kalas och grillat

eftersom jag kom hem vid 5 imorse va jag ganska trött på morgonen , men pallrade mig ändå upp vid 11 för att städa till lite i mitt "rum" . jag hade nämligen bjudit in till kalas . pappa , min personliga kock , grillade för fulla muggar på morgonen :) gott var det .. haha, inte alltid man grillat på höst/vinterkanten sådär .. det blev även glass och bus med kusiner .

pappa är så bra så <3

detta tackar man ju inte nej till ! :)

 

STHLM PÅ TORSDAG :)


inflyttningsfest och olyckor

i lördags stod det inflyttningsfest på schemat , så gjorde även ett besök till trehörna för att träffa moster kerstin och kusiner och kusinbarn :) så vi tog det där släktkalaset först .. kul att se dom flesta igen faktiskt .. och barnen hade växt massor :) vi stannade ett par timmar och mamma tog en öl till maten så jag blev chaffis ... PANG I BYGGET KAN MAN SÄGA ! körde nämligen på en jädra hare .. fysatan vad uppmärksam jag blev efter det ..

hem kom vi iaf , och jag kastade på mig lite nya kläder , fyllde upp volvon och plockade upp pillan och linus . älskade linus kommentar : OJ , vad har hänt med ditt hår ?! du är ju blond ? hahaa , så kan det gå om man inte hänger med . vi plockade även upp emmy med pack i stan och drog oss till amanda och robert :) jättefint bodde dom . tyvärr lider jag med dom som fick städa upp skiten efteråt .. vart tyvärr lite tråkigheter påvägen in till stan , men in kom vi och jag va inte sådär lagom pepp , men jag fick inträde till platå betalat och blev på lite bättre humör .. hade skoj med mina kära vänner :) kom dock inte hem förrän vid 5 imorse . men det va en värd kväll och jag är stolt över att jag hade en vit helg :D

jag är nog alltid snyggast på festen tror jag :)


en busschaufför

ska faktiskt köra mig från linköping till stockholm nästa tordag kl 9.40 , YEEEEJ :) biljetterna är bokade och just nu taggar jag för ett par underbara dagar tillsammans med malin :D det gillas starkt . kryssning nästa fredag , vem vet vart det kommer sluta ?!

för att vi festar på vårat vis :)

 

CAAAAANT WAIT !


fy vad jag är dålig !!

jag är ju sämst på att uppdatera bloggen för tillfället :) jag har ju inte heller något att skylla på som att jag är upptagen , för det är jag ju faktiskt inte ... arbetslös som jag är ! fast jag hjälper faktiskt till hemma med att städa, tvätta och laga mat :)

senaste nytt i min värld :

- har haft en underbar impulsiv fest med nära och kära :)
- tränat fotboll , går ju framåt iaf.
- väntat på kallelse från arbetsförmedlingen sen 9 nov .
- tagit kontakt med soc , ska på möte nästa onsdag
- va på umgängeskväll hos pillan igår med belinda och hannah
- åkt till vimmerby med lina och tittat-på-shopping då jag typ är pank
- laddat till nästa torsdag då jag åker till älskade malin och får se henne igen <3
- peppat för kryssningen nästa helg
- ska även ringa angående jobb imorgon , spännande !

senaste bilderna i min värld :


det va tänkt att ha en mysig hemmakväll med några nära och kära ,
vi blev visst väldigt många tillslut .. men oj vad kul jag hade :)





vinkvällen hemma hos pillan
vi spelade bland annat TP och med andra ord
dock förlorade jag ganska stort i med andra ord , som ni ser
vi åt även räkor och mös med DHW
TOPPENKVÄLL



fikade med älskling i vimmerby <3


börjar få en viss ordning

PÅ ALLT !! typ : )

nä men just nu känns det bra . har börjat med min älskade fotboll igen, hade träning igår , och har en jävla skön träningsvärk idag . skönt att veta att man har gjort något bra :)

vaknade vid 20 i 2 idag . en liten bättring på vägen om att komma in i sverige tiden . haha .

packat upp det mesta av min skit och börja få en viss ordning på det . jag har ton av kläder känns det som :) men det är alltid kul och innebär 0 shopping på ett bra tag ;) innebär också en hel del moneysaving for me :D yaaaaj ..

jobb känns sådär just nu , har fått en del information om lediga platser här och där, så jag ska skriva ett cv och sen börja ringa runt lite .. är sugen på att testa något nytt, så kanske inget handel för mig på ett tag . men jag måste verkligen ta tag i det där med jobb , så det går att få ihop en del pengar till en viss framtidsdröm :)

nää, nu ska jag laga en fläskfilé a la potatis med bruwwnsås :) pappa lärde mig hur man gjorde sås igår : ) heh , jag har ju aldrig varit en kock , fick inte pappas skills tyvärr .. men det är bara att ta tag i livet och lära sig , bättre sent än aldrig !

HOPPAS HOPPAS HOPPAS

en jädra massa velande

JAG VILL DET OCH JAG VILL DET ..

när ska man slå sig ner och bli nöjd med livet och veta vad man vill ?!
jag kan inte riktigt bestämma mig ...

idag va jag på fotbollsträningen för första gången på väldigt länge .. JÄTTEKUL VERKLIGEN :) har saknat det , men då kommer vi till den punkten i livet då det inte är lika kul , nu tvingas jag till att kanske lägga fotbollen på hyllan igen , pågrund av att jag vill göra något helt annat i ett annat land över sommaren .. men då hänger den faktorn på att jag ska kunna få ett jobb NU och tjäna pengar , någon som behöver hjälp med något ?! VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ HIMLA SVÅRT ??

skulle man stannat i staterna längre ?? det hade kanske varit mycket bättre ..


massa premiärer

idag har jag fått massa gjort :)

pillan ringde på dörren imorse då jag skulle följa med henne på en brunch , jag hade visst glömt ställa mitt alarm lite fel då jag inte ändrat tiden på mobilen :P UPS , men det gick ju bra endå , träffade hennes hund sally , megasöt !
vi brunchade och gott va det , TACKAR !
sen skjutsade hon mig till belinda så hon och jag tog oss en promenad ner till arbetsförmedlingen , så nu är jag inskriven som arbetslös .
vi promenerade hem till mig och log och kolla lite bilder och filmer från min tid i usa, vissa är egentligen inte till för att visas för allmänheten :P
jag åkte och handlade middag till familjen, blev inslängd direkt framför spisen när jag kom hem , KUL ! :P neevars . skjutsade även hem belinda efter det .. lagade kyckling, klyftpotatis och curry , gött som tusan för att vara mig :) efter det har jag mest legat och slappat, fick ett roligt litet samtal också :P

så dagens premiärer:
- KÖRT BIL (fick endast två kärringstopp ;)
- BLIVIT ARBETSLÖS PÅ RIKTIGT
- LAGAT MAT

det va väl dom största premiärerna .. fick lära mig soda streamern på nytt, mikron och ugnen :) hehe ..



BACK HOME

jahaa, nu har det börjat smälta in att jag faktiskt är HEMMA ...
igår kom jag hem till linköping vid 1 tiden då underbara vän lina plockade upp mig :) och vi åkte på en premiär runda på systemet :D
och jag hade svårt att vänja mig vid att det bara pratades svenska , hade också problem med toaletten när jag kom hem , kunde inte hitta spaken på sidan av , men det va ju bara att inse att den satt på toppen ! bara en sån grej .

jag och lina gjorde iaf oss iordning efter premiär ätande av keeeebab för första gången på ett år :) mumma ! pillan kom och plockade upp oss innan 7 och vi plockade upp resten och drog oss till stan på inflyttningsfest .. sjujävla kul va det att träffa gamla gänget igen :D alla mina goa grabbar : ) och såklart brudar .. kul att dom flesta kunde närvara .

vi drog iaf iväg efter en mycket lyckad förfest hos josefine och robin , som förövrigt har en underbart fin lägenhet , ner till ågatan för att kika in på någon klubb , jag slutade på 3 st , först på platen där vi hängde i stort sätt hela kvällen , men vi kikade även in på 55an (och där hittade jag kusin daniel) och även på plaza (där systeryster och kusin hängde) ..

blev upphämtad av killarna juthe och vi va två för mycket så jag och pillan drog kofferten hem :P ringde visst ett samtal och slocknade som en gris efter det : ) mycket trevlig dag ..


jag och min älskade vän lina

älskade vän belinda

mina vänner och jag är ganska snygga va ? :)
sen hängde tyvärr inte kameran med mer (tur va väl det)

idag vaknade man upp lagom söt om fötterna , vi skulle in till farmor för att fira "fars dag" , som jag totalt hade glömt bort att det va :P men jag träffade hela släkten på pappas sida och det har jag saknat, busade lite med favoritpojkarna philip och albin :) mätt för flera dagar blev jag iaf , farmor är bäst <3

När vi sedan kom hem igen så tog jag visst en liten nap igen och gjorde lite skypesamtal med alanna : )

nu sitter jag här och har snackat med ännu lite folk på msn och facebook ... imorgon har jag en fika inplanerad med pillan som så snällt bjöd över mig i min morgondags ensamhet :P



laddar

jag sitter här och firar sista kvällen i florida , ska bli skönt att komma hem till mitt andra hem imorgon och träffa folket igen :)

HÖRRNI BRUDAR DÄRHEMMA, HUR GÅR UPPLADDNINGEN AV LÖRDAGKVÄLL ?

JAG HAR REDAN BÖRJAT :)

 

SEE U WHEN U SEE ME


äventyr

har det varit dom senaste dagarna .. eller inte så jättemycket :P
i lördags va det halloween och mamma och syster byggde ihop ett fint litet halloween hus :) efter det åtke vi på en minigolf runda .. så vi behöver ju inte säga mer om det :D nevars . jag förlorade så det skrek om det ! men jag fick faktiskt en hole in one , yeeeeah ! jättefina golfbanor och roliga annorlunda, inte som hemma i pinnarp direkt :)
efter golfrundan matade jag och freja lite alligatorer med ett spö . hehee , kul att reta dom små liven . efter våran matning åkte vi hem till huset och slappade till det, för klockan blev ganska mycket .



söndagen åkte mamma, pappa, jonna och jag till stranden borta vid tampa på västkusten . inte det finaste vattnet , men jag badade som om jag va född i vattnet , det är så jobbigt att ligga och pressa på stranden :P vi stannade cirka 2 timmar innan vi begav oss hem till en inte lika glad freja johansson som tjurade till och inte skulle med, det gjorde jag också från början , men jag valde att följa med och det är jag glad för att jag gjorde ..
på kvällen blev det mat på cici´s pizza , där det är buffe och grejer , kalasbra .. fri dessert , då blev jag lite tjockare :D efter maten blev det shopping , eller ja , jag köpte en handduk och en tshirt bara :D hehee. men dom andra shoppade på , iaf mamma, för nu har ju hon inget inträde till disney att köpa ;) vi kände inte att vi orkade med ännu en ny park ..



idag då , då ska vi strax packa iväg oss till stranden för lite sol och bad, eller iaf för dom andra , jag gör nog inte det . men det kommer vi bara göra i några timmar då vi åker upp till busch garden igen , jippiiiiii !! :D massa mer rollercoasters . sånt gillar vi :)


men jag hoppas ni får en trevlig dag , snart kommer jag hem och då är det inflyttningsfest hos kära josefine och robin på lördag :) landar klockan 12 i lkpg , åker hem och åker tillbaka till lkpg , det är så vi gör det :)


RSS 2.0