airplanes

Ligger och lyssnar på låten "airplanes - b.o.b ft hayley williams" , på något sett får den mig att tänka på usa , shooting stars , jag gjorde ju min tatuering där .. och jag flög massa flygplan :) det är nog bara därför ..



Men på tal om flygplan så vet jag inte om det blir åter igen att sätta sig på ett , jag vet inte vad jag vill göra härnäst .. söker jobb här i sverige , men är det verkligen vad jag vill göra just nu ?! Jag känner mig inte färdig med resandet och är bra sugen på att testa london , vi får se helt enkelt. Jag vill sätta mig på ett plan och bara glömma nutiden här i sverige , för det är inget roligt när man ingenting gör . JAG VILL GÖRA NÅGOT NU ! Jag ligger som sagt och lyssnar på musik och dessa tankar far omkring nu på kvällskvisten .. what to do with my life? Jag får spåna på det i sömnen, för nu ska jag lägga mig för att sedan fara iväg till stora staden imorgon :)



someone call the doctor cause I lost my mind .. and myself


Memories

Playlisten från maggan går runt på spotify , jag längtar tillbaka till alla galningar och sköna människor .. saknar vädret också , vad fan hände med vårat väder ?!

Men vi hade iaf tur med vädret i lördags när vi hade avskedsfest för gustaf som nu har lämnat oss för göra utlandstjänst i afganistan , gustaf han är bra han ! Det var en jättemysig fest han bjöd på ute i gäddnäset :) Kvällen bestod av grill, dryck, lek och bad. Ja ni hörde rätt .. vi bjöd alltså på årets första dopp i lördags kväll , eller iaf mitt första dopp! KALLT VAR DET !! Men nu har jag fått det gjort också. Det blev en övernattning som inkluderade en jävla massa myggbett :( Mygg är nog det västa jag vet tror jag !

familjen + amanda ;)

allt folk

grill

tävling

tuffa själar (ink mig själv)

badkrukor


Det där va ett riktigt toppenäventyr , och nästa vecka väntas ännu mer äventyr med mina tjejer :) ME LIKE


jobb jobb jobb

aaa, man kan ju hoppas iaf :) Har idag varit och presenterat mig på scandic hotell i linköping , riktigt trevlig kille som jag snackade med där, hoppas på att dom hör av sig :D

Nu känns det bra eftersom jag har tagit och sparkat mig i röven och fått mer gjort på en vecka än vad jag fick på ett halvår efter usa :P Någon gång i livet måste man göra det också , ska strax skicka iväg ett jobbrelaterat mejl snart också :)

Ikväll blir det reeeeeekor med mina älskade pinglor :) Åh, vad jag älskar att göra dessa kvällar ♥

 


we can do this until we pass out

ooooops för uppdatering , inte den bästa :)

Men jag är iaf hemkommen till sverige igen och jag börjar få fötterna på marken igen. Denna vecka har jag hängt mycke borta på jobbcollage och jag har faktiskt tagit tag i mig själv , finally !

Har idag hunnit skicka iväg ett cv & personligt brev :) vi får väl se om det tar mig någonstans .. annars så fick jag tips om ett jobb i stan som jag ska in och presentera mig för imorgon , puuuuuuuuh , lite nervös :P Men jag hoppas verkligen att det går bra. Ska fixa och dona lite med det personliga brevet inför imorgon. Jag är riktigt nöjd med resultatet ... tack jenny och lisa för hjälpen :)

Jag har fått en bil, eller fått och fått, delar den med syster som har tagit körtkort nu också. MAGGAN !! :) det heter bilen, eftersom den införskaffades då jag va på magaluf!

Jag har hunnit tvätta en jävla massa idag också, på grund av fint väder , sånt gillar vi! Mera fint väder åt världen, eller sverige iaf :) Hoppas det är lika fint väder på lördag, då blir det avskedsfest för gustav som åker till afganistan ... hoppas på en trevlig kväll i goda vänner sällskap!

 

saknar faktiskt mina riverside motherfuckers alot ♥
jag tror ingen förstår hur kul vi egentligen hade där nere


examen

igår tog vi examen som bartenders , för igår va det provdag ... fick reda på betygen idag :) jag är jättenöjd, så nu är jag en bartender :D

vi sjöng och va glada efter alla våra prov igår , festen slutade på grabbarna grus med tema : kinky pinky

joo, jag börjar bli jävligt sliten här nere efter 3 veckor . haha

 

har nyss testblandat min tävlingsdrink för kvällen :) det blir en gummibjörn , tror inte jag har en chans med den , haha , men kul att komma på något eget iaf .

ikväll blir det även avskedsmiddag med barskolan , sen är allt det roliga slut :(

 

nu har jag iaf kommit med en uppdatering , nu blir det mat :) sen tävling !

 

hejsvejs ! ses på måndag , kommer sen söndag..


sooooooooooool

idag skiner solen och vi är lediga , vi har hunnit med stranden en liten stund och killarna har hunnit med bärs ;) hoppas på att få lite färg innan jag kommer hem .

sitter just nu på e4an och har nyss käkat spagetti och köttfärsås :) vet inte riktigt vad vi ska göra mer idag , får inte pengar förrän på måndag , men ut blir det ikväll iaf . beachklubben öppnar sin nattklubb ikväll , så det blir nog röj :) annars går det bra här nere,  snart kommer jag ...

p.s viktor har sexiga lår d.s


hälften

hälften av skolan har gått och imorgon har vi läxförhör , vi får se hur det går , blir att plugga hela kvällen ikväll :) skönt att ta det lugnt ..

igår drog vi ihop ett stort gäng och det bjöds på tacobuffé på en balkong , vi va alltså 20 pers på en liten balkong , mysigt som fan ;) det vart tequila på det , och vissa blev mer fyllda än andra :P sen körde vi en utgång på det och det blev till att skicka hem lite folk , haha .. kul har vi här iaf :) men vädret är inte så jätteroligt faktiskt , kallt som fan och jag lär ju få gå på pencilin när jag kommer hem , har så förbannat ont i halsen och hosta :( inte roligt ..

börjar skolan om ca en timma , då ska det kastas flaskor, ujujuj vad jag har grejer att visa när jag kommer hem ;) idag ska det även inhandlas en shaker och en flairflaska :)

vad tager vad man haver :)

lite trångt , men vad gör det , vi bara köör ändå

 

 


spöregn

som dom flesta redan har läst på facebook troligtvis så har jag bestämt mig för att åka hem den 16 maj , ekonomin kommer inte gå ihop och jag vet inte om jag kommer klara av detta liv , jag har jävligt kul , misstro mig inte , men det har blivit lite mycket ... så då spenderar jag hellre min röv på hemmaplan i sommar :) sen får vi se vart det bär mig nästa gång ..

just nu spöregnar det och åskan dundrar på , mår inte speciellt bra, tror jag har feber :( inte jättekul , men det är bara att pallra sig till lektionerna ändå , ikväll går vi till 10 så det blir lugnt ikväll :)

igår vart det en liten utgång igen , slutade som vanligt med att jag dundrade in sist på vårat rum IGEN , jag har en tendens till att alltid komma sist , hmmmm ?!

såhär ser det ut när vi flairar , jag är längst bort till vänster ;)

 

inte alla hästar hemma alla gånger :P

stranden :)

skolan ...

 

nu orkar jag inte lägga upp mer bilder , dom flesta är mest barnförbjuda som inte borde visas ;)


RSS 2.0