börjar närma sig slutet ..

Nu är det inte lång tid kvar till 2011 står och knackar på dörren, nu börjar jag bli peppad igen och tror att fredag blir en bra dag :) Mat med brudarna och sedan kommer grabbarna lite senare efter att dom har fått samla sig lite.

Jag är riktigt nöjd med julhelgen, fick massa bra presenter :) & så va juldagen top notch!

Jag har iaf tagit ledigt nu och ska fixa lite hemma imorgon och på torsdag blir det staden för den fruktade mellandagsrean, beställde även hem ett par nya överdragsbyxor (RÖDA), läckra som bara den, tur för julklappspengar :D Så snart blir det att ta fram brädan, ska kika efter en ny snowboardjacka också :) Kanske kan hitta någon bra på torsdag!




dagen före dopparedagen (23 dec)

även jacobs födelsedag ;)

Imorgon är det Julafton och jag måste erkänna att det är första året som jag har noll koll på vad jag får !! eller ja, frejas paket har jag ju 110% koll på, då jag själv valt ut dom ;) Jag är väldigt nöjd med mina paket iår till familjen, kändes som man hade lite koll på läget och inte bara slaffsade ihop något..

Jag har suttit och pillat med paket till paketleken som ägs rum med vänner på söndag, lagom bakis (antar jag) , om inte det skiter sig också :(

jaja, egentligen skulle jag bara önska GOD JUL och säga TACK FÖR ÅRETS JULKORT ;) schysst. ska bli bättre på att skicka nästa år.



20 dec

nu ligger jag lite efter igen, men är ganska upptagen om dagarna med min praktik på förskolan, går kanon och jag trivs jättebra :) är dock hemma idag då jag inte mår helt 100 ..

snart julafton, har lite saker kvar att fixa, men blev i stort sett klar med alla julklappar den 1 december.. har bara paket till paketleken kvar nu :) och det fixas på onsdagkväll :D

annars är väl allt annat messed up med både juldagen & nyår .. ibland vill man bara skita i allt ! Nästa år blir det nyår i pyjamas på Pillans balkong ;)



Back where I belong, yeah I never felt so strong
I feel like there’s nothing that I can’t try



11 dec

Äntligen helg.

Och helgen spenderas med bowling i mitt vardagsrum ;) Mamma var nämligen lite julsnäll i början av veckan och köpte ett xbox 360 kinect... så nu spelar vi spel för fullt här hemma, roligt och JÄVLIGT JOBBIGT ibland :P

Praktiken på förskolan går kalasbra, så förskollärare är något jag starkt funderar på :)


8 dec

PILLAN & JAG BORDE BLI PLANERARE

det är allt jag ville säga + att praktiken går bra och är superkul :)


3 dec

dagens schema:

- arbetsförmedlingen
- plock hemma
- Harry P på bio men bäste Pillan ♥


1 december

jag har kommit på mig själv med att läsa alla miljoner andra bloggar och totalt glömt bort att jag själv skriver en blogg.. dock har jag inte så mycket att skriva om, kanske skulle hitta på ett äventyr så jag får lite att skriva om
? :) hehe.

det är iaf den 1 december och jag är otroligt nog klar med alla julklappar :) nu kan jag ta det lugnt resten av månaden, det ända som saknas är outfits för jul och nyår, annars känns det helt okej.. kan bli lite klappar till julklappsleken om nu folk är intresserade av att hitta på något!

sen är det förjävla kallt ute , B fucking RRRRRRRRRRR


RSS 2.0