skit också !!

besiktningen gick inte igenom ..!!! gaaaaaaaaaaaaaah !


sömnlösa nätter ...

mitt huvud orkar inte med mer .. det är alldeles för mycket att tänka på just nu , för mycket framtid för min del ! jag sover dåligt och känner stressen och pressen på mig själv just nu .

fick även en del sms idag som fick mig att dra en funderare och jag har väl gått i chock hela dagen :/

what to do ?!


whos that chick, thats rockin’ kicks?

en underbar helg har det varit med mycket humor .. sånt gillar vi :)

på lördagen åkte jag ju som sagt till malin , pratade lite med gunilla om regler och sånt för att komma tillbaka till usa och hur stora chanserna är att få jobb och möjligheter.. men dom ser inte så stora ut faktiskt :( ajaa, får hitta mig en amerikanare och gifta mig med . i guess ! :) efter en pratstund drog jag och malin till giant för att handla hårfärg och groggvirke .. haha .


färgglada små drinkar blev det och vi satte även poäng på dom.
jag fick kväljnigar efter nr 3 .. haha, men kul hade vi :)

stora drinkar va ?

vi pimpade svedkan lite

hallå sverige, snart kommer vi hem och röjer ! did u miss us ?

haha, vi hittade några snubbar från west virginia, helt plötsligt flyger jag i luften för att denna kille schlängde opp mig och sen satt jag fast :P en jävla kul och chockerande kväll :) dont worry , det ser värre ut än vad det är . haha

en av vakterna som tycker om oss svenskar, third va inte lika kul utan oss svenskar :)

jag tror det faktiskt är första gången som jag följer med malin hem som planerat, jag har ju alltid råkat dyka upp lite här och var :) men denna gång blev det en taxi hem till malin i mclean, skönt att vakna upp i hennes säng faktiskt ..


efter partylördagen kom hockeysöndagen :)
vi vaknade upp efter 6 timmars sömn och käkade lite köttbullar, brunsås och potatismos till frukost , mums :)
vi skyndade oss till metron och åkte in till verizon center där matchen mellan caps och rangers höll ..
vi kom visst lite sent , typ sprang från metron till matchen .. jag vart förvånad över hur bra man egentligen ser på en hockeymatch, vi satt längst upp, jag trodde inte man skulle kunna se pucken , men där fick jag så jag teg .. höll kära far uppdaterad under matchen :) matchen slutade iaf 4-3 till caps, efter mycket om och med och en bänkning för inte en allt så bra henke lundqvist .. caps ledde med 4-0 in till cirka 10 minuter kvar av matchen kanske, sen vänder rangers och piskar på ordentligen mot caps och får in det till 4-3 , men det höll inte hela vägen, blev faktiskt ganska spännande till slut :) jag är glad att jag åkte på den matchen med världens bästa sällskap .. jag mötte även finska saara på metron som också skulle på matchen , och johanna och idaa va även där :) så vi vinkade glatt där inne i arenan . haha


för er som kan låtsas att ni va där :)

#30 HENRIK LUNDQVIST. NY Rangers

där sitter lundqvist bänkad och dan i hans keps ;)

usch så blek och dan man är :S

bara för att visa att jag inte ljuger och hittar på nu :)

en fett underbar dag , slutade med lunchdate med johanna och idaa på donken såklart :)
på vägen till donken så ser vi en dam liggandes i rabatten och malin häver ur sig , erica, där ligger ju din mamma !! :D hahaaa, jag garva ihjäl mig och bara, men mamma vad gör du här :) så jag hoppas det är okej att jag hänger ut dig här på bloggen älskade mor ?!



TACK FÖR IDAG, SLUT FÖR IDAG !


cheers from mcleean

or prost , or chin chin eller vafan som helst .. jag visst hur man sa det pa ryska ocksa ,, men glomde bort det ..
som ni marker missar jag vissa bokstaver , pagrund av malins dator .. men kande for en liten uppdatering .

sitter har och vantar pa malin som ar i duschen med harfarg pa i hogsta hugg .. vi akte till cvs lite tidigare och fick aven en gratis makeup , vart inte det basta sa det aker av lite senare troligtvis .

fett pepp infor kvallen da drinkarna snart ska blandas och jag har redan tjuvstartat med en cider :) vantar aven pa en underbar paj som malins vardmamma gunilla haller pa med .. yummy :D

det va allt for mig, kommer mera uppdatering efter NHL matchen imorgon , heja caps och rangers .. kan inte bestamma mig for vilket lag, men skrika ska jag gora .. wohooo , tagga lagom !!



fredagskärlek

det har jag fått i mängder av min älskade max :) han har varit lite som min egen unge idag .. supergullig :D
fick även reda att jag är ledig varenda helg nu fram tills jag åker, förutom söndagen den 11 oktober då jag ska agera fotograf :)

idag är det ju fredag och fett skönt att ta det lugnt, för det är vad jag styr med :) ska se en film eller nåt sånt kul . imorgon blir det mera ös :D är ju ledig som sagt, så blir först att dra över till laila som åker hem till brasilien, sen åker jag till malin och vi har kvällen laddad med en massa drinkar :)

här kommer lite av den fredagskärleken som jag fick :D


japp, kärlek till tusen var det

såhär kära är vi :)

vi ska till och med gifta oss, så kära är vi :)

vi blev inslagna i paket

cheeeeeeeese

grät tårar över att jag snart åker hem

sen orkade vi inte mera tårar, så vi dog ...

IM GONNA MISS U HUN <3


torsdagen börjar ..

om 20 minuter ... fick ett sms om att jag började vid 11 , men mandy sa till mig att gå ner igen för det är bara reese hemma nu för hon och max åkte för att köpa skor till max. så min lilla kille ligger och myser just nu , det skulle jag med vilja göra.. vaknade upp av någon brud som kom hit och va ashögljud , gick ju inte att sova direkt !

men jag är vaken iaf :) camilla ringde nyss och klagade på sverigevädret, jag klagade tillbaka på det 30 gradiga vädret som vi har .. HALLÅ DET ÄR SLUTET AV SEPTEMBER OCH DET ÄR 30 GRADER !! det är svettvarmt så att säga .. är ju inte redo för ännu mer värme ,, jag va ju inställd på höst , men shortsen har åkt på nu igen, för igår va brallorna på, och det ångrade jag kan jag säga !

pratade även med pekka inatt, lite småkul sådär , han hade nyss kommit hem från spanien så han satt även han och nojjade sig över svenskt väder ..

nää nu ska jag svara lite mejl om jag hinner :D tss..


ännu en klassisk onsdag

eller onsdagen är ju över kan man ju säga .

dagen har bestått av jobb mellan halv tolv och halv 10 , långsam dag.. höjdpunkten på dagen måste varit när jag, max och reese åkte drive-thru på donken för att köpa mat och max släpper en fis precis innan vi ska betalaa.. jag trodde jag skulle dö på plats, hur kan något så vidrigt komma från något så litet ?! lukten gick inte ut på ett bra tag och killen i kiosken måste ju trott att det va jag, hyffsat pinsamt sådär .. :P ajaaa.

imorgon är det torsdag sen är det helg :) jag vet inte när jag börjar jobba än , antagligen 11 eller 12 sa mandy , hon skickar ett sms imorgonbitti , så jag måste ju ställa klockan på 10 typ , för man vet ju aldrig.. men jag hoppas på 12, för då vet jag att jag slutar runt 8 :P


capitals vs. rangers

lalaaaa, för jag har en biljett till matchen mellan NY rangers och Washington capitals på söndag :D

det du pappa :) (lovar att ta massa kort , hehe  ..)

förövrigt så är det min första hockeymatch live, och som jag har förstått det så är NHL ganska bra ;) tsss. svensk hockey, i väggen med er !!! :D

ICING ..


bloggtorka

hujeda mig vad tråkig bloggen har varit på senaste, måste varit för att jag inte haft så mycket att uppdatera om :)

men nu händer det grejer ska ni se...

- 3 oktober = fotbollsmatch i washington dc med johanna och några till :)
- är ledig 1,2,3,4 oktober :) christin kommer även ner den helgen , blir jädra najs :D
- 4 december !!! KRYSSNING MED MALIN :) yaaaay ..
- ett kanske till hockeymatch på söndag ?! får ju inte tag i malin så jag vet inte än ..
- nu i helgen blir det även en svedka helg :D höhöööööö .. najs ..

har inte mycket mer att skriva än såå .. kommer lite bilder i en härlig mix :


innan jag åkte till skolan busade jag och max :)

hahaa, fint ..

japp, ibland tycker han nog om mig :)


sen va vi ju på skolan och på lördagen va det fest :)

och på söndagen sa vi hejdå och åkte hem igen , certifikatet i handen :)
äntligen klar med skolan ..

och idag har jag jobbat ... jobbar sena dagar nu förtiden , men det innebär sovmorgon för mig :) sånt gillar vi ju .. dagarna går ganska fort nu .. snart är det helg .


RÖVHÅL!


visst är jag snäll som lär min vän nanti lite svenska ?!


WOOOOOHOOOO :)

heeeeey , jag klarade mina sista credits :) YES !!

idag har jag lärt mig en massa teckenspråk och det har varit skitkul verkligen .. vi bor i en svit :) fett najs .. svitparty ikväll i rum 466 ;)

nä nu måste jag kila, har en bellydance klass som väntar .. har varit sen dom senaste 3 lektionerna nu .. OPS... trött som aset är jag .. men bilder och mer uppdatering kommer imorgon/kanske inatt ... hahaha .

fett ös medvetslös

dra mig baklänges



blev nyss klar med mitt skolarbete inför helgen , och jag vet inte vilket år jag trodde att jag skulle vara kapabel till att skriva nästan 3000 engelska ord i ett arbete. 2918 blev det iaf och 5 sidigt är det ! FETT STOLT över mig själv :) ville bara säga det ... börjar jobba om ett litet tag, jobbar endast några timmar idag, för jag ska ju köra till helgkursen idag, så jag måste sluta tidigare :) har dock ett litet miniarbete kvar, måste skriva dom där 3 veckornas aktivitets schema, men whatever, det går fort när man hittar på :) hahaa .. + att alanna ska göra det åt mig !

förövrigt satte jag alarmet på 9 idag, mega skönt att vare uppe by then .. ville bara tala om det också :)

vi hörs med mera uppdatering under helgen .. take care out there!


intresseklubben

fett uttråkad då jag ligger med min jävla uppsats tills helgen... USCH! nästan klar iaf, har lite hopp .. hehe


en liten paus

från pluggandet.. har insett att jag verkligen inte ska tillbaka till någon skola i första taget :P

är på gång att skriva ett arbete som innehåller 5 sidor om min framtid blablablaaaa. berättade för garrett om det, han tyckte jag skulle hitta det på internet :D tss, GO GARRETT !

jag tänkte för ett litet tag sen skriva desperat om ett vad eller något så någon hade kunnat få göra skiten åt mig, det har ju hänt sånna grejer förr ;) men icke, kom då istället på den brillianta ideen om att tvinga alanna till att skriva ett treveckors schema om vad jag har gjort för aktiviteter dagligen :) YES ! Så det slipper jag. eftersom hon åker gratis i min lilla bil i helgen :P ibland är jag bra smart, nästan den smartaste i sverige minsann !

tog nyss en liten annan pluggpaus och tittade på idol :D tss, jag hänger faktiskt med för att vara på andra sidan hörrni .

innan jag glömmer, GRATTIS RICKARD på öööööh, 22 års dagen :D annars blir det la hus i helvete därhemma, men nån sång det bjur jag inte på. har inte tid :) men nu har jag fått det sagt iaf.

idag har jag även sysslat med lite insektsuttrotning... man kan tro att dom har släktkalas i mitt badrum :) haha. men stendöda är dom allihopa just nu.

MAMMA , seriöst så har jag inte hört något på länge.. du måste skicka alla papper om all skit inför resan.  jag vill kunna boka bussbiljett från DC - NY .. vore kanon . sluta spela farmville och väx upp och fixa det , TACK ! :)

och till er andra , inte många dagar kvar, vi ses därhemma den 7 november .. YEEEAH .

BACK TO SCHOOL


five weeks ,

then im done with this .. im over it !

fem veckor kvar alltså, sen är jag klar med livet som aupair , fett najs . dock ringde min bästa vän här i usa och grät på skype nyligen , kändes mindre bra . hon vet inte om hon ska förlänga ett år eller inte mycket beroende på mig, känns lite jobbigt att ligga i kläm . men jag hoppas hon kan försöka fundera ut det där . jag vet själv hur dåligt jag mådde när jag funderade på ett halvår extra. vi får se om jag kommer ångra det eller inte, tror inte att jag kommer göra det faktiskt..

men jag har haft ett underbart år med alla nya vänner från alla möjliga ställen .. kommer sakna livet i usa och är lite ledsen över att lämna landet och alla rutiner.. men aupairlivet - SUCK IT ... som blake så sött uttryckte sig igår när ravens slog kansas city i amerikansk fotboll ;)

dagen i sig har gått ganska fort, träningar hit och dit och upp plockning på preschool som alltid är lika intressant då jag varje gång får glada miner av max, eller inte ! i fredags fick jag ett x antal smällar , idag fick jag onda blickar och en kick . vi får se vad onsdagen bjuder på.. för han går bara i preschool måndag, onsdag och fredag ..

men han bättrade sig under dagen och blev en snäll max dom sista timmarna , sånt gillar vi :) lagade även lite lax idag också, har varit en riktig fiskdag idag, makrill frukost/lunch (mina ungar kollar snett på mig och tycker det stinker),  WHATEVER säger jag :D

började vid 12.30 , slutade vid 8 (har lite ångest att jag hade sovmorgon till 11.30 , haha)
imorgon blir det extra sovmorgon också, då jag börjar vi 1 , har även aupairmöte vid 6 också, så en snabb dag ser jag fram emot .

en liten snabb update sådär bara .. kommer kanske bli dåligt med sånna dom kommande dagarna så skolarbete måste bli gjort :P

thirtyfive days´


fishy fishy

jag ser ut att överleva resten av alla frukostar i amerika :) wohoooo ... tacka giant för detta !

(mackerel = makrill, för er dumma människor alltså ;)

 


where do i begin ?

jahaja . har väl inte uppdaterat sen onsdags tror jag ?? ajaa..

TORSDAG

jag ringde till alanna och sa att nu vill jag se "all about steve" , vi möts på mitten , ses om en halvtimme ! :) älskar impulsiva grejer .

haha, vi tog massa kort efter filmen

sitta på en brandpost är kul

vi lekte apor ..

FREDAG

jag och max tog massa kort

haha, denna kille blir nog grymt snygg i äldre dar

vi åt choklad


och så vart det kväller och jag åkte till malin
det blev utgång
jag dansade visst på baren
jag är tydligen en av dom smartaste i sverige

LÖRDAG
jag och malin åkte till tysons och strosade omkring .. hittade lite smått och gott, men sparar det gör jag fortfarande :)

jag köpte ett nytt tragusörhänge (det svarta) , bruden som sålde det satte i det åt mig,
kan ju säga såhär, hur fan skulle jag lyckats med det själv ?? tog ett bra tag. men fett snygg iaf !

 

vi åkte hem till annemarie runt 7 snåret. hon hade avskedsparty , sorgligt !
sara knepade ihop en t-shirt till annemarie med lite ansikten av folket man umgåtts med. skitfint !

hejdå :(

fick tyvärr inga fler bilder då kameran inte va laddad nog .. men bilder finns det på annat håll .. dyker säkert upp en bild på mitt ansikte från helgen , usch ! ajaa. en trevlig helg .. nästa helg väntar skola för hela bunten , äntligen! ska bli skönt att få det gjort... måste även påbörja mitt arbete som jag ska lämna in .

SÖNDAG

vaknade upp hos malin vid 9 pga alarmet, började jobba vid 11 idag då garrett och mandy skulle åka och se på en football match så ungarna stannade hemma hos mig .. blev ganska lugnt.. körde chase till hans fotbollsmatch , hem och kolla på amerikanska fotbollen ..,. tog typ 3 timmar .. max va och lekte med grannbarnen så det blev jäkligt lugnt.. skönt det ! jag är trött och funderar på en tidig kväll , fast ska titta på ABDC snart också , eller det kanske inte är idag pågrund av mtvgalan ? HM , måste ta reda på det .. iaf , sovmorgon imorgon :D naaaajs !!

 


....



vad tycker du? dax att uppdatera ?
kommer alldeles strax ..


GUESS WHO´s

gonna go for a chris brown haunt in VA in like 3 weeks ??

ME AND ALANNA OFC ..

så för dom som inte lyssnar på radio/läser tidningar så är nu chris brown nu nere i hans hometown för att göra tjänstgöring sen misshandeln utav rihanna , fett grymt :) så vi planerar en helg (första helgen i okt) då vi ska åka ner på en roadtrip för att först gå på kingsdominion och sedan gå på kändisjakt :D fett rooowligt .. man ska väl inte ha för mycket förhoppningar men ändå , själv grejen att göra roadtrippen såhär bara några veckor innan man åker .

TILL MAMMA
på tal om att åka hem så mamma, det är OK att jag tar med min mobil på min semester :) bara så du vet, + att dom ska kolla upp den 6 november så det är okej att komma och säga hej och hämta väskorna , garrett vart förvånad över att vi bara skulle komma några timmar ;) hehe . men han tyckte det skulle bli kul att träffa er ..



CHRIS BROWN - CHANGED MAN


IM JUST SAYIN

klassiska onsdagen

då innebär det att det snart är helg :) hehe.

igår så åkte jag och saara för att titta på bio , blev att se denna :



en bra film men en sån där tänkfilm som man bara inte orkar förstå ibland .. jag och saara va två utav 4 i hela salongen , haha . fint då, så vi tog lite bilder, men jag orkar inte hämta kameran , börjar jobba om 10 minuter .. blää ! ajaaa,
HÅLL UT !


internet

YEEES, frågade mandy idag ifall vi hade problem med internet och hon sa att det inte funkar i mitt rum och hennes office för dom har hållt på och grävt med något utanför huset .. så det är därför jag inte har något nätverk där .. så alla därhemma , IM BACK ! :D


bra vibrationer

nu ser det ljusare ut med internet så jag passar på att skriva ännu ett inlägg.. men mamma, du måste nog fortfarande hjälpa mig på något vis :)

jobbar mellan 9 och 5 imorgon också fick jag nyss ett sms om, naajs ! :) har endast reese och max för nu äntligen börjar skolan .. WOOOOHOOOOO ..

amen iaf , idag så umgicks jag med malin eftersom jag sov där .. började morgonen lite lugnt sådär med macka och svensk ost med gurka på och ett glas oboy, pleasure !! :) vi fick bra vibrationer på morgonen iaf, får se till helgen om dom fortfarande sitter i ... vi tog bilarna till tysons för lite shopping i och med att det är stora reor på G, behövde lite basplagg så det köpte jag :) men jag håller mig fortfarande till sparbudgeten, najs ! efter ett tag fick vi inte så stor rotation på shoppingen så vi åkte tillbaka till där allting börjar, silver dinner (blev upp plockade av familjerna där efter resan i NY) .. så vi drog en middag och en oreo shake .. en helnajs dag med shopping från alla håll och sizer ..

har mest varit irriterad när jag kom hem för att internet inte funkar som det ska :( har småpackat lite också, jag har skitpanik för att det bara är 6 veckor till som jag jobbar ... lustig känsla ! det är cirka 30-33 arbetsdagar kvar för min del , och hur lite är inte det ?!



I´LL BE THERE SOON, BUT FOR NOW I´M LIVIN´ THE DREAM

fiiifan !!!

blir så irriterad när ingenting fungerar !


för er information så kommer jag inte vara inne på msn längre, såfort jag loggar in så krashar hela internet ! blir så sur .. så vill man nå mig så rekommenderar jag facebook, mejl eller skype där mitt användarnamn är sunlicious .... jag antar att jag säkerligen fått något virus, alltid lika trevligt säg ! usch .. måste skaffa ett antivirus skydd, MAMMAAAA, HJÄLP !!


ännu en helg

jaha, jobbade som sagt fredag och lördag ... åkte till malin vid 8 och det bar vidare till camille för förfest ...

hade en liten olycka med min mobil i bilen då en drickburk med cola i exploderade i drickhållaren och min mobil kind of simmade omkring däri .. men se på fan , efter några återupplivningar så funkar den igen , måste hålla mig i skinnet , vill inte betala en ny telefon en månad innan jag åker :D


däri simmade han min kära lilla mobil


svenskarna på G


pimp my hairband


här någonstans började det gå utför

japp , utför va det !

noah och snyggdan

svenskarna och en random guy

tim med pengarna ;) han fick mig iaf drifull

japp, thaaaa creeeeeew !

sen vart det svart och jag blev sjuk :( shit happens så att säga !! en bra kväll iaf .

crashar just nu hos malin , vi har vart på blockparty , mycket folk och mycket trevligt, det bjöds på lite dans och vi såg även på legally blonde 2 ... imorgon blir det en dag med shopping då man är ledig pågrund av
"labor day", vet i tusan vad det är, men jag tror dom firar att man arbetar typ genom att ha en ledig dag.

på tisdag börjar ungarna skolan, YES.. imorgon är det även 6 veckor tills jag slutar jobbet som aupair , YES !


suddenly it happens ..

jobbade ju mellan 3 och 1 igår , gick kanoners :) ungarna va i säng runt 10 och då hade jag egentid .. passade på att vika den där stora högen med kläder jag hade , så nu har jag massa tvätt som ska tvättas .. så det ska jag styra med idag tänkte jag .. städade även upp bland papper och grejer igår , så nu börjar jag få en liten ordning på det i mitt rum här :D skönt som fan .. man kan tro att städerskorna varit här, men icke , det va bara jag som tog mig i kragen !

ikväll efter jobbet så åker jag till McLean till kära malin och hennes hand , hehe .. sen får vi se vad kvällen bjuder på :)


big probs

usch vad jag har varit förbannad dom två senaste dygnen .. har haft problem med blogg.se ! men nu verkar det funka igen .. kunde varken läsa andras bloggar eller logga in på min egna , men back on track now ..

idag kommer det bli en ganska lätt dag  då jag börjar jobba 15.00 och jobbar till 1.00 .. ungarna går ändå och lägger sig runt halv 10 , 10 .. så kommer ju inte vara allt för jobbigt ... imorgon blir det även jobb mellan 11 och 8 , men då är jag själv hemma med max och reese hela dagen , blir nog ett par timmars shopping den dagen :) fett najs ..

har inte fått mitt bankomatkort ännu så jag kommer bli proffs på att skriva checkar :D haha , men jag inser att jag spenderar inte alls lika mycket pengar utan kortet som med kortet .. skönt !

har även börjat packa en resväska med skit som jag inte behöver resten av året nu , känns lite småskönt .. om 9 veckor sitter jag på planet hem till sverige , oj oj .. då har det gått nästan 13 månader sen jag åkte till USA från allra första början .. can´t believe it´s over already .. jag blev matchad med min värdfamilj för cirka ett år sen nu .. fan vad den tiden gick fort !


eum, bara en liten bråkdel av alla saker jag har ...

... tur att man har fler väskor isf :)




WEEKEND !

underbara tjugoårsdag

vill först tacka alla som gjorde min dag bättre genom att gratta mig :) imorse när jag vaknade hade jag 38 meddelande i inkorgen .. några timmar senare yttligare 15 . vart skitglad och surprised över alla som tänkte på mig därhemma :D




dagen har bjudits på :

- övernattning hos johanna
- presenter
- skratt
- middag på cheesecake factory
- a walk to the pool
- sms, facebook och bloggkommentarer :)
- sång från alla möjliga håll (tack rickard, höhö)


alanna och malin va där :)


likaså johanna och saara

lite snajsig pose sådär, börjar bli vit förövrigt .. blä

finns en historia bakom detta kort... den sjunger :) men för några månader sen så va jag och alanna på en butik och jag gick runt med det där kortet och sjöng och sa att detta ville jag ha för min födelsedag .. och det fick jag :)

fick skönsång från servitörerna på cheesecake factory :)

hämtade även ut gratis läppglans på sephora, det gör läpparna större :P

fick dessa saker från saara , riktigt sött ...

denna väska fick jag av min värdfamilj, från milano i italien, ascool väska :)

fick även ett presentkort på 50 dollar och lite godis .. och ett kort som jag gillade mest, för alla som kan skriva i familjen har skrivit i den , så det va kul att läsa kommentarer :)

alanna va gullig och köpte resväskkit till mig :D slipper tänka på det nu , och på bilden är även johannas fotboll som lätt åker med till sverige, den är magisk :)

TACK ALLA !!
I HELGEN BLIR DET FEST (är ledig lördagkväll) hehe


svensk tjugoåring

just nu känner jag mig klämd i mitten .. för i usa är jag fortfarande 19 och i sverige är jag 20 :)

har just nu en sleepover hos johanna , hon gav mig en fotboll i present, sweet as hell :) TACK !

imorgon blir det cheesecake factory för att fira , får gratis glass och skönsång då :P hahaa .. min värdfamilj skulle tagit mig till cold stone men jag sa att jag redan hade planer , ledig är jag imorgon också :D gött .. blir att fira vid poolen också med bästaste johanna :D looking forward ..


last day as a teenager

herre min gud... snart är man 20 år !! 4,5 timmar svensk tid och 10,5 timmar amerikansk tid..

börjar bli lite nervös nu :O


stupid bankcard

i dom flesta bankomaterna här i usa så stoppar man bara in kortet och tar ut det direkt , men idag när jag mötte upp thais på tysons corner så skulle jag ta ut pengar åt henne för jag va skyldig henne det eftersom jag råkade handla på hennes kort i missödet då vi råkade få fel bankkort..

tar ut pengarna, går därifrån och glömmer kortet i maskinen, för den skulle vara cp och låna mitt kort under tiden jag slog pinkod och allt !! satan ...

JÄVLA KLANT JAG ÄR

så just nu har jag inte en enda krona :) spar ju pengar iaf.. troligtvis åkte kortet tillbaka i maskinen och krossades pågrund av säkerhet .. för min bank hade nämligen stängt när jag skulle spärra kortet... hade dåligt batteri på mobilen så kunde inte ringa .. så jag åkte hem till south R för att prata med dom, såklart hade dom stängt. jag ringde suntrust (min kissbank) och en telefonsvarare säger åt mig att slå mitt social security nr , och hur fan ska jag lyckas med det när jag inte ens har ett ?! så jag vart arg och la ner det där och åker till banken imorgon för att spärra kortet och skaffa ett nytt .. för som det ser ut nu så ligger pengarna kvar på kortet .. så jag hoppas på att maskinen tog mitt kort !! men det innebär att jag måste vänta många dagar för att få tillbaka kortet och jag sparar därmed 100 dollar :)

det är så typiskt av mig att göra något sånt där .. hände mig hemma i sverige när mamma bad mig att åka ner och ta ut pengar åt henne .. snäll som jag är gör jag det .. skriver min kod i bankomaten, väljer 800 kr och går därifrån , HALLÅÅ HJÄRNSLÄPP ... jag hade turen på min sida och ingen kom på 2 minuter så pengarna åkte in igen !

för att göra dagen ännu bättre så hade jag knappt någon bensin i bilen och fick använda mina sista 10 dollar på att tanka bilen ! jag hade inte förvånat mig om bilen hade valt att stanna !!

- tappat bankomatkort
- död telefon
- nära bensinstopp

FAN VAD LYCKAT !!

HOPE FOR A BETTER DAY TOMORROW


JOSEFINE THORN

denna underbart söta dam postade ett litet paket till äran av min födelsedag och jag tror hon gjorde hela dagen/veckan för mig .. det va länge sedan jag blev så glad :) TACK ÄLSKLING !!


jag såg direkt att det va från josefine på handstilen :)

även tack till robin, mamma thorn och syster thorn som skickade en hälsning

7 WEEKS TO GO

RSS 2.0