grym dans

av jeanine & ade i so you think u can dance top 6. .. AWESOME !!



LOVE IT !

soulja boy



alanna ringde mig inatt och skrek ut att vi skulle på soulja boy nästa fredag :D fett pepp ! asgrym artist . CANT WAIT !!

TTYL

dörr dejt

kommer ni ihåg killen jag nämde igår ? han som kom förbi och ville prata med husägarna . hehe, han kom förbi idag igen , denna gången va jag ju själv hemma igen , så vi satt ner och tjittjattade lite , han är 89a från chicago , men ska stanna här ett tag, vi bytte nr så vi får se vad som händer där :P haha, inte alla dagar killar kommer till dörren sådär .



TTYL

onsdag

började dagen med att sova ut till 9.55 :D började 10 !
sedan tog jag med mina kids till fairfax corner för det va någon show för barn där , chase och max uppskattade det inte alls , så istället roade dom sig med att springa i en fontän :D sweet . dom hade kul iaf .
vi åkte hem och lunchade och spelade lite spel och lekte , gick extremt sakta idag . men jag tror det beror på att jag jobbat 10 timmar dagligen dom senaste dagarna .


chase och max lekandes med alla andra barnen i fontänen


jag har stressat över att jag har varit tvungen att göra skolarbete till min weekendklass. men idag ringde jag alanna och hon häver ur sig att jag inte behöver lämna in arbetet förrän max 6 veckor efter helgen . hahaa. MIN KVÄLL GJORDES JU DÅ SÅ ATT SÄGA ! jag bara la ner allt som innebär skola och slappade . hehe .

min dag gjorde även idag när det ringde på dörren och utanför står en ung snygg man , underbart när dom bara kommer till dörren sådär utan att behöva lyfta en finger . hehe . vi tjittjattade en tag , han va lika gammal som jag och han kom närmare mig för att prata och häver ur sig " can i come closer , i mean , maybe u dont like chocolate " , YES i do sa jag :D hehe, han va iaf där för att prata men husägarn , tyvärr sade jag och han skulle kommit tillbaka , men det gjorde han inte . hoppas på att få se han igen , hehe :)

imorgon är det nya tag som gäller, just nu gäller en dusch för min del , är jävligt äcklig .. måste även plocka upp i mitt rum för städarna kommer imorgon ..

AJUST DET .. för alla som vill veta så kan man säga att jag går på semester imorgon , börjar jobba igen den 10 august ., HÖHÖ. loovely för mig :) garrett och mandy åker ju över till europa för att undersöka frankrike och italien , too bad att dom åker hem den 10 augusti freja, läste på bdb att du åker till italien då :P så nu peppar jag inför långledigt och nya tag när dom kommer tillbaka , vilket innebär att jag bara kommer ha ett par veckor kvar , max 10 :D yeeeeah.

TTYL

kung fu panda

igår va det tisdag och det innebär gratis barnbio :) så vi bestämde oss för att gå och se kung fu panda , jag skrattade mer än barnen . hehee , men det va en lätt värd dag  , dock en 10 timmars dag ..



TTYL

stratego

okej , bara för att chase kissar på mig i monopol så tvingade jag honom att spela spelet " stratego" med mig idag .. brukar alltid vinna , krossade blake och garrett på det i florida förövrigt :) så idag tänkte jag att jag skulle stärka självförtroendet och jag krossade chase, och det kändes bra :) nu har jag kommit över förlusten i monopol. hehe . vad elak jag är :P men vafan !



ville bara säga det :D

TTYL

monopol !

att spela mot en 8 åring låter ju busenkelt , ja eller hur !!!! har ännu en fet förlust mot chase i monopol , jag blir så arg på mig själv att jag aldrig lyckas vinna det där jävla spelet ...  ajaa, tiden går ju när man spelar det iaf.

men ge mig en vinst en dag !



TTYL

40 veckor

idag firar man 40 veckor i staterna, usch , 40 veckor är mycket ! 12 to go , eller 14,5 blir det ju med semestern med älskade familjen :) caaant wait . ska bli kul att träffa dom på riktigt igen . fast det är ju ändå 3 månader kvar tills dom kommer .

idag började jag ju som sagt vid 11 , jobbar till 9 ikväll .. men det va skönt att sova ut imorse . iofs låg jag uppe till 1 igår pågrund av bloggen ;) men jag får skylla mig själv när jag är dumlat med bloggen . måste svara massa mejl hit och dit , för jag har inte orkat svara :D haha.

skola nu i helgen då , känns najs . att få något gjort iaf , det värsta är att jag har min läxa kvar, måste skriva 5 sidor om mig själv . iofs , det ska nog gå ganska snabbt . efter helgen är det semester en vecka :D FETT SKÖNT !!!! mandy och garrett åker till italien , blake och chase åker över till västkusten och max och reese åker till ocean city med morföräldrarna . det blir en vecka av bara vila och pool tror jag :) dom flesta är ju upptagna med jobb , så jag lär ha det ganska ensamt . men det kan nog bli bra :D

nej , nu måste jag ta tag i tvätten . ungarnas resväskor ska packas och jag ska snart åka och plocka upp blake på hans basketboll läger , det andra för i år ;) han står i den killen .

TTYL

FYI

(for your information)

missa inte att jag gjorde en massa uppdateringar från helgen på samma gång !
vi hörs igen en annan dag , GONATT !

TTYL

söndagen

vaknade som sagt upp hos camilla i en av världens skönaste säng :) camilla hade en och annan drink igår så det gick ganska bra för henne dagen efter :D

jag tror camilla är kommentarkungen med sin smått roliga kommentar efter en dusch och mitt i klädval:
"alltså, vad ska man ta på sig för att se nykter ut ??"

en annan dag spelade vi guitar hero och vi är mitt i en låtval och hon säger:
"vilken sås ska vi ha?"

hehe, hon är bra rolig den där bruden från gävle :)
i vilket fall som helst så pallrar vi oss upp och jag och alanna beger oss hem för att ladda inför bio :D vi åkte först och käkade mat , sedan åkte vi för att se den efterlängtade filmen " the ugly truth". SE DEN !!! den va underbar !



nej , nu vart klockan 1 här , har iofs sovmorgon imorgon , länge sen . börjar 11 iaf . nu finns det iaf en bra massa uppdateringar från min helg .
HUR VA ERAN HELG ?

TTYL

karoake

stod på schemat på lördagkvällen , efter att ha lyckats återställa sig efter många timmars om och men så laddade man upp för ännu en galen kväll , denna gång på hemmaplan ;)
jag åkte och plockade upp alanna och vi åkte hem till mig , skrattade , pratade svenska och va allmänt sega :P klockan halv 9 tror jag vi va klara för att åka hem till camilla för att sedan ta oss till applebees för karoke :)
 vi startade igång med en middag på AB , det blev en fish ´n chips :) gött !

sedan började drinkarna beställas in . haha . jag är inte den som gillar att sjunga inför främmande folk så jag satt i lite småpanik då alanna och co kom fram med förslaget att sjunga "wannabe" med spice girls , ja ! hehe. den genomfördes och jag behövde inte oroa mig för det .. mer drinkar beställdes och stefan bestämde sig för att beställa ett shotkalas med tequila .. euw .. men det slank ner . några drinkar senare står alanna och camilla återigen framför micken och sjunger denna gång "barbie girl" , har en video från det men den kommer nog inte publiceras :D haha. det va en riktigt trevlig kväll och en vimmelfotograf va på plats. kvällens höjdpunkt var nog när jag träffade en kille, zach , som får reda på att jag är svensk och han häver ur sig den enda meningen på svenska han hade lärt sig 10 år tidigare efter ett besök i sverige :
"jag vill knulla dig bakifrån"
det hade stackarn lärt sig av några svenskar då han vill ha reda på hur man sa " du är mycket vacker" , han berättade att han hade fått en ganska fin käftsmäll efter den repliken :D haha.


första drinken , inte den lilla sizen

jag blir så lycklig av denna bild på stefan , haha. 

jag och camilla va taggade

som sagt, drinkar va det

alanna peppade

stefan och camilla va söta

det är inte alla dar man åker flak


bonde ben


bonde zach

en del nyktrare än andra



bildbevis på att vi faktiskt sjöng :D även om den inte är vacker



jag och alanna va ganska fotogeniska den kvällen, finns en bunt med bilder på oss

en trevlig kväll med många skratt och trevligt folk !


en lyckad kväll , den avrundades med lite bagagevagnåkande, riverdance och en stulen hotellnyckel :) vårat lilla aupairgäng åkte hem till camilla där natten spenderades och jag och camilla hade visst pratat glatt i sömnen , och man kan tro att det va karlar jag sov med, VILKA SNARKNING !! :D mitt nattsällskap bestod av en kissemiss i min säng.

TTYL

fredagskväll i dc

med lite krångel och bilköer så hittade jag till ann-marie för att göra iordning mig lite smått , blev lite fördricka där och sedan körde vi bilen till sara till någonstans som jag inte vet vart det är . där fortsatte festen med tacos som middag och det började spåra då johanna kommer upp med att vi ska spela vattenfall ! haha .

såhär spelar du :
hitta en kortlek
kort 2-9 = antal klunkar
10 = vattenfall , man dricker beroende på personen jämte
knäckt = en regel
dam = 12 klunkar
kung = kisskort
ess = 14 klunkar som man får välja att ge bort till någon.

med oddsen emot mig skickade johanna på mig ett x antal ess , haha . det blev regler som startade lite lätt med att någon kommer på att man måste säga "C" innan man dricker annars får man lägga på extra klunkar. regel nr 2 , inte dricka med höger hand , visst det va väl inte så svårt .. regel nr 3 , jaha , inte dricka med vänster hand ??! jo tack , det spårade lite i och med det spelet . cred till johanna som fick igång festen.


träffade en as skön fransyska som jag klickade med :)

bilresan in till georgetown och third som väntade

och ja , third kom vi till och ett shotkalas senare är det ingen som vet vad som hände :)

har dock inga mer bilder för tillfället , jag är lite dålig med kameran ;) får hoppas på att dom andra brudarna har lite mer bilder från kvällen .

UNDERBAR OCH GALEN KVÄLL , TACK BRUDAR !


TTYL

killen hela dagen



max lånade mina pjux innan jag drog till storstan i fredags, killen springer fortare i klack än vad jag gör :) kommer sakna denna pojk "/

fredag

och jag hade planer på en skön hemmakväll i sängen med en film .. så ringer julia som lät ungefär : hej , mat och förfest hos sara och utgång , vi ses ! :P nej men typ .. hah, älskar sånna här utan förvarning fester .. nu känner jag mig dock stressad över klädval och hur snabbt jag ska ta mig in till DC :P ajaa

imorgon blir det applebees med camilla, stefan och alanna .. hoppas på att johanna kan svara på om hon ska med eller inte. men det är som sagt en fullspäckad helg just nu . alltid lika kul :D det är ju bara 13 helger kvar, måste ju ta vara på dom :)

har även fått löneförhöjning nu med .. tacka gudarna för att jag slapp fråga efter mer pengar då dom redan hade fixat det där så det överförs just nu 196 dollar veckovis... gött med extra pengar :)

det var väl det i det stora hela .. måste packa lite smått nu , max tittar på tecknat i mitt rum ;) om en timma åker vi till poolen typ . skönt , slutar snart :D

TTYL

för er som har missat



då va man kanonblond då , vad sägs ?


jag vet själv inte vad jag tycker än ?!? måste väl vänja mig !

TTYL

bloggtorka

ligger just nu och tittar på so u think u can dance :) har haft riktig bloggtorka/dataproblem , som jag nu hoppas på ska vara lösta :D

dagarna går och det räknas ner .. just nu händer det inte allt för mycket om dagarna ...

ville skicka ut ett YEEEES ! till er därhemma och även här , jag fick bekräftelse från min värdpappa att min engelska är så mycket bättre än när jag först kom :D han sa även att jag inte hade så mycket accent .... yeees !!!!! jag har åstakommit något här iaf .. great ..

jag orkar inte skriva mer .. kommer bilder istället :D


igår va skrik-ella över hos oss och stökade till och lekte "indiana jones" ,
skrattade ihjäl mig , vilken fantasi barn kan ha :)

amerikas motsvarighet på kladdkaka

vi gjorde ett litet byte idag i lekparken

vi åkte lite rutchkana igår i parken

max åkte i sin egna lilla värld

idag pysslade vi lite och jag gjorde en kungahatt till max, det står
"MAX the KING" på hatten :)



mitt i bloggandet kom tjockismax ner och skulle ta en massa kort :) sötsak han är då ..










vi har aldrig varit snyggare :D haha ,. det bjöds på många skratt :) men kul hade vi iaf .. nej , nu ska jag titta på hangover , asbra !

P.S ( detta inlägg tog 2 timmar att göra , haha . sweet )

TTYL

tisdag

jag är trött och måste lägga mig .. dagen har iaf bestått av :

- BIO med killarna
- massa lek
- tvätt
- massa napar
- jordgubbar

- camilla
- brownies & grädde
- lördagsplaner :)
- paris hilton , my new bff

mina dator har krånglat på senast .. så jag har inte orkat med bloggen .. ska ta tag i den imorgon och uppdatera en del .. har en del bilder från dom senaste dagarna .. försöker ta vara på dom sista 3 månaderna och försöka ta så mycket bilder om möjligt för att ha minnen :)

TTYL

guitar hero kväll

skjutsade min vän sofie till flygplatsen igår "/ efter det åkte jag till camilla och vi käkade på chipotle , stavas det så ?! ameen iaf , efter det åkte vi hem till henne och umgicks och lirade guuuura :D fett kul , även om man sög lite halvt ibland. jag hittade en låt som passade mig kanon och då vart spelet mycket roligare : ) jag kunde inte hantera en medium nivå som camilla , cred till henne ...


min lilla gitarr

camilla och hennes guuuura


efter ett par timmar av spelade så tröttnade mina ögon ganska rejält så jag åkte hem och däckade tidigt i sängen .. skönt , efter bara ett par timmars sömn pågrund av helgen ..
upp idag vid 8 , segt som bara den . men det gick bra under dagen må jag säga ..
imorgon blir det bio med mina kids , gratisbio , vet inte vilken film dom visar dock ! sånt som märks .

TTYL

picknick

i det sköna gröna i en park i centreville , dit begav jag mig för att möta upp mina aupairer i fredags :) mycket mysigt va det , käkade frukt och brownies.. YUM ! :) det bjöds på humor och camilla fällde dagens kommentar :
- does she wanna be a strawberry ??

det visade sig alltså att våra mexikanare snackade om en brud som ville vara lite finare av sig , då kallades man tydligen jordgubbe och det fattade inte camilla , hehe .. kul va det iaf :)

vi åt som sagt, tog en massa bilder , spelade fotboll och skrattade :) efter ett par timmar i skuggan under det stora trädet så åkte vi vidare bort mot aupairmötet lite längre bort i parken och jag snackade lite med min lcc så jag har lite att göra nu , ska höra av mig igen till skit cultural care ! usch för dom just nu , får ingen hjälp känns det som !


vi är grymma

picknick va det här

som sagt, grymma va det

fotboll hanns med

skååååål !

mig och camilla

i detta landet gör jag inget själv (a)

grymma gänget igen

woooohooo :D

några i min aupairgrupp

CHOP CHOP

fredag nr 38

så hade den fredagen gått också .. kom nyss hem från sofie . lämnde lite presenter då hon fyllt år och även åker iväg från south riding "/ kommer sakna min granne .. tur att vi är grannländer :) då måste man lägga in danmark i kalendern :) jaja, vi bytte iaf en masa bilder .. kul att se gamla bilder .. gosh så man såg ut :S


jag va snäll och köpte en gullig cupcake och satte ljus på den :) fejnt !


det bästa med att folk åker iväg är att man får saker : )
nu har jag lakrits som jag inte kommer bajsa grönt av iaf , amerikansk skit !




im gonna miss my baby when i leave =(

förövrigt va min jobbdag inte så mycket att blogga om , den sög lite halvhårt .. gick långsamt ,, lyckades få max till att leka båt i hans säng , så jag vilade visst ögonen i mellanåt :) men kul hade vi .

måste verkligen i säng nu , börjar jobba halv 8 imorgon , ambitiös jag är , shit alltså . jobbar som bara den, och tidigt ska det vara :) GONATT !

TTYL

sofies goodbyeparty at cheesecake factory


me and sofie , i really gonna miss u hun ! "/

laila and me , u r still gonna be here , but u r leavin soon "/

south ridings gangstas :D

me and my shorties :D

im gonna miss my neighborhood crew "/

detta är min absoluta favoritskylt i hela världen : )

AAA, iaf , det va lite från kvällen , mesta dels bilder på mig ... det får ni stå ut med :)

glömde berätta om när jag tankade idag med , gick in för att betala och då säger killen bakom disken : "i like your smile , it´s really cute" ,, tackar sa jag och gick .. sedan i tisdags när vi åkte hem från shoppingmallet så stannade vi vid ett rödljus och personerna i bilen jämte börjar glo på mig och försöker få mig att dra ner rutan och snacka , jag ignorerade medans max samtidigt säger
" hey , erica, there is some guys tryin to talk to u , can u see them?" ,
max i dont wanna talk to them...
"but they really wanna say something , why dont u talk to them?" ,
eeeeh, max , dont look at them , look at me and talk to me :D cause i dont wanna talk to them ..

han va så himla gullig sittandes därbak och försökte övertyga mig om att prata med främlingar , samtidigt som jag satt förbannad över att dom såg att jag hade barn i bilen och ändå satt och glodde och försökte få mig att snacka med dom .. ASS !

TTYL

torsdag

alarmet på 7.10 , hujedamig , men upp klev jag... jag har även märkt att jag vaknar ovanligt mycket i sömnen nuförtiden , jag tror jag håller på att gå in i väggen ?! jag drömmer att jag tar hand om barnen i sömnen , och jag vet inte om jag ska somna om eller inte .. för jag vet inte om det är på riktigt ... men jag slutar alltid med att lägga huvudet på kudden igen , och lyckas sova dom resterande timmarna .. USCH !

käkade frulle , och här ska ni få se nuvarande frukost :)



=


underbart med lite "swedish-styled" ost som jag hittade på giant , hittade även wasa knäckebröd , det smakar bra i magen måste jag säga :) tyvärr vet inte familjen pagon vad en osthyvel är och då får man använda sig av en strimlare :)

efter frukosten runt 8 , va det dags att packa blake i bilen och fara till baltimore för att droppa av honom så han kunde åka till sitt camp igen .. jag va hemma vid 12 igen efter mycket om och med , hamnade visst upp i mitten av dc efter en liten felkörning som visade sig bli en ordentlig omväg  :D aja, en tripp för sig ..

kom iaf hem vid 12, gjorde lite tvätt och sådär , sen kom mandy hem med max och reese från poolen .. jag och max avslutade dagen med att åka till poolen mellan 2 och 4 också , sen va det bara att åka hem och väcka reese , mata honom och byta honom , hokus pokus va klockan 5 och jag slutade :)

gjorde iordning mig för sofies goodbye party "/ trevligt hade jag , kommer ett inlägg för sig efter detta , så antar att ni läser det före det här ..

TTYL


BACK

IN SCHOOL !!



mandy fixade just så att jag kunde åka på en helgkurs i slutet av juli .. skitbra .. äntligen tar jag tag i saker och ting  , ska även skriva upp mig på en i september :) sen är jag färdig , SEN ÅKER JAG HEM :D

nä men det va ju najs att det är fixat , en semestervecka väntar snart också , det är ju alltid kul . idag har jag gjort många saker , lagat mat , städat upp i köket , solat , pratat med folk därhemma , städat rummet och även badrummet .. snackat lite med alanna om helgens planer också , kan bli kul . vi får se vad som händer :)



jag har även insett att jag har för mycket grejer just nu "/ det där är bara en liten del , har mina lådor fulla också .. shit också .. alanna har lovat att komma över och ta lite kläder . tss !

TTYL


älskade telefonsamtal

iaf , när mandy ringer och säger att jag lika gärna kan ha resten av dagen ledig :) FETT SKÖNT ..

nu kanske jag kan packa för poolen istället . har ju legat ute ett bra tag , funderar på att åka och simma lite .. kan vara skönt . iofs duschade jag nyss , det innebär att jag måste duscha igen sen .. HM ? svårt det där.

TTYL

jobbar på

att få en ännu mer brunhet :)



så här har jag legat och pressat nu på eftermiddagen :) måste ta mig en dusch nu , mina barn kommer snart och det blir det jobb ett par timmar igen .. efter det blir det so you think you can dance ... efter det blir det nog bädden , vill ju inte vakna upp så tidigt igen imorgon .. :D

CHOP CHOP

trött eller ?

imorse vaknade jag upp av att duschen drog igång (mina värdföräldrar har deras badrum över mitt) . så jag tänkte , strax dax att börja jobba , tittade på klockan och den va .41 , och jag har alarm på .45 . jag sov och alarmet ringde , snoozade till .55 och sedan tog jag på mig kläder och gick upp .. skrämdes av en garrett som stod i dörren typ och han bara tittade på mig som att jag va dum i huvudet :P
han frågar mig :
- vad gör du uppe ? när börjar du jobba egentligen?
- nu ...  ?!?


jag tittar på klockan och inser att klockan visst bara är 7.00 och att jag hade varit jävligt trött och bara drömt att alarmet gått på :P sånt är livet, han skrattade åt mig och jag gick tillbaka till sängen med kläderna på och gick upp igen vid 7.59 , denna gång vart det rätt :)

ibland är man bra trött !

CHOP CHOP

mammor ..

så klagar hon på uppdateringen .. IGEN :D men denna gång håller jag med . måste skärpa mig ...

MÅNDAGEN
Jag , max och reese packade bilen och åkte till bibblan , spenderade lite tid där och sedan åkte vi till fair oaks mall och lekte lite i en inomhusarea .. vi åkte hem , lunchade och lekte lite . dagen gick superfort och det va superskönt :)
kvällen spenderade jag på msn med jyasue, ganska kul . som vanligt :P skypade även lite med familjen , allt är nästan klart för deras ankomst i oktober , YES !

IDAG
började klockan 8 som vanligt , gjorde iordning oss och packade denna gång bilen för ett par timmar på dulles town center (också ett shopping mall) .. vi kom dit vid halv 11 och va hemma igen vid 2 , riktigt najs.. på detta mall har dom också ett playarea och dom har ett tåg som går genom mallet , sen även en inomhuskarusell . så vi åkte tåg, karusell och lekte ett bra tag . vi käkade även lunch på chick-fil-A , lägg ner MAX och BK i sverige och skaffa chick-fil-A istället :)


max hittade lite vänner att leka med

vi hittade även chick-fil-A kossan

och max va glad över att åka tåg :)


när vi kom hem la vi ner reese i hans säng och mandy stannade hemma medans jag och max åkte till poolen och chillade lite :D dagen gick ganska fort och det är skönt , imorgon väntar ett ganska slapp dag då jag jobbar mellan 8-10 på morgonen , sen åker min familj iväg för att hämta blake i baltimore och sedan kommer dom tillbaka vid halv 4, 4 och då ska väl jag jobbar fram till 6-7 någonting kanske .. höhö .. FETT NAJS ! jag ska glassa i poolen då det är superhot här nu ..

CHOP CHOP

segaste söndagen på länge

jovars.. herregud .. vaknade upp hos malin , ganska pigg iaf . fast med lite huvudvärk , vet dock inte om det är pågrund av alkohol eller allt snor . pimplar vatten har jag gjort iaf .

fick skjuts till metron imorse där jag sedan satt i evigheter för att åka till min station .. kom hem runt 1 , käkade lunch , snacka med familjen och softade då jag visste att jobb väntade klockan 3. klockan slog 3 och hejsvejs till blake och chase som följde med mormor och morfar till baltimore en vecka , gött :) så jag va hemma med max och reese , vi kollade lite tecknat och sedan gick vi på en långpromenad (max tog cykeln) . vi gick iaf till en lekplats lite längre bort efter att ha gått omkring i vårat grannskap ett tag . det va faktiskt riktigt skönt att vara ute och röra på sig . jag tror max hade kul med .. klockan blev iaf 6 och mandy och garrett kom hem från en helgtripp i DC . så jag slutade jobbet.


reese va glad och det gjorde mig glad :)

max gungade glatt :)

alanna och jag gjorde upp en dejt på bion , vi såg äntligen the proposal , grymt najs :) den måste ses mor . väntar som bara den på att ugly truth ska komma ut också :D massa bra filmer på g på bion just nu ..

och så va det måndag IGEN , imorgon är det 14 veckor kvar i familjen .. innebär 14 helger , det är inte så jädra mycket egentligen .. jag måste erkänna att jag är fett opepp på detta jobb just nu ..

nä , nu ska jag bädda rent i sängen, har haft en tvätta-lakan-dag-idag :) = en bra sömn

CHOP CHOP

lördagen i bilder


förfesten på familjen börjessons hotellrum

mellan tjaaa, låt mig säga , 11 p.m och 5 a.m finns inga bilder , men några valde att napa runt 5 :P

och några valde att leka dj halva natten :D

sen åkte vi på taxiäventyr till chesterford för att säga välkommen hem malin .. christin va under cover så att säga .


nää , men det finns lite roliga filmer från kvällen ... men det som händer i DC stannar i DC tycker jag :) ni fick ju iaf en liten syn på kvällen som gick .

CHOP CHOP

B-day inlägg kommer lastat

och tillägnat christin börjesson på 20 årsdagen a.k.a 22 årsdagen ... haha, några minutare kvar .

GRATTIS IAF.


"we gonna party like it´s your birthday"

underbart



det är svettvarmt ute !! livet är förjävla bra ibland .. kommer sakna detta underbara väder =(

CHOP CHOP

det är heeeeeeeelg : )

yes , äntligen typ . denna vecka har varit bland dom segaste på länge måste jag erkänna .. jobb 8-5 vareviga veckodag . det resulterade i att jag vaknade upp klockan 9 ?!? en lördag morgon , är det sant ? jag känner mig pigg som bara den , det har ju trots allt varit en liten sovmorgon på en timme , men ändå? jag har lyckats komma in i den där morgon rytmen och det känns kanon :)

har dock varit lite lat dom senaste dagarna som sagt , men äsch , det kommer helgsäventyr istället :)
 
fredagen bjöd inte på så mycket nöjen , vi åkte till poolen för träning , lunchade hemma , såg sista delen av Matrix och jag förstod inte så mycket då jag inte sett 1an och 2an :D haha , och chase va ganska söt , " jag har sett alla filmerna och jag förstår inte en enda " .. så vi skrattade lite gott åt honom och vi gick ut på studdsmattan och lekte lite allesammans . reese vaknade upp från sin nap och jag matade honom sen va klockan helt plötsligt 5 :)
btw så har reese fått en väldigt äcklig vana mot mig .. den lilla sötsaken spydde på mig när jag började igår , jävla najs, höll på att spy själv för jag fick i ansiktet ! sen har han fått för sig att kissa samtidigt som jag byter blöja är ganska kul , eller inte . aja, han är söt ändå och jag tar det med en nypa salt .. det roliga är att det va samma visa i tisdags , då gjorde han likadant , förutom att han kissade på sig själv och inte på mig :)

så nu är klockan 9.38 i detta moment .. och jag har en dag jag ser fram emot .. ska åka och handla lite grejer för kvällen ;) sen ska jag åka till DC och träffa brudarna christin och julia  för att christin is back in town :D malin kommer ju hem snart med , den fuskisen har varit på semester i väst i 3 veckor .. jag är inte alls avis :P men när hon kommer hem ska det firas med .

det va väl allt för detta inlägg :) inte dom roligaste kanske men det kommer flera en annan dag ..

CHOP CHOP

ursäkta ..

för uppdateringen på ett par dagar . men jag mår inte allt för bra just nu "/ , har åkt på nedrans förkyldning , tror baby reese ligger bakom då han har varit dålig i ett par dagar , jag och barnen hostar och snorar .. kroppen är trött och humöret inte på topp , tycker synd om mina barn för tillfället .. jag hoppas på bättre tider nu kan man säga .

jag ska istället ladda upp för en helg då christin kommer till storstan och det blir lite kalas för henne :) hon är fuskig och har sin familj här just nu , för andra gången .. hör ni det där hemma ?`;) nevars, min älskade familj kommer ju i oktober och då blir det lajbans ..

OCH FÖR ER SOM HAR MISSAT MIN BILDDAGBOK SÅ HAR JAG HEMRESEDATUM DEN 6 NOVEMBER , ÄR I LINKÖPING DEN 7 :) FETT NAJS , JAG HOPPAS PÅ EN HELG MED VÄNNER OCH STÅHEJ :D

PEACE OUT , FÖR NU SKA JAG TYCKA SYND OM MIG SJÄLV :D

CHOP CHOP

måndagstrött

alarmet stod på 7.28 , fråga mig inte varför ojämnt . kände för en liten snooze . sen blev det duschen för att vakna till ... sov inte många timmar då jag va hemma 1 på natten , men det är ju självförvållat :) hade dock en rolig kväll med lite madagaska, beatbox och lite sång .. skrattade gott .

idag har det inte hänt allt för mycket då jag har varit seg och det har varit skitvarmt . skjutsade kidsen till poolen vid 10 för simträning , så jag max och reese tittade på . åkte hem vid 11 och förberedde lunch och dom äldre killarna sitter ju fast vid datorerna nuförtiden då dom får spela hur mycket dom vill ... lyckost dom . jag och max hoppade studdsmattan och vi har svenska lektioner och han kan ord som , hoppa, spring, spring inte , gå, stanna, sluta , hejdå, stopp, ja, nej, jo ... det börjat låta riktigt bra :D vi säger alltid "hejdå" till varandra , tss .
har ju schemat 8-5 varje dag nu , fett najs.. eller ja , vissa dagar är det ändrade tider om mandy säger något ..

jag mötte upp sofie och laila och vi åkte och tittade på resväska åt sofie .. sen åkte jag och sofie och käkade på wang kock eller vad det heter, det är iaf en chinaresturang .. och nu ligger jag här och funderar på ett bad eller om man skulle få ett par extra timmars sömn .. blir nog sängen :)

jag är dessutom förbannad på min dator som leker cp då länkar låser sig på menygrejen längst ner , så det går inte att stänga ner , så jag har en massa onödiga länkar upp som inte går att stänga ner ,, HJÄLP NÅGON??

NU SKA VI LEKA LEKEN "FINN EN SAK BILDERNA HAR GEMENSAMT??"


CHASE
(har han ett handikapp?)

MAXIMUS (han ser skräckslagen ut , haha)

BLAKE (för hungrig för att posa)

REESE (bara allmänt söt och hungrig)

det är sånt här vi kan komma på att roa oss med vid frukosten , hehe. jag hoppas inte ni hade svårt att hitta svaret ?? :)

ÄSCH , nu ska jag gå till sängs .. najs ska det bli , är förhoppningsvis utvilad imorgon :D vi hörs ..

CHOP CHOP

kvällen i DC

åkte ju som sagt in till dc för att fira 4th of july .. åkte till mallet inne vid alla monumenten och tittade på det tillsammans med camilla och co :) sen åkte vi till ett hemmaparty i alexandria .. blandade känslor om det :P en sjukt rolig äldre man fanns där .. han va typ 75 år och jag fick en bild på hans motorcykel med autograf på där det stod : to sexy from donny ...
haha, vi skrattade så vi tjöt och han berättade en massa roliga historier om förr och om kriget , ganska intressant faktiskt .

vi tog metron tillbaka till rosslyn där jag skulle mött Aj , men jag drog hem för jag tjurade lite :P ska träffa honom senare idag istället .. det är typ det som händer idag :P


fyrverkeriena i DC , typ den bästa bilden jag knäppte :)


dom hade sötataste hunden "cuddles" :) vill med ha .. tänkte stoppa han väskan

sen knäppte stefan en asläcker bild..

... så jag knäppte tillbaka .. höhö :D

dom matade tvättbjörnar varje dag med , så knäppte lite bilder :)

det va den kvällen .. jag va hemma cirkus 5 på morgonen , svintrött .. så vaknade upp för en timme sen drygt :P
nä nu ska jag prata vidare med far min sen blir det äventyr igen :)

CHOP CHOP

HAPPY 4TH OF JULY



nu ger jag mig ut på äventyr , will be back tomorrow :)

CHOP CHOP

neeerd

PROUD OWNER OF ...


3rd of july

som sagt så va det ju chases födelsedag :D men på kvällen mötte jag upp saara och hennes pojkvän som va och hälsade på.. vi satt på starbucks och hängde sen bestämde vi oss för att gå i en parad som hölls i south riding ..


jag och uncle sam

en del av folket i paraden

små söta flickor i usas alla färger

paraden framför oss, ganska mycket folk

jag och saara poserade framför en brandbil, fick även flaggor från en ung man :)

vi åkte hem till mig och vi chillade lite , sedan gick vi till golfklubbshuset i south riding för att titta på fyverkerier ,, fett grymt :) ångrar inte att jag GICK dit .. det va en massa gå hela dagen igår .. skönt det med faktiskt ..



CHOP CHOP

chases birthday

va det igår :D , jag va skittrött igår så jag slocknade runt 11 redan .. skönt va det :)
men iaf.. kalas vid poolen klockan 12 stod på schemat . naaajs :D


det pyntades för kalas vid poolen

pizzan blev levererad

max hittade skor som passade perfekt

det blev vattenlekar

söt-reese va där

presenter öppnades

tårtan

ljus blåstes ut

bitar skärdes till, denna bit är chases .. tårtbiten vällde över tallriken typ

det poserades

det radades upp för en pinjata

alla barnen glada efteråt

jag gjorde max extra söt :D

och vi hann även med lite limbo :D (tom jag va bättre än vissa kids) hehe

ETT TREVLIGT PARTY :D

CHOP CHOP

just ja ..

SE UPP I BACKEN, 4 HÅL I NACKEN :)


torsdag

idag gick dagen segt .. stackars reese mår inte bra och har gråtit hela dagen och inte käkat något .. max har varit max och dom andra två har sovit bort dagen typ :P

jag och max byggde en koja idag, eller ett "clubhouse" som han kallade det . tog många timmar som tur va :D


the clubhouse and the boss

baby elmo va där

vi har redan börjat ladda upp för julen då den där saken sjunger "jingle bells" när man trycker på den ..

max är läskig ibland :P

sedan lekte vi även lite med max "små" truckar

max va sketa söt igår , han fällde kommentaren:
"erica, i wish i was you cause then i´ll know how to speak swedish" , hehe.

garrett kom även hem i början och veckan och fällde kommentaren:
"woooow, you´re black now" , han tyckte jag hade fått mycket sol :P

CHOP CHOP


onsdag

då har halva veckan gått .. NAJS. några dagar kvar och snart är det helg igen , och inte vilken helg som helst , det är amerikas nationaldag :) ska bli skoj att fira eller uppleva, trots att planerna inte är gjorda än .. hoppas på att det löser sig.

började jobba vid 9 idag , gick upp och matade ungarna med lite frukost .. vi packade iordning för en timme vid poolen för simträning för chases del , blake va på six flags idag (nöjespark) på ett födelsedagskalas .. men iaf . jag, max och reese tittade på chase och vi lekte lite i parken .. åkte hem och spelade lite spel och åt lunch .

har inte hänt allt för mycket idag , är bara glad att dagen gick hyffsat fort iaf .. 29 timmar av verkade , 9 till imorgon .. gossh ..

äsch .. hoppas på mera fun tomorrow :)

david.. du vet det där på fatet med vita/gula på är cheeseburgare ;) bara så du  vet..


hippidippidooooo
CHOP CHOP

blakes dag

idag har det varit blakes födelsedag :) GRATTIS på han ..

började jobba strax innan 8 för mandy skulle ta dom äldsta på fotografering med simlaget..
jag vek tvätt i stora mängder och tömde resväskor från deras resa, kände mig extra snäll faktiskt .. mandy och garrett tog blake på lunch och kvar blev jag med chase, max och reese och vi åkte på äventyr till chick-fil-A och sedan till target för att inhandla present till blake från chase och max ..


tre ungar i en kundvagn :)

vi åkte hem efter ett par timmar och reese tog en nap och max slutade med att han tog en nap också efter att ha skrikit av sig en massa och fått reese att vakna upp och börja gråta .. mandy och blake kom hem och vi fixade och donade inför blakes födelsekalas ... jag fyllde en pinjata :) temat för partyt var sport , så jag fyllde upp en basketbollpinjata ...

kompisarna kom vid 5 och jag ville inte missa partyt så jag va med fram till 8.30 och vi grillade och det va lekar , grandma patty och bigpop kom även , dom får jag även se på fredag då det är dags för chases födelsedag ...


goodiebags och pinjatan

sötmax efter napen

partyfix

vattenkrig..

vattenkrig va det ja

det bjöds på hamburgare ...

..av mästerkocken bigpop

max åt korv och visa stolt upp sina tatueringar :P

dom hade femkamp, detta är en basketbolltävling

äggfångartävlingen

samarbete med knutna ben

träffa vattenflaskorna

innan pinjatan gick sönder i bitar

efter pinjatan blev det tårta

och sist blev det presentöppning :)


en riktigt kul dag... är ganska trött nu dock , jobbat 20 timmar dom två senaste dagarna, men jag antar att jag är ledig i helgen isf : ) naaajs.. imorgon väntas sovmorgon till 9 ... mumma ! jobbar till 6 , innebär 9 timmar .. så mamma, vi hörs nog inte förrän på torsdag kanske..

PAPPA: tur att du kan hålla lite koll på mig ;) jag förväntar mig daglig läsning med kommentarer :)

DAVID: hahaaa. du slutar aldrig förvåna , tyvärr va inte isen chases problem , endast mitt :) keep it up david ..

TUMMEN UPP FÖR ATT JAG NU ÄR UPPE I 15 LÄSARE DAGLIGEN, 5 MER ÄN FÖRRA VECKAN ;) BRA JOBBAT , KEEP UP THE GOOD WORK BOYS AND GIRLS

CHOP CHOP

RSS 2.0