Mr know it all



you ain't got the right to tell me
when and where to go, no right to tell me
acting like you own me

Berit



Berit har varit och tagit min motivation, för den är som bortblåst!

Men har skrivit en hel del som jag är nöjd med idag, men det är mycket kvar. Tog en paus och åkte till Ikea med Fanny, Jenny och Billy och köpte mig lite nödvändiga saker :) Köpte doftljus, en korg att ha grejer i under diskbänken, stenar till adventsljusen, en tvättkorg och mera shotglas. Vart en sväng på ÖoB också, köpte även där en korg (till mitt tvättmedel och saker till tvättstugan), plåster, glödlampor och en mini-skärbräda. Kanonbra köp. Bara julklappar kvar nu ;) Och det är inte så bara.

Måste verkligen plugga nu, ska ju hem imorgon och bebismysa :D Blir kanske att ta en drink ikväll med, bara för att locka fram tankegången. Cheers to that !

PLUGG VARE HÄR

Plugg och gott


Nu är min sambo tillbaka på hagagatan :) Vi promenerade in till skolan och blev JÄTTEkloka idag, känns mycket bättre att fått lite förklaringar på hur uppsatsen skulle se ut, och på tillbakavägen stannade vi på netto och köpte massa gott så vi klarar oss resten av kvällen :D

NU JÄVLAR

Julstök


På hagagatan i Norrköping har det blivit åtminstone lite julfint :) Har dock inte jättemycket grejer, men jag är ju inte helt utan!

Har faktiskt till och med börjat på min uppsats, duktiga jag idag. Nu ska jag få den klar så fort som möjligt så jag kan åka hem och bebismysa med både novalie och nemo så fort som möjligt i massor av dagar :D

I vardagsrummet.

I köket.

 

URSÄKTA KVALITÉN, MEN JAG ÄR STUDENT


Bästa helgen !


Igår var jag på julbord som verkligen var lyckat med goda vänner :) Vi slog klackarna i taket och hade allsång på vägen hem ! Och så får man reda på morgonen att syster ligger inne redo att trycka ut den lilla skiten som vi alla har väntat på. Äntligen har han kommit och jag är numer moster :D



Fredag!


Och hittills har jag gjort absolut ingenting, borde ta tag i disken och jag borde ta tag i uppgiften. För snart kommer mamma hit och då har jag inte mycket tid över. Kanske kolla Grey´s först ? Jag är superb på att hitta på annat att göra än vad jag ska. 

HUR SVÅRT SKA DET VARA?

Individuell uppgift och storkok


Jag nämde ju att jag gärna ville bli klar med min individuella uppgift idag,
men jag har åtminstone börjat på den och har bara lite kvar. Hade på känn det skulle bli lättare sagt än gjort, men jag är ändå glad att jag börjat. Snart har jag bara den stora uppgiften kvar att tänka på. Måste börja läsa lite litteratur imorgon också ! Pju . Men jag måste försöka intala mig själv att jag vill åka hem till byn lite tidigare nästa vecka :)

Gjorde även storkok på mammas (maxis) älskade kycklinggryta idag, och jag blev verkligen propp de mätt !
Fick matlådor också, gott :)

Om några minuter är det lön (läs CSN). Det ska bli himla skönt att få lite pengar i kassan igen. Och nästa månad blir ingen lyxmånad direkt, tur att man ska bo hos mamma och pappa för det mesta då. Snart är det inte långt kvar till V.2 och stöten! Längtar till att få prova nya snowboarden (julklapp) och snowboardskorna (också julklapp). 1,5 månad borde gå snabbt. Kom på att snowboardjackan måste invigas också, den köptes ju efter säsongen tidigare iår.

GONATT

Dont tell me, I don't care, if you hurt.


Har hittat en nya favorit låt (jag har många)
Drake ft Rihanna - Take care

Nu på morgonen har jag fått massor gjort, städat och diskat. Så nu är allt tipp topp igen :)
Bäst att hålla igen när mor kära mor kommer imorgon :D Ska byta in mitt vitrinskåp och hoppas på att jag får ett ordentligt imorgon. Sen kommer fanny och bor hos mig, hon är ju min inneboende framöver, eller min sambo. Så vi ska starta en byggare-bob-klubb när hon kommer ;)

Resten av dagen blir det att skriva på en uppgift tills imorgon och förhoppningsvis bli klar idag, men jag lyckas alltid hitta på något som är mycket roligare, varför gör man så??

Nuggets i ugnen nu också, har blivit asbra på att luncha :) Men ser fram emot lördagen, JULBORD ! Senast jag va på julbord va när jag va uppe och hälsade på Malin 2009 och vi kryssade med hennes familj och vänner, vilka dagar ! Haha.

UPPGIFT VAR DET

Finito


Då var dagens muntliga tenta over and done with, jag skakade åtminstone inte som ett asplöv, sen får vi se hur det går med betyget. Har ett tvåsidigt arbete att skriva också som hör till, ska vara inlämnat innan fredag kl 23. Så nu vet ni vad jag gör fram tills då ;)

SO LONG

The more I try the less it´s working


Från att ha 4 st som kollar bloggen, till 18, pga facebook . Facinerande ;)

Examination imorgon med gruppen, en hel timme ska vi pladdra på.
Har bidragit med en översnygg powerpoint, hehe.
8-15 imorgon, långdag.
Bortskämd ? Kanske, men jag kommer vara trött, det är något som är säkert!
Och tills på fredag ska två sidor vara skrivna och inlämnade, och till nästa fredag ska 5-6 långt arbete vara skrivet och bedömas, satsar stort, på ett VG , för att kompensera förra misstaget. (Kan ju hoppas)

Kommer även bli av med min studentoverall imorgon :) Slipper den ligga och ta plats hemma, då jag aldrig använt den, CASH IS KING :D Hoppas den kan glädja någon annan.

GONATT AND GOOD LUCK

i skolan

Hårfärgen just nu ;) Men det är absolut inte färdigt

 

Är i skolan med gruppen och förbereder inför tentan imorgon,

just nu är det lunch :P

 

SÅ NU VET NI


ny frippa


Har en alldeles ny frilla, men det är inte klart än , det får vila ett tag.

Har min framtida sambo här ikväll också och över natten :) Vi skulle synda förut och promenerade upp till ica i 100 mil för att köpa ben&jerry , GISSA OM DET FANNS NÅGON ? precis !

TACK OCH HEJ

åh



Just nu suger skolan mer än någonsin, varför började jag? Jag ligger efter, och jag kommer hamna ännu mer efter eftersom jag väljer att åka bort en vecka med familjen och åka snowboard. Har nyss fått info om att vi har TRE tentor nästa kurs, och jag ligger redan efter med en, GRATTIS ERICA !!!

OCH SIST MEN INTE MINST SUGER JYSK, för min vitrinskåp jag fick idag har massor av sprickor i trä´t, så det blir att lämna tillbaka det och få ett nytt, förhoppningvis, BUT HEEY, IT´S STILL NOVEMBER, så med min tur går det säkert inte.


Nu ska jag sitta uppe halva natten med tentan och börja tidigt imorgon!

SUG

byggare bob?


Hela helgen slutade übernice och jag blev ett vitrinskåp rikare. Tack mamma, tack pappa! Och nu är äntligen bilen borta så jag slipper tänka på den.

Igår va Josefine här och vi lagade mat, fikade och pratade massor, har inte sett henne på 3,5 månad. HELT SJUKT LÄNGE! Så det var jätteskönt att umgås med henne igen :)

Egentligen skulle jag behöva plugga inför onsdagens tenta, men jag ska göra ett tappert försök att bygga ihop vitrinskåpet.

GOOD LUCK CHUCK

social life

Denna helg är en vit helg med massa umgänge :)

Igår va Fanny med pojkvän och lillebror här, idag kommer Josefine och umgås,
och imorgon kommer min familj !

Är snart klar med alla tvättar också, sen är det bara disken och dammsugning kvar.

Underbara helg !

thank god it´s friday


Fast en annan har ju haft helg sen igår :)

Idag har jag sysselsatt mig med att handla (längtar till nästa fredag för just nu gråter ekonomin), ska ta tag i att baka sen också, får ju gäster ikväll :) Tur att någon vill umgås iaf. Jag bakade faktiskt igår också, slog till med en cheesecake, eftersom jag va tvungen att använda upp ingredienserna.

Igår kom även vaktmästarna efter ca 2,5 månads väntan, så nu har jag en kupa i badrummet och en knapp till ugnsluckan och dom sänkte även värmen på toan och täppte till något i fönstret som gjorde att det drog kallt, så nu är det varmt och skönt här hemma :) Imorgon blir det tvättstugan också för första gången sen inflytt! (tur att man har haft föräldrar som man kan tvätta hos). Dock saknar jag fortfarande en "parkeringsgrej" till tvättstugan, men en papperslapp för duga för tillfället.

Lite mat skulle inte sitta fel, idag får det bli tacofärs med massa grönsaker, YUM !
Än syns det inte att man är student för jag har inte behövt leva på nudlar hittills.

TREVLIG HELG

.

-

Vissa människor är roligare än andra

-

det bara är så

oflyt


Det har jag haft mycket av på senaste tiden. Har fått parkeringsböter, blivit stannad av polisen och blivit hotad med böter, fått underkänt på tentan (troligtvis). Så denna månad är lite ups´ and downs´ helt enkelt, men vad gör det om hundra år?


Men trots allt oflyt så trivs jag så jävla bra här uppe i norrpan, även om skolan inte går som tänkt, men har träffat så sjukt många bra människor här :) Bästa är att jag nästan bor granne med några av dom. Dom är äventyrliga och jag älskart, fast i lördags tog vi det lugnt och spelade spel och drack lite :) Vi bokade även in ett julbord i storstaden nästa lördag, gissa om man längtar men att kroppen gråter för att jag ska proppa i mig massa mat nu när jag varit duktig? Men som sagt, vad att göra om 100 år ?

IT´S OK NOT TO BE OK

GRYM LÅT !



Ensam men stark, de är sån jag blev
Litar inte på någon och allt är hans fel
Men ser det ut som om jag lackar,
nej mer som om jag tackar dig


Newkid - Jag gråter bara i regnet



hurtbulle

Liza (granne och skolkamrat) har fått mig att ta tag i min kondition genom att vi varje kväll, eller vi har åtminstone sagt mån-tors, tagit med mig ut på en promenad tillsammans med hennes hund. Jätteskönt att ha en promenadkompis :) Så nu jävlar ska kilona rasa, hehe . Det går riktigt bra med maten också, det är den skönaste biten med att bo själv !

Nej, nu måste jag komma i pyjamasen och sova, för det blir tidig morgon imorgon då jag ska på observation av dokumentation på den förskolan jag har praktik på. Hoppas på att lilla bilen ska starta imorgon, är orolig pga kylan, CROSSED FINGERS..


GONATT

taggad på livet

Kul att se att det är några stackare som fortfarande hoppas på bloggen ;) and here it is.


Jag har flyttat till Norrköping, börjat studera och träffa flera nya underbara vänner och börjat på en ny kula. Min älskade barndomsvän Lina har fått världens sötaste bebis och syster får snart en liten pojk, så här sitter en blivande moster :)

JAG ÄR TAGGAD PÅ LIVET HELT ENKELT






RSS 2.0