5 »19

jahajaaaa, har ni verkligen gått och väntat så länge på en uppdatering eller är bara facebook the shit när det gäller att marknadsföra sig själv ?! man ser ju skillnad från att det är 5 personer som läser och sedan går det upp till 19 ..

idag har jag varit på jobbcoachning och sedan har jag hunnit med att sola lite :) sedan blev det en tur till rinken för att åka lite skridskor med belinda och rickard ... blev en del vurpor och ont i fötterna hade jag .

belinda ♥

rickard och jag

vurpa 1

här laddar jag för ett hopp och det blev resultat PLATT FALL

klagomål ?!

det får jag från både höger och vänster :) HAHA .. så det är väl dags att köra en uppdatering så ni vet vad som händer i mitt intressanta liv ...

NYÅR
spenderades hos älskade lina med vänner . vi va inte så många , men kul hade vi ändå :) blev lite spel, mat och en del alkohol..

mitt mål med 2010 är att dricka mindre .. och det tycker jag väl att jag lyckats ganska bra med hittills , har inte druckit på två helger , och inget blir det i helgen heller :) gott !

SPANIEN
Nu gör jag det officiellt för dom som inte vet om mina planer för framtiden. jag åker till spanien för att göra en bartenderutbildning i 3 veckor den 25 april,  stannar dock i på obestämd tid . så vi får väl se :)

FÖDELSEDAG
I lördags blev det födelsefirande för emmy :) vi käkade först mat på ming palace och sedan gick vi för att bowla på citybowl . riktigt najs med en tjejkväll ! mera sånt .. måste tillägga att jag vann bowlingen med 197 poäng på 1½ serie :)

 

UTSEENDE
mitt hår suger riktigt mycket just nu ,.. mer missfärgat kan det inte bli ... blir så irriterad ! måste fixa till skiten snart .

JOBB
går inget vidare , måste kicka mig själv i röven snart . skulle sökt ett jobb men det blev inte som tänkt då dom drog tillbaka ansökan tidigare , skit också ! men jag forsätter väl att gå på jobbcoachning 3 ggr i veckan :P

ÖVRIGT
jag mår toppen och har faktiskt träffat en riktigt underbar person :) mer info om det kommer när jag har det.  haha . men jag mår bra !

 

 

PEACE OUT

 


RSS 2.0