VARNING : aplångt inlägg.

oj .. då har denna helg gått igen . tiden här gåt alldeles för fort , har redan varit här 31 veckor .. snart hemma i sverige igen.

jobbade ju som sagt helkonstigt på fredagen , jobbade endast 3 timmar och gjorde ingenting eftersom mina ungar va upptagna med annat och kompisar. så jag packade mitt och drog till malin som babysatt några norska kids .. roliga ungar det där och helsköna föräldrar :P

vi åkte hem till malin och drog en luring för julia och christin och emma som skulle ut och vi sa att vi inte skulle komma . det gjorde vi , kul va det , även om man va nykter :) trevligt att känna sig social ibland. träffade ett par helsköna snubbar från brooklyn i slutet av kvällen och jag lurade dom att jag jobbade på ambassaden . haha .  klockan slog 3 och jag och malin drog oss hemåt till henne . vi sov och jag sov ännu mer , jag va skittrött lustigt nog . vi gjorde iordning oss och packade in julia och emma i min bil och åkte till maryland för att hämta upp någon på bortamatch , fick en lite roadtrip sådär . sjukt segt på hemvägen då vi körde kanske 20 km i timmen om inte ens det då en olycka hade hänt långt , då menar jag suuuuperlångt före oss . så det stod ganska still . vi roadtrippade till leesburg outlet mall , mysigt ställe det där . men va inte alls på shoppinghumör . det hittade iaf några plagg för dom andra brudarna. vi åkte hem , hehe . efter mycket om och men där ett tag.

åkte hem till malin och packade för party  hos julia , jävla najs alltså . det bjöds på lekar, dans och galenskap . vi gick till third och dansade lite till . en helt okej kväll , som vanligt :) kvällen slutade hos aj .


malin och jag laddar

christin , julia och malin peppar lagom

emma va också på hugget


christin och malin kom och plockade upp mig .. hade ont i en tå så jag gick barfota och det ångrar jag rejält då jag fick blåsor på fötterna. vi åkte hem till julia och hade ganska kul åt folket där :D vi gick och käkade thaimat och sedan promenerade vi en jävla bra bit .. från georgetown till downtown ,, ajajaj säger jag bara . jag kan knappt gå idag då vi även gick tillbaka .


snyggt va ?

vi gick till downtown för att gå på memorial concert utanför the capitol . haha , vi va bland dom första i kön och det bjöds på humor .. vi fick platser längst fram inne på området. insläppet började vi 5 , vi va där strax efter 4 :P konserten började vid 8 så det gick lite segt där ett tag. jag, emma och julia drog för att fixa käk på donken där vi även mötte thais utav alla konstiga ställen här i världen.  världen är inte stor alls vissa dagar! vi fick gå en jävla bit , tror det tog cirka 1 timme att hämta maten . gott va det iaf . konserten startade och nu kan man skryta med att man varit med på amerikansk tv också . även om vi inte kanske syns så jättetydligt så va vi ju ändå där. på konserten va bland annat katie holmes, tom cruise , en kille från CSI NY och ett par sångare som tex  Katharine McPhee .. helt okej show .. och rörande då dom som ställt upp för usa hedrades .


vi gick förbi vita huset

vi passerade en motorcykelparad , hett värre :) va en träff i dc i helgen

checka in mina randiga fötter , den nya stilen i stars and stripes ;)

vårat läger ;)

christin är fotograf från trapporna av the capitol

close up på the capitol

dinner va det här

ju mer klockan blev, ju mer folk det blev

CSI killen ;)

katie holmes

DC by night


efter showen gick vi som sagt hem , en jobbig resa , kissnödig som aset och tvingas kissa offentligt ! ber om ursäkt för mitt dåliga humör där ett tag . väl hemma hos julia igen packar vi grejerna och jag och malin drog oss hem till henne för att plocka upp ännu mera grejer. klockan va 12 när jag åkte hem , va hemma strax innan 1 och somnade inte förrän vid efter 2.

vaknade upp idag efter att ha sovit galet länge till 2 :D haha. ups . tog en välbehövlig dusch i jättemånga minuter . pratade med mamma och familj på skype . gjorde frukost/lunch/middag vid 4 och gick ner och tittade på färjan avsnittet :P har inte gjort något vettigt idag , men ibland ska man ha sånna dagar också . ska fortsätta att göra ingenting .. ladda upp lite bilder på facebook tänkte jag . ska även se finalen för the hills idag . sorgligt ! jag vill ha mera .

men det va väl typ det som har hänt för mig dom senaste dagarna.

CHOP CHOP

Kommentarer
Postat av: David

Frääääänt!! Jag skulle också vilja se Gary Sinise i verkligheten.Han är ju störtskön i Forrest Gump!! haha

Foten ser ju riktigt smaskig ut! mmmmm! kan nog minnas tillbaka till kvällar då verkligt härliga odörer stigit mot skyarna på skor tagits av;) haha. Blåsan är ju bara en extra krydda:)

Nehe, nu är det knappt två timmar kvar av dagens jobbinsats, så nu ska jag svettas vidare:)

Se you later lady;)

2009-05-26 @ 20:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0