"HEMMA"


Nu har jag äntligen kommit hem "hem". Eller ja det gjorde jag ju igår ;) Men åkte hem till Norrköping idag igen med syster för att mamma så klokt glömde två påsar (med julklappar i) i omklädningsrummet på Lindex. Så idag var vi snälla och hämtade dom. Vi passade även på att göra sista inköpen också.

Ikväll kommer familjen att samlas och vi kör faktiskt en minijul hemma hos oss redan ikväll (och vi som inga klappar skulle köpa iår, haha) !

 

GOD JUL




Familjen.


Idag kommer min mamma och hämtar mig och med sig har hon min ena kära syster :) Vi ska handla det sista inför jul och jag ska dra med mig en sjujävla packning hem kan jag säga er. För idag är sista dagen i skolan på VÄLDIGT länge :)



Pannkaka


NU SKA JAG BLI MÄTT SOM EN PLÄTT :)

All the right friends in all the right places.

Idag kom min älskade vän Pernilla aka Pillan ! :) Hon tog med sig sin trogna följeslagare sally som fick stanna hemma medans vi skötte lite julhandel på Ingelsta, blev thaimat också. Sedan hem för att hämta sally för att sedan bege oss ut på en lång färd (ca 6km). Vi gottade oss med godfika som pinglan själv hade bakat, och så lite köpta oreos och ett självklart glas med mjölk att doppa dom i. Hon var också snäll nog att fixa till frillan innan hon åkte, TACK ♥



Nya tag.


Jag vet att jag ligger efter i skolan, men jag tror att jag har börjat acceptera att skolan är svår och det inte kommer vara lätt. Men jag ska inte hänga läpp för det, det är bara att göra om och göra rätt! :) Idag var jag nästan i skolan i 7 timmar, och jag måste säga att det inte var så jobbigt, det gäller bara att jag måste ta tag i saker. Jag ska verkligen försöka! Nu är det inte många timmar kvar tills jag får åka hem och vara lite "ledig", dock har jag grejer att fixa till i skolan, och jag har nog bestämt mig 100% att inte skriva min omtenta v3 och fokusera på allt annat som jag ligger efter i iställer för att allt ska bli halvdant. Vi får se, böckerna åker nog med iaf så får vi se om jag avanmäler mig från tentan eller inte.


Kaos i Stockholm

For till Stockholm med Fanny i fredags, vi tågluffade ;) Jag jobbade ett 10 timmars pass, så lite drygt 20 timmar har jag fått ihop på 2 dagar som jag jobbat på båten. Skönt med lite extrapengar i januari. Lördagen var jag ledig och då blev det lite kaos för båten fick vända pågrund av stökiga personer ombord och polisen fick rycka in. Tyvärr vart den planerade utgången inställd och båten styrde hem mot Norrköping inatt, så vid 15 idag var vi tillbaka här, underbart att komma hem igen.


Men nu ska det bli skönt att få skolan klar för det här året och packa ihop och åka hem i 3 veckor :) Fast först så kommer Pillan och hälsar på mig på tisdag :D Det tycker jag om. Gillar att snön är här också, kanske en vit jul trots allt? Mera mera !!!

sex down, three to go


Alltså paket under granen ! ;) Det har skett en utveckling under granen. Det är till och med rimstuga hemma hos mig. I år satsar vi stort.


julgransfint

Jag och Fanny åkte på lite shopping förut, och jag investerade lite i julgranskulor, hela 5 kr/paket, så 10 kr för kulorna. Man tager väl vad man haver som student ? Det är väl tanken som räknas ?! ;)

 

FIN VA?


Stockholm


På fredag blir det ytterligare en jobbdag i Stockholm på Saga Lejon i baren :) Älskar att vara tillbaka i baren och glömma allt som har med skolan att göra för en stund. Det bästa är att det är 100% tjejbar !!! :D

Blir en helhelg i storstan då jag stannar kvar lördag och söndag fast jag inte behöver jobba. (Vill inte åka hem själv). Blir att umgås och bara ta det lugnt, eller ja en utgång också, hehe.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!




Paket

Äntligen börjar min lilla gran få några paket under sig :) 3 till är påväg hem, detta år är ett beställa-julklapps-år. Har dock några kvar, men känner att jag har ganska så bra koll ändå. Mamma ringde förut och det vart lite nyårsplaner, det ska bli skönt att fira nyår med familjen och deras vänner (som också är mina), haha.

Önskar att jag hade bättre koll på skolan än på allt annat, men just nu är det inte roligt alls, ligger alldeles för mycket efter :( Men någon gång ska jag väl komma ikapp, men just nu har jag ett papper att skriva tills imorgon och lite text att läsa, buhu.

 

GLAD LUCIA!


tredje advent


Ska det se ut såhär då ?! NEJ !

 

Fast det är ganska härligt promenad väder så jag funderar på en tripp bort till ingelsta för lite julshopping :) Men först måste jag få ordning på lägenheten och läsa massor med sidor, men lite shopping går säkert att klämma in !

 

 





Julen är räddad :)


Igår for jag och Fanny upp till stockholm för att jag skulle jobba i baren på saga lejon :) Det var skitkul, men rätt så stressigt i början, men annars var kvällen toppen med många trevliga människor. Jag var totalt utmattad i kroppen och vi kom hem vid 6 på morgonen och vid 5 vaknade jag i panik, men det var det värt! Dricksen räddade iaf min jul ;)

TRÖTT

U


Underkänd efter underkänd, skolan är inte alls rolig just nu! Massor att göra, massa jag ligger efter i.


/DEN UNDERKÄNDA

Farmor


Idag har jag varit och hälsat på farmor, inte min egna, men fannys farmor, hon fyllde hela 75 år idag. God paj och jättegott fika fick vi :) Sedan åkte vi en sväng till fanny och hämtade grejor och sen till mamma för att lämna ett ton med tidningar till syster (som egentligen inte vill ha dom, men som kommer tacka mig i slutändan) ;)

Såklart blev det en runda på Ikea, så nu har jag köpt några glas att fylla på Annika med :) Hälsade på syster på hennes praktik också.

Nej, nu måste jag diska och ta tag i mitt hem, jag är trött och har ingen ork egentligen, men det måste göras! Längtar till jul så jag får bli omhändertagen av min familj, hehe :)

annika är färdig


Som jag och fanny har kämpat med att fixera Annika , nu är hon äntligen klar efter mycket om och men och några fula ord, okej, kanske många fula ord ;) Men här är slutresultatet, det var det jag ville komma fram till ;

Ursäkta röran , men det är som det är, lite kaos alltså.

 

GODNATT


Uppsats, CHECK!


Äntligen är den där uppsatsen skriven och klar , 1319 ord. Är det tillräckligt? Hoppas det, tror dock att jag kommer  få tillbaka komplettering, men vad gör det om 100 år? Det är inte som att få ett U på en tenta och få göra om hela (har ju en framför mig) . Är stolt att jag skickade in den hela 12 timmar innan deadline ;)

Resterande dagar ska jag bara ta det lugnt, eftersom den nya kursen börjar på måndag så är det fri lek fram tills dess :) Men imorgon blir det bebismys igen, då med linas gullunge och sen lite kompishäng med Pillan på kvällen.

GODNATT

RSS 2.0