hurtbulle

blev uttråkad och irriterad på att inte göra någonting . så det resulterade i en timmes PW med mp3n på högsta volym, GUTT ! :)

imorgon ska jag ringa och väcka belinda och ge mig ut på ännu en promenad . skönt . sen blir det en minicup på det senare på kvällen :) hoppas på att fingrarna kan hålla !

HAHA

 


God Jul !

då är nästan julafton över och det har blivit lite smått och gott :)

började morgonen med lite paket , jag hade inte förväntat mig massor MEN tydligen hade jag varit extra snäll så jag fick en mobil av min älskade mamma :) fick även presentkort och pengar + några avbetalningar av mamma till spanien i april :)


efter tre år med samma mobil så kändes det nödvändigt , även om jag inte klagade

GOD JUL

lider mot ett slut

snart är kära år 2009 slut som jag mestadels har spenderat i USA :) ett år att föralltid minnas . saknar faktiskt mina små älsklingar back in US , både vänner och barn.

imorgon är det julafton och man är väl inte sådär jättepepp .. men dagen är kommen och den ska firas ! åker upp till faster för lite pappa-sida häng och på fredag blir det mamma-sida häng :) det blir även häng på w-huset på fredag men nära och kära vänner ! looking forward.

vad har hänt sen senast?
vi bowlade i lördags och jag kom faktiskt tvåa utav 23 personer. kände mig bra , och det blev även en runda med spel om pengar där jag slutade som en sur fyra och missade pengarna :P haha, fast man ska ju inte klaga, hade en ganska bra kväll men dock några brutna naglar :(
vi åkte hem till våran gata och slog på stort med bad och utmaningar. det vart en del alkohol och älskade lina kom förbi och jag övade några skills på henne ;) hehe.

blev ingen spel i cupen på söndagen, mina lungor pallade inte. så det blev en ligga-i-sängen-dag , lika så måndagen.

tisdagen blev däremot lite roligare , jag och belinda fick för oss om att åka pulka .. så hon skulle komma hem till mig :) jag gick för att möta upp henne och i nedförsbacken så var det ganska halt och mina fötter drog i luften och rumpan ner i snödrivor . PINSAMT ! men jag skrattade och reste på mig och låtsades som ingenting , även om jag va helt snöig , tur att det BARA va två bilar som såg mig . fast jag måste erkänna att det hade varit ganska kul att se det på film . HAHA ! men jag mötte upp belinda och vi skrattade och jag visade olycksplatsen , hehe. vi kom hem och vi hittade bara EN pulka på vinden så vi kom på den briljanta idéen om att åka skridskor . vi packade med oss muggar och en termos för lite varm oboy , det blev även bullar på det . MYSFAKTOR ! tss,  vi käkade lite tacos och sen drog vi ut till tolvmannabacken för att glida runt lite på rinken tillsammans med hockeygrabbarna :P vi gled omkring i ca 15 min sen tröttnade mina tår så det blev fika i baksätet på min bil (mammas bil) sen vart det lite mera åk , men det snöade så mycket så vi tog vårat pick pack och drog hem till belinda för att se sista avsnitten på sunes jul ! bättre julkalender finns det inte.

idag har jag inte gjort allt för mycket, plockat upp lite skit hemma eftersom det är jul. men jag mår fortfarande inte bra :( men det stoppar inte mig från att vara med på alla äventyr som kommer !


-16,1 .... BRR

fifaaan . nu är det kallt ute !!! :P

imorgon är det bowling som jag peppar för :) haha . skulle ju kört dit , men det fick jag tydligen inte då jag skulle vara med på festen tyckte mammas kära vänner :P kan bli kul ... så vid halv 5 imorgon så kör vi :D

och på söndag blir det nog ingen inomhusturnering för min del .. jag låter som en karl i rösten och hostar som bara den , så jag måste nog ringa och säga till om det , tyvärr !




kid på nytt

att snö kan vara något så fascinerande :) jag och syster tog oss en vända ute på gatan och tog lite kort förut , MYS ! men det är sjuuukt hur mycket snö det har kommit , pratade med grannen och han sa att det skulle vara kallt till jul så då kan man ju alltid hoppas på en vit jul för en gång skull :D

jag glömde även att berätta att jag fått lite julkort och det får mig att skämmas , det är ett löfte till mig själv nästa år , ATT SKICKA JULKORT :) men tack pillan & linus och tomas & marita :D gulligt som tusan . ♥

va det någon som sa snö ?!


vinterland

hujedamig vad det snöar ute , KAOS ! och jag som ska plocka upp syster i stan vid halv 1 inatt ?! jag är lite skakig inför det ... men det ska nog gå bra , bara det slutar snöa så är det nog lugnt . men det verkar ju som att vi får en vit jul kanske :) mysigt ..

jag skulle gått på jobbcoachning idag också , blev inte riktigt så då jag skulle envisas att åka och träna igår :P hade ingen röst imorse och hade svårt att sova pga halsen :( men äsch , lite varm oboy på det gjorde susen ..

men träningen igår kändes bra faktiskt , och jag blev uttagen till cupen som vi ska spela nu på söndag , är endast reserv , men ändå :) det är faktiskt lite blandade känslor om att vara med då jag inte tränat så mycket sen jag kom hem . men jag fick iaf prata ut om mina planer med några av brudarna i bastun efter träningen , känns skönt att ha dom i ryggen iaf :)

nej , nu ska jag vänta på att pappa kommer hem och lagar lite mat :)


hard ..



min nya favoritlåt :)

tar mig tid för bloggen för en gång skull .. det finns mycket känslor och funderingar hos mig just nu . inget jag vill direkt prata högt om , men det gäller en del prioriteringar i mitt liv just nu .. just nu har jag en tanke på att ge upp något som har en stor del i mitt liv att göra för att förbereda mig för en annan passion som jag satsar på ...

JAG ÄR KLUVEN


fittfinger !

igår kände jag mig peppad för fotbollsträning , men såklart sker det som inte får ske , mitt högra cpfinger får en felträff av bollen .. och jag fattar inte hur något så litet kan göra så ont ? självklart har jag kommit på att man använder ett finger mer än vad man tror . så nu är det bara smärta ! HATE IT !

va även på jobbcoachning imorse , haha . fick inte mycket gjort kan jag säga, men nu har jag avverkat en dag iaf . bara två kvar denna vecka ;) tänkte börja skriva personligt brev idag med , måste fan komma igång med det där :D men just nu är jag supertrött , tyvärr åker jag väl på matlagning senare ... men som tur är får jag se mina söta tjejer ikväll på en liten myskväll , sånt tycker vi om :) ♥


im way too cool for ya boy



snart är det jul

och iår lär min julklapp från mamma och pappa göra en liten ändring på mitt liv framöver , mer om det när det finns mer detaljer :) men jag är glad över det beslutet jag har gått igenom med mamma .. en del kommer inte gilla vad jag kommer göra , men det är en sak som jag vill göra för min egen skull ! :) hoppas ni kan vara med och stötta mig i detta också .

utöver det så rullar livet på , jag tar min medicin mot min öroninflammation :( har även fått jobbig hosta som känns ner till lungorna, hoppas inte det blir något skit med det bara ..

snart är det final i idol också, det ska firas uppe hos rickard och belinda som jag så snällt bjöd in mig själv till :D haha . och på lördagen blir det att åka upp till stan för att ha en mysig liten hemmakväll hos josefine :)

jag måste klämma in min vän lina snart också känner jag :D jag har ju en present till dig .

thumbs up for the future


1 månad

sen jag kom hem från usa ..

ville bara säga det :) haha , orkar inte bloggen idag !


stockholm ;)

resan gick bra och jag är framme sen många timmar tillbaka ... har hunnit med både det ena och det andra . jag känner mig helt lost häruppe ... haha .

men imorgon händer det !!! då drar vi på kryssning ;) vi åker runt 4 härifrån till båten och sedan är det fest .. yeah .. HOPPAS NI ÄR AVUNDSJUKA !! :D

neee, nu ska jag vara social, något som är tråkigt är att jag har sån jävla träningsvärk .. fyfan !


HEJPÅ ER


inlägg på

KOMMANDO ?? va i tusan .. aja, här kommer en liten sumering sen sistens ..

allt flyter på bra tycker jag , känner dock att jag är väldigt lat just nu , MED ALLT TYP ! inte bra .
har lagat mat och städat som vanligt , men med det riktiga livet är jag lat , känner mig osocial och inget händer på jobbfronten (men det är ju mitt egna fel) USCH !

fast idag kom iaf min kära vän belinda upp till mig och hon är ju bäst när hon kommer hem till mig och lagar mat, då jag inte är så speciellt bra på att laga mat . rickard kom också förbi så vi lagade mat i mängder , god köttfärsås och spagetti blev det . TACK !

imorgon/idag, som det faktiskt är just nu , så ska jag faktiskt på möte vid 11 , vi får väl se hur det går. jag bör egentligen sluta mina ögon just nu och hoppas på det bästa . sen blir det en promenad med belinda och sen hem och lägga i en hårfärg tror jag . måste ju bli fin inför sthlms resan , mitt hår är förjävligt just nu . USCH ! men imorgon (torsdag) så smäller det äntligen . då får jag träffa malin igen och hennes galna gäng . ser verkligen fram emot det :)



PEPPA PEPPA PEPPA

RSS 2.0