vår



CHOP CHOP

bläääääääää ...

har inte hänt ett smack sen sist måste jag säga .. fredag jobbade jag och inte mer med det . på kvällen gjorde jag ingenting .. igår va jag ledig och då gjorde jag inte någonting heller .. ingen hade tid med mig förrän 9 på kvällen typ , då åkte jag och hämtade alanna och vi mös lite med coca-cola och film i min skönsoffa , men alanna lyckas alltid somna och hon snarkar så jag slåss med henne också . haha . det tråkiga är att hon just nu håller på att byta familj "/ hennes familj va ju bra knäpp så idag flyttade hon ut men hon har en familj på G i ashburn som ligger 25 min ifrån mig , inte så farligt . ändå ganska nära ..

idag jobbade jag mellan 12 och 7 .. gick segt men det gick . and guess what .
ALANNA ÄR SJUK , MAX ÄR SJUK .... DET INNEBÄR ATT JAG ÄR SJUK MED , JAG BLIR SÅ IRRITERAD DÅ JAG I STORT SETT VARIT SJUK 2 VECKOR AV 4 I MÅNADEN , HALLELULJA .. MITT IMUNSYSTEM SUGER VERKLIGEN.

så nu är jag inte på humör längre för att skriva blogg.  men jag kan ju cheera upp mig själv med att det är florida på fredag :) sug på den ni , fast det tråkigt är att det bara ska vara runt 80 F ditt vi ska , tror inte det är jättevarmt , men det får väl duga .

CHOP CHOP


torsdag

idag har varit en seg dag må jag säga .. började vid 12.30 , åkte och hämtade rhea och max på preschool .. sedan vart det lunch , jag vet inte riktigt vad som har hänt , max käkar lunch på över en timma , segast ... så tiden står still i stort sett . jag tvättade lite lakan och skit . max tvingade ut mig i regnet för han skulle prova ett paraply , men jag fick inte vara under så jag vart därmed BLÖT ...  jag älskar dig med :) klockan slog 3 och jag körde blake till velocity och tog med mig datorn , pratade lite med familjen men max tyckte det va tråkigt och ville se gummy bear song ... visst okej , en gång kanske , men att sitta och lyssna på den låten 15 gånger om och om och om och om och om och om igen ,, ja ni fattar ju . jag va stolt över blake för han va den enda på velocity idag , så han fick kämpa extra hårt , kul att se honom .
vi åkte hem och vi kollade cartoons och jag gjorde lite mat och blake .. sedan spelade vi som vanligt zingo :P tjaffs som vanligt för att max inte vinner hela tiden .. han måste lära sig att han inte alltid kan vinna :D:D:D vi gick ner till källarn och spelade lite biljard sen satte jag på ännu mer cartoons , sen slutade jag vid 7 :P  tiden gick jättesakta .. men imorgon kommer det vara ståhej hela dagen typ ..

-börjar 9
-playdate ?
-lunch vid 12
-nap vid 1
-velocity vid 3-5
-hoop magic vid 5
-lek i 1½ timme
OFF & helg igen :D

iaf , efter 7 idag åkte jag och plockade upp alanna och vi åkte till wendys och käkade , sedan vart det target .. hittade lite smått och gott . köpte en jättesöt tvättkorg , en tandborsthållare och en sudoku bok till toan :D hehe . kommer nog komma till användning :) jag ska även tillbaka till target imorgon och köpa typ 3 solglasögon jag hittat , samma modell fast olika färger .. kunde inte bestämma mig så jag ska köpa alla tre :D JAG ÄLSKAR SOLGLASÖGON ... efter target åkte vi hem och tittade på grey's anatomy och taking the stage , grymt bra serier ... men finns ingen som slår the hills <3 när jag fyller år och the hills finns på box så önskar jag mig det :D:D TACK !


min söta tvättkorg , synd att den är för stor för att komma till sverige "/

CHOP CHOP

bilder från chucke cheese

hittade lite bilder idag från max födelsedagskalas den 15 mars :)


the birthday boy

alla barnen käkar pizza...

...sedan vart det tårta

innan vi äter måste ljusen blåsas ut

max & en av flickvännerna (han har tre) , detta är ella

jag supportrar stolt vid svampbob-spelet

här släcker vi bränder för fulla muggar

en nöjd max

nu kommer vi ju till det roliga,  ser ni slangen och hela fadderullan ?
den saken låssnade och jag fick saken och max över mig och
det resulterade i ett sött blåmärke dan därpå ...



CHOP CHOP

...

ville bara säga att jag nyss gjort 20 minuters löpning och sedan att familjen där hemma kan ju försöka vara inloggad mellan 6 och halv 8 imorgon , har ju inte pratat på två dagar nu :P inte för att jag har så mycket att säga,  men ändå .

nu ska jag fortsätta med ett av mina favoritprogram :D:D "bad girls club"



CHOP CHOP

tisdag var det här

eller är i ett par timmar till iaf .

idag började jag inte förrän vid halv 1 som vanligt , kollade på en konståkningsfilm på datorn och får ett samtal från belinda på skype , det va ju inte igår :P men det va kul som tusan att höra något från er :) mera sånt tack .
vips så va klockan mycket så jag va tvungen att åka och hämta max och rhea . vi är alltid sist ut från preschool , haha . jag är aldrig förvånad över att vi är sist , för det är såhär , att mina kids leker rymdraket i deras skåp så jag står snällt och tittar på för jag vill inte ha bråk sen så måste jag tillslut säga,  hejdå max och rhea , nu går jag . så dom kommer springades efter mig ;)
vi åkte hem och max tog lunch , som vanligt nära en timma . jag blir så frustrerad över att jag måste tjata ! men han tog sig i genom lunchen . tack för det ., denna dagen kändes extra segt också , för igår åkte blake hem tidigt från skolan så han va sjuk idag så jag räknade inte med velocity idag , men klockan blev 2.45 och mandy kommer och säger till mig att jag ska köra han dit , en lättnad för mig som hade ångest för vad jag skulle göra med max i två timmar ;) hehe . so off we goo och vi släpper av blake och jag drar med mig max till giant , för vi har absolut ingenting att göra på velocity . väl på giant åker max i en vagn med en bil därfram , det tycker han är jättekul , speciellt när jag springer med den där :D vi spenderar ungefär 30 min där och hinner på den tiden köpa en frappucino och en kaka :P
hemma igen vid 5 och vi spenderar en timma ute i solskenet , sedan for vi inåt för att spela lite spel vid 6 , så vi spelade zingo , det började med att jag och max spelade , sedan kom chase , så jag och chase spelade , sen kom garrett också och ville joina , ganska kul spel det där måste jag säga. 

det va väl i stort sett det jag har gjort idag , inte hänt så mycket mer .. tror dock att max håller på att bli sjuk .. för han låter konstig i rösten och tjuter såfort jag säger nej eller om något inte är som han vill , sen somnade han i bilen påväg till velocity också .. hoppas inte han blir sjuk , iaf inte imorgon . för då är det playdate som gäller , troligtvis hos laila eller sofie . sofie är ju dansk och förra veckan pratade vi på msn och vi skrev på danska/svenska , sjukt att man förstår så mycket . vi har aldrig pratat så innan , vi snackar alltid engelska med varandra , så konstigt att prata riktiga språk med varandra och ändå förstå .. iaf ,. max kan bli sjuk på torsdag :) då kan vi titta film hela dagen . hahahaa. 

nä , nu funderar jag på att ta på mig träningskläderna och dra en löprunda på typ 20 min , för mer orkar jag nog inte :D haha . tränade ju igår som sagt , skönt va det . lite av träningsvärken släppte , men magen spänner fortfarande .

CHOP CHOP

AOUUSCH

jag har smärta i min kropp , workoutade igår ... min mage smärtar ordentligt , så jag ska köra hårt med alanna på hennes gratisgym strax :D:D får hoppas det går över lite iaf , annars blir det nog en pers för mig .. nepp , nu ska jag dra på mig träningskläderna och ta min älskling (bilen) , till aldie ..

CHOP CHOP

en slapp lördag

vaknade upp vid 11 idag, riktigt skönt att sova ut måste jag säga :) tack vare att blake och chase hade en sleepover hos några vänners hus , annars hade jag nog vaknat upp tidigare av att dom hade sprungit runt i huset och kommit ner i källarn och spelat basket för full rulle som vanligt . men icke , mer sånna dagar :D alanna ringde mig vid 12 och vi bestämde oss för att åka till walmart och massa butiker i närheten . vi gick in i skobutiker och det va skönt att inte komma ut med kassar i händerna faktiskt . vi gick även in på ett world market , yeeah , svensk mat tänkte jag ...



vart ganska besviken då dessa kakor var det enda jag kunde hitta i svensk väg "/ ajaa, lycka en annan gång förhoppningsvis .

vi drog oss vidare till walmart och jag grät nästan i lycka då jag hittade en vågtång som jag letat efter i 5 månader nu då den jag tog med mig inte funkar för den behöver mer ström ...  så nu ska det vågas hår :):):) och den gamla skickas väl antagligen hem till sverige där den är efterlängtad . köpte även lite hårnålar också , bra och ha saker det där ;) efter walmart orkade inte jag åka någonannan stans så vi åkte och käkade på chick-fil-A och sedan hem till huset för en jobbkväll så mandy och garrett skulle ut och äta och fira deras brölloppsdag . grattis på dom .


min nya favorit <3

så jag började runt 4 och jag och maxi spelade lite zingo och sedan va vi ute i evigheter på studdsmattan med ella , grannflickan . dom två är ju inte lätta att underhålla på en studdsmatta .. vi har ju våra påhittade ståhej då jag lägger mig på studdsmattan och säger " im out of batteries " , då byts det batteri på ryggen och dom sätter i bland annat spindel- , spök-, krokodil- och monsterbatterier i mig , så jag måte låssas vara alla dessa saker . jag va även en häst idag med då jag hade både ella och max på ryggen , gjorde armhävningar med dom i stort sett , JOBBIGT ! sedan har vi våra sånglekar med som tex :
"maxi goes around and round , round and round, round and round , maxi goes the other way around and bouncing on his butt " det tycker max är jättekul då jag använder stjärt i sången ;)

M & G åkte runt 7 och då lagade jag lite macaroni and cheese med jordgubbar vid sidan av :) fick bra beröm från blake om makaronerna .. efter maten blev det spongebob för mig max och chase... blake spelade basketboll på playstation  . runt 9 gjorde jag iordning max för läggning och vi läste stories och chase va snäll och hjälpte till med att läsa en bok , kul att lyssna på honom då han är i det stadiet när han börjar läsa mer och mer :) kul att han ville vara med . efter två böcker gick max till sängs  , och jag nattade även chase . jag påbörjade läsa kalle och chokladfabriken för honom men insåg snabbt att den va lite för svår för mig , massa krångliga ord i den . så vi sa gonatt och han va glad för det :P blake stannade uppe lite längre för föräldrarna kom hem så han och garrett stannade uppe och kollade på b-boll .

imorgon kommer älskade brysch hit för en gång skull ;) blir en slappisdag hos mig med panera förmodligen . hoppas på en ben&jerrys och en film eller två med kanske . vi får se hur det blir .. jag tänkte ha en tvättdag imorgon med :) har massa högar på rummet igen , hehe . om tur är så är det bara 4 tvättar typ , men ändå .

CHOP CHOP

HAPPY BDAY

GRATTIS PÅ 20 ÅRSDAGEN PILLAN :) <3


i love you , man

gooosh , såg biopremiären av I love you, man idag :) jag gillade verkligen den filmen , skrattade mig igenom den. så det va veckans höjdpunkt , för nu är det sparasparaspara som gäller ...



CHOP CHOP

fem månader

seven to go :)

det har inte hänt så mycket på senaste .. eller jag vet inte . måste tänka tillbaka här nu , vi börjar med tisdag

tisdag
max födelsedag , innebar presenter och tårta . gott :)

onsdag
playdate på moon bounce med sofie , laila , alanna och alla barnen :P vi åkte hem på lite lunch och vi va ute och lekte för det mesta då det va 20 + ute , jag klagar inte :)


lataupair.se

max mosar mig :D

kidsen studdsar omkring

torsdag
jobb 12.30 till 7 . hände inte jättemycket spännande måste jag säga , spelade lite spel då det pissade ner regn , supertråkigt när vädret är som det är .. alanna kom förbi på kvällen och jag tvingade henne att titta på greys anatomy och ett nytt program på mtv . det bästa är att dom har börjar reklama om att the hills börjar den 6 april , can't wait :) fast jag kommer dock vara i florida då .. är ju 2 veckor kvar nu , najs som fan .

idag
åkte till bibblan med hannah och alanna och mötte upp saara med barn där . spenderade typ en timma sen vart det hem och luncha och nu napar max :) vi har ändrat om schemat så max napar mellan 1-2.30 ungefär . det betyder mer ledigt för mig :) vid 3 blir det att köra blake till velocity , en sportsak . det kommer jag göra varje tisdag, torsdag och fredag framöver . så jag tar med mig max och vi sitter och tittar på en timma på duktiga blake :) lite skönt att jag gör det , för det tar typ 2 timmar av dagen att göra det . så det innebär att jag kommer komma hem lagom runt 5 idag , och jag slutar vid 5 , skönt ska det bli . planerna för kvällen är dock ovissa då johanna ändrade planer för kvällen , har inte sett kvinnan på 2 veckor nu "/

förövrigt är det jobb imorgon kväll 4-10 , sen är jag ledig hela söndagen :) skönt att ha mer fritid på helgerna nu . jag tror det är sen alanna berättade att hon är ledig helger för min hostmam :P jag jobbar ju mer timmar i veckorna nu . jobbar faktiskt hellre i veckorna. jag har även gosat lite med lilla reese , hur mysig som helst :D ser fram emot när jag får ta hand om honom lite mer .

snodde lite bilder från alanna igår med som är från dom senaste veckorna , hur ska vi klara oss utan varandra ? ;) vi umgås ju 24/7 typ . hehe






CHOP CHOP

aupairmeeting ..

kom nyss hem från mitt femte aupairmeeting , shit vad fort det går ..  vi åkte till "fosters grill" , va väl sådär måste jag säga , men trevligt sällskap iaf :) det va typ det jag ville säga , att det går fort när man har roligt ..

annars så har dagen varit underbar med alla kids idag, tacka gud för det :) back on track again . florida om 2,5 vecka också .. can't wait :D:D:D:D

och på det så väntar även semestervecka i juni och mexico förhoppningsvis :) cancun here i come , ska bara få med mig brudarna på resan , vill ju inte dra iväg själv , hehe :P

CHOP CHOP

fnitter på ihop från fredagen


karaoke

haha, fredag va det jobb mellan 9 och 4 ..  blev playdate med saara och alanna på bibblan och donken :) fredagmorgonen bjöds också på en femte raka .. suck och pust och stön . men nu har max varit vanlig sen hans nap igår . jag hoppas inte på mer skitdagar , jag kommer inte orka mer sådana "/


långbord på donken ;)

fredagkvällen avrundades på applebees med god fish and chips som vi förövrigt är kända med att äta där nu .. vi tryckte också på oss lite efterrätt och sedan vart det karaoke för hela slanten . jag och alanna träffade ice i måndags när vi käkade där och han jobbade även igår och igår så träffade vi även vic som också är servitör så dom valde att stanna kvar efter dom slutat och hängde med oss :P haha . det slutade ju som det gjorde . alanna tvingade på mig två duetter , dance with somebody & sweet home alabama . det va riktigt skön stämning , alla kände typ alla i den lilla baren , folket där tyckte vi skulle komma tillbaka nästa fredag .. vi får väl se hur det blir med det . jag hade en trevlig kväll och inte mer än så , slutade med frukost för killarna på ihop medans jag och alanna satt proppmätta sen maten . vi kom hem helskinnade vid klockan 4 och jag fick en nattgäst , en snarkande sådan också :P


en biljon låtar att välja mellan

jag och min "80-tals stil" fick jag höra :P

jag med fancluben vic och sye (hej , jag är vit och från sverige)

sen våra turtorduvor A & ice

avslutar med denna kärleksfyllda bild från A , thanks


vaknade upp vid 10 idag och a åkte hem och jag stannade upp med pojkarna lite , men drog mig snabbt tillbaka till sängen .. tittar på en film med jessica simpson i armeen och inser att alanna glömt kvar sin blueberry i min säng .. så efter filmen , som jag rekommenderar , så bankar bruden på min ruta och skrämmer skiten ur mig för ingen är hemma och jag hör inte ringklockan . vi snackade lite med sverige och drog oss sedan mot walmart och köpte lite presenter till maxi , fast har mera dagar på mig då hans födelsedag inte är förrän på tisdag egentligen. men imorgon väntas det jobb på chucke cheese .. vi får väl se hur trött jag är , det har varit en tröttsam dag idag så jag kommer gå till sängs nu . gonatt !

CHOP CHOP

fjärde raka

hallelulja för dagar i helvetet på morgonen ... GAAAH ! men alla blir små underbara kids om kvällarna , what's wrong ?

idag va det iaf jobb mellan halv 1 och 9 ... jobbade dock över för att jag läste stories för max .. så nu sitter jag här och bloggar . har ju inte hänt så mycket men ändå .. eller jo , andra världskriget mellan mig och chase idag , här ska ni få höra ..

chase hittade på ett ny biljardspel där det går ut på att jag hade stripes och han hade helfärgade kulor och man skulle träffa i hålet på motsatt sida , av biljardbordet alltså . reglerna va att först till tre vinner , man hämtar sina egna bollar på bordet och golvet .. iaf , vi startade och chase vann först till tre genom att utklassa mig med 3-0 , då fick han som pris typ fruktgodis . vi körde en omgång till , då vann jag med 3-1 så han ville göra en gång till för att få mera snacks ., visst tänkte jag . han vinner en gång , jag vinner den andra , i den trejde omgången så åker en av hans bollar över kanten och iväg , reglerna va tydliga att man hämtar sin egens boll , såklart träffar jag alla mina bollar och han får spelet på mig för att jag vann och han ansåg att jag fuskade ! så han kastar bollar hej vilt , skriker och tjuter så mamman sänder upp han på rummet vilket han inte går till .. istället rymmer han ifrån mig då jag ska väcka upp max från napen . kan inte hitta chase på 10 min då jag letat ute och inne och ropat utan svar , får spelet på honom när jag hittar honom i skafferiet ! han tjuter för att han inte vill ta nap då han blev tvingad av mamman , så jag tar tag i honom och lyfter upp honom i famnen och bär honom upp för trappan och lyfter upp honom i sängen , där stannade han och sov tack och lov !

sedan vart det spel nr två från max när vi va ute på studdsmattan , jag hoppade lite med honom men jag kände att min kropp inte orkade det så jag satte mig ner och då börjar max skrika på mig och jag förklarar att jag inte kan hoppa för att jag inte mår bra och det hindrar inte honom för att svara tillbaka eleka saker och räcka ut tungan ! jag säger till honom att nu får det vara nog , jag går in ! han skriker ännu mer och hotar med att skjuta mig i huvuedet, jag bröt ihop för att han är för jobbig just nu  , det är inte okej att man hotar folk till livet och säger att man ska skjuta dom , men jag försökte mig på en omvänd teori och sa att visst skjut mig om du så gärna vill .. ungfan tar upp en pistol och skjuter mig med den ! jag bara går därifrån och han följer efter . usch ! så förbannad va det längesen jag va .

om tur va så hade jag 3 lyckliga pojkar framåt kvällskanten, eller 4 , förlåt.. ringde och pratade med alanna när jag och max tittade på film förut också . hon blev stoppad av polisen idag , för hennes bil inte va godkänd . så hon fick böter och har 15 dagar på sig att fixa bilen , jag skulle varit arg på mina värdföräldrar om dom ger mig en icke godkänd bil . som tur är betalar dom allt för henne , imorgon  blir det även playdate på bibblan och donken :) naaajs . innebär att vi kommer komma hem strax innan 2 , max tar nap och jag är lite småledig , killarna kommer hem strax innan 3 och jag har en timma med dom :P sen är jag off , då lämnar jag huset direkt !! :D ska dock ha en chillkväll imorgon , vi är panka i south riding och aldie :) så det blir väl ändå bio hemma hos mig i guess . ajaaa.

DAVID : shit vad jag älskar dina kommentarer , det glädjer mig verkligen att läsa alla lustiga kommentarer från dig , vart får du allt ifrån ? :) don't stop it , även om jag är negativ just nu :D <3

LINA : vadå svengelska ?! :D
CHOP CHOP

gaaaaaaaaa!!!

jag gillar inte detta land just nu ....  mitt imunsystem står inte emot någonting ! jag är trött på att vara sjuk !  dessutom har det varit en kissvecka för mig och max, jag vet inte vad problemet är .. men ork för honom har jag inte för tillfället . förutom det så har det väl inte hänt så mycket , har jobbat och varit trött i stort sett .

imorgon är det fredag och jag är ledig efter 4 fram till söndag morgon kl 11 :) då är det kalas på chucke cheese :P och jag ska jobba och hjälpa till då , massa släkt kommer .. kul , länge sen man såg dom . måste köpa present snart med , batterier och någon cool sak :D finns mycket att välja på då max har tjatat om att "åh , that's cool , i want that for my birthday" då han kollat på reklamen mellan cartoon .

men nu orkar jag inte skriva mer så här kommer bilderna från helgens turism :D


















CHOP CHOP

förlåt ,

men jag har ingen ork och blogga nu ... kan uppdatera lite snabbt (kommer säkert bli långt ändå) ..

lördagen/söndagen
australiensarna drog ut och johanna och jag tog en walk in dc by night.  riktigt skön kväll , slapp ha ångest över att vara dålig dagen efter då det innebar jobb .. vi åt på hooters med ju , vet inte riktigt vad jag tyckte , spännande iaf . johanna och jag är tillbaka på hotellet vid 4 på morgonen , för vi flyttade ju fram en timma , jag tog ett bad för jag småfrös .. vi somnade och vaknade upp vid 10 och inga australiensar på rummet . haha . jag ringer alanna och säger att hon måste tillbaka till hotellet för att om en timma åker jag .. alanna frågar mig om heather va på rummet .. NEJ ? haha . då hade dom splittras . men alanna va tillbaka vid halv 11 och heather kom 10 min innan 11. packade ihop alla saker och sedan utcheckning .. stressa hem som aset och va hemma 12.45 , började vid 1 . kan inte bli bättre :) jobbar klart mina 5 timmar och tar det sedan lugnt med film framför datorn och somnar tidigt .

måndag
började vid 9, max och jag har verkligen inte kommit överrens idag . UNGE! vi började redan vid 9 att gnälla , han åt inte upp sin frukost så han vart tjurig på mig för att jag sa åt han att göra det . vi kom iväg på playdate vid halv 11 . alanna kom över med hannah . vi åkte till lekplatsen men gjorde först ett stopp på starbucks , hehe . blev starbucks i en halvtimme drygt . riktigt skoj , barnen klagade inte iaf :) + att mitt ögongodis jobbade ... :D sedan åkte vi vidare till playgrounden och va där till halv 1 .. usch . det började med att när vi skulle åka ner i rutschkanan så va det en kille som skulle åka före oss, max kickade till honom och jag sa till honom att så gör man itne , då surar han . ajaa. vi lekte vidare .. han och hannah ska åka ner i rutschkanan , hannah har gjort sig redo för att åka ner och då knuffar max ur henne ur kanan . då måste jag säga till honom igen och be honom säga förlåt till hannah . han blir skitarg och skriker , knyter näven och ger mig ett slag över halsen.. helvetet bröt ut och max föll i tårar när jag grabbade tag i honom , man gör inte så ! så jag va arg på honom ... tillslut lugnade han ner sig och han sa förlåt till både mig och hannah och jag fick en kram ! helvete nr2 kommer när vi sitter i bilen och ska åka hem . max börjar på att han ska knäppa bältet , sure , men jag ville bara efterspänna det .. då börjar han skrika att jag inte får röra honom och att jag ska åka tillbaka till sverige !! jag säger då ärligt att ja max , vi kan åka hem och jag packar väskorna och åker hem så slipper du mig ... han ångrade sig dock direkt och tur för det !  helvete nr 3 kom i bilen när jag skjutsade ungarna till awana , max måste veta typ två rader om gud .. max sitter och tror han är rolig när han dummar sig när han ska säga ordet "prepare" ... så efter ett par gånger blir jag förbannad och säger till honom att det inte är roligt , efter det lät det minsann bra ! så jag kände att det va skönt att jag slutade vid 5 ..

alanna kom förbi vid 7 någongång och vi for till starbucks för en frappuciono , beställde en medium fick en large , tackar :) vi satt ner och kom överrens om att göra något . åkte och bowlade i centreville .. det va billigt att bowla idag så det va mycket folk där så vi fick vänta ett tag . under väntetiden roade vi oss med att störa dom som jobbade där med att byta quarters med dom :D så nu har jag florida .. yeeah . behöver dock en massa mer :) jag ska ha alla innan jag åker hem iaf . tillslut fick vi en bana och ett trevligt grannbanesällskap :D jag måste också påpeka att jag sopade banan idag . hehe . efter två omgångar och trevligt sällskap beslutade vi för att äta någonstans.  det blev applebees i chantilly :) najs mat och rolig servitör , han va hos oss hela tiden , det första han sa va att kul att höra några som skrattar på detta ställe :P det va bara en riktigt oseriös kväll idag.  skrattat som aldrig förr , lärt mig lite australisk accent , måste ju hitta en accent då amerikanarna inte tycker jag har någon :P fick höra av 4 olika personer att jag inte har accent i helgen ..  lite kul sådär

PS dessutom vill jag påpeka att det är min 20 vecka här idag :D tiden går fort .. om cirka 35 veckor är jag hemma i sverige :P see yaa

PSS jag va lat även idag, orkar inte lägga ut bilder från helgen , har dock gjort ett album på facebook för dom som är vänner med mig där

PSSS detta inlägg vart nog ganska långt ändå ;)

CHOP CHOP

hej gott folk

nu har jag å ä ö för dom som klagade :) jo jag satt på en amerikansk dator , kom hem vid 6 , uppe med tuppen vid 9 igen.. resten av packet sov och jag mös med film på golvet , hehe .

saara åkte runt 12 när alla vaknat och vi gjorde iordning oss för en dag i DC och alla monument och stuf .. ont i fötterna sen kvällen på third .. men vi tog massa roliga bilder så det kommer laddas upp imorgon , so hold on :) för nu har jag inte tid , johanna kommer snart och vi förbereder för en kväll ute igen ... vi planerar för en drink i baren och sedan hooters och efter det en karaokebar och sedan third om vi  hinner :D hehe . så fullt upp . kul att läsa kommentarena förresten <3 älskar att läsa davids filosofiska kommentarer ., hehe .

förlåt för jag inte deltog och ringde när ni hade tjejkväll ikväll brudar , drog ut på tiden i DC ... hoppas på bilder från er ..

nä , back to reality .

CHOP CHOP

efterfest va det har ...

sitter pa efterfest efter en helt okej kvall pa third edition :) motte upp min kara van malin , det va najs . va ett tag sen , maste skarpa mig ... vi vill iaf tillbaka till hotellet iaf , asskona sangar har vi och personalen vet vilka vi ar :) vi ar the four ladies ... hehe .

nu ar jag trott , men tror vi ska spela en runda av beerpong ,, ser fram emot :P fast allra helst vill jag lagga mig ner i vara installbara sangar ... imorgon blir det en runda i dc :)

forlat jag inte har nagra bilder pa min "brunhet" , det finns ju ingen direkt . ajaa .

tack for en rolig kvall , imorgon kommer favoritjohanna hit och tar over saaras plats och sedan blir det hooters och third igen .. hoppas pa annu en trevlig kvall

CHOP CHOP

nu packar jag väskorna ...

för en helg i DC :) looking forward . men har ångest för vad jag ska ha på mig :S vi har för många planer i helgen typ , hehe . alla vill till olika ställen , men tror det lutar åt ultrabar imorgon iaf , sen får vi se vad som händer på lördagen .

måste påpeka att jag hade jävligt roligt åt davids kommentar :) jag skrattar gott åt det du skriver :D fortsätt gärna .. <3

dagen började med ett samtal vid 9.30 , hade tänkt att dissa det för jag sov :) så arg svarar jag:
-MMMM ...
-hiiii , im at your place in 5 minutes , we're going to starbucks
-FUCK U ! im sleeping :)
-we're still going too starbucks , see you in a while
-OK , SEE YA !


så alanna plockade upp mig , för det va hon som ringde,  så det blev en frappucino på starbucks och sedan åkte vi till panera och frukostade .. sedan hem och göra iordning sig för en jobbdag . hämtade max och rhea på preschool så åkte vi hem och tog sista åkturen på snön som har smällt bort idag ... sedan vart det nap och lite ledighet . chase har även vart hemma idag , spytt som en gris .. ge mig inte ! väckte upp max för lite mera lek utomhus och sedan vart det visst en playdate at the playground , så jävla, najs . för tiden går så snabbt då :) kom hem och vi läste lite stories, så klart glömde jag tvätten i tvättmaskinen igen .. suck på mig ! hur svårt kan det vara att minnas det ?

iaf , räknade med en hemmakväll i sängen . icke blev fallet då A ringde vid 7 och frågar om jag ätit .. nähä , då kommer jag och plockar upp dig snart .. haha .  så hon kom hit och snackade lite med min familj , max är ett stort fan av henne :) jag duschade och hon chilla med min familj , haha . sedan bar det av till spraytanning , skitskön brud jobbade där :P så nu hoppas jag på att vara brun om ett par timmar , det skulle ta ett tag , så har inga resultat än faktiskt . vi får se om det syns något imorgon och om jag måste panikringa till A och säga att jag inte kan följa med i helgen :P haha . playdate imorgonbitti också , skönt . slutar vid 4 och jag längtar :D:D:D:D efter spraytanen åkte vi till arbys ... åk inte dit ! inte så vidare värst gott .

nu har jag inte tid med bloggen för jag tittar på finalen av "best dance crew 3" ...  får gåshud av dessa hunks och brudar :) om man kunde vara lika bra tänker man ibland. 

CHOP CHOP

tisdag/onsdag

kul att se att man fick lite fler kommentarer i fickan från förra inlägget , men det finns säkert många fler . kul att läsa, det piggar upp :) desto roligare att se att det bara inte är nära och kära som läser utan också personer som man inte känner vidare värst :D tack för alla kommentarer <3

TISDAG
rätt seg dag enligt mig , började vid halv 1 och jag blev glad över att max faktiskt hade åkt till preschool och att dom andra åkte till skolan, trodde inte det då allt ställs in så fort några flingor med snö faller till backen. åkte och hämtade maxi vid halv 1 och vi åkte hemåt och lunchade . vi lekte lite sen blev det nap . jag lovade honom att vi skulle gå ut när han vaknade upp och jag höll löftet , så ut i våran "pulkabacke" haha .. vi hade ganska kul då timmarna flög iväg . vi kom in typ halv 6 och då fick jag agera byggare bob i källarn . blake dunkande nämligen sönder våra basketkorgar så vi byggde en ny och jävlar som vi svettades när vi fixade med det där :P jag lärde mig ett nytt kul ord med fistfive = när man knyter näven och slår emot någon annans som typ en hälsning ...  så det gjorde jag och blake , vad coola vi är :)  

FÖRE

EFTER


sen drog klockan iväg och jag drog mig till alanna där det bjöds på mat :) jättegott faktiskt. vi roade oss med en film som verkligen sög , vi trodde det va en cheerleading film och dom cheerleade i 2 min resten handlade om lesbianer och sånt . skitdålig film ! efter det kollade vi på over her dead body , den såg jag för ett par månader sen, tycker den är hyfsat bra iaf . klockan blev sent och jag kom hem strax innan 12 trött som aset och då får jag telefonsamtal av alanna och hon ville bara påpeka att hon aldrig mer skulle se på bad girls club , hahaa.  jag visade henne det den kvällen och hon hade tittat på reprisen av slutet när jag åkte hem och hon va pissed :P aja, efter samtalet somnade jag som en gris i min superdupersköna säng .


kyckling och potatis

rövfyllningen

ONSDAG
dagen började vid 9 idag , max som är seg som vanligt tog lång tid på sig, han tog en dusch i säkert 20 min och kommentarer som "don't look at me , im naked" , minuterna sedan ligger han och stjärtar sig mot mig när jag ska klä på han , unge! iaf,  runt halv 11 åkte vi till saara och ashley och hade en playdate , resulterade i lite lek,film och lunch . vi va där till 1 sen åkte vi hem och lekte lite ute i det sköna vädret . (förlåt att jag klagar på kallheten emil , men på lördag ska det bli 71 F, höh , just saying) är lite ledsen över att snön smälter bort faktiskt . vi roade oss med att bygga en snögubbe , dock lite handikapp på honom då han saknar ögon, nos och mun :) armar har han iaf , hehe . vi åkte också pulka nerför våran bana vi har med ett hopp i , man flyger ganska högt i hoppet måste jag medge , dunstar i som bara den . sedan vart det nap på det och från och med det så gick dagen ganska fort . mötte upp saara och alanna idag , vart mat på ruby tuesday (menyerna är dom största jag någonsin sett) . jag käkade en saladsbuffe och dom har typ keso så jag va tvungen att fråga någon vad det va förnågot och vart jag kunde hitta det , killen jag pratade med va typ ny eller efterbliven . han gick och hämta kocken och dom kom fram till att det va blå ost och något ... efter ett tag kommer killen igen och ger mig en lapp :D haha , " not blue cheese , cut cheese , you can buy in every store" sött tyckte jag , ska åka och kika efter det någongång :P


lektime , och deltagande aupairer också

våran backe med flyg

familjen pagons handikappade snögubbe

gigantisk meny 1

gigantisk meny 2


det va lite ledsamt att va ute i snön idag och se den smälta bort . jag mindes tillbaka när jag va liten , jag verkligen älskade att leka ute i snön och bygga alla möjliga sorters saker . vi va ju rätt bortskämda med snö på äldre dar. vi va ute från soluppgång tills det va mörkt då pappa satte upp ljus i trädgårn så vi kunde se. ibland saknar jag att vara barn , jag hade kul ! helt plötsligt känner jag mig så vuxen , vart tog tiden vägen ?! det kan man ju fråga sig , snart sitter man här 20 år och med hur mycket kunskap som helst från att ta hand om barn , bara man som saknas . om ett par år har jag förhoppningsvis egen familj , men oj vad mycket jag vill hinna med innan dess . hur ska jag hinna ?! det får vi se om ett par hundra inlägg framåt förhoppningsvis .  oj , detta inlägg tog nästan 1 timme att skriva  .. nu får det vara nog . nu ska alamet stängas av och imorgon ska jag sova så länge jag kan :)

CHOP CHOP

freezing f* cold!

ett par jävla inches med snö och vindar starka som bara den = jättekallt .
imorgon ska det ju inte blir bättre med 10 F som är = -12.2 celcius , önskar att jag kunde gå i ide som djuren och bara glömma bort vintern,  den är tråkig när det är så kallt . det ska iaf inte komma mer snö nu är det sagt , hoppas inte det kommer mer nu faktiskt . vill ha vår och värme :)

började 9 idag , lagom pepp . sover så himla jättedåligt nuförtiden .. why ? iaf, max åkte nästan på stryk idag då han inte kunde hålla käft när bebisen sov , slapp oroa mig över honom för han spenderade rätt mycket tid på rummet på morgonen då han inte kunde vara tyst . men sedan vart vi ut tvingade i snön för granntjejen ella va ute med hennes pappa och åkte pulka , jag frös faktiskt sönder mig , och vart jätteglad då max ville gå in efter 45 min igen :):):)


suck ....

det där va ju bara förnamnet när jag kom in :)

kan inte påstå att jag gjort sådär jättemycket idag när jag jobbat , kom dock på att jag glömde bort att ta ut tvätten och lägga i torktumlaren , det kommer jag väl få skit för imorgon . aja.

vi fick ju tillförskott idag av maxilina idag ;) så himla söt han är . han tyckte jag va söt i den där hårgrejen så han fick låna min andra .. så han vart söt också . skrattade gott gjorde vi åt han iaf <3 efter det där åkte chase och max och klippte håret :P


slutade vid halv 5,5 någon gång . åkte till alanna , snöigt värre på sträckan mellan oss , kul va det att sladda runt lite.  vi åkte till cheesecake factory och käkade god mat och efterrätt :) sedan vart det lite shopping , och jag va inte alls på shoppinghumör faktiskt . hittade dock ett par sköna leggins och en sportbh :) måste hitta en skön mjukisdress också , mina börjar bli slitna efter livet som en aupair :D


alanna , cheesecake och grädde :D

min oreo cheesecake .. checka in cookisarna i mitten :)

då va äntligen måndagen över , och imorgon är det tisdag , innebär käk på ruby tuesday och säkert en seg dag framför mig . antar att max kommer vara hemma från preschool och dom andra två från skolan , goosh . ge mig fredag och ledighet . blir dc fredag eftermiddag - söndag morgon :) hoppas det inte är så jädrans kallt då . ser fram emot helgen . jobbar ju 11 dagar i streck nu har jag räknat ut , jag börjar bli trött . sovmorgon imorgon iaf :) ska inte ställa alarm , men lär väl vakna tidigare ändå .

tack för kommentaren åter igen david, sånna värmer :)
så jag menar , övriga fanclub av bloggen får gärna kommentera om vad som helst , för allt värmer .. varför inte kommentera om hur du mår nu och vad som händer i sverige/usa ? skulle vara kul att se lite kommentarer imorgon när jag vaknar ,  bara om vad som helst :)


jag vet ju att jag har en liten fanclub iaf :) kan ju se att det är en del som läser bloggen med ..

CHOP CHOP

dagen som har gått

har sett ut som en vanlig jobbdag förutom att jag fick se bebis reese live idag :) han va jättegosig att hålla <3 dock hör jag honom här nerifrån nu när han har skrikit,  hoppas jag inte hör det på natten :D

jag har inte gjort jättemycket nu på kvällen heller , snöstorm påväg liksom , kikade  nyss ut och det ligger en snöyta på backen , FANFANFAN... jag vill inte ha hit den där snön igen alltså . hoppas alanna kommer över med hannah och kör en playdate och åker pulka med mig, max och mina andra 100 kids som kommer leka utanför imorgon :P för skolan är ju definitivt inställd imorgon , på tisdag också säkert . jävla fegland som ställer inte allt bara det kommer några flingor med snö , iofs nu förstår jag om det kommer en storm som dom säger .

nä, nu ska jag titta färdigt på model latina , det är final ...

CHOP CHOP

min bebis :)



här är han min lilla knatte :) <3

REESE STANLEY PAGON


jobb, bio och snö


JOBB
vilken dag måste jag börja med att säga . började jobba vid 10 , lite halvlugnt med max tittandes på cartoons . jag hade en chase-erica dag idag . körde honom till basketbollmatchen han hade vid halv 1 , jag packade lunch och va jätteduktig . det va första gången jag såg honom spela faktiskt :) kul att se dom små knattarna . dom förlorade dock , men chase förlorade med flaggan i topp , han gjorde 3 av 4 mål som det laget han va i, + till honom :) efter matchen så va vi tvugna att åka direkt till awana-games , något kyrkligt kul dom hade i ashburn . fyra olika kyrkor tävlade i grenar där det innehöll ballonger , springande och dutchball ?! jag visste vart jag skulle på ett ungefär, men körde fel när vi va i närheten av dit vi skulle . lagom frustrerad va jag efter att ha fångat varenda rödljus utav 10 liksom , jättekul tyckte chase i baksätet.  skönast va att max va hemma med grandma och tog sin nap , så jag har inte behövt lägga ner någon tid på han idag , han är ju den som kräver mest uppmärkssamhet :P men iaf,  jag va borta i 4 timmar med chase , kom hem och grandma berättade att max och hon hade pratat lite. dom hade suttit och målat på en dashboard ?! aja . men så hade hon frågat max :
G: så max, vilka är det i din familj?
M: garrett och mandy
G: vilka mer?
M: blake och chase
G: vem kom sen?
M: men det vet du väl ?!!!
G: vem ?
M: erica ! och sen max och sedan baby reece :)

haha, så sött att jag kom före max :D han är en raring ibland <3 har även träffat garretts pappa nu med, han är i stan lagom nu när bebisen har kommit , kul att man har träffat alla far och morföräldrar nu :) alla är jättetrevliga så det känns super . imorgon kommer nr 7 till familjen också :P can't wait too see him :)


chaseee #10 och hans team och
coach-look-a-like-a-swedish-actor :)

som knattefotboll , alla på bollen :)
jag satt och småfnissa åt kille i glasögonen , dom va två
men fick bara en på bild, hehe


ungar överallt och massa supporters

BIO
fick telefonsamtal från alanna , blev starbucks och sedan biosar .. först fired up igen :):):):) gillar den filmen . sedan direkt efter smet vi in på confessions of a shopaholic :):):):) gillar båda filmerna skarpt så det gör inget att jag sett dom två gånger , det vart ju två biosar för en ju . hehe . vi köpte ju också popcorn och delade, galna alanna bara , vi testar en stor bara för att . tjena , vi åt inte ens halva popcornen och då såg vi två filmer . bra gjort ++++

SNÖ
vi kommer ut från den sista bion strax innan tolv och jag känner att det snöar , och det hade till och med lagt sig lite snö på backen och då säger alanna att det är första gången hon ser så mycket snö :) det va lite sött . hon har ju aldrig kört på halt underlag förut heller , vi fick även skrapa rutan och dåå grep erica in med ett av sina alla kort i plånboken och sprang runt bilen och skrapade alla rutor . skrattade gott och skitungen börjar köra ifrån mig , jag förfrös nästan ett finger så kallt är det ute just nu . hoppas det lägger sig så pass mycket snö att man kan åka pulka , annars är det bara onödigt !  det skulle tydligen komma 9 inch snö ikväll . vet inte hur mycket det är , men det låter mycket :P

här kommer förresten gårdagens bilder från bowlingplaydaten








CHOP CHOP


RSS 2.0