på tal om roligt . filmade chase och max när dom spelade basket i källarn förut. få se om klippet kommer upp inom snar framtid eller om det kommer finnas på facebook. sedan log jag åt att jag hade fått mejl från blake för en timma sen. haha " i don't know what to say, i'm not really talkative right now.  but i'm glad the raven's won!" , det förgyllde min kväll :) det är sån kontakt jag har med mina barn .

CHOP CHOP


fredag/lördag

jaha,  igår vad det fredag och då va jag ledig :) dagen tillbringades med kära johanna , lite shopping blev det (solglasögon och smyckeskrin) , asnöjd . va dock för trött för shopping , olikt mig, men ändå. jag bestämde mig för att ta min vän ut på middag, haha. vi drog till dulles town center och cheesecake factory , tillbringade säkert 2 timmar där eller nåt . mys på det , trevlig servitör hade vi också , han tipsade om maten och cheesecaken ;)  THANKS. blev lite häng hos johanna efter maten och sedan orkade jag inte mer .


yummie

cheesecaken (oreo cheesecake)

glajjorna och skrinet :)

idag.. idag började jag vid 1 , max kom dock inte hem förrens kvart över , sedan va det lunch för hans del och sedan nap , så jag tog det lugnt fram till typ 3 då resten av familjen kom hem . när dom kom hem gjorde jag knappt någonting :D hehe. sedan va det ravens vs. teenesse och vårat raven vann och gick vidare till final :) yeeeahj . va ett riktigt ståhej när dom vann i min familj . jag och max har tittat på hitta nemo idag med , jag skyller på att jag är sjuk , därav lugnheten . egentligen skulle jag jobbat till 10 men mina föräldrar gick aldrig ut som planerat så jag slutade tidigare, men stannade ändå uppe och umgicks och åt godaste soppan på länge också . max har varit på kanonbra humör idag och det har varit skitskönt för min del :) 4 av 5 toasters .


min plutt <3

GONATT & CHOP CH0P

jag vet ...

att jag är dålig på att uppdatera . men jag har en orsak och det är att jag inte mår bra . huvudet värker , tänderna värker, örat värker och näsan värker . berättade det för pappa och han bara : du har bihåleinflamation .. det hade jag aldrig kommit på själv, men slog upp det och det verkar stämma "/ måste la antagligen åka till doktorn och kolla det där, för nu har jag börjat få feber om nätterna med :S

dom senaste dagarna har jag bara varit hänging och knappt orkar göra något och därför har det inte hänt så mycket :) men idag iaf så hämtade jag upp max och rhea från preschool och hon skulle stanna hos oss och äta lunch ,  så vi lunchade lite crackers, spraycheese, applesauce , grape juice och appleslices. sedan vart det lite lek . och jag tog fram kameran och lyckades filma ett sött klipp på dom små :D

 

en av dom roligare stunderna idag faktiskt. imorgon är jag ledig och skönt ska det bli :) ska åka till johanna och sedan leta jacka :D har ju massa pengar nu ju :) har över hela lönen kvar från förra veckan , vet inte hur jag lyckades med det . nä , nu ska jag vila lite till , mår inget vidare nu faktiskt "/ funderar på att ta ett ångbad med huvudet i en balja . vi får se . hoppas allt är bra med er där hemma , det va allt från mig denna gång .

CHOP CHOP

sammandrag av new york

shit,  så kul jag har haft :) kommer sakna denna vecka väldigt mycket "/ och sam också förstås , haha , dum & dummare :) <3

iaf . i lördags satt jag och sam och bara , vi måste åka in och göra något kul , först va vi inne på att åka på comedyclub men sen bara ; ååååh , manlig strippklubb . så vi hittade biljetter till hunk-mania och det va ju en upplevelse för sig :) lätt värt pengarna , fick ju gratis lapdance och grejer ;) sedan efter 1,5 timme åkte vi till dunkin dounats och drack varm chocklad och åt en dounat i typ 1,5 timme , haha. för klubben vi skulle till öppna inte förrän 12 typ , så strax innan 12 tog vi taxi till klubben och där hade jag också jävligt roligt . det vart många kort och drinkar :S gosh , vodkan tog kål på mig . haha . vi fick sitta på vip med sams vänner och det vart skumpa och som sagt drinkar . vi tog taxi strax innan 4 för att hinna med tåget och det gjorde vi , pjuu . hade nogt varit död nu annars , åka 8 på morgonen och jag skulle upp vid halv 11 igår ;)

som sagt , upp vid halv 11 och packa och åka tåget vid halv 12 , inne i stan vid 20 över 12 och sedan taxi in till 7 ave and w 42 st (times square) . jag blev avsläppt typ framför den byggnaden jag skulle till men är man lite trög sådär så vandrar man ju omkring och hittar inte , till sist frågar jag en kille om vägen till byggnaden och han bara tittar på mig som om jag är dum i huvudet och pekar på byggnade på andra sidan vägen . så jag va där vid typ 1 så jag gick och käkade en hamburgare på burger king sedan bar det iväg till kön där det va kaos . dom har inget vettigt system på bussen iaf. även om man hade biljett så kunde man missat bussen , för dom satte nr hej vilt på alla lappar och dom som köpte biljetter där kunde liksom få nr före oss . idioti ! men jag kom med bussen iaf , och en halvtimme sena blev vi från NY . sedan vart det totalt stopp i trafiken när vi kom in i maryland så vi kom väl en mil på typ 25 min eller nåt . sedan kunde vi börja köra lite fortare . så vi skulle varit i dc vid 6 men kom dit halv 8 . BLÄ ! men metron och hela fadderullan gick kanoners :) och garrett hämtade upp mig och jag va hemma i huset vid 9 och i dörren möttes jag av en kramgo chase, kidsen hade tydligen saknat "cool erica" ;) så vi spelade lite spel . sen gick jag och la mig med århundrades huvudvärk :S måste kanske kolla upp det där.

så nu ligger jag här i min efterlängtade säng och ska tillbaka till jobbet om 20 min . max är på lekhumör iaf . det är väl bra det :) vet i tusan när jag slutar , hoppas dom ska på awana idag :) så slutar jag halv 5 , haha .

dock orkar jag inte lägg in bilder så det kommer i ett annat inlägg när bilderna finns på datorn :D hehe.

ja just det, GRATTIS till kisa damlag som vann borenscup , riktigt great att höra , men hade gärna velat vara där :) saknar fotbollen faktiskt "/

CHOP CHOP

....

GONATT

en trevlig kväll , tack och hej och mera kommer . schhh .

CHOP CHOP

-

ÅT HELVETE MED DENNA KVÄLLEN OCH ÅT HELVETE MED CALCUTTORNA PÅ SUNTRUST !

SCREW YOU ...

happy hours

denna kväll har bara varit helt sjuk ....

zach häver ur sig till mig : you smells like cookies (dog av skratt)
några timmar senare häver han ur sig igen när han kommer och luktar på mig : you smells like a sandwich
HAHAA. thaanks i guess.

det har varit en övertrött kväll och jag har garvat var och varannan minut. vi har ju haft våra små kommentarer som fuckar ur och ballar ur totalt. hehe .

jag och sam satt och pratade om något och så sa sam "faktiskt", matt bara tittade konstigt på oss och typ " why fuck this?" . haha.  fuck this låter som faktiskt om man tänker efter.

det är svårt att beskriva all jävla skit som sägs när det bara är jag och sam här som förstår och har internt... inte nog med att vi ligger ett decimeter ifrån varandra ,, msn används också . jag antar att det blir en happy hour för sam imorgon också då hon börjar vid 9 egentligen . idag skulle hon gå upp vid 10 , klockan va 1 när vi gick upp så vi får väl se imorgon alltså . för än lär vi ju inte komma i säng eller i golv om jag får säga det själv ;)

CHOP CHOP

hello 2009 and new york

nu sitter man hos sam och chillar och vet inte om man ska gå ut. jag lever som ni säkert märker ;) bussen till NY gick great förutom att det va segt , men fram kom vi . sam mötte upp mig inne i city och vi tog tåget till long island . hennes familj är kanongullig :D ibland är jag allt lite avis . jaja , vi kom till hennes hus vid 11 så vi gick i stort sett och la oss direkt.
nyårsafton.
- solning
- naglar
- kinamat
- förkrök
- samtal från sverige <3
- taxi x8
- hotel cabbana
- full jenny
- tidig kväll

= EN BRA KVÄLL ;)








hoppas att ni där hemma fick ett bra nyår och allt sånt.
CHOP CHOP


 


RSS 2.0