en bild

ni kan få en bild , hahaaa . för att se vart ribban ligger ;)

 

nu ska jag käka mat och sen in i dimma , heeejsvejs ..


all in på barnkalas

igår va det fest kan man säga , jag började ladda för kvällen ganska tidigt .. partyhattarna åkte på och vi drog oss ut från rummen innan 11 iaf, inga fler varningar nu , då åker vi ut ! :P måste säga att dom flesta va riktigt snygga igår, har dock fortfarande inga bilder , men det ska fixas inom kort , det är ju myskväll ikväll , slutar vid 10 :( jajaaa, life goes on och vi kör skola imorgon vid 10 igen . det vart ganska hårt igår så att säga , kom hem vid halv 6 imorse :P

sen kom visst valborg igen imorgon, och det kommer nog firas med bravur ?! (heter det så) , iaf ... slutar ju vid 4 imorgon , så då finns jag på skype mamma ! smsen kommer inte som dom ska heller , bara så du vet. men grattis till bilen iaf ;)

jag har inte så mycket att skriva, har iaf varit på beachen idag , vi får väl se om jag blir något brun ;) vi har käkat och nu ligger jag på terrassen på skolan och slappar , snacka nyss med syster och lite ... snart blir det att kasta flaskor igen , jag har massa att visa när jag kommer hem ;) vi får väl se om jag stannar eller har tröttnat efter 3 veckor , känslorna är fortfarande blandade ... men nu lever jag i nuet så skit i det !! :D

nu vet ni iaf att jag har överlevt ännu en kväll och vädret är fortfarande på topp , skulle väl gissa på att det ligger på en 25 grader , GILLA STORT !!

som sagt, skriv gärna en rad till mig , blir inte ledsen , lovar !!!

bartender a la mallorca

yees, finally kommer det alla troligtvis där hemma har väntat på, en sjujävla uppdatering , eller ja , kanske inte ..

i söndags började hela resan , vi flög och det gick kanon , det är många underbara människor med på resan , bor roomie med 3 brudar till ... vi kom ner och vi köpte sprit och förfesten va i full gång . det gick ganska hårt till och e4an is the place to be. där spårar det för en del , eller ganska många :)

i måndags va första lektionen och vi alla va skakis när vi gjorde drinkar.. gick i skola mellan 10 - 4 , sen va det fest och det spårade så dant att vi visst fick varningar från hyresvärden , men vi va ju inte ensamma , haha ..

igår tog vi det jävligt lugnt och jag har nog aldrig varit så bakis förut , trött och tjurig va jag efter den dag i skolan mellan 4-10 ... jag somnade iaf innan 12 .. låg på stranden på morgonen och brände lite fläsk , nu jävlar ska det brännas :D

idag har jag varit jävligt utvilad och det har varit den roligaste dagen i skolan då vi har fått mixa ihop en egen drink då gäster (andra elever) har frågat efter något gott ... kastat flaskor har vi gjort också , och det börjar gå jävligt bra ... lärarna springer och slår och skriker i barerna för att stressa oss :P ikväll blir det visst hårt igen , för malin fyller år efter 12 ;) imorgon har vi sovmorgon igen , så då får man köra hårt :D

jag vet i fan vad jag ska skriva , men jag lever och pengarna går åt , nästan för snabbt :( idag ska vi försöka göra något åt att pengarna går åt , så det blir att handla hem mat till lägenheten ..

vi har strålande sol och klarblå himmel :) men jag har inte badat än iaf .. om kameran har jag inte använt , för den är som den är så jag lånar kort från mina roomies ;) det kommer väl mer uppdatering en annan dag. jag har ju semester typ :P fast idag blir det nog lite plugga av ..

detta är väl inte speciellt roligt då inga smaskiga detaljer kommer fram , men det som händer på mallorca, stannar på mallorca ;)

skriv gärna till mig på facebook eller mejlen så ska jag försöka svara när jag har tid :) det tar ju sin lilla tid att blogga ;) ska försöka få med bilder någon dag när jag har fått bilder !

HA DET GÖTT , FÖR DET HAR JAG :)
nu är det feeeeeeeeeest !

jag gillar stress

eller näääää va !!!!

idag ska jag :
- först och främst ta mig ur handduken & fixa mig
- växla pengar
- åka till stan
- säga hejdå till josefine
- åka till jobcollage och fylla i lappar och säga hejdå till jenny
- ringa massa samtal
- hitta massa papper
- packa
- plugga
- lagat mat antar jag
- tvätta

KUL DAG , JAJAA , jag hade iaf trevligt igår :) mitt vin tog slut , nästan iaf . ♥


tisdagsklubben

varför inte ? jag ska upp och umgås med några bruttor hos pillan och äta lite reeeekor med massa vitlök , det är så vi gör det på vårat vis :) sen har ju jag massa boxvin som jag inte kommer dricka upp , så det kommer drickas upp ikväll med , hehe. gött ! har ju återhämtat mig från helgen nu ju.






endast 2 dagar, sen åker jag till malin :) ska bli underbart att hänga med den galna tjejen igen ♥ vi har nog en del att snacka om sen sist må jag tro . hehe.  och om 4 dagar är vi påväg till arlandra, för att förhoppningsvis FLYGA till mallorca, vet inte hur jag ska klara att bussa ner till spanien ?! buss smak i baken så att säga. men iväg kommer vi ju iaf !

P.S HAR JAG SAGT ATT JAG HATAR VULKANER , JÄVLA EJUAJGÖASKGDNAÄÄÄÄÄÄÄ VULKAN , DET GÅR JU INTE ENS ATT UTTALA NAMNET !!! D.S
DRA, FÖR INGEN TYCKER OM DIG ÄNDÅ !!

one week to go ..

sen far vi till varmare breddgrader :) yaaaaaaaaaaaaaaj .. hoppas askan försvinner innan dess !

hade ju min hejdå fest igår och det va trevligt till en början , sen vart det lite mycket för min del och en del andra också .. fan ! så onödigt av mig att inte hålla mig till lagom , man blir så arg på sig själv dagen efter . grattis till jacob som vann kvällens fullaste, kanske inget att skryta med direkt :P det vart verkligen en svinstia av allting .. men jag är glad att så många av mina nära vänner kom och joinade mig såhär innan jag åker igen . nu är det bara att ladda om för fredagens hejdå fest för malin , fast det blir ju lite fel för mig, för jag följer ju med så jag slipper säga hejdå :) hehe.

min garderobsdörr är visst lite hängig idag ,

tack jacob !

tack rickard !

tack lina och mikaela !


nio nio nio

WTF WTF WTF WTF
why nooooow ?

 

som sagt så drar ju jag till spanien om 9 dagar, jag hoppas verkligen inte att detta kaos håller på att stoppa mitt äventyr :( jag har ju alltid sånt jävla flyt med flyg från sverige, NAAAAAT ... flyget krånglade ju till USA också , jävla skit rent ut sagt. men 9 dagar känns ändå som rätt mycket tid !


imorgon har jag min "get-togheter-b4-i-leave-party" :) är jävlig pepp för att festa med mitt lilla gäng !  ♥



ELVA.

elva dagar kvar , sen börjar allt det roliga . jag vill åka NU NU NU ! fast först vill jag umgås med mina vänner på lördag , längtar dit också, peppar som tusan  :)
det här kommer nog bli en bra sommar , me like ♥

 


TOLV

woooot wooooooooooooooooooooooot .. endast tolv dagar gott folk :)
kan man längta mer eller?



fick ett litet samtal idag från rickard, som ville spela monopol , haha . så jag begav mig upp till belinda och rickard, eller ja , jag hade ett krav på att bli hämtad om jag skulle spela :) belinda va duktig och utklassade både mig och rickard . har även lagat lite mat och tvättat idag , har pluggat drinkar också , snart sitter dom allihop i bakhuvudet ! blir att plugga lite till och sedan blir det en promenad och dejting in the dark ;)

igår blev det storstan och lite ärenden, köpte hårinpackning, lite sprit och platsglas till mitt lilla lördagsgallej :) kommer hem kärt folk till mig och grillar, blir skönt att umgås med mitt lilla gäng nu innan jag drar igen , är så glad att dom flesta har tagit sig tid att komma :D ♥



ny design

ny design och nu endast 13 dagar kvar ;) yaaaaj !




två veckor .

jahaa, nu är det mindre än två veckor kvar , jag menar SJUUUUUUKT , att om två veckor är jag på mallis på självaste maggan och lever livet tillsammans med min vän malin och förhoppningsvis nya vänner :) att man kan längta så sjukt mycket efter någonting , ska bli skönt att komma bort igen. men denna gång blir det iaf inte ett år jag blir borta ! men dock är det på obestämd tid, minst 3 veckor iaf , hoppas på mycket mycket mer !

igår agerade jag fylletaxi åt mina kära vänner, det va en resa för sig måste jag säga , klockan va efter 5 på morgonen när jag la mig i sängen, vart lite småtjurig där ett tag, men mina vänner är ju för roliga ibland och då vänder humöret :)

imorgon blir det klippning av topparna och sedan linköping med min kära vän belinda ♥ :) vi ska på äventyr , typ ! haha.

har även denna helg spelat en hel del spel , igår spelade jag hotell hos lina, grymt kul efter många års längtan ;) dock va det inte lika kul efter 3,5 timmar . hehe. men det blev en oavgjord match , för jag orkade inte spela mer. idag blev det även en match monopol som jag kände vinsten av ett tag , tyvärr gav jag upp efter en hel del felsteg, men jaja , LIFE GOES ON !


sjutton!

sjutton dagar, sen är det fullt ös !


19 dagar

nu vill jag åka !! NU NU NU , jag är så jävla pepp och nedräkningen är i full gång :)

idag fixade jag min lilla tand som jag bet sönder pga en isbit i somras , hehe. har gått med ett stort hål , men nu är det fixat :) tog evigheter, bara för att nästan hela tanden nästan hade gått av, hallå käk-krampen :P efter tandläkaren gick jag några meter till jobcollage , hehe, har aldrig varit där sådär tidigt förut :) hängde där ett litet tag, sen bestämde jag mig för att promenera den långa vägen hem. degade lite i soffan då jag hade gått upp vid 7.20 och va lite trött.

annars så har jag sysslat med att väcka syster som tror att det är okej att sova jämt ! men hon är uppe hon också , jag kan mina grejer ;) just nu går allt min väg. jag har lyckats få ihop alla mina kära vänner på min get together innan jag åker iväg till sthlm med destination mallorca lite senare ;) ALLT ÄR SÅ JÄVLA UNDERBART BRA NU !

nu kör vi ..


 


grupp 2

alltså , FATTA , 20 dagar kvar :O yeeeeeeeeeeeees ! jag är lagom peppad måste jag säga :) om alltså 20 dagar så är jag på självaste mallorca och lever lyx , eller vi kan ju alltid låtsas ... men om typ 18 dagar så är jag påväg till sthlm för att bo lite hos malin och fira henne för tidiga födelsedag :P vi slår på större på mallorca sen , hehe . beställde tågbiljetter idag, så det är färdigt och utskrivet , och nu är det så jävla nära !! :D är skitnervös för att jag ska glömma massa viktiga saker som tillexempel pass eller nåt livsviktigt . hehe . men det går nog bra , ska försöka få med mig allt :)

annars då , fest torsdag, fredag, söndag?! whats up ??? ..
torsdag va riktigt najs, en lagom impuls då emmy ringde strax innan 6 och tyckte vi skulle följa med henne ut , och fest blev det :) gick till platå och muckade lite med brudarna bakom oss i kön .. träffade även på lina och mikaela också .

fredagen va en planerad påskfest hemma hos carina och mathias , massa god mat och lite för mycket att dricka resulterade i magsjuka och övernattning .. ops . inte alls planerat.

lördagen skulle jag festat men jag pallade verkligen inte trycket , hur ska magaluf gå egentligen ?! GEEEEEZ, men va iaf snäll och skjutsade på festfolket :)

söndagen skulle blivit en monopolkväll men blev visst till ett impulsåkande till pumpen i södra vi, måste säga att det va ett jävla bra drag på stället med ovanligt mycket folk för att vara en söndag :P men det va en trevlig kväll iaf.

idag är det måndag och vädret SUUUUCKS !! jag och mamma som plockade iordning på utemöblerna igår ju , hoppas på bättre väder framöver utan snö och rusk :P annars så har jag ju mitt underbara väder om tre veckor, hehe :)

NU ÄR JAG HUNGRIG , det blir en famous a la pappas köttbullar på menyn :) gillart ! hejdå .




RSS 2.0