En shopaholics bekännelse.


Ikväll ska jag se filmen nämnd ovan. Kan behövas :) Slösade massa pengar på inredning i fredags. Men fint hemma kommer det säkert bli! Köpte hallmöblerna, en tavellist med "livets goda" på, en tavla, hushållspappershållare, en klocka och lite annat smått och gott. Kom ju på efteråt att jävlar, jag skulle ju åka buss hem. Som tur vill min älskade vän Pernilla följa med mig till Norrköping och bo hos mig :D Så det löste sig ändå.

Ska bli spännande och se hur köket ser ut och hur mycket det luktar i mitt hem sen det fått vila i några dagar ;) Hoppas färgen är bra, för jag orkar inte måla ännu en gång, måste ju måla hallen också. För på fredag har jag bjudit hem till fest. Länge sen det blev partaj nu. Får väl köpa massa doftljus på Ikea imorgon om det ska lukta lagom gott och inte målarfärg :)

Har en film att se på! Har ju tvättat mina kräkskläder som Novalie fixade till förut, jag tror inte hon tycker om sin gudmor, bara lite ibland. Men jag gillar henne trots att hon kanske inte gillar mig lika mycket ! :D ♥

SO LONG.

Finito.


Skulle haft en föreläsning mellan 10 och 12 idag, men den blev inställd pga sjukdom. Tur att jag kollade facebook innan skolan då jag hade lite tid över. Annars hade jag varit mer frustrerad idag tror jag. Eftersom jag fick mer ledig tid så målade jag ett tredje lager i köket. Nu ser det riktigt bra ut faktiskt, en liten fläck här och där, men överlag är jag nöjd med målandet, för att vara första gången förstås :) Nu blir det ledighet och det firas med att åka hem till Kisa över helgen. Väntar på att mamma ska sluta jobbet. Åkte campusbussen till hennes jobb och det hade hänt en olycka på E4an, så vi hann precis förbi innan ambulans var på plats, det var tur, annars hade jag suttit fast på motorvägen, för nu är det tydligen stopp ;) Ibland ska man ha tur, och det hade jag med spårvagnen också, fick springa efter det och chauffören var snäll och stannade :)

Bebismys i helgen också

Trevlig fredag och helg allesammans.

Improvement.


Mycket bättre. Ett helt nytt rum! Nöjd över att jag tog tag i att måla om, har ju inte haft pengar förut, men nu så äntligen :) Har fått köra två omgångar och hittills har det inte ens gått åt en hel burk (2,5 liter). Imorgon åker jag hem och på måndag är jag ledig och då gör jag sista strykningen, är fortfarande fläckligt, trots att det inte syns. Jag har dessutom ångrat mig om en karl, jag behöver faktiskt en karl i mitt liv, och det är min pappa :) Han är allt bra att ha.

Eftersom det gick rätt så lätt till slut med målningen så tar jag nog och gör en strykning i hallen, så den blir färdig. Ska nog få hit lite sällskap till nästa helg, måste ju vara fint tills dess ;)

Inte illa va? ;)

Tjejer kan dom också :).


Paus.


Jag visste att det skulle bli jobbigt att renovera, men inte såhär jobbigt. HAHA. Men jag ska fan klara det alltså, just nu är det kaos hos mig. Blir nog att beställa mat idag eftersom det knappt går att röra sig i köket :P

förarbetet

 

"Bara" målning kvar.


Vem behöver en karl egentligen?

Jag klarar mig så mycket bättre själv ;) Igårkväll satte jag ihop min maui bänk från Jysk, kanonbra blev det. Ser dock lite tomt ut utan de andra möblerna som jag inte fixat med än, ska ju måla om en omgång i hallen också, så inte lönt att sätta upp de nu ändå. De gamla hänger förstås kvar :P


Såhär fint är det för tillfället ;)

Jag har plockat i köket, diskat och tagit ner gardinstången och lite. Måste upp till tempo för att kolla om de har sopsäckar som jag kan klippa och tejpa upp i köket som skydd. Ska köra en rengöring utav väggarna också innan jag börjar måla. Har tagit lite före bilder så man kan se resultat sen. Det kan bli bra, men det kan gå åt helvete också ;)

Jag har nog Sveriges minsta köksbord, men inte får jag ut det från köket för det.

Bevis på att jag diskat där också ;)

 

Följ mig och förvandlingen.


Shop until u drop.


Har jag hört. Och det har jag verkligen gjort idag :) Älskade Fanny körde runt mig som en jävla Queen, "kör mig dit", "jag vill dit" , stackars henne. hehe. Har köpt så himla mycket nödvändiga saker idag eftersom lönen så fint pyntade på mitt konto igår och Csn idag. Köpt en bänk till hallen (som ska monteras senare) och sedan gardiner till sovrummet som inte släpper in solljus. Det har sett förjävligt ut i sovrummet då jag haft trasiga persienner och fått hänga upp en filt, så tråkigt att ha nerdraget hela tiden eftersom det var trasigt. Så det blev en enorm skillnad med nya gardiner där.

Köpt färg m. tillbehör också, för nu ska köket bli så jävla fräscht. Skulle även köpt mer hallmöbler, men dom va slut och kom in imorgon. Får bli att köpa en annan gång eftersom jag inte har bil, såvida jag inte väljer att promenera imorgon och bära tungt ;) eller ta racercykeln (som förövrigt har pyspunka som jag själv inte kan laga fastän pappa sagt cirka fyrtioelva gånger hur man gör).

Jag har även storhandlat mat, fy vilken ångest jag har haft dom senaste veckorna när det bokstavligt talat har ekat i mitt kylskåp. Men nu är det så fullt som det kan bli :) Det blev dyrt, men det var det värt. Har köpt mig en badrumsvåg nu också och en brödrost ;) Skulle så snällt bjuda Pillan på rostade mackor till frukost i lördags, men kom på att jag inte ägde en rost, så det var ju nästan en måste att köpa, 129 kr på mediamarkt, skitbra !

Blev flötig middag på Max också, bjöd min vän som så snällt står ut med mig, trots att hon är ute på sena nattäventyr nu för tiden och är skit trött ;) Hade massa kuponger på Max, så vi köpte två menyer och fick en maxbox på köpet, jävlar vad pommes det blev, hehe. Fick ju finaste drinkglaset till boxen också. Så jag blev nöjd, nu kommer jag vara finast på fest ju.

Stor skillnad :) Har ingen före-bild dock.

Finfina vågen.

Det icke-ekande kylskåpet.

Bästa drinkglaset.

Såhär sammanfattar jag min dag ;)

 

Montering var det ju och ledig dag imorgon. En föreläsning på fredag, sen kommer jag hem till Kisa över helgen :) Mys. Och nästa helg bjuder på kalas. wohooo. Jag längtar!

Tjillevippen.

 


En dag med besked.


Idag har det kommit många besked, vissa bättre än andra. Jag har åtminstone fått G på en av uppgifterna som jag fick göra om. Dock är den där jädra uppsatsen inte godkänd, så det är väl bara att ta tag i den där, för den ska in redan den 9 februari igen. Bästa beskedet var ändå att jag kommer få bostadsbidrag :) Ser lovande ut för året, jag slipper nu panika över pengar. SKÖNT! Ska bara ringa och dubbelchecka med försäkringskassan så att de inte råkat skriva fel på en av inkomstuppgifterna, blir inte roligt att istället betala tillbaka pengar, så ska bara kolla.

Så min dag är perfekt hittills.

Igår så läste jag ut Elsas Mode och började på Elsas Värld då den slutade så värdelöst och lämnade mig nyfiken ;) Men idag har jag inte tid att läsa så mycket, för jag har litteratur som ska läsas istället, dock inte så mycket.

Magen vill ha mat nu, så jag tror jag ska lyxa till det en måndag såhär, speciellt med så många "bra" besked :)

WOHO.

Stoneheart.


Im bulletproof, nothing to lose.


Det är fan så det känns just nu. Jag är så jävla nöjd med mina val här i mitt liv. Jag är glad att jag började min utbildning och faktiskt skapar en framtid för mig själv (även om det inte är det lättaste jag gjort). Att jag inte har någon annan som jag måste ta hänsyn till, förutom mig själv! Jag har dom människorna jag vill ha runt omkring mig och jag älskar dom! ♥

Och så är jag så jävla nöjd med mig själv efter denna helg, att jag inte skjutit fram saker som jag brukade göra förut, jag tog tag i städningen här hemma, och idag diskade jag upp från gårdagens galej (i vanliga fall hade det fått stå). Jag till och med städade ur ugnen idag. Det ska bli ändrig på mig nu, för jag har fan inget att förlora på det!

Punkt och slut.


You shoot me down, but I won't fall.


Äntligen är första terminen avklarad, har dock lite kompletteringar kvar att göra, då jag bland annat missade en tenta när jag var i stöten. Gjorde dessutom omtenta i onsdags och hoppas innerligt att jag klarar den, 8,5 poäng är mycket. Lämnade in en uppsats idag, som jag är halvnöjd med, men räknar med en komplettering där också, för skriva är inte min starka sida. Väntar också på svar från kompletteringar som jag har lämnat in och hoppas på att få G på, vi får väl se.

Älskar att det är fredag och jag gör ingenting. Har fått ordning på lägenheten och dessutom fått nya grannar mittemot, dom som bodde där innan hade två hundar, så dom sprang i porten hela tiden och det hörs tydligt in i lägenheten. Är inte lika mycket spring om nätterna nu, skönt ! :) Jag hade spaning på dom igår när dom flyttade in, hehe.

Imorgon kommer Pillan och bor hos mig för natten, och sally också för den delen :) Roligt att någon visar engagemang. Fanny har redan bott hos mig i veckan och Freja kommer och bor hos mig måndag till tisdag. Sen blir det hemvisit nästa helg.

Och den 18 februari är det dop och jag har blivit tillfrågad att vara gudmor åt skruttungen Novalie, SJÄLVKLART! :) ♥

Så nu vet ni.

Semester.

Äntligen är vi här, bilresan gick rätt så bra, hann göra lite studier i bilen tills jag kom på att, FAN, den viktigaste pärmen ligger kvar hemma och myser. Hehe. Men vad att göra? Har fixat till en miniuppsats och har den stora kvar. Ska lägga till lite grejer, sen känner jag mig klar minsann. Sen är det semester hela veckan som gäller :)

Idag har vi bara packat upp, kom fram runt 17 tror jag? Sen vart det en liten drink och en cider, sen räckte det för mig och vi spelade spel hela kvällen, bla helt hysteriskt!, något spel där man ska tänka lika, chicago, något konstigt pokerspel och triangelspelet.

Nu ligger fokus på att få klar uppgiften, sen ska jag inte bry mig ett skit på några dagar. Imorgon är det backen som gäller !! :D Askallt är det också.


BRRR

she doesn´t mind.

Tidigt dag imorgon, ett x antal timmar i bil och sen STÖTEN !! Dock inte åkning förrän på måndag och en jädra massa skolarbete innan dess, pust. Hörde jag ett; WOHOOOO ?


/den färdigpackade

Stöten


Kommer ni ihåg att jag sa att det sög att bara 5 backar var öppna i stöten för inte så länge sen?
I´ll take it back.



Jag är taggad till tusen, och imorgon åker mamma, sis och jag till norrpan för att mamma ska köpa en go-pro så vi kan filma när vi åker :) Wooop woop. På söndag drar vi! Kan bli en dag i Norge också, för lite åkning i Trysil, men dom har bara 59 backar öppna (ironi). Kan bli en kanonvecka, och så ska vi hålla oss hela också!

I won't break down tonight

Idag har jag nördat suburgatory, min nya favoritserie !! :) Har även spelat wordfeud och umgåtts med Pernilla hela kvällen :D Hon skänkte jeansleggins till en behövande student. TACK ♥ Måste även tillägga att jag igår tog reda på att jag äntligen fått ett G igen på en uppgift i skolan, det var ett tag sen. Så nu kom lite motivation tillbaka, underbart!



Jag är mest nöjd över att jag spöade Lina i wordfeud idag, hon fick ett litet försprång på 216 poäng (tur) och jag med min skicklighet kom ikapp och vann i slutändan med en bokstav kvar, SKILLAT ;)

 

HA HA



we made it thru storms

Idag har emil tagit oss med storm. Men det stoppade inte mig och mina systrar från att åka en tur till stan. Vi inhandlade diverse nödvändiga saker. Jag köpte mig ett par snowboardbrallor för 349 kr till min ladgårdsvägg ;) Hittade även en stor svart klocka med lösa siffror för en summa av 199 kr. FYND! Längtar verkligen till löning, för då ska jag fynda mera :)


Skolan var det ja! Pust.

´Cause this is what im made of

Var hemma i Norrköping igår och packade till stöten och hämtade grejer. Passade även på att städa undan julen hemma, så nu kan våren komma närsom :) Hämtade ju papper också, så nu har jag ansökt om bostadsbidrag, hoppas på att kunna tjäna en extra slant på det. Det blev även en lite shoppingrunda, innebar att jag blev en 49 kr matta rikare och dessutom en vi julgran för 100 pengar. Billigt! Jag längtar tills pengarna rullar in på kontot i slutet av januari , csn + löning. Men först, en skidresa som heter duga, sen blir det att ta tag i livet igen (skolan).

 


2012

Nytt år, nya tag!

Har legat på latsidan med bloggen, men man får faktiskt skylla på jul och nyår och att man varit upptagen. Julen firades som sagt tidigare i familjen johansson iår. Jag blev supernöjd över mina fina grejer;
- Snowboard + skor
- Blender
- Hårfön
- Shabby chic låda med "te" på
- Bhar
- Presentkort
- Muggar
- Pengar

Det var nog allt, men det har även blivit några julklappar till mig själv, haha :)

Har träffat släkt x2 och haft bebismys x1000 :)

Nyår spenderade hemma med mamma och pappa med vänner, lugn dag för mig faktiskt. SKÖNT!! Jag kan faktiskt överväga ett nyktert nyår nästa år.

Imorgon blir det en sväng hem till norrpan för att fixa papper så att jag kan ansöka om bostadsbidrag och så ska jag rensa posten och massa skit, har ju inte varit hemma på ett tag. Ska packa kläder inför stöten också, bara en vecka kvar, GRYMT! Dock är bara 5 av 30 backar öppna, så denna vecka hoppas vi på snö minsann :)

 

GOTT NYTT ALLESAMMANS


RSS 2.0