bakisdag

herregud, det där vinet satte sin spår igår , men OJ vad kul vi hade :) vilket drag vi hade på förfesten och vi gick verkligen all in igår...


VAD MENAR HON !?  ;) haha.. fast igår hamnade jag inte på lustiga ställen , utan jag orsakade mycket lustigheter. Om någon vet vart jag har fått mitt blåmärke i handen ifrån, så kan den ju informera mig om det någongång :) haha. och förövrigt så har poliser inga kapsylöppnare , så nu vet ni om ni någongång skulle få för er att fråga.

Har iaf sovit bort nästan hela denna dag , skönt som fan ! Skallebanken har gått över nu iaf. Tummar upp! Och tummar upp för gårdagens mejl, jag älskar min jobbmejl för tillfället :)



blogg på is

Usch vad jag är dålig ibland , la verkligen bloggen på is där ett tag.
Mycket har hänt sen senast, men det bästa är att jag har börjat fokusera på mig och det känns bra nu!

Jag gjorde en sjukhusvistelse förra fredagen då jag lyckades skada armen på träningen på torsdagen. Doktorn konstaterade att jag hade en inflammation!? i muskeln och det resulterade i tabletter för 27,50 kr. En sjujävla skada med andra ord ;) Idag mår armen skapligt bra, men jag käkar mina tabletter och hoppas att det ska försvinna helt.

I tisdags blev det äventyrsbad i Örebro med Pillan, Rickard och Belinda :) Våra förväntningar va höga och dom sjönk någonstans och försvann i forsen tror jag. För det har blivit jävligt nergånget sen senast vi va där på utflykt, min bakdel brann upp och bikinitrosorna fick fönster (tur jag hade ett par till). Jag hoppade även från 10m och trodde seriöst att jag skulle dö, men jag klarade mig.

Igår följde jag med Belinda och Rickard till stora staden för lite shopping och nödvändigheter och tur va väl det, för jag fick nämligen ett samtal från en snubbe om ett jobb nästa vecka :) Dom hade sitt kontor runt hörnet där jag va så det blev att åka dit och få mer information. Så nästa torsdag, fredag & lördag ska jag servera/sälja vin på en mässa i stan. Kul med lite jobb !

Ikväll blir det chill med Idol ofc , ursprungsplanen var att träffa Julia men hon är duktig och gör något i sitt liv, så det får bli en annan gång :) Imorgon är det fotboll, fest och räkor på schemat , CAN´T WAIT .. men just nu väntar jag på att dom ska lägga upp Jersey Shore på MTV så jag kan kolla gårdagens avsnitt från USA, me like :D

JUST NU LEKER LIVET AND I LOVE IT


friends.

Snart ska jag upp och ha kvalitetstid med pillan :)
Vi ska se idol och biggest loser och mysa .
Förövrigt så är sveriges biggest loser löjligt, inte alls som amerikanska.


IM JUST SAYIN

long time ..

nu lät jag det gå alldeles för länge innan jag uppdaterade .. men, nu är jag här igen :)

På senaste har detta hänt :

✫ jag hade kalas och roade mig på sista örs

✫ spelat fotboll och ajajat mig själv , inte bra

✫ varit på ulrikamarken

✫ sökt jobb, som jag håller tummarna för

✫ hjälpt till på pumpen

min underbart goda bål :)

folket

vi spelade fia med hutt, som jag fick i present :D

haha, och vissa dansade loss mer än andra ;)

 

TACK FÖR EN ROLIG KVÄLL :)

 

 

och så över till mitt ajaj på låret .. måste dessutom köpa nya underställsbyxor :(

har knappt kunnat sova pågrund av det, men nu har det börjat läka ihop :)

 


LAAAAS VEGAS BAAAABY ♥

det var allt jag hade att säga , ikväll är det all in som gäller :)


kidnappad

igår fick jag stränga order om att hålla mig på min vakt och vara hungrig ... runt 6 bankade det på dörren och pillan, belinda, rickard och linus dök upp :) bindel åkte på och vi for iväg i bwn ... till desination hemlig ?! men jag kunde orientera mig bakom bindeln och insåg att linköping stod på schemat efter lite rondellåkningar. åksjuka va ju bara ett faktum. tillslut kom vi fram och bindeln stannade på i city , PINSAMT .. hehe . men överraskningen va att vi skulle bowla :) HAR JAG SAGT ATT JAG ÄLSKAR BOWLING ?! emmy och sibbe väntade där också, kul med massa människor :) GISSA VEM SOM VANN ?! WOHOOOO .. jag lyckades med något omöjligt typ , i 10onde omgången så slår jag en strike= ett försök till = en strike till = ett försök till = 3e striken ... hur ofta händer det då ?! hähä . en timmas rolig bowling med lite fusk , eller ganska mycket mot slutet då vi började göra övertramp på varandra :P mcdonalds stod på matschemat, och det va gott :)

en awesome böööörthday hade jag :D tack för att ni la ner energi på min födelsedag och tack alla människor för grattisarna jag fick under dagen.


imorgon blir det LAS VEEEGAS BABY , det ser jag fram emot :):):):):):)


för 21 år sen ...

då kom jag :)



jag måste erkänna att jag aldrig känt mig så här jävla ensam på en födelsedag förut :( men så är det väl när man blir äldre, folk jobbar och har inte tid :P

förra året så firade jag the big 20 i USA, då det inte va så jättestort att fylla 20 där, medans jag idag fyller 21 så är inte det någon big deal här hemma, men det är det som är värsta grejen i USA..  som tur är så kompenserar jag upp det med ett LAS VEGAS brakparty (förfest) på lördag. kul som fan :) hoppas det blir lyckat.

och förra året hade jag min bästa tjej johanna att umgås med hela min födelsedag :) min 20 årsdag är något som jag alltid kommer komma ihåg, jag va till och med ledig på min födelsedag förra året :P



längtar till v44 då jag hoppas att få chansen att träffa dig igen ♥

fick ett sms nyligen om att jag ska vara på min vakt ikväll ?! whats goooooing on , jag är nyfiken :)
tack för alla gratulationer dessutom :D


LET´S MAKE 21 A GOOD YEAR :)


RSS 2.0