PACK UP


Pack Up your troubles in your old kit bag
and bury them beneath the sea
I don't care what the people may say
what the people may say about me

Pack Up your troubles get your old grin back
don't worry bout the cavalry
I don't care what the whisperers say
cos they whisper too loud for me




AJ MIN RYGG... DEN PAJJADE FÖRUT, SUCK PUST OCH STÖN, JAG ORKAR INTE MER!



mitt nya jag

 

ÄLSKART!

nää, nu fan kör vi :)


shopping

Följde med Belinda och shoppade massa rea igen igår :D älskar rea ! Först va vi på gymmet iaf :) göttigt.. funderar på att dra dit nu , men kanske ska städa rummet istället, det har landat en klädbomb på mitt golv :( vem fan släppte den ?!

Ikväll hoppas jag på kul iaf, hälften av packet är ju i thai och gottar sig! INTE avundsjuk ...


utmattad..

har inte orkat blogga , back in buisness med praktiken, men har fått hem jobbiga lappar från försäkringskassan som jag nu har rett ut hur man fyller i dom. annars så trivs jag som fisken i vattnet :)

kom hem från gymmet för ca en timma sen, körde lite ben & kondition , härligt , kommer kännas imorgon kan jag lova! nu blir det duschen och sedan sänghäng med boken "mina hemligheter" i högsta hugg :)

och jag är INTE ALLS AVUNDSJUK PÅ MIN VÄNNER SOM STACK TILL THAAAI IDAG !!! kanske bara pyttelite! men lite sol får jag imorgon :):):)

en dag till, sen är det helg! iaf för min del :)


söndag

hoppade över en dag för igår hade jag verkligen inte tid, vaknade 11.23 igår väldigt trött efter fredagkvällen, måste varit all engelska jag & lina snackade och översatte i spelet vi spelade och vann i ;) hehe. kul kväll som attan !! :)

och igår som sagt gick dagen i ett, gick ju upp väldigt sent och fixade sen iordning mig och sedan drog jag och pillan till stan :P & där blev jag av med lite grejer, köpte böcker och kläder :) men till en rimlig summa :D härligt med rea. Sedan blev det maxi och storhandla inför räkkvällen, MÖMS. Hade en supertrevlig kväll med charader, prat och god mat med brudarna :)

Idag har jag faktiskt lite energi över för att fixa och dona i mitt rum (behövs verkligen).


fredag

och jag fick gå hem tidigt :) GRYMT!

Tydligen har jag en lat syster & svåger ?! så kanske det heter, eller inte .. men iaf, dom bjuder in sig på mat och sådär, så det blir familjetacos ikväll :D alla tiders, kul att se dom ibland.

Träffa lina en kortis förut för att planera kvällen, hehe. SPEL , och imorgon blir det mer SPEL ... jag tycker om att jag har vänner som gillar sällskapsspel, annars skulle jag skaffat nya för länge sen, så ni som inte gillar det får inte vara min vän längre ;)

Snart har jag läst ut boken iaf :D Ska nog gå och läsa ur den nu tror jag :) HÖRS!


20 januari 2011

Börjar med ett tack till Maria för bokreasvaret :) Nu ska det sparas extrapengar till böcker iaf ;)

För det andra börjar rösten komma tillbaka lite iaf, men är fortfarande väldigt hes på "jobbet". Men äsch, vafan, nästa vecka är det "lön", hehe, & det innebär att det där nedrans gymkortet ska köpas och sen jävlar ska det kickas ass ...

För det tredje så rakade jag min kallufs idag, håret växer ju som ogräs .. funderar på att boka av min klipptid den 6 feb så jag kan spara ut det längre håret lite, eftersom jag hanterar rakningen alldeles själv nu ju :D

För det fjärde så ska jag lägga mig nu, en ny dag imorgon & då ska jag minsann umgås med min vän som jag kännt längst i hela mitt liv :D På lördag är det räkor som gäller i stan, MÖMS ;)

som sagt , GONATT!


19 januari

Jag är besatt av en bokjävel... har gått och kikat på en bok jag sett på ica och igår köpte jag den där boken, började läsa den rätt sent på kvällen och jag har nu lyckats läsa 1/3 av boken redan! Jag fastnar och kan inte sluta läsa, vad ska jag göra sen när boken tar slut? NÄR ÄR BOKREAN?! jag har noll koll...

& tummen upp för att jag "bara" gick 1 timme tidigare idag, men att rösten inte alls vill stanna :( men det går väl i rätt riktning iaf :) hoppas på att komma igång med gymmet nästa vecka, då ska vi köra skiten ur kroppen, möööms, och färga lite hår också..

Nu är det dags för lite bok igen ;) om någon undrar så heter den "Mitt nya jag" med min favvis författare som har skrivit alla "shopoholics" böckerna som jag läst... ska leta efter fler böcker av henne, hon är riktigt bra den där Sophie Kinsella!


Jävla sjukvård!

Idag ringde dr CP till mig och sa till mig att jag inte hade en anledning till att vara hemma då jag är "hes" ... men det att jag va 4 timmar på praktiken igår och inte hade någon röst när jag kom hem spelar ingen roll, för jag ska ändå vara på praktiken och hjälpa till så mycket jag kan för jag är där för att lära, och det ska jag göra utan att kunna använda rösten, ÄVEN OM RÖSTEN ÄR DEN SOM ÄR VIKTIG FÖR ATT KUNNA KOMMUNICERA MED BARNEN SOM FÖRSKOLELÄRARE, DET ÄR JU INTE SÅ ATT JAG KAN ANVÄNDA TECKENSPRÅK, JÄVLA KÄRRING!!!! fyfan ska gudarna veta om jag tappar rösten helt eller den inte blir bättre!

KISA SJUKVÅRD SUGER, MEN DET ÄR JU INGET NYTT!! Lägg ner skiten istället!!!



Jävla sjukvård!

Idag ringde dr CP till mig och sa till mig att jag inte hade en anledning till att vara hemma då jag är "hes" ... men det att jag va 4 timmar på praktiken igår och inte hade någon röst när jag kom hem spelar ingen roll, för jag ska ändå vara på praktiken och hjälpa till så mycket jag kan för jag är där för att lära, och det ska jag göra utan att kunna använda rösten, ÄVEN OM RÖSTEN ÄR DEN SOM ÄR VIKTIG FÖR ATT KUNNA KOMMUNICERA MED BARNEN SOM FÖRSKOLELÄRARE, DET ÄR JU INTE SÅ ATT JAG KAN ANVÄNDA TECKENSPRÅK, JÄVLA KÄRRING!!!! fyfan ska gudarna veta om jag tappar rösten helt eller den inte blir bättre!

KISA SJUKVÅRD SUGER, MEN DET ÄR JU INGET NYTT!! Lägg ner skiten istället!!!



17 januari 2011

Kände att jag hade varit hemma lite för länge och valde att gå och prova på praktiken idag, blev en halvdag, för rösten pallade inte mer, hade knappt något röst när jag kom hem och ringde därför sjukan. Dr Usel (ursula) ska ringa mig imorgon och det kan bli så att jag åker på en sjukskrivning då jag inte kan använda rösten och den är ju ganska viktig att ha när man jobbar med barn, eller?! Jaja, vi får se vad hon säger, lite panodil kanske?

Blir att vara hemma imorgon alltså och vänta på samtal och vila rösten! Suck & pust!

P.S jag gillar mitt hår ;)


16 januari 2011

här kommer den dagliga dosen av uppdatering :)

har verkligen inte trivts i det brun/röda håret, så nu jobbas det på att få tillbaka det blonda svallet, har en bra bit kvar, men slingar bara denna gång, så kommer dröja lite, but blond erica is coming back :D och jag saknar mitt superlång hår också, men det jobbar jag på också, dröjer dock längre innan jag får tillbaka det :(




Just nu:

 

Vill ha:

 

 




15 januari 2011

IRRITERAD...

funderar på att spela poker ikväll,
men endast för att jag är nykter och alla andra dricker och jag hoppas på tur!

nu väntar jag på MAT !


härliga fredagkväll

Tänk om varje fredag kunde vara såhär lugn :) Har spenderat dagen hemma, eftersom jag fortfarande är sjuk. Syster skolkade & vi gjorde tacos till middag, och jag måste berömma mig själv för den underbart goda guacamolen som jag lyckades åstakomma, ett plus i kanten sådär.
Efter maten skulle vi ut och kika på syster nr 2 (jonna) när hon skulle ge sig på att åka snowboard, gick väldigt bra faktiskt, blev dock sugen och åkte hem efter mina boots då hon redan lånat snowboarden av mig, så skorna hämtades och jag och freja åkte två åk medans de andra käka korv, eller jag åkte två åk och freja åkte lite till :P Sen åkte vi hem igen och har bara haft det lugnt hemma och glott på "på spåret", älskar att titta & gissa :D

Jag tog även en välbehövlig dusch och måste passa på att säga till att veet faktiskt funkar ;) så jävla härligt att slippa raka benen, grym uppfinning, fast ond! Gör det ju gärna inte för ofta... jajaa, nu ska jag spela mahjong sen blir det sängen iaf, som sagt, HÄRLIGA FREDAG


14 januari 2011

Eftersom jag har en så flitig uppdatering så kan jag lika gärna fortsätta ;)

Här är favoriten som går på replay hemma just nu:


 


13 januari 2011

Nu börjar det bli lite frustrerande att vara sjuk :/ Känner mig inte sjuk, men min röst är borta och på morgonen har jag problem att andas, varför? Det är som att det ligger ett lock någonstans som täpper till andningen, jobbigt som tusan. Vill ju komma igång med träningen ju.. har ju gett mig fan på detta nu!! ÅÅÅH!

Dessutom blåste jag av umgänge med vännerna idag för att jag helt enkelt inte orkar, vill ju för tusan kunna umgås också! Men jaja, får fortsätta med min kära hostmedicin som smakar pyton, bättre dricka den 12e iaf :) & det slog mig nu att det nästan är en hel månad dit :O ooh, men den som väntar på något gott ...


12 januari 2011

Eftersom jag undvikit bloggen nu ett tag så är det väl dags att uppdatera om läget.

Januari har börjat bra :) Som alltid på nyår lägger man löften och jag har väl två vanliga:

Nyktert Januari & Gå ner i vikt

Båda har väl börjat rätt okej, man ska ju inte klaga :) Jag har varit nykter och har även roat mig med att gå ut och dansa nykter också, va på pumpen förra onsdagen då jag va fylletaxi också. Jag rockade loss med min vän Lina & det vara faktiskt över förväntan, men den 12 februari så har jag lov att dricka lite, då blir det black jack för att fira linas födelsedag ♥

Den 2 januari satte jag igång med viktväktarna för mig själv hemma, innebär att jag tänker lite mer på vad jag äter och räknar mängder, har gått ganska bra, trots att jag åkte på att bli sjuk, hann en vända till gymmet iaf & det blir gymkort när jag är frisk igen. Känner mig iofs rätt frisk, men rösten den har jag tappat :/ Men som sagt, sen den 2 januari har jag gått ner 4,7 kg :) härligt som tusan då jag inte har kunnat träna någonting, sen jävlar, då blir det workout som heter duga, men först ska jag kalasa klart på min hostmedicin...

En liten uppdatering iaf, kommer mer när jag orkar :)

RSS 2.0