fredag

och sa va det helg :) skulle borjat vid 1 idag , men som vanligt blev min vardmamma sen sa borjade inte forran vid 2..
idag har vadret sugit ganska hart .. va jattefint pa morgonen sen borjade det osregna .. askan och blixtrarna har ar jag fan radd for .. sa mina kids hade ingen simtraning idag (dom har det varje dag nu framover) uberskont for mig ... hade alla 4 ungar idag med . kanns lite moget att sitta med fyra ungar i bilen, dock inte lika moget att jag inte har korkort an , maste verkligen ta tag i det dar :) dagen gick ganska fort , jag och max byggde en tagbana , IGEN ! , eftersom mina omogna aldre ungar kastade sonder den andra med en basketboll .. men fick ihop en ganska sa bra bana , sa jag ar nojd och nu ska dom banne mig inte lyckas ta sonder den da vi inte byggde den pa golvet denna gang ...


gardagens tagbana

dagens tagbana :)

bara for att max kan vara sot ibland , han va ganska stolt over tagbanan

jag skjutsade blake till basketen och hade med mig alla ungar , jag och chase sitter och pratar om film , da kommer vi fram till att vi ska hyra en film och mall cop blev det :) underbart rolig film . haha . vi kokade lite hotdogs och myste framfor filmen . sedan kom mandy hem och tog over .

ganska skont att det ar typ 5 raka kvallen som jag inte gor nagonting speciellt , bara sitter hemma och tar det lugnt :) ska ju trots allt jobba imorgon :) ska folja med max pa hans fotbollstraning .. haha . det kan bli kul . kameran aker iaf med ..

ringde nyss till vannerna i dc. dom verkar ju ha en bra kvall :P vi far se om jag aker in till dom och hittar pa nagot imorgon .. min familj aker till baltimore imorgon klockan 2 och stannar tills pa sondag .. gott .. da kanske jag kan fa tillbaka min nyckel som bigpop fick med sig hem sist ..  saknar den lite :)


mina smattingar igar eller i forrgar kanske det va :)



det ar inte alltid vi har vackert vader , idag sog verkligen .. man ser inte riktigt hur mycket det egentligen regnar pa filmen ,. det oste verkligen ner ,, nar jag korde bilen sag jag knappt nagot ... och max ar ju for rolig ,. det ar ofta han inte vet vad han egentligen svarar pa fragor :) ENJOY

CHOP CHOP

vuxenpoang

jag kanner att jag har samlat pa mig massa poang idag...

eftersom min baby reese ar 3 manader nu sa har jag mera ansvar for honom.. och idag lamnades jag sjalv med alla fyra ungarna .. spannande .. gick utmarkt kanner jag .. gjorde aven mitt forsta blojbyte idag , sa nu kan ni inte mobba mig for att jag inte gjort det forut :) YEEES ..

det var val det .. sovmorgon imorgon med horde jag idag .. borjar inte forran vid 1 , naajs . far se vad jag gor pa den tiden  , sover extra mycket tror jag . haha . kanske ta en promenad ocksa , sant som marks .

hamtade aven min alsklingsbil idag , mina frambromsar hade inte matt sa bra ,. sa det blev byte pa dom..

men nu maste jag kila .. maste se so u think u can dance :):) alskar det programmet ..

CHOP CHOP

torsdag

och imorgon ar det helg ... igen ;) vet dock inte hur jag jobbar .. som vanligt da kan man saga.

sitter just nu pa familjens dator och vantar pa max, egentligen skulle jag hamtat ungarna , men eftersom min bil fortfarande ar pa verkstan sa gar ju inte det .. garrett ska ringa mig snart nar bilen ar klar , sa ska han bestalla en taxi sa jag och max kan aka och hamta bilen .. det ar sa man gor nar man ar upptagen :P

annars sa hander val inte sa mycket.. peppar lagom for beyonce med christin och julia .. kommer bli grymt bra tror jag :)

CHOP CHOP

skit ocksaaaa !!

jag blir saa irriterad pa mig sjalv .. nu har jag lyckats bli utan dator ocksa , min skarm ar helt vit .. sa nu far jag val lagga undan pengar till en dator , inte riktigt vad jag hade planerat !! GOSSH .. sa har jag massa bilder pa min dator som jag inte kan komma at heller . fan sa smart ... sa nu kommer inte jag kunna vara sa social . javla helvete !!

CHOP CHOP

24 juni ..



CAAAAANT WAIT .. HAR BILJETT TILL BEYONCE I DC !! SKA BLI GRYMT <3

CHOP CHOP


bilen ..

min stackars lilla bil krånglar för mig .. bromsarna är inte att lite på .. så han fick åka till verkstan ikväll .. får troligtvis tillbaka den imorgon :) yeaaah ..

äntligen är tisdagen över . alltid den jobbigaste dagen . imorgon är det onsdag och det känns alltid som att det snart är helg :D underbart .

CHOP CHOP

VARNING : aplångt inlägg.

oj .. då har denna helg gått igen . tiden här gåt alldeles för fort , har redan varit här 31 veckor .. snart hemma i sverige igen.

jobbade ju som sagt helkonstigt på fredagen , jobbade endast 3 timmar och gjorde ingenting eftersom mina ungar va upptagna med annat och kompisar. så jag packade mitt och drog till malin som babysatt några norska kids .. roliga ungar det där och helsköna föräldrar :P

vi åkte hem till malin och drog en luring för julia och christin och emma som skulle ut och vi sa att vi inte skulle komma . det gjorde vi , kul va det , även om man va nykter :) trevligt att känna sig social ibland. träffade ett par helsköna snubbar från brooklyn i slutet av kvällen och jag lurade dom att jag jobbade på ambassaden . haha .  klockan slog 3 och jag och malin drog oss hemåt till henne . vi sov och jag sov ännu mer , jag va skittrött lustigt nog . vi gjorde iordning oss och packade in julia och emma i min bil och åkte till maryland för att hämta upp någon på bortamatch , fick en lite roadtrip sådär . sjukt segt på hemvägen då vi körde kanske 20 km i timmen om inte ens det då en olycka hade hänt långt , då menar jag suuuuperlångt före oss . så det stod ganska still . vi roadtrippade till leesburg outlet mall , mysigt ställe det där . men va inte alls på shoppinghumör . det hittade iaf några plagg för dom andra brudarna. vi åkte hem , hehe . efter mycket om och men där ett tag.

åkte hem till malin och packade för party  hos julia , jävla najs alltså . det bjöds på lekar, dans och galenskap . vi gick till third och dansade lite till . en helt okej kväll , som vanligt :) kvällen slutade hos aj .


malin och jag laddar

christin , julia och malin peppar lagom

emma va också på hugget


christin och malin kom och plockade upp mig .. hade ont i en tå så jag gick barfota och det ångrar jag rejält då jag fick blåsor på fötterna. vi åkte hem till julia och hade ganska kul åt folket där :D vi gick och käkade thaimat och sedan promenerade vi en jävla bra bit .. från georgetown till downtown ,, ajajaj säger jag bara . jag kan knappt gå idag då vi även gick tillbaka .


snyggt va ?

vi gick till downtown för att gå på memorial concert utanför the capitol . haha , vi va bland dom första i kön och det bjöds på humor .. vi fick platser längst fram inne på området. insläppet började vi 5 , vi va där strax efter 4 :P konserten började vid 8 så det gick lite segt där ett tag. jag, emma och julia drog för att fixa käk på donken där vi även mötte thais utav alla konstiga ställen här i världen.  världen är inte stor alls vissa dagar! vi fick gå en jävla bit , tror det tog cirka 1 timme att hämta maten . gott va det iaf . konserten startade och nu kan man skryta med att man varit med på amerikansk tv också . även om vi inte kanske syns så jättetydligt så va vi ju ändå där. på konserten va bland annat katie holmes, tom cruise , en kille från CSI NY och ett par sångare som tex  Katharine McPhee .. helt okej show .. och rörande då dom som ställt upp för usa hedrades .


vi gick förbi vita huset

vi passerade en motorcykelparad , hett värre :) va en träff i dc i helgen

checka in mina randiga fötter , den nya stilen i stars and stripes ;)

vårat läger ;)

christin är fotograf från trapporna av the capitol

close up på the capitol

dinner va det här

ju mer klockan blev, ju mer folk det blev

CSI killen ;)

katie holmes

DC by night


efter showen gick vi som sagt hem , en jobbig resa , kissnödig som aset och tvingas kissa offentligt ! ber om ursäkt för mitt dåliga humör där ett tag . väl hemma hos julia igen packar vi grejerna och jag och malin drog oss hem till henne för att plocka upp ännu mera grejer. klockan va 12 när jag åkte hem , va hemma strax innan 1 och somnade inte förrän vid efter 2.

vaknade upp idag efter att ha sovit galet länge till 2 :D haha. ups . tog en välbehövlig dusch i jättemånga minuter . pratade med mamma och familj på skype . gjorde frukost/lunch/middag vid 4 och gick ner och tittade på färjan avsnittet :P har inte gjort något vettigt idag , men ibland ska man ha sånna dagar också . ska fortsätta att göra ingenting .. ladda upp lite bilder på facebook tänkte jag . ska även se finalen för the hills idag . sorgligt ! jag vill ha mera .

men det va väl typ det som har hänt för mig dom senaste dagarna.

CHOP CHOP

hard work ?

hehe , skulle börjat för 1,5 timme sen .. mandy drog iväg max på lunch och blev väldigt sent .. så nu sitter jag och väntar på att gå jobba i 3 timmar typ :P naaajs..

har packat färdigt för helgen med .. så när jag slutar drar jag till malin :) skojsigt .

fick ett intressant telefonsamtal igår med . haha .

datorn åker nog med i helgen så det kan uppdateras lite bättre ;) ska sno bilder också tänkte jag . ha en trevlig helg om inte annat ...

CHOP CHOP

torsdag

jag måste först och främst tacka för alla kommentarer om tatueringe som jag SKA tatuera ;) den innan är bara förhandsgranskad av laila med bläck , men hon satte stjärnan perfekt .. så det kommer det bli om ett par veckor. känns bra att ni gillade den :D

dagen idag har gått väldigt fort måste jag säga .. har gått runt och varit nervös över hur jag ska jobba och hur jag kommer vara ledig i helgen, fick glada besked om att jag jobbar mellan 1 -6 imorgon, ledig lördag, ledig söndag & ledig måndag :) yeeah ., långledigt är aldrig fel. så det blir dc troligtvis imorgon och resterande dagar :P naajs.

fick även hem mina bankstatment papper idag så nu ska det pluggas körkort och så ska jag fan fixa den där skiten :)

jag körde även baby reese i bilen för första gången idag . läskigt men det gick bra :) eeeehm .. hade även dejt med saara ¨på starbucks ikväll . trevligt i det sköna vädret :) ska bli ännu mera varmt dom kommande dagarna , sånt gillar vi . blir att steka i solen :D yummy !

pratade även med pillan idag, hur skönt som helst :) det räckte med att prata en liten stund så kändes allt bra , även om vi inte hörs så ofta <3

och david david david.. jag skrattar alltid åt dina kommentarer :) hahaa. dom förgyller dagarna helt klart <3

CHOP CHOP


se på fan



detta åker man och gör när man är uttråkad en kväll :)

LOVE IT OR HATE IT !

CHOP CHOP

tisdag

ahaaja,  i sverige är det den 20 maj just nu , eller ja det är det ju här med förstås nu  när klockan är över 12 :P
INNEBÄR 7 MÅNADER IDAG .. HERREGUD SÄGER JAG BARA !

dagen har gått fort och varmt har det varit .. playdates har det varit hit och dit .. fanns en tidpunkt där mitt på dagen då alla ungarna va hos kompisar .. skönt :D då kunde jag göra tvätt i min ensamhet . hehe . känns skönt att dom jobbigaste dagarna har gått nu . måndag och tisdag är alltid jobbigast .. på onsdagar börjar man inse att det snart är helg . sånt gillar vi :)

jag måste även säga att malin bengtsson och christin börjesson .. vilka stolpskott :) jag skrattade lagom åt christin som ringde mig idag och berättade att hon vunnit vadet .. haha . all cred till dig , och även cred till malin som nästan vann ;) ser fram mot helgen och mera galenskap .. hoppas på långledigt , man vet aldrig i denna familj .. räknade ut att om jag jobbar som vanlig tid så kommer jag jobba 42 timmar ,.. känns lite onödigt att jag ska jobba 3 timmar i helgen , men det skulle inte förvåna mig ! :P hoppas på ledigt iaf .

jag träffade även alanna idag efter många veckor , jag åkte till ashburn och vi käkade på red robin , jag är proppmätt .. blev även en target och lite småprat om vad som har hänt på senaste .. kul att träffa henne igen .

max drog även till med en nakenchock idag !!!! jag bli så arg på killen ibland .. stackars flickvänner han har .. så för tillfället har jag förbjudit playdates med ashley i och med att hon fick in han på det .. ungar !! men jag älskar max när han är söt och inte sådär dum och inte tänker efter .. idag fick jag en puss och kram när jag åkte till ashburn , mysigt med lite kärlek .. det kan man aldrig få för mycket av :)

det var väl i det stora hela .. saknar familjen lite mer nu när vi inte pratar så ofta längre , jobbar ju om dagarna och det blir så svåra tider att ringa hem , jag hoppas allt är bra med er därhemma ?! hur mår min älskade farfar ? jag hoppas på att han mår bättre och ni får hälsa gott från mig :)

CHOP CHOP

update

hahaa, jag har varit jättelat och jätteupptagen .. typ :) haha

så förlåt mamma för att jag inte varit inne på skype för jag har knappt använt datorn över helgen så :)

helgen bjöd på mycket roligt med DC brudarna .. jobbade lördagen till 4 ,, men det visste inte jag så jag jobbade visst till 5 .. dålig kommunikation !! men iväg till McLean kom jag .. vi drog till christin för att göra iordning oss och förfest i dungen .. hahaa . gick ju jävla bra när det började regna strax innan vi skulle dit . så det blev lite lugnt hemma hos christin .. vi försökte få tag i taxi , misslyckades !! Jag och malin gick då ut i regnet för att leta taxi på vägen .. vi hittade en :) yeeeah ! så in for vi , och med vi menar jag .... jag , malin , christin , julia och matilda .. jävla gäng alltså :P det bjöds inte på för mycket skandaler så med det kan man säga en lyckad kväll .. synd bara att christin va magsjuk kvällen innan och gick hem tidigt ;) hehe . klockan slog 3 och det va dags att röra på sig .. tack för kvällen brudar .

igår va lite seg dag . träffade AJ och såg lite mer av fort mayer ;) blev upphämtad och jag och malin åkte till tysons för mat på friday's .. gott ! vi satt där jättelänge ,. rörde oss vidare till lek-arean och satt där för seg-christin och seg-julia va SEGAST ! :) efter det vart det att åka och plocka upp grejer hos christin och det blev häng där ... malin och christin va även uttråkade så dom kom upp med ett idiotiskt vad som jag med nöje ska följa och se vem som kommer genomföra det eller inte :P

idag blev det jobb mellan 9 & 6 .. ska strax dra mig till johanna för det är en måndag idag och det innebär johannadag :)

imorgon är det 7 månader som står på kalendern. .. SJUUUUUKT !! jag ville bara säga det .

så nu vet ni :D hööörs !

CHOP CHOP

...

JAG LEVER ... BARA SÅ NI VET ...

CHOP CHOP

bloggtorka !

hej och hå .. har varit lite trött på bloggen ...

fredagen hade vi playdate i 5 timmar .. skönt ! men jag och max bråkade också ... orkar inte förklara .. men han slog och sparkade mig .. unge !! men vi är sams nu .. jobbade till 7 .. alltså ett 10 timmars pass

idag .. börjar jobba om dryga 10 min .. jobbar till 4 eller 5 .. sen tar jag bilen till McLean och malin bengtsson :) najsnajs

CHOP CHOP

dessa dagar

fy satan vad dom går fort , imorgon är det fredag .. yeeeaj för det :) helger uppskattas alltid. 

dagen för sig blev att hämta max på preschool .. åka till sofie på playdate i 2 tim :D pratade med mami på skype . fick reda på att mina söta farfar inte mår helt 100 heller "/ hoppas han blir bättre <3 efter playdaten gick max upp till ella och lekte så jag gjorde inget .. sen slutade jag vid 5 för jag ska jobba på lörda morgon , sen blir det malin efter det :) dock inte lika crazy helg som förra . haha

jag va på födelsedagskalas idag med , jädra kul :) laila följde snällt med imorse när jag skulle köpa present ... vi va uppe med tuppen vid 9 och det bjöds på brasilianskt kaffe i bilen .. gött ! sedan åkte vi till michaels och tittade på scrapbook prytlar . kan spendera en evighet i sånna där butiker . efter det blev det target och lite kläder .. ops :D tur att det är lön imorgon .. hehe .

CHOP CHOP

onsdag var det här

GRATTIS CAMILLA SOM FYLLER 20 ÅR JUST NU (SVENSK TID) , så imorgon blir det kalas hos henne , looking forward :D

tillbaka till onsdagen då .. började jobbet vid 9 , pigg som bara den . måste varit badet och egentiden jag hade igårkväll.  la ansiktsmask och sånt . skönt :)
jag och max gjorde oss iordning för att gå på playdate hos sofie , så himla skönt att det är gångavstånd för det va jätteskönt väder imorse och då blir man ännu piggare :) aja, vi va där till 12 sen hem på lunch och pyssla .. max gjorde ett halsband i alla olika färger , sweet . jag gjorde två armband till mig själv :) efter det va vi ute i flera timmar och gungade och åkte lite tramptraktor . sedan skjutsades blake till lax-träning (lacross) . jag va på kanonhumör och fick för mig att laga mat också . haha. gjorde kyckling , ris och curry med kokade grönsaker .. det va mycket uppskattat av familjen . tackar gud för det :)

så nu sitter jag här . skulle tittat på hockey tänkte jag men får inte in kanalen så det blir väl inte så .. tittar istället på grease :D länge sen nu . funderar på att åka och unna mig något sött från affären också , länge sen nu . vi får se ..

det var väl det i det stora hela för dagen ... imorgon blir det ju som sagt kalas och på morgonen ska jag och laila åka till michaels för jag ska köpa scrapbook grejer , har bestämt mig för att ta tag i det där nu :) jag älskar att pilla med smågrejer och detaljer . ska bli skoj , eller vi får se hur länge jag tycker det är kul :P blir iaf något att underhålla sig med ..

CHOP CHOP

crazy hairday

inte på mig iaf :D började vid halv 1 idag , åkte och hämtade max och rhea och laddade för en playdate/lunch med laila och sofie , alltid lika najs då tiden går mycket snabbare då :) vissa barn hade såkallad "crazy hairday" i skolan idag . men våra preschool kids hade inte , så grannen pauli ?! , hon hade hårspray och det färgades i granna färger . heh .

hade aupairmöte vid kvart över 5 idag med , så jag slutade strax efter 5 , skönt :D kom dit och vi skulle måla men ingen ville betala massa dyra pengar så vi åkte och käkade ett par stycken , typ 10 tror jag ? vi åkte till red robin och jag käka fiskburgare , yum ! :) grymt god resturang.

har ännu inte pratat med mor , en vecka imorgon :P haha . känns fel , men man får väl  vänja sig . pratade med systeryster freja och pappsen idag med .. freja har köpt en massa megasnygga solglasögon,  grr på dom och att vi ska dela i framtiden . haha. 


full fart på sprayen

gänget med crazyhair

jag och max <3

kommer sakna denna kille <3

jag och red robin alltså :) jävla najs figur det där

CHOP CHOP

måndag

ojojoj , tillbaka på jobbet , trött som aset men annars helt okej .. vi playdatade imorse , åt lunch , pysslade , max jävlades och tog sönder altandörren så han spenderade en timma på rummet , skjutsade dom till awana sedan blev det färjan <3 , gooosh .. efter färjan blev det en måndagstripp till älskade johanna , mat på thairesturang sedan skivinköp på best buy , älskart ! bilen är full av bra musik . johanna och jag åkte hem till henne för en titt på one tree hill och the hills .. drog mig hemåt och dunkade bra musik i bilen .

imorgon blir det några timmars jobb sedan aupairmöte , det börjar 5.15 så jag hoppas jag kan sluta tidigare . efter det blir det häng med camilla :)


sånna lappar får man ibland ;)

max va så stilig i fredags :D

äckliga fågelungen malins värdbarn thomas hade hittat som jag berätta om

garderobspynt från dagens "art and crafts", nice huh?

 
(bara för att han kan vara söt ibland) "bom bom firepower"



salig blandning på video och bilder .. hamna efter lite där .. har inte riktigt haft tid och ork med bloggen .. SKÄRPING !

dessutom har jag varit för upptagen för att prata med min familj också , pratade med syster jonna idag . that's it . har inte pratat som i hört min mammas röst , har chattat men inte mer än så , känns lite konstigt sådär . ajaa , men hon vet att jag lever trotts allt .

CHOP CHOP

galen utekvall ..

forfest i en dunge nedanfor christins hus , javla trevligt . hehe , vi drog oss senare till third edition och det blev en del drinkar . shit alltsa .. en trevlig kvall/natt men mycket galenskap .


brudarna va pepp

jag foll...

christin foll x2

glada ganget

vi bestamde oss for en shot av tequila

denna gick jag runt med utan vetskap , tack brudar :)

thais va dar med , trevlig brud det dar

malin traffa en brud som skulle aka buss , haha . far avsluta

tack for kvallen/helgen brudar :) ni gjorde helgen vard ..

CHOP CHOP

kukhuset

efter traningen akte vi till sjukhuset med svullo (malin) ... hon har hamstermandlar , lider med henne .. men som sagt akte vi till sjukhuset och malin maste ta pa sig en ful mask for hon hade feber och massa saker . bara en sakerhetsgrej nu nar svininfluensan ar har . hon va lagom fin i den maste jag saga . vi satt dar i vantrummet och sedan blir hon upp ropad for att fylla i papper eller liknande och jag sitter dar sjalv .. jag lyckas ryka ihop med ett par aldre damer som sitter jamte som sa : ahopp ., da har hon svininfluensan , det ar darfor hon ar har ... javla tanter tankte jag som bara tog for givet bara sadar sa jag svarar arg att NEJ DET AR INTE DET , det ar bara halsont typ .. och dom borjar pa med att man vet aldrig och sitter och kaftar alltsa ...  sa resten i vantrummet borjar stirra pa mig . tur att malin kom tillbaka efter det . jag va arg ! man tar inte forgivet bara sadar ! vi trodde det va strep throat men det va nagot virus hon hade fatt , sa det blir medicinering for hennes del stackarn . men vi hade kul anda ..


fint malin , fint !


vantan pa provsvar , vi hade trakigt

vart ar pulsen ?!


ja just det . innan vi akte till sjukhuset sa besokte vi svenska huset och kaka bilar ., YUM ! sedan prata vi med en svensk nisse som ar kand fran rediriet , fraant . sa vi snacka med han . javla kandistat dag det dar.

CHOP CHOP

hockeysumering

som sagt sa akte jag och malin pa capitals traning i all hast pa morgonen .. ganska frant :) sag storstjarnorna , det ni ... autografer och hela skiten , dock inte for eget bruk men jag va glad anda .. nr 87 stirra ner mina brost totalt under signeringen ..


ovechkin nagonting ..

mike green och sa jag


jag traffade aven nylander , och jag gjorde ju saklart bort mig genom att inte veta ett piss om hockey sa nar vi far autografer sager malin tack sa mycket och jag bara tittar pa henne och sager : oj , ar han svensk?! lagom bra nar han star dar , aja ... sag aven backstrom och vi snacka med coachen ocksa ... dock forlorade grabbarna pa kvallen

CHOP CHOP

hockey,,

sorry but im gonna try to write in english cause im at malins place.. she missing some letters on her computer :)

malin is crazy .. she just found out that capital is having a practice right now so she want us to go.. if you don't know what capitals is so is it the hockeyteam of washington DC ... i think ?! hahaha ,, so yeeeah , im gonna go and see my first hockey live , exciting , even if it's just a practice :)

BTW .. malins family found a babybird in the yard and they are keeping the bird in the kitchen , yuck . when i say a babybird it's really one tiny small bird . not even bigger than my thumb .. poor bird !

TIME TO GOO .

CHOP CHOP

200 !!

TJEEENA. NU HAR JAG VARIT HÄR I 200 HELA DAGAR :) GRYMT JU . DET FIRAS MED EN EGOBILD FÖR ATT VISA ATT JAG LEVER :)



CHOP CHOP


körkortet - DEL 2

Kan bli många delar om jag håller på såhär :D idag va jag uppe med tuppen för att åka till DMV för att göra körkortet . pepp och allt ! kommer dit och papprena är okej . blir uppropad och får göra testet .. gick ju bra , ELLER INTE ! jag fick totalt hjärnstopp på en av skyltfrågorna och kuggade .. jag skrattade hela vägen hem !  för det är så att när man gör testet så kommer först 10 skyltfrågor som man måste ha alla rätt på och efter varje fråga ser man om man har rätt eller inte och på 6:e kom mitt hjärnstopp .. Jajaa . blir att åka dit igen någondag . Men måste även vänta på andra bankstatment papper för dom andra kommer inte funka nästa gång .

Idag är det superduper kanonväder ute :D funderar på att gå ut och lägga mig på baksidan ett tag. börjar om 40 min för jag ska jobba till 8 ikväll . sedan blir det Mclean och chill med brudarna troligtvis .

CHOP CHOP

proud



JAG ÄR EN STOLT AUPAIR TILL DENNA UNGA MAN .. HAN KOMMER BLI NÅGOT OCH DÅ KAN JAG SKRYTA MED ATT JAG HAR VARIT HANS AUPAIR :D

CHOP CHOP

förändring i vardagen

ikväll hade jag och mina värdföräldrar ett mysigt månadsmöte på verandan.. har varit grymt härligt väder idag ... förutom regnskurarna lite då och då :D

mötet handlade om:
-pojkarna
-babyn
-nya arbetstider
-framtiden


angående pojkarna så gör dom bra ifrån sig :D max ska dock sluta napa , så det innebär mindre samtal hem till sverige . men jag tror vi kan leva med det va? jag fick även massa tips på vad jag kan göra med kidsen när dom slutar skolan .. max slutar fan skolan om typ 2,5 vecka ... blake och chase slutar den 19 juni och dagen efter har jag min semester som jag inte har en aning om vad jag ska göra med :) sånt löser sig alltså ... förslag tack :D

babyn kommer jag inte vara så mycket ansvarig för faktiskt , bara lite då och då eftersom mandy vill att max ska få lite uppmärksamhet vilket kan bli svårt med babyn omkring .. men jag kommer ha hand om reese när hon är ute och tränar , fotograferar och små ärende typ . känns bra faktiskt .. ska snart få mig en lektion i blöjbyte också , äntligen ;)

nya arbetstider då.. jag kommer nog få ett fast schema då jag kommer börja 8 - 5 .. underbart skönt känner jag :) kommer kanske jobba någon helgkväll då dom vill gå ut  , men det gör mig inget . kommer ju få mera helger lediga :D jag känner mig äntligen som en riktig aupair :)

när det gäller framtiden pratade vi om kommande aupair .. så nu är det klart att jag inte stannar för alla som vill veta :) kommer hem till sverige i mitten av november . men dom ska börja leta ny aupair i sommar nu då :P sen får vi se om jag kommer överlappa med den aupairen. vi pratade lite semester , garrett skojade om att han skulle hyra limo och åka till en vingård med familjen ;) för han jobbar så mycket med ett stort kontrakt nu ..

jag måste säga att det va ett riktigt skönt samtal med familjen idag , riktigt avslappnat och dom tyckte vi skulle ha detta oftare så dom vet vad som händer med mig och hur kidsen är mot mig och mot andra typ :) jag måste säga att jag är supernöjd med min familj :D

jag är också överlycklig över att jag är ledig lördag, söndag denna helg då det är morsdag och vi kommer ha en del folk i huset så dom gav mig mera ledigt :) sånt gillar vi . så jag drar mig mot Mclean imorgon när jag slutat jobba för att mysa med knäppa DC-folket :D kan bli en underbar helg faktiskt , har lite att ta igen sen förra .

CHOP CHOP

tur att jag lever ...

FÖR JAG DOG NÄSTAN NYSS ! VAKNADE UPP OCH VA SÅDÄR MORGONKISSNÖDIG .. SER MIG I SPEGELN OCH DÄR SITTER DENNA FILUR PÅ MIN KIND !!! YUCK !



JAG PANIKSLÄNGDE IVÄG DEN I BADKARET OCH SPRANG EFTER KAMERAN ..... BLÄÄÄ USCH !! ONE MORE TIME AND IM MOVING BACK HOME ...

CHOP CHOP

onsdag

och regnat har det gjort .... pissar ner regn just nu "/ suck it !! vill ha tillbaka värmen . iaf ..
har jobbat 10 timmar idag .. mys , har blåst bubblor i regnet (sånt mina barn drar med mig på att göra) . max har varit hos ella hela dagen typ . sköntskönt :D vi åkte till bibblan och lånade 16 böcker idag också . dagen gick ganska fort faktiskt , tur är väl det :)

fick även intressanta sms idag med :P

CHOP CHOP

vimmelbilder från KD





vi pratar om att göra ett nytt försök på söndag ... mjauu för det :D

CHOP CHOP

svar

här är svaret på vad som hände ...




JUST NU HAR JAG DELADE MENINGAR . VET INTE RIKTIGT .... VAD TYCKER DU ??

CHOP CHOP

?!

VAD HÄNDER ? :O



(glöm inte nya uppdateringar om dagen längre ner)

CHOP CHOP

kingsdominion

oj oj oj som vi laddade för den resan .. camilla hade sleepover hos mig . vi sov på soffan :P somnade runt halv 12 , skönt som bara den . uppe med tuppen klockan 8 typ . åkte och plocka upp packet och sedan avresa till våran nöjespark :D resan dit gick kalasbra .. vi gjorde pittstopp på starbucks/donken/bensinstationen .. det tog oss cirka 2 timmar att åka dit .. regna gjorde det , YES tänkte vi och mindre folk i parken liksom , ja men jo så va det ju . vi sprang runt och åkte och åkte och åkte :) asnöjda , sedan kommer partypoopern för dagen och vi får reda på att dom kommer stänga parken för att det är för lite folk !!! GAAAh .. vi va arga . så vid klockan 2 marcherade vi ut från parken och har då fått en extragång att åka dit , alltid något iaf ! så vi åkte hemåt mot south R och fy satan . det tog oss lite mer än 3 timmar att åka hem .. mina kära vänner stängde ögonen och där satt jag alldeles själv "/ men dom vaknade till liv och det blev galenskaper i bilen hem . mycket bra sällskap jag fick av camilla, laila och sofie :)


precis kommit in i parken :)

vi va bland dom första på "domintatorn"

efter första eller andra åkturen

utanför scooby-doo huset . vi åkte i små vagnar som i slagoslottet och vi hade
pistoler och sköt spöken , så man fick poäng och grejer . JAG VANN ! :D

den blåa åkte vi

vi mötte självaste scooby-doo som passade på att tafsa på laila med

vi åkte på roadtrip med han också :) självklart kör jag ;)

gooosh , roligaste roller coaster , jag va i chock efter :D

vulcanon

jag och laila åkte den där spinsaken , kommer även klipp längre ner

naaw , my friends utanför en av berg o dalbanorna

vi loopade ståendes , det ni ! :D

innan sista åkturen "/

innan sista åkturen "/

sofie

our own dog , laila


noooo hands , tadaaa

camilla

 
jag och laila hörs mest . hehe
 
stående rollercostern som blev våran sista åktur för dagen

vi åkte bob också ju, laila gömde kameran och filmade .. vi saknade dock en svensk bob
 
laila bara snackar skit :D


JÄVLA BÄST DAG ALLTSÅ .. SYND BARA ATT DOM STÄNGDE .. SKA TILLBAKA SNART :D

CHOP CHOP

rolig playdate

som sagt .. i onsdags va det playdate och nu har jag fått bilder och filmen från den dagen . så här kommer det..


bara några minuter senare fick jag årets näsblod ..


jag va döende

döende closeup

se på den ... dricker kaffe och allt

chokladfrukost

min presentpåse och ballong


CHOP CHOP

malin da birthdakid

jahopp ..  lagom seg idag efter gårdagens firande :) hade det jävligt najs måste jag säga .. vill inte gå in på detaljer ..  jag har iaf sett fort major eller vad det heter .. så jag har sett armén .. hehe .. galen kväll på third edition ,.. mera sånt :D

CHOP CHOP

körkort del 1

FAN FAN FAN
.. jävla kissbank !! mitt statement va inte rätt så jag kunde inte göra mitt körkort idag . SKIT ! jag va pepp .. blir dmv på tisdag igen, förhoppningsvis !

GRATTIS till camilla som klarade det iaf :)

snart blir det att packa för avresa till McLean .. yeeeaj ,... pepp på det nu :D

CHOP CHOP

LEEEEDIG :D

gaash ..så jävla underbart .. ledigheten inleddes med att jag följde med min granne sofie för hon skulle fylla i sin tatuering .. oj vad sugen jag är på min egna.  hon har gjort massa  blommor och sånt på foten .. så hon färglagde den idag .. sketasnyggt :) jag och camilla va där som stöd och kan lovar er att det gör ont att titta på, speciellt när man är där med hjälpande hand att trycka smärtan mot :P mina fingrar va blå men det gör inget : ) tog runt 1 timma .. det va extra roligt då sofie svor på svenska då hon är dansk :D jag försöker träna danskan lite .. men jag har inte alls den där grötiga halsen alltsåå .. kommer nog lägga ner det där :)

Imorgon ska jag och camilla åka till DMV .., excited .. kommer nog inte kunna sova :) vi ska vara där innan 9 har vi sagt . måste ju snart gå upp .. hehe .

Hoppas alla hade kul på valborg där hemma idag ..

CHOP CHOP

RSS 2.0