thanksgiving ;)

ja som sagt, igår va det ju thanksgiving. en mysig dag enligt mig själv :)

grandma patty, bigpap och uncle stan kom vid 1 någongång och då började matlagningen för mandys och pattys del . vi andra roade oss med amerikans fotboll på tvn ;) jag börjar faktiskt förstå det där lite nu iaf . efter ett tag bestämde vi oss för att gå ut och när vi öppnar dörren sitter en jättesöt hund utanför dörren , så vi hade ju fullt upp att leka med den för vi visste inte vart den kom ifrån , efter typ 2 timme kom grannen två hus bort och bara , shit vad skönt att ni har tagit hand om "lily" , hon smet förut utan att vi märkte det. man kan säga att vi gjorde en god gärning. fast chase vart ledsen för han ville behålla henne så han surade ett tag :P när vi varit ute ett tag så gick vi in igen och tittade på mera fotboll , det är tydligen vad thanksgiving handlar om :P vi käkade inte mat förrän jättesent och hungriga va vi allihopa. dessutom va jag vuxen nog att få vitt vin till maten , det va bland det godaste vinet jag smakat iaf :) ska vi börja med det till maten hemma också mamma ? ;)

vi käkade gott och satte oss återigen framför tvn , haha. vi åt efterrätt efter kanske 1,5 timme och sedan lekte faktiskt jag och max och vi hade jättekul och det va skönt . för dagen började med att han va sur : i am not gonna play with you today och jag svarar alltid : i am not gonna play with you today :) sen lättar han alltid humöret som tur är . fast idag va han extra trött och tjurig för han fick feber runt 12 och sov rätt mycket på dagen. fast när han fick medicin och bada så vart det bättre :)

hehe, det hände massa roliga saker under dagen med eller kanske inte jätteroliga.
max somnade ju som sagt och snarkade högt som tusan
chase sket i byxorna och tog en dusch mitt i maten
blake satt på toa samtidigt som chase och hade lika ont i magen, men han kunde behärska det iaf
någon släppte en fis precis innan efterrätten och det luktade som någon dött så alla flydde typ

underlig familj det där :P men kul hade vi . alla spenderade natten här och jag börjar jobba om 20 min för dom andra drog till donken imorse , eller alla förutom jag mandy och garrett , så jag ska upp och äta frukost snart tänkte jag :) sedan blir det lek hela dagen.

tycker thanksgiving är något vi ska införskaffa i sverige , grymt mysigt :)

självklart tog jag lite bilder igår så ni kan se vad jag åt och gjorde under dagen:


kalkon och bröd som vi åt till


kalkonen (faktiskt god, jag hade för mig att det inte skulle vara gott)


allt grojs och geggamojs i kalkonen, också det gott :)


typ allt vi åt, det va inte lika mycket som jag trodde, tur det :)



min tallrik med mat :)


dukning och sånt


chase åt typ bara majs :P


efterrätt , lite för söt för min smak


maximus får avsluta detta inlägg , för att han iaf är lite söt trots den minen

CHOP CHOP


I made it ;)

hallelulja , det gick så himla kanonbra att hitta till flygplatsen , no problema :D så jag stod och väntade på familjen utanför gaten och dom såg mig inte när jag stog där , dom bara . oj , hej :P jag slapp köra hem iaf , det va great .

idag då , ställde klockan på 8 , segt var det . sen la jag mig på soffan och titta cartoon . ganska slappt ;) sedan blev det frukost och nu sitter vi vid datorerna :) mandys föräldrar kommer hit vid 12 sen , då börjas kalkoneriet . ska bli fränt att uppleva faktiskt . ser fram emot dagen , kommer väl antagligen uppdatering ikväll när jag är proppmätt och färdiglekt :P

CHOP CHOP

Ronald Reagan Airport

sitter nu och väntar på att åka till flygplatsen för att plocka upp familjen . ska bli kul att se deras reaktion på mitt hår eftersom dom inget vet :) garrett ringde för några timmar sen och undra om huset stod kvar och ville se så att jag fått mejlen och allt om vägen .  om jag inte skriver på ett tag har jag antagligen hamnat helt åt helvete :)

önska mig lycka till :)



och imorgon är det thankgiving , ser fram emot det :) kommer lite släkt till mandy och det blir massa mat , innebär gymmet 24/7 på fredag :D mina kids är ju hemma fredag med så det blir jobb från 8 till 6 , brukar ju oftast bara jobba mellan 3 och 7 men det går nog bra ändå ;)

CHOP CHOP

en ensam dag

jahopp , sitter här själv nu då . familjen ska hämtas på flygplatsen imorgon och ida skjutsades till flygplatsen idag "/ kommer bli grymt tomt och tiden kommer gå segare nu tror jag . kommer nog bli mera datanörd nu igen ;)

jag och ida for iaf till costco idag för hon skulle handla kamera och det hittade hon också , en najs en :) när vi skulle åka därifrån kommer en hummerlimo och korsar våran väg så utan att tveka följde jag efter limosen , haha . den parkerade lite längre fram och ur kliver .... en tant med massa barn .... besviken blev man , trodde det skulle komma en kändis eller något . men iaf , snygg bil :) <3<3<3



sedan blev det käk på donken efter inpackning av väskor i bilen hemma hos mig , efter det drog vi till flygplatsen . det va ju en resa för sig att ta sig in till flygplatsen från bilen, eller vad säger du ida ? "var ska vi , det är ju skyltar överallt" haha . du hade inte klarat dig utan mig. väl inne bland incheckningen virrade vi omkring och hittade tillslut rätt för incheckning av väskor. sen blev det farväl , usch . jag är så dålig på sånt . fast jag är en jävel på att inte visa känslor . vart lite småförbannad påvägen därifrån för då fick jag betala parkering för två timmar bara för att jag steg över med ett par minuter , jaja . inte mina pengar ändå ;) hehe . jag hoppas du får det bra hemma i sverige ida , du kommer vara saknad här i staterna <3

efter att jag skjutsat ida så hände det inte allt för mycket , jag gick ner till stora tvn här nere och la mig och mös med lite mtv och dator. fick ett ryck och åkte till gymmet . skönaste på länge faktiskt !
dagens träning:
- 30 min crosstrainer
- 16 min cykel
- 15x3 rep biceps
- 15x3 rep triceps
- 10x4 rep sittups på boll
- 10 min på löpbandet
- streching

så nu sitter jag här ganska stolt över mig själv faktiskt :) 

CHOP CHOP


just det ..

glömde typ det viktigaste som hände idag när jag och ida gick in i en butik och hon skulle prova fotbollsskor :D hehe.
ida frågade en kille om ett par skor som hon ville prova, efter ett tag kommer han ut och vi tjittchatta lite med varandra , då frågade han : kommer ni från tyskland`?
jag: nej . vi kommer från sverige ;)
han: ahaa , gillar ni tyskar frågar han efter att ida suckat när han frågat om vi va tyskar .
jag: njaa , vi gillar inte tyskar .
han: jag är tysk ..... (pinsam tysnad) , eller jag är från österrike.
jag: ja men dåså , då är du okej ;) hehe.

vi skrattade lagom kan jag lova . vi lärde honom lite svenska såsom "hej" , "tack" och "varsågod" :) skittrevlig.

sååå , GONATT :)

tjaaaaaata lagom

nu har du något att läsa mamma ;)

i lördags hände inte jättemycket , johanna kom och joina mig och ida . vi drack lite bitch ( haha , rött vin) och lite grönt dricka . USCH fört . sedan blev det snaps . vi hade lagom roligt , vi gjorde en random video och tog massa kort :) kommer kort i slutet av inlägget. sedan blev det att se på finding nemo runt sådär 2 eller något . haha . vi alla tre somnar efter bara 10 min och självklart står filmen och går och går och ljudet är ashögt och tillslut vaknar jag upp vid 4 och hör det . så jag valde att stänga av och gå och lägga mig , det va ganska tajt i våran soffhörna . vaknade upp dagen efter att ida kom in och slet av mig täcket . alltid ska du skrämmas UNGE!!!!!! :D vi stressa i oss frukost och gjorde iording oss och drog till tysons corner (stort shoppingcenter) och mötte upp malin och tessan på en starbucks :) det va najs.  handla dock bara två glasögon , ett par örhängen och ett linne på papya , skitfint :) fast det gör lite ont för det är paljetter på,  haha . bara för ovanlighetens skull liksom :D när vi kom hem från tysons efter lite felåk pågrund av min störda gps och lite svordommar så fixade jag med mitt nya hår. det blev great , grymt nöjd . fick en helt annan stil nu också . hehe . johanna joinade oss en stund sen åkte hon hem till sitt hem och jag och ida satt och nörda till 1 och skickade massa låtar , tror jag gav henne halva min spellista på datorn , inte för att jag äger överdrivet mycket musik men det vart rätt många låtar . trötta vart vi och vi gick och la oss , jag i min säng och ida i soffhörnet . haha .

idag sovde jag ut och när jag vakna halv 11 tog jag en dusch för att lite lätt fixa iordning mig till ännu en shoppingdag , fast dock på dulles town center ;) det är sånt vi gör här när vi är lediga :D ida ville spendera sina pengar nu när hon ska åka hem imorgon "/ ska skjutsa na till flygplatsen vid 3 typ . tomt tomt tomt , fast jag har ju en del folk kvar här nu . men kommer nog spendera mer tid hemma i huset nu och mera tid på gymmet förhoppningsvis :) iaf , idag hittade jag en t-shirt för 2 dollar någonting och kände att äsch , inga pengar alls så köpte den såklart . köpte också ett par korta mysbyxor, sen vet jag inte om jag köpte något mer , känner att jag måste spara pengar . eftersom banken tar mina pengar hit och dit olika datum , blir så förbannad på den där kissbanken , det roligaste är att dom typ dumförklarar mig varje gång jag kommer , men om dom bara kunde vara mer tydliga så skulle det inte bli missförstånd ! usch , men hädanefter kommer jag åka och göra bankuttag på banken , känns bättre att veta hur mycket pengar man har i plånboken :) kommer dock har sparpengar på kortet typ .

ja men nä det va väl allt I guess , kommer lite bilder här med :

mina sötleffar :)vi va sura på CC ett tag ;)häst tänder ;)vi avslutar med en spökbild :)


typ så kul hade vi :) haha . en lätt värd helg , <3 kommer sakna dig IDA

CHOP CHOP

IKEA

hell yeah , igår drog jag johanna och ida till ikea , efter mycket frustration på felåk och navigatorn så kom vi äntligen fram :) johanna har dock bilderna , men kul hade vi . aldrig har jag upplevt ikea på det sättet . Vi åt svenska hederliga köttbullar MED POTATISMOS , men det gick väl det med . jag va snäll och delade med mig av mina lingonberries till ida och johanna eftersom jag inte tycker om det :) efter det gick vi runt som barn i leksaksaffär och J och I hittade små bomullsfotbollar som dom skulle köpa . Helt plötsligt får jag en boll i skallen , självklart ida :P , den träffar huvudet och jag tappa balansen och föll handlöst till golvet , haha ., där satt vi tre svenskar och asgarva på golvet :D TACK IDA .  hehe . jag köpte bara några kartonger att ha alla papper i , börjar få oordning på rummet . suntrust bombar mig med papper. när vi skulle betala hittade vi självklart inte någonstans att betala kontant , för det fanns bara sån där självscanning , men det va bara att inse att amerika ligger steget före oss fortfarande , dom hade datorer som tog emot cash . ni i sverige ligger lite efter :P här har dom till och med självspolning på toaletten på ikea , typ en sensor som sitter i toan . haha . jag blev ganska paff , LATA AMERIKANARE!! :D vi köpte visst lite bilar och KLADDKAKA , goosh så underbart . så det blir att mysa framför tvn med kladdkaka och två filmer som vi hyrde idag . " this christmas" och "the perfect holiday" . vi får väl se om vi bara slappar och gör ingenting idag . är så trött , vet inte varför , iofs har jag ju kört 140 miles dom senaste två dagarna :S jag har typ bott i bilen.

idag ska vi laga köttfärsås och spagetti . det är ganska saknat faktiskt . men vi va duktiga och åkte och handla massa matvaror förut , och APELSINJUICEN jag köpte va lätt godkänt , det har jag saknat :)

glömde dock köpa nål till mitt löshår så jag kan trä på det på klippersarna , får göra det imorgon när vi lämnar tillbaka filmerna eller om vi gör det ikväll , hehe . Imorgon blir det troligtvis tysons med johanna och ida och så malin och tessan på det förhoppningsvis :) det blir nog bra .

ajaa . det va väl det för denna gång . hoppas allt är bra därhemma :) just ja . jag fick en basketkorg över bilen (familjens nya) igår när jag skulle plocka upp ida . jag hade ju lite småpanik när deras pappa kom in och bara vems bil är det som står därute ? basketkorgen har nämligen blåst ner på den . som tur va så blev det inga märken, PJUUU. och deras ungjävel bara : skratta inte ! det är inte roligt . jag skrattade för att det va så himla typiskt bara för att det inte va min bil .

CHOP CHOP

en månad

idag är det en månad sen jag lämnade sverige , bara 12 kvar . det går fort :)

på senaste har jag varit på moon bounce (playdate) . det va faktiskt ganska skoj och ett plus va att vi fick åka också ;)
 


jag skjutsade även min familj till flygplatsen vid 6 am imorse . gooosh . men börjar hitta rätt bra här nu faktiskt , stolt över mig själv :) så nu har jag huset för mig själv och förhoppningsvis kommer johanna och sover här idag , sen kommer ida och bor hos mig imorgon till tisdag . kan bli ganska kul :D

fick även ryck idag och klippte av mig luggen, haha . ska färga håret ikväll med , mörkare :D imorgon blir det förhoppningsvis hårförlängning med . får ju lön då , hehe :)

uppdatering på hur många delstater jag har på mina quarters så är jag uppe i 19 , det går framåt :)

CHOP CHOP

ingen rubrik

njaa , fick ångest över min rubrik idag. fick ju klagomål sist jag satte rubrik och hade tacobell som första bild :P äsch,  på senaste har det inte hänt jättemycket, förutom att jag kommer få inneboende från och med torsdag ;) naajs som tusan , kör dessutom la familia till flygplatsen för dom ska åka till något varmt ställe någonstans och SOLA OCH BADA .... FUSK !! äsch , jag får nöja mig med gott sällskap och ikea :) det är inte fy skam det heller . hoppas på en DC tripp också :D måste träffa tessan känner jag . nu när vi inte är så långt borta , fast det va vi ju inte i sverige heller .

igår va vi på vårat första LCCmöte och träffade alla i området , så oseriöst möte , vet inte ens varför vi va tvugna att komma , jag fick iaf ett tackkort från min nya familj :D jag vart glad. 

idag har jag haft en bra dag med max faktiskt . det snöade förresten imorse :) jag vart så exhalterad att jag missade lappen som mandy hade skrivit om att hon skulle plocka upp max på preschool , haha . så erica fick ta och vända vid preschool . men sånt där lägger inte jag märkte till , även om det hänger precis framför nosen :D när max kom hem ägnade vi tid åt att rita , sen kom chase och max ville inte dela pennorna så han åkte in på rummet en stund . jag och chase passade då på att måla svenska och amerikanska flaggan och hängde upp på kylskåpet, mycket vackert måste jag säga :) sedan släppte vi ut max och det blev bra igen. jag fick i uppdrag att skjutsa kidsen till basketträningen där dom skulle möta upp pappa garrett . jag och max bestämde oss för att följa med och titta , och fy skam va inte det när det fanns typ 10 basketplaner där vi va , hehe. jag har sett mina första hottisar här nu :) lätt värt , jag trodde dom hade försvunnit . efter en timma åkte vi hem och tittade på cars , max favoritfilm . får vänja mig vid den filmen , sen blev det middag och nu har jag legat här ett tag.  jag sov faktiskt ut idag med , till halv 12 , det va välbehövligt . tänkte lägga mig snart också, för imorgon blir det playdate på moon bounce med saara och hennes kids . hoppas det blir kul och att alla är på bra humör :)

jaja. nog för idag . tråkigt nog har jag inga bilder :) får bli imorgon efter playdaten eller nåt . hehe .

förresten , GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BELINDA , DET ÄR JU FORTFARANDE DIN DAG HOS MIG :) <3

CHOP CHOP

turistas och vita huset :)

ajaa , nu har jag allt hamnat efter i bloggen , har hänt rätt mycket sen senast :) eller njaa . inte jättemycket  . igår åkte jag och ida till tacobell för att pröva maten där , njaa 2 utav 5 . tacosen är verkligen inte som hemma . efter det åkte vi runt lite och bestämde oss för att ta ett varv på HUMMER , jag blir som ett barn när jag tittar på dom läckerbitarna :D

tacobell
my babies :)

på kvällen ägnade vi oss tid åt att poppa popcorn och mysa framför "CARS" , filmen bilar alltså . min kids trodde vi va dumma i huvudet för att vi gillar teckande filmer . haha . efter det kom johanna förbi för att sova över hos ida så vi kunde åka in till D.C idag :)

så , vi har alltså spenderat dagen i D.C . åkte till metron för att parkera bilen och sedan ta tunnelbanan in till downtown . vi pratade med några amerikaner som hörde att vi va från sverige när vi frågade efter vägen , wierd . men dom va trevliga och passade på att berätta att dom hade något spex på svenska ambassaden nästa helg ;) dom tipsa även om saker att göra i D.C . väl inne i downtown stannade vi på caribou coffee och drack den godaste heta chokladen någonsin . favoritställe :) sedan bara det av några block till vad vi trodde va vita huset ;) smarta svenskar . haha . vi stannade massa folk och bara " excuse me , can you take a picture of us ? " , haha . men det va ju kul när vi kom på oss själva vid att vara vid fel hus och posa . men vi såg iaf riktiga vita huset till slut . riktigt kul att se det live ! efter det gick vi omkring och kom till en sovenirshop där jag och ida köpte oss varsin I love DC tröja ;) blir nog min sovtröja , eller så tänkte jag pimpa den eller nåt , får se . sedan tog vi taxi till georgetown och mötte upp robin och matilda , två au pairer i great falls eller nåt . mycket trevligt folk , vi tog en lunch på en jättefräsch resturang :) åt självklart kyckling . sedan gick vi omkring i lite butiker , men hittade dock inget vettigt, så vi begav oss till närmaste metro för att åka hem , men först gjorde vi stopp på starbucks , dock inte lika gott som caribou coffee (!) sedan tog vi tunnelbanan hem och väl hemma åkte vi först till faroaks innan det stängde och jag lyckades shoppa två klänningar , sedan blev det stopp på target (där hittar man alltid kläder,  det är det som gäller) , hittade två linnen och ett par leggins . måste kolla banken sen och se så jag inte ligger på minus igen och får betala 35 dollar . haha . bra gjort erica !

jaja , nu blev det jobbigt långt och jag är trött , mina fötter va alldeles svullna när jag kom hem , fick knappt av mig skorna :) ligger här helt utslagen. blir bodypump imorgonbitti också , känns inte sådär jättepepp faktiskt. dessutom är det första aupairmötet imorgon också , yeeeah .

tunnelbaneåkhaha ,hej turister :)jag och min kompis ;)ida och johanna hittade också en vän :)helt plötsligt fick vi syn på riktiga vita huset :)en gruppbild :)gruppbild och vita huset ;)vi plojade lite också :)mer plojännu mer plojvi lekte med något högt torn :)robin och matilda :)resturangen ;)mat :Presturang igen ;)svenska brandposter;)

CHOP CHOP

en bra dag .

började dagen med lite workout :) najs och skönt , förutom att jag har skoskav och sket i skorna och crosstraina med bara strumpor och fick blåsor , sköööönt , NOT .

fick även veta mitt schema dom kommande 3 veckorna . är ledig lördagkvällar :)  efter det kommer jag jobba några lördakvällar,  men det gör mig inget . kan ju åka in till D.C i helgen och checka in obamas place och lite , tror dock inte att det blir tattoo på söndag , får ta det någon annan vecka , vill tänka över det + att jag måste prata med min familj också . har lite svårt att bestämma mig vart jag ska sätta min tatuering .

mamma mandy gav mig pengar så jag kunde ta kidsen till chick-fil-A . det måste vara det mest frustrerande jag gjort hittills . usch vad arg jag va när max bara tjöt , blake och chase lyssnade inte . fick knappt in dom i bilen . sen en massa skrik i bilen , nä fy . aldrig mer . fast det gick ju bra sen när vi skulle äta , hittade dessutom dit utan problem :) när vi suttit och käkat ett tag så ville max ha mer påfyllning av sitt dricka, så jag följde med honom så skulle han få säga att han ville ha mer (eftersom jag inte vet vad det heter ) :D . så började typ killen bakom disken småflörta och sen busa med max , men han är inte mycket för sånt , så vi sa tack och gick tillbaka till våra platser , sen kommer killen tillbaka och typ busar med max igen , så frågade han om maten va god och vart max hade gjort av sin leksak , då pekade han på mig , då häver killen ut sig : åh , your mum holding it for you so you don't lost it . TACK DUDE , DET SKULLE GJORT MIG TILL 9 år första gången :P jaja . men jag typ haha , nee i am not the mum , så det blev lite pinsamt . haha . så han gick :) sen skulle vi ju självklart hitta tillbaka , gissa vem som missar avfarten och får åka en bra bit för att vända eftersom hon körde på motorvägen ?! JAG.  gooosh . men det löste sig ju bra och jag hittade tillbaka enkelt , fast jag svor lite i bilen , förlåt kids .  

det va väl i stort sett dagen . imorgon blir det mera workout sen får vi väl se vad som händer framåt kvällskanten,  ida och jag hittar säkert på något , som vanligt :) jaja ,,

CHOP CHOP


playdate i shoppingcenter

jaha, då testade man på att göra något nytt efter gårdagens skit typ . visade sig bli riktigt kul . mamma mandy talade om en väg till "dulles town center" , typ ikano x3 kanske :) asmycket fina grejer . där ska jag spendera en hel dag , speciellt när jag har lediga dagar . men iaf,  jag ringde saara , en finsk au pair , som tog med sig sin bäbis och ashley 5 år , vi åkte hennes bil och det gick faktiskt hur bra som helst . eftersom jag är en skitbra kartläsare så hittade vi faktiskt fram till shoppingcentret utan problem :) grejen med det shoppingstället är att det finns karuseller och tåg inomhus , det är inte bara i minnesota som det finns :P så det första vi gjorde va att ta oss till "elevatorn" och ta oss till övervåningen för att ta oss till karusellen . köpte biljetter och jag fick åka gratis med max eftersom det typ inte va någon som åkte förutom vi och någon mer , haha . sedan gick vi till playgrounden och lekte ett bra tag,  kidsen hade kul , det va även ett filmteam där som skulle filma för en reklam och dom frågade mig och max ville vara med för han fick om han ville . men jag svarade snabb : He doesn't listen , dom skrattade bara :) så vi ägnade tiden åt att titta på inspelningen och kidsen fortsatte leka med dom andra grejerna . efter att ha varit där en timme eller något letade vi upp inomhus tåget , det va ju också en upplevelse för sig , men jag är glad att ungarna hade kul och att max fick en ny vän :) skönt att ha saara , för hon är iaf någon jag kan prata engelska med hela tiden, även om hon förstår och kan prata svenska , men det blir inte samma sak :P

here we go :)max & ashleysaara & colthela gängettågetlite reklam för chick-fil-A ;)

när vi kom hem så tog max en nap , vi kom hem en timme försent efter att ha dragit ut på tiden på chick-fil-A , snabbmat med kyckling , mitt favoritställe hittills :) , max somnade och jag passade på att göra lite tvätt och sen kom dom andra två hem så jag tog mig tid med chase och jag tror faktiskt han uppskattade tiden tillsammans med mig , vi hoppade studdsmatta & skrattade och spelade biljard och det är andra gången han vinner över mig och det suger för han är bra och jag behöver inte låtsas vara dålig :P jag måste öva , för jag har ju biljardbordet härnere, haha . sedan vaknade en tjurskallig max , men vi lyssna lite på musik och sedan blev det lite yogurt (gillar faktiskt yogurten här , för den är tjock och mindre fett typ , tror jag iaf ) sedan vart det lite jeepåkande, som vanligt . får faktiskt motion av att gå snabbt bakom jeepen när max kör . hehe , påtal om workout så har jag inte tränat sen i tisdags morse , skärpning :) vi ska faktiskt till gymmet imorgon bitti , jag tycker jag är duktig som skippar sovmorgnar för att träna :D

hehe , bara som bevis på att vi gör något på gymmet ;) vi lekte kanske bara lite med bollarna den kvällen . haha


jag och max ägnade tid åt att bygga pillowhouses today , vi råkade riva husena ett par gånger , så vi fick bygga om dom :) jag måste säga att denna dag har varit bland dom bättre sen jag kom hit , jag hade riktigt kul och det känns mycket bättre efter gårdagens diskussion faktiskt , känner mig mer självsäker i vad jag gör :D ja just det , max klämde ur sig när vi satt i ett av pillowhousen att : are you my mum ? jag bara : nejnejnej max, jag är din vän . han : okej , eller min barnvakt ? jag : jo det kan man ju säga att jag är , men jag är din vän också . jag hoppas han ska känna lite bättre nu iaf så att han inte tror att jag tar hans mammas plats . men jag tror att ett år faktiskt kommer gå snabbt för min del . det är ju snart jul för sjuttsingen :) det går snabbt när man har roligt .

hoppas ni har det bra hemma i swe , sakna mig inte för mycket ;) tänker på er .

CHOP CHOP

workout and tears

dåligt med uppdatering , jag vet . och jag ber om ursäkt för det .

ville bara tala om att mitt fysiska liv har startat nu , igår drog jag och ida till gymmet x2 :) började även morgonen med lite workout , 35 minuter crosstrainer och 25 minuter cykel . nöjd som tusan :D

idag har det även varit en lustig dag . hämtade max på preschool och allt gick bra , åkte hem och lekte lite ute , vi byggde ett "pillowhouse" som vi kallar det , så myste vi lite . sedan vart det lunch och strax innan lunch frågar garrett mig om mandy sagt något om pratet vi ska ha  , jag bara ne ? så jag sitter tyst och nervöst och käkar och förväntar mig det värsta . insåg under pratets gång att det inte va lika seriöst som jag trott , det va mest att jag måste bli mer självsäker och våga säga till kidsen att göra saker , och leka mer med dom äldre , tvätta, jaa allt möjligt , men det va inte för att va elaka , för att se att jag hade allt under kontroll typ . men jag bröt ändå ihop . jobbigt,  första tårarna i usa typ . så nu tror familjen att jag är olycklig medans jag känner mest lättnad för att dom sa att dom tyckte om mig massa . jag passade även på att tala om hur jag ville ha lördagarna ibland, så jag kan göra tripper till D.C :) så det är löst och vi ska väl prata mer om det . känns fel att jag fått en lapp med grejer jag ska tänka på , igen . kommer känna mig så tillgjord när jag försöker leva upp till kraven :S aja , vi får väl se . ska planera en playdate till imorgon , ett av synpunkterna : ordna med playdates på onsdagar , eller göra något med max typ . så tänkte kolla upp lite ställen och dra med saara, samantha och naomi?! på playdate, mötte upp saara och samantha på starbucks med ida igår och nu kommer jag ju få öva engelska mer om jag ska umgås med dom eftersom ida lämnar city liksom .

vi får väl se hur det ska gå . jaja, det va väl allt , hoppas det går bra för er andra :) och att allt är bra där hemma , hmm just det,  fick skrapa rutorna idag,  självklart hade jag ingen isskrapa så jag skrapade rutorna med mitt datakörkort :D haha . det måste varit en syn , men pappa garrett köpte faktiskt en skitfin skrapa till mig , inbyggt i en handske så jag inte ska frysa , haha :D

CHOP CHOP


malin :)

igår intog malin mitt place med en liten knackning på dörren utan att ha hört något från henne :) kul att du kom iaf . ida va hos mig också , som alltid , 24-7 typ ;) vi hade ju inte så mycket att göra igår så vi åkte lite bil och typ såg tv och sov.  vaknade imorse och gjorde iordning oss och jag stekte faktiskt ägg till frukost :D bra gjort av mig . sedan blev det samtal till ida och hon plockade upp oss och vi åkte till fairox (shoppingställe) , spenderade några timmar där och avslutade sedan på target (mat/shoppingställe) och åkte hem 200 dollar fattigare .

  gym-shoes :)alla saker ;)jag bor ju faktiskt här nu ;)

det va lite av dagen och dagens köp :)

när vi kom hem gjorde vi inte så mycket , ida stanna ett tag , efter hon drog gick vi upp för att käka äpple , fick då reda på "en bra och en dålig nyhet" som min pappa garrett uttryckte det , det bra va att jag hade fått en tredje bil och den dåliga va att det va jeepen ;) hehe , så nu har jag en bil gott folk . en bil jag ogillar , men jag lär mig väl den någondag också .

ikväll har det fotas ännu mer , haha . lite mer oseriösa bilder :P vi får väl se om jag får tag i dom och kan lägga ut en eller två , hehe .

Njaa , nu är jag hungrig , måste kanske äta något , fast känns fel nu när klockan är efter 11 :P imorgon blir det gymmet vid 9 , gosh . kommer vara helt slut sen när jag börjar vid 3 och slutar 5 ;)

jaja, nog för dom här dagarna . kommer nog mer uppdatering i veckan när jag orkar :D

CHOP CHOP

GOLD'S GYM



jahaa, då har man tagit tag i sitt liv och skaffat gymkort på gold's gym , riktigt fräscht faktiskt :) så där kommer jag väl spendera mina dagar sen när jag förmodligen får min egna bil. skönt att ha någonstans att fly till och koppla bort allt annat . idag har jag även spenderat tid med ida och johanna , åkte till target och hittade kläder , daamn . mina pengar är i stort sett slut som jag hade med mig , men jag har ju två löner att spendera :) blir troligtvis tatuering nästa söndag också , ujuj . vi får se om jag pallar trycket eller ballar ur :D

imorgon blir det jobb och sen kommer malin :) yeeeah , missing . vi får väl se om det händer något spännande . det händer ju inte så mycket här faktiskt . äsch , det får räcka så för idag, kommer nog mer uppdatering imorgon eller på söndag :D

CHOP CHOP

onsdag

började klockan 8 imorse , gick upp och förväntade mig en massa gråt från max , inga tårar kom :) bra början på dagen iaf. vi hade kul fram tills det att han tappa min telefon i backen på asfalten och locket nästan försvann ner i en brunn, jag va ju inte glad på han, men sen va det bra fram till lunch igen. han käkade och va lycklig , sen dessa små tårar som kommer från han innan han ska ta sin nap, USCH OCH FY OCH BLÄ RENT UT SAGT. ¨på dom momentosarna vill man ta sina saker och dra till sverige. men det är bara att hänga i , jag ska klara 13 månader :)

jag va duktig och tvättade en tvätt under tiden max tog en nap, sedan spenderade jag tiden med emil , han har målat exempel på min tatuering :) thaaanks . vi får väl se om jag kommer genomföra det . hehe .

har även spenderat kvällen med ida,  hehe . ovanligt :) vi åkte till UPS och letade efter hennes paket som är borta någonstans , KLANT :D passa även på att köpa en hel bunt med frimärken , 19.90 dollar gott folk . inte billigt här . sedan kom vi fram till att vi skulle köpa mat och laga hemma hos mig och ta en mysis eftersom min familj åkte på bio i sista sekund , tur att jag hade planer annars hade det blivit ett par ensamma timmar till :P jag köpte rätt mycket onödigt stuf på affären, typ nagellack (använder knappt ) , nagelsax (iofs nödvändigt ) , rouge ( också nödvändig ) , mat ( definitivt nödvändigt ) och myspysmat , hehe :P när vi satte oss ner för att käka hos mig så ringde även saara , en finsk au pair som bor i south riding någonstans , vi ska iaf till starbucks imorgon , bjöd in ida också , hon klagar på att ingen ringer henne :D jaja. men vi såg iaf  "the notebook" , mycket bra film.

jag mejlade även Gold's gym idag :) fick svar och sånt tillbaka efter ett par timmar , så blir att kika in det gymmet på fredagmorgon :D äntligen händer det grejer . måste ta tag i en egen bil också . detta funkar ju inte , jag är helt inlåst , måste ha en egen bil om jag känner för att åka och träna , för det är faktiskt en bit bort till alla gym . förövrigt är det snart helg :) det går fort , ida idag i bilen : SHIT , VI ÄR I USA. HALLÅ !  . haha , hon är allt bra rolig :) sovmorgon till 2 imorgon , älskar torsdagar , jobbar endast 5 timmar :) äsch , nu ska jag nog sova , strax iaf . känner att jag måste ta tag i mitt rum imorgon , det ser förjävligt ut rent ut sagt :D tur att det inte är så många som är här . hehe . måste ju städa inför malins ankomst på lördag :) hoppas fortfarande på dig . hehe .

jajaa, goodnight :)

CHOP CHOP PÅ DIG SOFIE

cox farms

hade sovmorgon till 12 idag :) najs som tusan , satte klockan på 10 för att vakna till, duscha och se en film , pratade med mamma lite också . gick upp och sedan direkt ut och spela lite basket och sedan vart det boll kast med en såndär football , en riktig :) fick en najs kommentar av Blake : You're really good for being a girl , I haven't meet a girl that can catch and throw like you . jag blev glad :D men han förstod att jag va lite bättre sen eftersom jag sa att jag va målvakt , han hade missat att jag va det. fick dessutom träningsverk i min arm , blev ett par kast på dom 30 minuter vi höll på typ . men kul att umgås lite med honom också , jag spenderar ju mest tid med max.
Påtal om sport sådär så berättade jonna för mig att jag fått ett brev från elin boberg , en av tjejerna jag tränade :) hon skrev : hej erica . hoppas allt är bra med dig . jag saknar dig som tränare , kan du inte börja träna oss igen ? så jag har ångest för att jag åkt till usa nu . måste dessutom hitta frimärken här i usa så jag kan skicka ett brev till henne och förklara för henne att jag är här och att det får bli nästa år i sånna fall :) men jag vart rörd av det brevet .

så över till cox farms :) mandy packa lunchbagen till mig , blake, chase och max :) så vi fyra åkte på en lite tripp till ett ställe som heter cox farms , typ en stor uteplats där dom har pumplekar, "slides" och massa hö :P svårt att förklara , men jag hade kul som tusan . jag älskar sånt där barnstuff . vi kom dit , körde jeepen (tycker inte om den, bilen är för stor , fast det gick bra) , vi betalade , kom in och ungarna sprang av sig lite på en "hökulle" eller liknande.  vi luncha och tittade på när folk slängde pumpor från luften och sköt iväg från kanoner . lustigt folk i USA , dom ska alltid vara värst :P sedan bar det av till ett labyrint ställe , det va roligt förutom när vi gick in i en tunnel och jag och max blev alldeles yra . gosh . men sen hade vi kul åt några speglar som fanns inne på det där majsfältet där labyrinten va :) ganska mycket skratt där. efter labyrinten väntade den största rutchbanan , vi tävlade ner för den och max&jag kom sist :P efter det åkte vi typ "höåket" översatt på svenska :D vi åkte en skogsrunda och såg massa olika figurer . sedan bara det av hemmåt efter 3 timmar där . hann inte göra jättemycket,  men det va kul att prova på något annat och att jag kunde vara med alla pojkarna samtidigt, dessutom utan massa gråt :) dit ska jag åka tillbaka nästa år , det är bara öppet på hösten, så jag hinner precis tror jag . ska tvinga med mina ungar , för jag tror att jag uppskattade det där stället mer än dom , men jag antar att dom varit där oftare än jag , för det va typ bara 5 minuter bort från vårat hus :)

umgicks lite med ida nu på kvällen också , hon plocka upp mig så åkte vi till donken (a) haha , vi funderade faktiskt på gym samtidigt , så lite hälsosamma va vi :) vi köpte dock bara hamburgare och åt i bilen , hehe . sedan åkte vi ett varv och kom ut på road 50 , sedan hittade vi in till city dit min familj brukar åka , helt otroligt . jag hittade till och med därifrån hem till mig , för vi kom ju från ett annat håll , känns bra att lära känna vägarna lite mer nu :) ska ju bo här ett tag trots allt .

fick också en egen nyckel idag :) jag blev nästan tårögd när jag såg hur den såg ut , vad roliga dom är :) nyckeln va rosa och det stod "princess" på , och det va diamanter och grejer på . haha . min personliga nyckel :) vi hade också lite twistertajm ikväll så det blev lite skratt där också . jag gillar faktiskt min familj , nöjd än så länge .

JA JUST DET , VAL IKVÄLL , SLOG PÅ TVN FÖRUT , VALET ÄR PÅ TYP VARENDA KANAL . tror obama vinner faktiskt,  vi får väl se .


slog också över till mtv här , insåg att jag missat 13 program av nya säsongen av the hills , DAMN. vart förbannad , för man kan bara se dom senaste 5 avsnitten på webben , och då missar jag ju dom 9 första , vill ju se dom först . tyvärr hann jag se slutet på säsong 13 . heidi får sparken , HÖHÖ :) förlåt alla som följer the hills . så freja , bara så du vet så ska du nog se mtv på lördag klockan 17.00 . tror dom nya avsnitten börjar i sverige då :) kul för dig . jag ska iaf köpa dvdn när den kommer ut , eftersom det är ganska billigt här . funderar på att köpa hela the hills boxen . tss.  har ju lite att göra sen då .  ajaa . over and out.


mina kids på hökullenlunchtajmmin lunch/frukost också , rätt gott faktisktdom släppte pumpor från luften :Pchase , det är såhär han ser ut ;)det här är blake mina damer och herrar :)max den smarta :)allihopa ;)jag och mina långa ben (a)jättestor gräshoppamänniskoätarenmina kids/bröder :)bron rörde sig :Pblake is sneakyblakechasemaxbig slidenär vi åkte höåketspongebob squarepant

min älskade nyckel

he was all twisted :)

CHOP CHOP


don't leave me



WE´RE GONNA MAKE THIS TOGHETER


feeling better

huvudvärken har släpt lite nu iaf :) har druckit mycket vatten :D måste friskna till och börja kolla upp gym nu . ska också kolla upp fotbollslag , mandy sa att indoor säsongen drar igång nu :)

jag glömde nämna att jag såg mitt första rådjur i usa igår , folk har typ bara det kryllar av sånna här . såg inget förrän igår , och det roliga är att den låg DÖD vid vägkanten . HAHA. :) det är nog ingen mening att jag ska se ett riktigt :D ekorrar finns det gott om iaf , dom har jag inte missat . stora som hus här .

idag har det inte hänt så mycket förutom att jag somna om imorse när jag började vid 8 , vakna 5 över :) beror nog på att jag inte är van vid den tiden , brukar ju oftast få sova ut :D hehe

pratade med malin idag med :) och hon kommer troligtvis hit och sover på lördag , naaajs :P hoppas du kan komma , saknar arlandagänget <3 sen nämde ju sofie eller jag menar sofäää att hon kanske skulle komma ner,  låter också naajs :) en mini-reunion .

njaaa,  inget mer har nog hänt idag , tänkte dra till ida efter lasagnen som snart ska serveras , innebär bordsbön för hela familjen är samlad , hehe :) jag hoppas slippa undan för min engelska är inte vidare värst bra faktiskt .

ajaa, have a nice evening .
CHOP CHOP

seg dag

partaj med brudarna igår :) tack för det . shopping idag, köpte en väska, hårband och örhängen :) seriösa grejer typ . orkade inte lägga ner så mycket själ i att leta kläder , trött i kroppen , ont i huvudet . allmänt seg . mår inte sådär seriöst bra . hoppas på tillfriskning , annars har jag mina filmer att titta på om det skulle bli sängliggandes "/

med andra ord OVER AND OUT , SICK AND TIRED...

ännu ett litet sött klipp

TACK EMIL <3


trick or treat :)

jaja  nu kommer den där uppdateringen alla väntat på :) sitter just nu själv här hemma i huset , ovanligt va ? :) hehe . men igår va det iaf halloween , jävligt nöjd över att jag köpte mig en kostym , vart lite mer real då . Ida kom över så vi gick med max mandy och garrett och kolla på hur man gjorde trick or treat här , lite besviken . för alla utan max typ bara sprang från hus till hus utan att säga trick or treat . det är ju det som är själva grejer :) dessutom stod folket på trappan och bara väntade på att få ge barnen godis , njaa . 3 toasters utav 5 på den . fast det är ju inte alla gånger man trott att man skulle få uppleva halloween i usa ;)
senare på kvällen drog vi till johanna och ida. dom lever i ett ganska flott område , jag vart förbannad när jag såg husen :) vakter och grejer för att komma in i bostadsområdet :P vi blev inte där så länge , vi va ganska trötta .

idag hoppas jag på partaj , vore kul att se lite av partajandet här :) ska nog åka till ida en sväng snart med , och vara övertrevlig mot hennes hostmum och älskade barn :D , tss .

ajaa , annars så vare väl inte mer än så , så jag antar att ni får njuta av mina halloweenbilder som kommer här (glöm inte emils video lite längre ner heller) :D

någon efterrätt :Pmax och readen killen hade lyckats med kostymen iaf ;)vi lekte med figurer :)hehe , en ledsen och besviken ida ;) nejdå . hon va allt glad hela kvällen .vi hittade en vän till :)laila kom förbi :)höhö , mina gangbang kompisar :)ida blev vän med dom också :Dmy crew :)sen vart katten vårat nästa offer :)som sagt , offer :Dvi mötte en söt cowboy vid min dörr :)hehe , pumpkinsen här är ju inte som i sverige fellows :Djaja , nu avslutar jag halloween :)

emil har lagt ner sin själ

i att göra denna video så den måste självklart ut på bloggen , och jaja det kommer ett inlägg om halloween efter det här :)




KÄRLEK TILL ARLANDAGÄNGET :) <3 HUR KUNDE DET BLI SÅ BRA ? :D

RSS 2.0