fredagsmys

Äntligen är det fredag och om 1,5 timme så drar jag till jönköping igen :) Stannar hela helgen och myser.

Fick iaf några kommentarer om håret igår, kul. Har börjat vänja mig vid kort hår nu :)

Igår blev det även fotbollsträning numero 3 för min del, och blött va det och ont i högra bröstet fick jag av en klockren träff mitt på :P Men blev iaf tillfrågad att va med och spela match på söndag ... haha , lite roligt sådär efter 3 träningar.


AJAA, nu ska jag packa vidare. HÖRS.


after pic


Slutresultatet på klippningen, är jätteskönt i nacken kan jag lova :) Tankar ??


freeeesh

Igår spenderade jag i stort sett alla pengar jag kunde spendera resten av månaden :P
haha , nevars. men nästan :) Köpte lite smått och gott och ägnade kvällen åt sällskap med vänner. Min egna frisör belinda fixade utväxten på mig då jag igår gick in till min riktiga frisör anna som fixade ett klipptid idag vid 16 till mig. Gulligt ! Hade egentligen tid den 6 sep , men orkade inte vänta, blir bara deprimerad på mitt hår, så det får åka av och växa ut till nästa sommar :) Så nu kommer jag vara fresh på min birthday!

denna bild är tagen idag så det får bli min före bild

 


8.45

Idag vaknade jag av mig själv, eller jag vaknade nog för att hela min högerarm va helt bortdomnad då jag hade sovit konstigt med den :P Men iaf, är ganska duktigt av mig att vakna innan 9. Hade ju planer på att dra till jobbcollege vid 10, men hade visst glömt av mejlet från förra veckan då det va stängt idag och imorgon , OPS. Men jag är iaf pigg och iordning gjord för dagen :) Ska på ett möte vid 15.45 , blir spännande och se vad som finns och erbjuds ute i studievärlden. Kanske är det något för mig ? Kanske inte.

Blir nog fotbollsträning nr 2 ikväll också . Hur kan något som man lagt ner så mycket energi på innan och ha tyckt varit så underbart innan bli så tråkigt och tomt ?! Jag la verkligen ner allt på fotbollen för några år sen, tog till och med ledigt från jobbet för att spela en match eller hinna hem till en träning. Konstigt att känslor kan svalna så snabbt och förändras. Men om jag ger det tid så kanske det kommer tillbaka, fast jag skulle nog inte offra något för fotbollen denna gång, bara se det som en kul hobby.

Imorgon får jag pengar och på onsdag blir det storstan :) Men längtar nog mer till helgen ♥


vitt ..

Denna helgen har varit vit för min del, SÅ JÄVLA SKÖNT ! faktiskt . Ibland behöver man vara utan alkohol , men jag är ändå fett taggad till min födelsedag :) hehe . Men blir lugnt fram tills dess, för nästa helg blir förhoppningsvis vit den också . För då åker jag på en lite roadtrip igen, me like :)

Igår umgicks jag med underbara lina och hade en sån där flummig dag då vi bara skrattade åt ingenting och allting, vi va barn igen :) Vi pantade burkar på KONSUM i brist på pengar :P haha , gubben som stod bakom oss och höll i min vagn hävde ur sig när jag skulle ta tillbaka vagnen " ja , jag måste ju ha något att stödja mig mot om jag inte ska dö innan ni är klara" , så jävla tjurig ! Men skratta, det gjorde vi. Ska umgås med henne mer senare då vi kör en roadtrip till lkpg för att plocka upp daniel. Kul kul :D

NEEEEE, nu måste jag kliva upp från sängen :) hehee .. förövrigt trodde jag att det va måndag imorse , HELT MESSED UP !




premiär

Ikväll gör jag en fotbollspremiär, eller en comeback kanske ?! Är jättenervös , har ju inte tränat sen i vintras. Fast om det satt kvar i ryggmärgen efter ett år så lär det ju fortfarande sitta kvar lite iaf :) Skulle gjort premiär igår, men det blev inte så.

HÅLL TUMMARNA FÖR ATT DET GÅR VÄL

tuffa val ...

Redan när man va 14-15 så började man pressas att göra tuffa val när man skulle välja utbildning till gymnasiet, nu står man här 6 år senare och har fortfarande massa svåra val att göra. Inte konstigt jag har ont i magen jämt ! Jag är arbetslös och allt jag gör är att tänka på vafan jag ska göra med mitt liv ?!

Förut kunde jag fly , och det gjorde jag också. Nu börjar jag blir gammal och måste börja ta ansvar för mig själv och växa upp ! Jag kan inte bo hemma förevigt heller.

Nu måste jag bestämma mig om jag vill plugga vidare, en grej som jag sa när jag slutade skolan att jag aldrig i hela mitt liv skulle göra, men som jag nu står inför ett val att göra. Nu kommer vi till nästa problem, vad ska jag plugga vidare till ?? Jag har ingen aning om vad jag kan tänkas göra för resten av min framtid. Jag tänker inte skuldsätta mig för något som jag inte vet om jag vill plugga till, och sedan hoppa av.

JAG MÅSTE BESTÄMMA MIG !
Plugga ? Hitta ett jobb ? Plugga ? Hitta ett jobb?
INTE KUL LÄNGRE !


men jag sökte iaf ett jobb idag, och håller tummarna för det !

TYCKER INTE OM ATT VARA "VUXEN"


I was afraid

Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me


Det var då, för några månader sen , nu har jag träffat någon bättre som jag verkligen tycker om och som jag kanske till och med kan lita på! :)


Länge sen jag bloggade, men har varit upptagen och ointresserad av bloggen.
Har dessutom massa svåra val att göra i livet, en 21 års kris ?! Jag kallar det de iaf. Känns inget bra med det iaf !




DU ♥


nytt stick

Igår hade vi kanonväder här på öland , eller iaf i böda :) Låg på stranden ett par timmar och badade även TVÅ gånger .. riktigt stolt över mig själv faktiskt :P Blev after beach vid halv 4 , och jag sjöng i mikrofon , PINSAMT !!!! HAHA, men vad gör man inte för laget ?!  Klappade mycket händer och plötsligt fick jag ett stick i fingret , denna gång inget farligt. Bara ett litet vanligt stick. Det andra i handleden börjar gå över nu :) Kliar dock väldigt mycket fortfarande :(

Igår va det även lill lördag och det firades med fest :) hehe, testade på en hot shot , men den spottades ut :P Det va en mycket trevlig kväll igår , dock lite för trött sen kvällen innan då jag inte fick någon sömn på grund av min snark orkester i stugan. Men inatt va det lugnt :)

Kanon väder idag igen :) Ska firas med stranden om jag orkar gå upp snart :P Hehe.

 

Visst va vi snygga igår ? Hehe , tack till mamma som fixa och trixa med mitt hår igår också ,
hon fick fram riktiga lockar på mig :)


jag har fått kli

 

fyfan vad det kliar på mitt getingstick , har jag sagt att jag hatar getingar ??


getingstick

Det var ett faktum innan jag skulle bli stucken, så som jag lever och viftar med armarna. Igår hände det, precis när vi hade börjat gå mot golfen så kom det en jävel mot min drink och jag viftade bort den och sekunden senare stack det till i handleden. AJ helvete , tog nästan till tårar i all chock. Pappa följde med tillbaka till stugan och la på lök , det svullnade lite , fick salva av en "granne" också . Nu är det inte så farligt, bara som ett utslag över hela handleden. Minigolfen blev ju som den blev, ledde med lite poäng och förlorade massa poäng, SOM VANLIGT !

Mathias bjöd på överkokta 3 minuters makaroner (15 minutare) och köttbullar, kycklingbullar och korv igår som lunch , vi säger såhär, jag felicia och sara köpte pommes strax efteråt :D haha, men jag gillar försöket iaf.

Vi hade ganska tur med vädret igår, det va soligt och varmt vissa stunder, så vi hann med en strand runda, va inte det skönaste och jag och felicia vart uttråkade så vi roade oss med att gräva en grop och begrava mig i den. Finns fina bilder på det mästerskapet som felicia skapade av mig :) Men dom ligger på mammas telefon, för jag har inte med mig kameran.

Det blev en lugn kväll, ingen va speciellt taggad , så vi spelade sifferspelet ?! Gick inte så bra för mig och jag va bara trött, slocknade vid 11 och sov till strax efter 10 idag , skönt ! Vi har ju ingen tur med vädret idag iaf. Så vi funderar på en tripp till borgholm , måste till bolaget också , börjar ta slut på campingen :P hehe.

Thaaaats it,  nu ska jag käka frulle,  hejsvejs !


update från böda

Igår bar det av till Böda, jesus vad trött jag va , sov mellan Vimmerby och Kalmar. Mellanlandade på ett "värdshus" i kalmar med världens inte så goaste fisk :P Kom fram till Böda vid typ halv 3, packade ur och la oss på stranden. Jag bangade havet, alldeles för kallt :) Men fick dock en blöt mamma över mig. Vi korkade upp och gick bort till after beachen och lyssnade på sång så det stod härliga till. Drog vidare och kollade in husvagnarna som faster ninna med gäng bor i. Drog vidare till Ica för att inhandla för några dagar, det blev tungt eftersom karlar inte fattar ! Grillen tändes och festen rullade igång. Det bjöds på livemusik från Putte och Yellow (bar) väntade senare på kvällen. Hade ett intressant samtal som jag aldrig trodde skulle inträffa :P Men det va skönt och höra hennes åsikt om gammal skit :) Jag fick agera barnvakt när alla vuxna gått hem sen, kul va det ! Driva med folk är det bästa jag vet :) Va väl hemma sådär en halv 3 och fick lyssna på en snark-orkester och vaknade igen vid halv 8 :P Har iaf varit uppe sen dess, blir att sova på stranden senare.


RSS 2.0