Suck on it!

HAHA, in your face sugar. 1 hg ner sen igår trots sockret. PERFEKT :) Nu vankas jobb och sedan umgänge hela dagen lång.

SEE YA.

Barnvakt/Kock

En ny titel för mig? :)
 
Idag har min favoritnemo varit hos mig hela dagen i stort sett. Vi har busat, badat och sovit. Eller Ja, åtminstone Nemo. Alldeles själv blåste jag upp hans simbassäng, bra lungkapacitet ;) Tyvärr blåste det ganska kallt, så det blev bara bad en kortis.
 
 
 
Sedan åkte ungen hem i några timmar och kom tillbaka då mamma och pappa fixade bakgården hemma hos sig. Han var trött när han kom så han fick sova säng och jag lagade brakmiddag åt min mamma och pappa :) Det blev kanongott. Har aldrig gjort baconinlindad kyckling förut, men det vart super, speciellt med beasås och chilisås + stekt sparris och grönsallad till.
 
 
Jag måste faktiskt passa på att erkänna att jag åt godis idag, jag var bara tvungen att ta några bitar och nu har jag fått göra det så nu är tankarna på godis borta igen :) Värt det. Eftersom jag var så duktig i köket tidigare idag så passade jag på att prova att göra kladdkaka på lchfvis och den blev sådär, men jag hade inte riktigt rätt ingredienser så till nästa gång får jag prova med alla rätta saker i. Det var som att tugga luft med en touch av kakao. Men det har testats iaf och jag ska nog ge mig på att prova mer fika en annan dag när sockerbegäret kommer fram.
 
 
Pga sockerintaget idag och ingen promenad så lär vågen stå på + imorgon, jag har dock stått still de senaste tre dagarna. Imorgon är det jobb som gäller och sedan bästa umgänget resten av dagen :)
 
GONATT.

Invägning.

Idag har jag ju min invägningsdag och jag har faktiskt gått + med 0,5 kg sen förra veckan. Men vet ni vad? Det gör ingenting, för det hade kunnat vara mycket mer med tanke på midsommarhelgen. Jag valde att unna mig och då blir det så. Jag är fortfarande nöjd med 13,1 kg på två månader, det kan ingen ta ifrån mig :) Jag trivs med min nya livsstil och till nästa vecka kommer det ligga på minus igen och då hoppas jag på att nå delmål 2.

Denna vecka har jag promenerat måndag-torsdag (kunde inte hålla mig igår, fick lite ångest över att skippa pw) och det har resulterat i 2,5 mil :) Så det är inte bara på vågen det händer grejer, mycket har hänt på måttbandet också. Kan komma bilder på hur mycket det har hänt inom snar framtid :) Så håll utkik.

Trevlig helg på er allesammans ! :)
 
 

Torsdag.

Idag har jag jobbat mina timmar :) Solen skiner och jag vet inte vad jag ska göra. Funderar på att lägga mig i solen med min bok jag köpte i söndags. Har väntat på att mina vänner ska läsa klart Elsas hemlighet, men inget lyckas göra det och då får man köpa boken själv :) haha. Det är en vilotorsdag för mig idag, jag är trött i kroppen. Har ändå gått ca 2 mil på 3 dagar så jag får lov att vila idag :)

Måste även tacka blogg.se för att jag fick svar om hur jag fixade till min sida, det buggade lite med en bild, men nu har jag löst det, TACK !

7,5 km

Idag har varit en ganska lugn dag. Skulle jobbat men bytte bort onsdagen mot lördagen istället :)

Syster och Nemo kom förbi och hängde i några timmar :) Och så har jag hunnit gå min rätt så vanliga 7,5 km:are som tar ca 1 h & 15 min. Nu inväntar jag den underbart grillade maten ! MUUUUMS.

Imorgon är det jobb i några timmar som gäller och jag får se om jag har en vilodag från promenad imorgon eller inte :)

Musik.

Musiken är livet för mig just nu. Den är allt för mig när jag promenerar och kommer ni ihåg att jag klagade om att jag inte fattade hur man uppdaterade ipoden? GUESS WHAT? Jag har ny musik på ipoden, shalalala, och det fixade jag själv :) Funderar på att inviga nya musiken med en kvällspromenad kanske ;) Vi får väl se.

Försäljare.

Jaha , då har jag börjat arbeta igen. Lugn, det är bara över sommaren och jag ska tillbaka till studierna i augusti :)
Det gick över förväntan bra. Var lite nervös, men som tur har jag världens bästa kompis som berättar för mig hur det går till :) Efter jobbet tog jag en timmes promenad och det var riktigt härligt i solen må jag säga. Efter promenaden gick jag tillbaka till jobbet och hämtade mina grejer och sedan pallrade jag mig hem på cykeln.

NU: Matlagning i form att köttfärsås och broccoli, yummi.

Besöksstatistiken sköt i höjden.

Lite kul att så många var intresserade/nyfikna på mina bilder (antar jag).
Besöksstatistiken sköt verkligen i höjden efter idag.
 
 
Och när jag var inne förut för att kolla statistiken så var blogg.se ganska så komiska, jag skrattade faktiskt och var tvungen att print screena :



 
 
 
Söt va? haha. Men det jag ville komma fram till var att så många faktiskt la ner energi och tittade in idag, vi får väl se hur många som stannar och följer mig resten av resan :)
 
Nu säger jag GONATT för imorgon börjar jag jobba. Hejsvejs.

Ska det göras, så ska det göras ordentligt.

Idag regnar det som bara tusan ute, men jag har fasiken bestämt mig och då godtas inga dumma ursäkter som regn. Jag klädde på mig regntåliga kläder och gick mina 7,5 km :) Innan idag så gick jag på löpbandet i 15 min (men det var inte kul) och så provade jag min spinningcykel i några minuter (och det va inte heller roligt). Jag vill ha riktig terräng. Men jag har gjort nära milen totalt idag. Så skönt.
 
Eftersom det gick uppåt med nästan 1,5 kg på vågen efter midsommar så satsar jag nu gärnet med både mat och träning och alkoholen kommer slopas. Den bara förstör. Och nu tänkte jag lägga ut den nakna sanningen om dagsformen. Det har faktiskt hänt mycket sen jag började, men det är en lång väg kvar. Men jag fortsätter kämpa på.
 
Idag (25/6):
 
 
Hemsk bild (12/5) från strax efter att jag bestämt mig:
 
 
JAG ÄLSKAR MIN NYA LIVSSTIL.
 
 

Midsommardagen.

Igår var det alltså midsommar för mig (lördagen är midsommar enligt mig). Blev bara halvpepp, men så öppnade jag en cider så var jag på G. Pillan lagade jättegod middag och vi hängde på hennes balle och drack drinkar. Sen bar det av till förfest med trevligt folk. Sedan avfärd till Örsåsa med min älskade, men först gjorde vi ett pittstopp för vi skulle plocka upp passagerare. Hörde roliga nyheter också, GRATTIS! :) Glada för eran skull.
 
Örsåsa var väl sådär, men det var inte tråkigt. Men det har varit bättre helt enkelt (har väl gått och väntat för länge).
 
 
 
 
Har förövrigt sovit jättemycket idag, vaknade vid 8 förut och visste inte om det var morgon eller kväll. Varit riktigt seg i kroppen, men det är väl alla mil jag fått i kroppen som tog ut sin rätt. Skönt har det varit iaf :)

Midsommarafton.

Igår var det en nykter midsommarafton som gällde för mig. Skönt var det ,
men det är nog sista året jag åtminstone kör :P
Idag är det min tur att leka :) All in på Örsåsa.
 
 
 
TACK FÖR IGÅR ALLA INBLANDADE :)

- 3,6 kg

 
Vilken härlig morgon. Mina invägningar gör jag på fredagar (även om jag väger mig varje dag). Denna vecka har 3,6 kg försvunnit och det känns grymt, nu har det verkligen lossnat för mig. Snacka taggad. Känns ju sådär att sabba det imorgon. Men ikväll är det jag som är nykter och tar det lugnt, så det ska inte sabbas alldeles för mycket. Och imorgon när alla ligger bakis så ska jag ta en hurtrunda och sedan unna mig på kvällen :)
 
TAGGAD.

Midsommarkransar.

 
Ikväll var vi ett gäng blomstertjejer som fixade med varsin krans till imorgon :)
Trevligt som tusan, hade varit ännu trevligare utan knott.
 
 
 
Men imorgon kommer vi vara fina iaf ;)
 
GONATT.
 
 
 
 
 

Ombre.

La ut en bild på facebook, men den bilden gör inte håret riktigt rättvis då det är betydligt större skillnad på håret, därför kommer här en ny bild :)
 
 
Jag är inte så fotogenisk idag, men det är håret som är fokus på bilden :P
Fanny hjälpte mig med det mörkare håret och Pillan med det blonda :)
TACK SNÄLLA ! :)

Skolan.

Idag har jag varit i Norrköping och hämtat räkningar och min orkidé och så lite skolarbete som jag ska göra i slutet av sommaren. Sen passade jag på att leka lite med Fanny i Linköping medan mamma jobbade. Min kära hjälpte mig med mitt del 1 i håret :) Blev jättenöjd, trots att mitt röda inte ville släppa från förra gången. Pillan ska hjälpa mig med del 2 :)
 
Idag fick jag även besked om min portfolio som jag skrev innan sommarlovet, den var på 18101 tecken, varav det var flera bilagor. Så totalt lämnade jag in 21 sidor, hör och häpna : jag blev GODKÄND . Sen när hände det senast? Jag har verkligen kämpat med skrivuppgifter på universitetet och fått göra om i stort sett alla uppsatser/rapporter. Så detta gjorde verkligen min dag.

Om en timme ska jag till solarieöarna med min älskade vän Pillan , vi ska bli midsommarbruna :) Efter det blir det som sagt del två i mitt hårprojekt ;) Stay tuned.
 
LYCKLIG TJEJ.

7 km

Fick ju tvinga ut mig på promenad. Men när jag väl kom igång så gick det lätt. Så 7 km blev det idag och det känns som jag är på rätt väg igen nu :)

Så tänker jag min älskade farfar som inte mår bra. Krya på dig <3

Tvång.

Usch. Idag verkligen tvingar jag ut mig själv på promenad (känner inte alls för det) , men det är ett måste. Åt hemköpssallad för en stund med , så jag ska vänta en stund, sen blir det solskenspromenad.

Och sen är jag så trög och fattar mig inte på teknik. Jag vet inte hur man lägger in nya låtar på ipoden, för ingen vill hjälpa mig ju!! Skulle vilja förnya musiken, för den är ju två år gammal nu typ.

Musiktips för övrigt:
Princess of China - Coldplay ft. Rihanna

Riktigt skön låt när man lyssnat på den ett par gånger. Skulle ju gärna viljat haft den på ipoden.

ameeeh

Vi testar väl och ser hur det funkar med bloggandet nudå. Blogg.se har ändrat design helt och det ser jättekonstigt ut :S

Om en stund ska jag rasta Sally (pillans hund) och Lina med för den delen. HAHA. Hoppas mina skoskav är med mig och inte gör så ont i skorna idag.

Sov iaf toppen inatt i min nya säng :)

Shopping.

Nytt jag. Ny garderob. Ny säng.

Idag har jag äntligen fått en ny säng :) Nu ska ryggen trivas resten av sommaren. Blev även lite nytt i garderoben och kontot gråter väl just nu, men vad gör det om 100 år? Jag kommer bli fin i sommar och Pillan sa faktiskt att jag fick unna mig det idag. haha.

Eftersom jag inte rört på mig idag så räknar jag med plus imorgon, men jag behövde en vilomåndag idag för min kropp ömmar efter gårdagens mil. Så imorgon tar jag nya tag :)

Gonatt.

Linköping.


Om drygt två timmar så drar jag och min käre vän Pernilla till Linköping för att shoppa outfit till midsommar och för att prova säng till mig som mamma sedan kan ta med sig hem efter jobbet :) No more ryggont ! Blir att käka på chili idag också (bästa restaurangen). Kan bli så att jag får skippa foppatofflorna, för det är nog så att jag får på mig skor, om jag har tur. Vi får se.

Vågen var allt med mig imorse med, - 0.7 . Det går bra nu :)


- 0.8

Bara så ni vet så kommer det vara mycket viktsnack i min blogg. Det är fokus nr 1 just nu :)

Från igår har jag gått ner 0.8 kg och fick för mig om att köra en hurtis idag, blev hela 1 mil. Men imorgon blir det faktiskt vila för jag har skoskav som aldrig förr. Jag kommer därför imorgon bara använda mig utav foppatofflor (och då skiter jag i att jag och pillan ska till linköping och strosa på stan, haha). WHO CARES?

Men jag är iaf riktigt nöjd med dagens insats. Vi får se hur nöjd vågen är imorgon, om han är med mig fortfarande :) (jag är ju en sån som väger mig varje dag, trots att folk säger att man inte ska det så gör jag det ändå, så det så)

GONATT.

Promenad

Jag hade vädret på min sida och körde en 5 km PW på 50 min och nu svettas jag något så enormt, snacka om känsla ! :)

Choklad.

Jag vet att jag sa att jag skulle köra hårt nu , och så har jag bitchvecka och åt visst en choklad idag. Vem bryr sig? Det var ju mörk choklad, så det är ingen fara ;) Eller? Jag såg det som en belöning faktiskt och att det är lördag.

Jag har satt upp delmål till min hjälp och förra veckan nådde jag delmål 1 och sedan gick jag upp några hg igen, men nu har jag landat på mitt delmål 1 igen :) Funderar på att ta en promenad nu och hoppas på att regnskurarna håller sig borta från mig. De senaste dagarna har jag lyckats riktigt bra med promenader , och så ska det fortsättas.

Det är faktiskt kul att folk börjar se skillnad också. Idag sa min mamma att det syntes på min rygg, perfekt ju! :) Och pappa stöttar genom att fråga om hur han ska göra maten för min skull, uppskattar verkligen allt stöd. TACK ♥

Katrin Zytomierska

Vilken peppande kvinna allstå ! Igår landande den boken i mina föräldrars brevlåda och jag är grymt imponerad av henne. Så igår bestämde jag mig att nu fan får det vara lchf på riktigt med start idag (med undantag på midsommar såklart ;)). Fram till dess ska jag köra stenhårt med min nya guru till hjälp.

Min resa börjar ju inte riktigt idag, utan den startade för ca 1,5 månad sen då det verkligen sa stopp för mig att nu fan får det räcka, jag bestämde mig att jag skulle ta tag i det och jag började lite smått. För jag visste att jag skulle till Frankrike (som va helt underbart) och det skulle bli mina sista unnadagar innan jag körde igång. Den 14 maj kom vi hem från Frankrike och den 15 maj startade jag att dricka modifast i 15 dagar och det resulterade i 6 kg viktnedgång. Efter den avslutade kuren började jag lätt med lchf (eftersom jag ätit mycket lchf innan och vet att det funkar på mig). Självklart gick jag upp när jag började äta mat igen, men det har gått neråt, och idag en månad senare har jag gått ner 10 kg totalt sen jag bestämde mig att nu fick det vara nog. Jag tycker själv att jag är jävligt grym !

Jag måste erkänna att motivationen försvann för jag har stått still ett bra tag också, men nu är den tillbaka och bara för skoj skull tog jag mått idag och min rumpa har minskat 6 cm och magen 10 cm . Härligt! Nu kör jag. Ska försöka blogga om min resa i mån av tid och lust.

77 Kg, here i come !

RSS 2.0