böda

Idag åker jag på semester med mamma och pappa till Böda :) Carina och Mathias är också med , blir en fartfylld vecka kan jag tänka mig. Är lite sliten idag , gjorde en onödig utgång igår , men kul va det :P

Hade ju även besök här torsdag-fredag och det va roligt det också :)

Kommer nog antagligen inte ha tillgång till internet, så jag finns på mobilen 24/7 om man vill något ;)

CHOP CHOP

: )


Snart kommer besök , så jag kommer vara upptagen :)



allsång

Igår drog Pillan med mig på allsång inne på hembygdsgården (tvärs över gatan). Pappa sa att Håkan Hellström skulle komma, men vem kom ? JO , staffan hellstrand ?! PAPPA !!! noll koll på läget... Men det va trevligt förutom att röven domnade bort efter en liten stund. Sen så satt jag och väntade i nästan 2,5 timme på att få sjunga "sånt är livet" , för det va typ den enda jag kunde. KOM DEN ?? NEEEJ ! Blev så jävla less. Så jag och Pillan åkte hem till henne och kollade halva snabba cash :P

Idag är det en tvätt och städdag hemma då vi snart drar till öland och jag får besök imorgon :) hehe.


Farbror Ångest

Han har varit och hälsat på mig på morgonen nu , fick sån jävla ångest från att ha sovit i nära 12 timmar inatt . Speciellt eftersom jag somnade 4 timmar på eftermiddagen igår :S Nu måste jag väl ändå få påpeka att jag är rätt så utvilad iaf :) Gjorde absolut ingenting igår , såg två filmer och den ena sög och den andra har jag redan sett . Nu har jag liggsår ! Haha, så idag blir det att göra något åt dagen. Blir att dra till allsången ikväll med Pillan , om man inte glöms bort vill säga :P

Har dessutom gått ner 1 kg på en vecka och några cm här och där :) greeeeat . Men nästa vecka skrotas nog gi för ett tag :P Eller man kan ju alltid försöka, men det kommer vara svårt.




oplanerad söndag

Vi va bortbjudna på middag och spelkväll hemma hos Carina och Mathias. Det va meningen att jag skulle köra, så blev det inte då jag skulle dricka flötgröt med dom andra. En väldigt god drink måste jag säga. Efter två sånna gick vi på isbjörnarna, jävligt goda drinkar :) Men kanske några för mycket, för min mage mådde inte bra av all kolsyra! Vi spelade spelet "med andra ord" ända in på småtimmarna, riktigt roligt, speciellt när man har en medpartner som verkligen fattar allting men det ändå är så fel förklarat :) Vid framåt 2 hade jag fått nog av spelandet , så jag gav bort min plats till christoffer innan han slutligen fick skjutsa hem mig på moppe , haha . Ni hörde ! Det är ju tur att klockan va så pass sent en söndag så ingen fick se mig :P

Det va en trevlig kväll som alltid spårar lite ibland tillsammans med detta gäng, en del fick nog i sig några isbjörnar för mycket igår :P På lördag väntas en vecka på Öland tillsammans med detta gäng , en tuff vecka framför mig känner jag. Vad hände med GI ?! haha . Vi får väl se .


PINSAMT !

Checka in detta som jag garva åt bra länge när pappa hade tjatat till sig denna från ica och tagit med hem !

 


jippoooo

Gårdagen va toppen , vi skippade parken och björn , ingen annan ville dit så då ville inte jag heller det till slut :P Det regnade helt klart för mycket. Vi började hemma hos älskade Pillan med reeekor och vin :) Vårat mål blev att tömma min vinbox, och vi lyckades ganska bra med det. Haha ! Efter lite pyramid spel och många elakheter senare så begav vi oss till David och festade vidare innan vi till slut hamnade hos Robin & Hugo där det va minst sagt för många fjortisar ! Jag har aldrig sett så många samlade på en och samma gång ! Fick ett mer roligt samtal vid 2, så jag smet ut från festen och drog hem istället, fast det hade varit gott med en pannkaka hos David, men det får bli en annan gång :)

Ikväll ryktas det spelkväll hemma hos carina och mathias :) härligt härligt , sånt tycker vi om . Skönt att ta det lugnt ibland, speciellt idag känner jag. Kommer nog vara ganska trött och seg, telefonen har gått varm inatt , PUCKON ! :P


förövrigt ..

Pappa kom nyss in med detta ;)

 

HALLÅÅÅÅ KÄNDISEN , ungefär !


hahahahahaaaa.

Fick en kommentar från Miss Brownie :) Så jävla underbart. Har inte hört Miss Army på länge :P Nu saknar bara Miss Shorty och Miss Blondie , sen är vi fullbordade ♥


Åkte iaf till Motala på äventyr igår :) Det va mys ! :D

Nu ska jag tagga för en underbar utegång (förhoppningsvis) .... reeeeekor och vin på det :) Men känns piss nu när jag nästan gått ner 5 kg igen , jajaa ! Vi tar igen det nästa vecka.




happy :)

Idag va det ungdomens dag i kisa , som vi på jobbcollege anordnade .. vart bra till slut :P Är troligtvis med i tidningen imorgon också , gooosh !

Alanna ringde nyss min mobil också , saknar henne något enormt ♥ känns kontigt att ha en av sina närmsta vänner 19802375025 mil bort :( Men hon planerar att åka till sverige över midsommar,  bara för att vi dricker och sjunger då . Lärde henne ju "helan går" i usa :) Älskade USA , ibland önskar jag att resan aldrig tog slut ! Saknar fortfarande det landet varje dag !

Åker kanske till motala och hänger ikväll med , vi får se . Det beror lite på :) Men jag är glad iaf ! :)

(ser ju inte sådär jätteglad ut på bilden, haha, men nu ser ni mitt kalasblonda hår också)

 


Härligt umgänge

Igår spenderades kvällen ute hos Josefine i deras husvagn i pinnarp :) En härlig och trevlig kväll då vi grillade, badade, spelade volleyboll och spelade lite kort. Vi ringde ett par härliga samtal också :P Jag provade att grilla lax igår med, och det kan jag säga att det ska jag göra igen :) greeeeat !!

Är äntligen back on track med GI , gick ner 6 hekto från igår , hoppas det kan fortsätta så :)

Ikväll blir det nog pinnarp igen. Väntar på att Belinda ska komma hem så hon kan färga min utväxt, hon är snäll hon ! :)

RIGHT NOW IM HAPPY WITH LIFE


You suck dick, I suc-ceed

Jag menar ingenting alls med rubriken, fastnade bara för det i en låttext  :)

Hade invägning imorse, är ashappy för att jag står still på samma vikt som förra tisdagen, kunde ju gått värre efter all alkohol, så jag är nöjd :) Nu är det bara att ta nya tag och bara fuska LITE på lördag då det sägs att björn rosenström kommer till kisa igen, men jag tvivlar !

Ikväll blir det mys med belinda, josefine och robin i pinnarp med lite grill och förhoppningsvis beachvolleyboll :) Riktigt rolig sport, trots alla blåmärken och skrapmärken.

Jag måste även tillägga att jag är nöjd med min header för nu :) Även om den är lite amatör , men vad gör det ?


ny header

sådär ja !


I'd rather be with you

det fuskades väldigt mycket med GI till slut om man ska räkna all alkohol i helgen , gosh ! men kul va det :)

I torsdags åkte jag och lina till vimmerby för att fira till det lite på kvällen , en galen kväll och lite tjurigheter i slutet ! Haha , vi ville ju verkligen inte åka hem , så kul var det :)

Fredagkvällen blev lugn med beachvolleyboll, asroligt ! Det kommer det spelas oftare tycker jag :) Det är vad jag sysslade med den fredagen, för resten av dagen såsade jag i sängen.

I lördags blev det att dricka några glas vin till kisapokalen som damerna vann :) Herrarna är inte ens värda att nämnas !!! ;) På kvällen drog jag, lina och daniel ner till vimmerby igen . Det blev svårt att toppa torsdagen, men jag kom i form efter "tequila slushy" . Det blev att åter igen inta dansgolvet och där hittade jag en sötsak , sånt tycker vi om :) Blev lite senare hemgång för min del, men jag hade sällskap, så det gjorde absolut ingenting! Nästa v28 så ska jag se till att vara ledig och bosätta mig i vimmerby den veckan :P Jag kan ju allt om folkrace nu ju, nästan iaf!

Igår hade jag en sån där såsar-dag igen , hehe. Så det blev inte mycket gjort den dagen heller.

Idag däremot så har jag iaf promenerat en bra stund. Skönt ! Men väntar på pengar så jag kan köpa nya skor som man inte får ont av :) Sen blir det att komma igång på riktigt igen.


Är också fruktansvärt trött på min header , så jag ägnar nog kvällen åt att göra en ny tror jag :)


all i do is win



dagens bästa låt (eller veckans) , även min nya ringsignal :)



GI går bra , fram och tillbaka :) Ikväll ska det dock fuskas lite med alkohol. Ska åka med min kära vän lina till vimmerby och semesterracet (folkrace) , men inte för att titta på den skiten , utan för att dricka lite gott och hänga med massa roliga människor :D


På lördag ska det fuskas igen , OPS , men whatever , det är ju sommar , aiiiight ?? :)


jobb jobb jobb

Om 8 timmar börjar jag jobba igen :P Denna gång blir det bakom baren på hemmaplan :) Ska bli kul , då man säkert känner igen mycket människor. Mina armar värker sen tunga lyft i torsdags, bara skönt då man känner att man har gjort något!

Grisvarmt idag också , blir att ta det lugnt fram till 8 sen :) ciaaaaaaaaao .


trött men glad :)

Att provjobba igår gick ganska bra, men jag har ju inte snabbheten inne ÄN ... men calle, som hjälpte mig hela kvällen , skulle försöka fixa en praktikplats åt mig i baren :) skitkul. Hade endast sönder 1 glas , och det var knappt mitt eget fel då glaset sprack när jag hällde upp cider. Träffade några bekanta ansikten där inne också :) kul ! Började vid 4 och slutade vid strax efter 3 , då vi hade städat upp all skit som blev :P Jag kunde knappt somna vid 4 då jag kom hem , så det blev en varm dusch och sen sov jag som en stock vid halv 5 ! Blev dock väckt av mamma vid strax efter 1 . Imorgon väntas ännu en utmaning bakom baren på örsåsa :)

En annan rolig nyhet är att min nya matvana funkar :)
Både jag och mamma har gått ner 3 kg sen i tisdags :D


goooooosh ..

Bara några timmar kvar tills jag ska provjobba på Harrys , är jättenervös för att göra bort mig big time ! Men jag hoppas på det bästa :) skulle vara kul att få jobb nu , nu har jag varit arbetslös för länge ! Jag är glad att jag får testa på något som jag vill jobba med, att få chansen att jobba som bartender efter bara en utbildning, superkul !



Håller ju även på med en gi-liknande metod. Äter inget bröd, ris, potatis eller pasta. Äter bara sallad, kött, fågel och fisk typ. Har faktiskt gått bra, gått ner 1 kg på två dagar :)

Nä , nu ska jag fixa matlåda (kycklingsallad) ;P åker om en timma dessutom ...
BRRRRRRRRRRRRR...


kick ass

just nu känns allt bra , förutom seg sen gårdagens fest . det va en rolig kväll ! :) mycket bra !
haha. kom hem vid halv fem imorse och trodde jag va värst , men då kom pappa från efterfest vid 8 ! haha . vilken jävla familj vi är ;)

äntligen har jag fått chansen att få provjobba bakom baren, på torsdag är det jag som kör bakom baren på harrys i linköping :) och på lördag hjälper jag till bakom baren på örsåsa, så sväng gärna förbi ! kul att jag fick två samtal på samma dag, 2 juli va en bra dag :) jag hoppas att det går bra på torsdag, måste träna på drinkar då jag tydligen inte har så mycket kännedom om vissa drinkar , haha. fick lära mig några nya drinkar igår på förfesten. "en rickard och cognac" ;) haha.


idag är det även "4th of july" , en stor dag i amerika då alla springer omkring i usas färger och flaggar. saknar mitt amerika !

 


RSS 2.0