chop chop

ska strax åka bort till jobcollage för att lyssna på något som är obligatoriskt , måste dock dra vid 11 sen, då jag ska plocka upp babe i stan ♥ , syster yster följer med också , blir kanske lite shopping , fick ju pengar igår :) najs . måste ha nya vinterboots .. blir så trött på snön som sabbar mina skor (a)

jag vill inte väga mig idag, känns inte bra .. haha , har gått upp några hekto , då är det inte lika kul att titta på vågen ! vi får se vad jag bestämmer mig för :)

ajaaa, gotta go !


i got some skill

 

pretty good huh ? ;) vad tycks ?!


freeaking sunday !

söndagar är alltid lika tråkiga , speciellt idag,  känns som måndag ! och tyvärr är det inte det , får vänta ännu en dag på min sötnöt som kommer på torsdag :):):)

igår hade jag en liten egentid med två av mina närmsta vänner belinda och josefine , det va ytterst mysigt :) tycker om att spendera tid med er ♥ . vi åkte till maxi och shoppade matvaror till gårdagens tacos , blev mumma och extra toppen med rabbarberpaj till efterrätt , blev proppmätt iaf ! höll mig iaf inte till pointbudgeten , så det blir att jobba hårt nu i veckan för att förlora några hekto till ;)

blev även tacos idag, pjuu för att det innehåller mest grönsaker och inte blir så många points :) böt ut colan till vatten idag, nu är det färdigsmaskat för veckan liksom , måste bli lite hårdare , hehe . vem tror på bra resultat på invägningen på torsdag ?! INTE JAG ;) men skitsamma .. tar det som det kommer och låter det gå sakta , jag själv märker skillnad på kroppen nu . tyvärr har jag varit för lat för att mäta mig , hehe :P kan någon hjälpa mig ???

annars har jag inte gjort så mycket idag, gluttat på " i love u, beth cooper" , ganska bra . men har bättre filmer att titta på tror jag ;) men nu har jag iaf sett den . har spelat tonvis med the sims 3 idag också , ska nog spela lite till nu :D hehe . kan ju inte låta bli !

P.S tredje bloggdagen på rad ;) det ni  D.S


snökalas

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ .... kommer det mer tro ?? vart kommer snö ifrån ?? tar det aldrig slut ??
DET BÖRJAR BLI FÖR MYCKET NU IAF :S

jag och belinda som ska åka upp till josefine och leka med henne ... va ju ett bra tag sen nu ju :( men kul ska det bli! är bara lite orolig för om det ska snöa eller inte . får köra försiktigt , eller det kommer jag ju göra i vilket fall som helst :P

igår mös vi hos belinda framför lets dance :) hon va duktig och hade gjort cheesecake , fast en fake :P jag spall hallon över mig, går det bort ?? jag passade även på att hitta lite bra filmer att "låna" av dom , hehe . så nu blir det movie nights för mig . yeeeah !

annars så är det kalas hos min älskade farmor om en och en halv timme :) ska bli trevligt , träffar inte släkten så pass ofta,  hoppas på att sötkillarna albin och filip kommer :D blir att dra iväg vid 3 för att inhandla tacos till kvällen ;) naajs !

måste tillägga att detta är andra bloggdagen på rad ;) woho , det tar sig . måste säga att det inte finns så mycket att blogga om för tillfället .. kommer väl mer till sommaren då jag ger mig ut på äventyr igen :D hoppas ni följer mig då . men det tar vi då ! :)


RSS 2.0