galet klipp..

.. från mina galna ungar . orkade visst hålla mig vaken . måste verkligen sova nu , fick reda på att jag börjar strax innan 8 imorgon ... glöm inte kolla uppdateringen under :)





GONATT

vacation is over ...

bläää på det , vill ha mera ledigt ... men snart är det helg igen :)

vaknade upp idag vid halv 8 och tog en dusch vilket är ovanligt för att vara mig , då jag oftast duschar kvällen innan , men nu måste jag börja ändra vanorna.. kom upp vid 8 och väckte upp chase och max för blake va redan vaken ... max vaknade glatt , eller inte ! han skrek åt mig att dra .. unge ,, men han är bara morgontrött och alltid lite lustig då vi inte setts på ett tag.. men det ändrades snabbt .. vi käkade frukost allesammans..

det blev lite lek och duschandes och sedan skjutsandes till simträning för dom två äldre .. jag och max tittade på och vi tog även lite kort , haha . max kommer nog följa sin mors fotspår då han älskar att ta kort ..


max har köpt nya skor , så han är numera asgrym ;)

vi tog kort på oss

mina badpojkar


efter simträningen så åkte vi hem och lunchade och spelade mera spel , mina ungar får nämligen spela hur mycket data och tv spel dom vill nu ,, gött .. jag natta reese och vi andra åkte till poolen för att möta upp en massa aupairer , mötte sandra och vi bestämde oss för att åka till fair lakes och fair oaks på kvällen (shoppingställen) .. blake fyller nämligen år imorgon och jag har verkligen ingen ork att slå in presenterna ... hahaha . hittade en basketgrej som gör så att bollen går tillbaka när man skjuter i mål ... och sedan ett presentkort på 11 dollar :P eftersom han fyller 11 ., bra av mig . köpte även lego till chase för hans födelsedag på fredag.. så nu blir det kalas som bara den imorgon och på fredag ;)

vi stannade i poolen till 4 och sedan åkte vi hem och käkade lite snacks och sedan hade vi apkul på studdsmattan allihopa, jag är stolt över att jag fick ut alla mina barn :P dom är inte lätta att göra något tillsammans med. men det va himla skoj faktiskt , och förövrigt så börjar max bli riktigt bra på svenska nu , iaf en del ord... haha..




mina ungar flög omkring huller om buller,  har även en video .. men den tar för lång tid att vänta på idag .. är gristrött .

P.S jag måste gå till tandläkaren också.. tuggade is idag och tandfan gick av, NAJS ! eller inte .. jag avslutar blogginlägget med en nedrans söt bild på chase som också tappat en tand, på naturligt vis :)



CHOP CHOP

datorn..

just det, här är ju min nya dator med ju , bara så ni vet :P



CHOP CHOP

kingsdominion omgång 2

då hade vi bestämt ännu en gång att åka till kingsdominion, denna gång var vi endast 3 men vi hade kul för de ..

vi fastnade i trafiken och hungriga som aset valde vi ett exit bara sådär och det visar sig att det va samma exit som förra gången och hur stor är chansen .. hehe . så det blir väl en vana hädan efter  :P det blev frulle på donken . haha.

vi kom till kingsdominion omkring 12 och det va ju lite mer folk denna gång kan jag ju lova. det första vi gjorde va att ställa oss i kö till en vattenkarusell , typ som colorado .. KAN MAN BLI MER BLÖT NÅGONSIN ?? vi hade ju turen att åka igenom en fet stråle med vatten och gissa vem som satt precis perfekt för att få allt på sig ? jo , jag hade inte en enda torr fläck efter .. najs.

vi åkte lite turer hit och dit , men tror nog vi åkte fler förra gången och då va vi där kortare tid , men vad gör det , denna gången fick vi leka i vattenlandet :) kul va det , vi spenderade säkert 3-4 timmar i vattenlandet .. mycket folk där med då det va apvarmt .

jag lägger ut bilder i stället för att skriva om det :P


roadtrip dit

jag och sofie på parkeringen :)

det syns dock inte hur blöta vi va efter den åkturen

här ser man sofies hår iaf , ganska blött :P

blötas förening

jag känner inte dom

vi åkte parisehjulet

jag gillade inte höjden...

vi tittade på kartan och vi bestämde oss för att gå till vattenparken :)

hoppkort utanför vattenparken , den saken i bakrunden va asläskig

utanför vattenparken

vi tog ett kort utanför parken innan vi åkte hem, tog inte med oss kameran när vi badade... så det blev inte så mycket kort, men jag hade en sjujävla rolig dag , men trött va jag ...

trött va det :P

vissa torkade bikinin på detta viset hem :P

vi va hemma runt 10 igår och mina kids va hemma och uppe .. askul att prata med dom igen , dom va glada för att se mig :) garrett hjälpte mig med min dator så nu har jag internet här hemma också .. naaajs..
jag va astrött som sagt ,, somnade visst med datorn i famnen och vaknade upp runt 12 och stängde av den , sedan vaknade jag upp 12 imorse :P ups .. ajaa.. jag kommer ju säkert inte vara trött ikväll då jag kanske ska jobba .. vi får se . måste åka och köpa presenter till mina kids som snart fyller år också .. snart har alla fyllt i min familj här och då är det bara jag kvar :P

CHOP CHOP

fredagens utekväll

i fredags stod det utgång på schemat för att christin kommer flytta ifrån dc.. men jag är glad för hennes skull att hon verkar ha hittat en bra familj även om det inte är i området .. blir lite synd .

jag och ida åkte till dc runt 7 tiden och vi åkte och köpte påfyllning och åkte sedan till ann-marie (en tysk) som bor nedanför christin där vi skulle förfesta .. det hade varit åskväder i dc så dom va utan el och grejer så det blev en förfest med tända ljus i ett par timmar tills strömmen kom tillbaka och musiken dunkade ur högtalarna, då va man extra på G .. runt 11 tog vi vårat pick pack och drog in mot third där kvällen blev hyffsat okej med lagom av drinkar . träffade även AJ en stund med... jag och ida vankade till bilen för övernattning i den runt 4 på morgonen och vi hann även med lite posering på vägen hem .. haha, ALDRIG MER SOVA I BILEN :P


brudarna va på gggggggggggggggggg :)

posering


CHOP CHOP


amerikanskt körkort del 3

jag och laila drog oss mot DMV runt 2 tiden ... fick vänta ett bra tag ... som vanligt krånglar det lite med mitt namn då det säger i mitt pass att jag heter gun .. ajaa. så mitt första namn här just nu är gun :P vilket innebär att jag går omkring och heter ``vapen`` ... hahaa.

efter alla papper fick jag sitta ner ett bra tag till , sen ropade dom upp mig för att göra testet ... gick därifrån med ett leende på läpparna ;) klarade det .. hade 20 rätt av 25 som jag måste ha... hade småpanik på sista frågan .. hehe.. whatever..

fick sitta ner igen och vänta på en person som jag skulle köra upp med ... aaa , får en tillslut och vi går ut till garretts bil och hon säger.. tyvärr. du kan inte köra i den här.. då är bilfan inte ens laglig att köra... tack garrett typ ... hem till laila och låna hennes bil och tillbaka och köra med en liten japan ... han va trött .. det va varmt ute sa han .. vi körde i 7 min och 4 dollar fattigare hade jag ett körkort : ) har för tillfället bara ett papper , men kommer ett kort om en vecka typ .. kommer bild då...

YEEEEES, ÄNTLIGEN TYP !!!

CHOP CHOP

ett blogginlägg tillägnat michael jackson

det är tragiskt , men han är död och det är jävligt synd ... visst att han inte är den bästa i hela världen men han har gjort mycket bra grym musik ...

(det va tänkt att ligga en bild här men tyvärr fuckar datorn så förlåt michael)

VILA I FRID !


BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE ..

JAHA.. svenska bokstäverna är tillbaka som ni märker .... har köpt en dator idag :) TACK MAMMA ..

nu blir det att spara pengar till ett the sims 3 ... ohyeah .

nu till den bästa delen av dagen... BEYONCE !!! jag är så jävla glad över att christin köpte biljetter .. den konserten är bland det bästa jag troligtvis kommer uppleva i hela mitt liv.. inte dom bästa platserna men jag ska inte klaga för vi såg allt :) har sjujävla många filmer , hade inget minne på kameran kvar till slutet... alltså , det kommer bli svårt att beskriva kvällen för man måste ha varit där för att verkligen förstå hur underbar hon verkligen är .. så jag kommer leva med att jag har varit där och inte duuuuuu !! :) nanannananaaaa..



CHOP CHOP

fifaaaan..

har ju matt battre maste jag saga.. vaknade upp igar med konstig rost .. aa visst .. det slutade med att jag knappt kunde prata i slutet av kvallen... javla rolig dag.. va inte pa mitt basta humor .

men iaf .. gardagen bestod av att johanna och jag korde en fotbollstraning lite smatt pa morgonen :P asnajs.. har langtat sa lange efter att latja runt. det sitter fortfarande i maste jag saga. skooont .. sedan vaknade resten av packet upp och vi kakade frukost hos mig .. sedan bestamde vi oss for att leka utomhus.. laila foreslog studdsmattan och det va ju javla skoj :P efter ett bra tag ute blev det giant och filmhyrande ... fired up :) har sett den 4 ggr redan , haha. whatever.. dom andra hade inte sett den och jag gillar den sa det kvittade.. vi akte till laila , sag filmen och kakade mat vid 8 typ .. kommer sakna laila och hennes mat .. hon ar den som far mig att ata denna vecka.. haha . iaf , vid halv 10 skjutsade jag mr aj till metron och dagen i sig va riktigt kul faktiskt .


bara for att jag alskar denna bilden fran i lordags

pa sondagen hoppa vi studdsmatta

jag va typ awesome pa studdsmattan

men jag tror aj vann basta trick med sin backflip ..scary

vi gjorde lite grocery shopping ocksa. 

iaf .. efter att jag skjutsat han till metron sa akte jag hem och packade grejer till lailas place.. jag bor numer har :) hon har blast en luftmadrass at mig och jag sov asskont igar nar jag kom hit trott som aset efter en 10 timmars somn totalt for helgen .. sa erica drog en 13 timmars somn inatt .. laila jobbade extra mellan 12 och 6 idag medans jag lag i sangen hela dagen framfor datorn i hopp om att min familj skulle ha ett internet, men icke . sa idag har det inte hant sadar jattemycket for mig , vaknade upp med snorig nasa och hosta.. badar gott .. eller inte ! jag som inte varit sjuk pa nastan 2 manader .. peppar peppar ta i trad .. hoppas det gar over snart , har ju en konsert att ga pa :) can't wait ..
jag kakade frukost vid 5 tiden och aggmacka blev det , asgott ! sedan kom sofie over och vi borjade titta pa fired up for hon hade inte sett den ... det roliga va innan hon kom knackade det pa dorren och jag trodde det va hon , utanfor star tva nissar och predikar om gud.. herregud tankte jag , nyss uppstigen och inte tittat sig i spegeln , ajaa. sofie kom over nar jag pratade med dom som tur va och dom horde mer predikan fran oss om varat aupair jobb an vad vi gjorde om gud :P vi skrattade gott at det dar . laila kom hem och vi akte till bloom for lite mer shopping infor matlagningen .. det blev ris och chicken nuggets + en film , madea goes to jail , loooove it ! ska se den imorgon igen .. hehe.. for da ska laila jobba igen .. jag ska plugga lite korkort ocksa.. fa skiten gjort liksom ..

forovrigt maste jag tillagga att detta inlagg tog extra lang tid att skriva da laila kom och smetade pa mig massa kram i ansiktet .. jag ar stel som bara den .. haha . vi tog lite kort och skrattade gott .

laila och jag forsokte le med det va nastan omoligt for man blir sa javla stel

jag gjorde aven en kissie
"jag maste vara den snyggaste i varlden med ansiktskram pa"

GONATT FOR MIG...

CHOP CHOP

meatballs :)

jag rapade typ kottbullar hela dagen igar... najs .. eller inte raparna men kottbullarna... saara hade en sleepover hos mig fran fredag till lordag da utgang stod pa schemat pa fredagen.. en najs kvall helt enkelt.. igar va det lordag och man hade ju matt battre .. men omelett bjods det pa och vi kom sakta men sakert igang infor dagen. vi va sugna pa kottbullar.. och sa blev det.. vi akte och handla grejer och jag at for forsta gangen pa 8 manader riktig potatis ..  det va ett hallelulja moment nar jag at potatisarna :)




haha, varan farglosa "brunsas" :)

pa kvallen kom det over lite folk till mig och vi hade trevligt.. vi va bra manga ett tag .. roligast va nar en vit brud kom och hon bara, jag ar fran sydafrika.. det gjorde mig confused :) efter ett par timmar sa kom christin och julia och det blev visst en tripp till georgetown , igen ! en helt okej kvall faktiskt... nu har jag nattgaster har och alla sover , jag har ingen rost och en dusch vore ju inte fel ..



jag avslutar med ett happy kort fran gardagen .. hoppas eran midsommar va okej :) ta er tid och beratta om eran midsommar , alla 10 som laser ;) hehe. vore kul att veta vad ni gjorde .

CHOP CHOP

looooser !!!!

dagen borjade med somn till 11 :) NAJS. borjade jobba vid 12 .. gjorde lite tvatt, lite lunch och max tog en langdusch .. resten av killarna kom hem och chase kunde inte hitta en van att leka med, sjalvklart stallde jag upp och vi borjade spela monopol vid 3 :P jag forlorade sa det skrek om det ... jag hatart, jag forlorar alltid.. men det basta ar att vi fordrev tiden i 3 timmar nastan ..  klockan 20 i 6 sager blake... "du vet att varan simtraning borjar om 20 minuter va" VAAAA?? panika ivag och jag va helt lost i hur mycket klockan va :P jobbigt .. men dagen gick fort iaf . slutade vid 7 :)

jag ringde saara for en dejt at the pool ... fick tva dejter da hon traffade en svenska som ar har och halsar pa sin gamla vardfamilj .. jag fattade inte att hon va svensk , vi presenterade oss pa engelska och hon fragar " where in sweden are u from?" .. linkoping ...  ahaaa , jag ar fran goteborg sager hon pa svenska , det ar da man kanner sig lite sadar dum bara :) men for att inte vara taskig mot finlands saara sa blev det engelska .. sjukt att man pratar ett annat sprak med en som pratar ens ursprunliga sprak :P men hon verkar trevlig sa vi skulle horas . najs med lite fler svenskar i omradet .

imorgon borjar jag vid 8 och har max och reese pa morgonen .. sa laila ska nog troligvis komma over och vi ska planera varat frukostparty pa sondag :) hehee.  jag tror det ska bli varmt imorgon sa det blir nog lite pool pa eftermiddagen , det ska jag tvinga med mina barn pa nu nar dom inte har nagra laxor .. 

SEMESTER SNART ... FAN VAD NAJS :) DET AR NAJS OM NAGOT ...

 PS !!!!! besokssiffran for igar vad 11 st , kanner mig som en stolt bloggare .. NOT .. skarping fran allas sida inklusive min :) jag lovar att bli battre nar jag skaffat en ny dator .. som jag forovrigt maste borja leta efter .. can't wait .. jag ska unna mig the sims 3 ocksa.. bara sa ni vet :) sa jag kommer vara busy..

Nej. nu ska jag duscha .. hej hopp ... och SKARPNING :)

CHOP CHOP

olande i dc

sa har det varit annu en helg i det underbara staterna .... typ :P

har inte hant sa mycket sen senast ..  har jobbat pa som vanligt och det ar inte sa kul att skriva om jobbet :P for det ar inte allt for mycket variation ... tog dock reese till en playdate i torsdags .. spannande .. men det gick bra :)




helgen daa.. i lordags satt jag hemma pa lordagsangest om ovetandes om kvallens planer... laila ringde och vi skulle hitta till pride festivalen i dc.. det gick ju lagom bra... akte in med metron och motte upp henne och ingen parad hittade vi och hon kallade mig for blondie for att jag inte tog med mig adressen... WHAT?? man kan val inte tanka pa allt? hon fick ont i magen och vi tog metron hem och jag akte tillbaka till dc igen for att ga till julia.. vi fixade till oss och gjorde inte allt for mycket innan vi bestamde oss for att ga till miles och dricka lite...


miles och julia utanfor baren

julia inne i baren

olade ocksa... beviset kom har :P checka in mitt gula har ocksa..

efter kanske 1 timme sa kom malin och christin in som hade liftat och haft sig.. galenskaper sager jag bara ! vi drog till third och det blev mera olande och socialt varre.. en bra kvall ..


olganget..

DAVID: trippen till new york later som en underbar ide... iaf nagon som kommer over :) jag hoppas det kan bli av.. for jag har fortfarande 4 semesterdagar att ta ut :) sa jag tycker vi maste snacka ihop oss om det dar isf.. sa jag kan saga till att jag vill ha semester :)

SAM & MATILDA: bara sa ni vet sa kommer jag komma upp kanske i den vevan och saga hej till er och umgas och trana skrattmusklerna lite... nu vet nu :)

CHOP CHOP

kommentarsvar

MALIN : Vi alla sitter nog i samma sitts nagon gang och tack for att du tog dig tid och skrev :) jag ska bli battre pa att ringa dig , nar du aker till cali sa maste du halla mig uppdaterad :D

JONNA: ge dig in pa detta sjalv och kalla mig sedan lipsill och se hur det kanns sjalv .. jag vet att jag kommer klara det ! SEES I OKTOBER !! :)

MATILDA: oj , det va langesen :P tack for att du tog dig tid att kommentera , uppskattas alltid :) klart jag sjalv far lyssna pa muisk , men safort killarna ar i bilen maste det stangas av ,, suger lite halvt :P japp , jag aker hem efter detta ar .. stannar du ?  har ni bestammt nagot om DC an ?? :) can't wait too see u girls

LINA: oj , innan jul , det va varst :) jag hade inte ens tankarna pa att aka hem pa den perioden :P men tack for fortroendet ... haha . du gor mig rord med dina ord alskling <3 ska bli himla skoj och komma hem och traffa dig igen underbara van .. JAG ALSKAR DIG <3<3

DAVID:
vart haller din kommentar hus ?? :)

CHOP CHOP


manadsmote

ja jag vet att jag har varit dalig pa att uppdatera .. men just nu har jag inte ork

hade manadsmote idag med ..

- jag har just nu limit pa hur langt jag far kora med bilen.
- jag far inte ha musik overhuvudtaget i bilen
- maste fixa tvatt och vikt innan dagens slut
- jag ska ha reese mer an planerat

bilen forstar jag .. for jag hade tydligen kort jattemycket dom senaste veckorna. det innebar att jag kommer tjana pengar pa bensin, men troligtvis bli mindre social.
musiken ar skitsamma ..
tvatten ar jag lite arg over da jag kanner att jag inte riktigt har tid med den .. GASH !
reese ar jag lite nervos over eftersom jag kanske ska borja ha honom heldagar .. vi far val se hur det blir..

efter motet sa fragor saklart garrett mig
-"ahaa,  vad ska du gora nasta ar"
-"ja jag vet inte riktigt, har manga bollar i luften"
-"jag antar att dina foraldrar vill ha hem dig?"

da brast det . for jag forstod vad det ledde till liksom , vi kom aldrig riktigt till den punkten da han fragade om jag ville stanna langre. for allt bara brast och tararna rann sa vi satt ner och pratade och dom bara vi forstar om du har hemlangtan .. kan vi gora nagot eftersom din dator inte fungerar och blablablaa .. sa vi kanske ska gora en deal over att dom koper en dator sa betalar jag veckovis till dom.. dom sager att det kommer kosta lika mycket att fixa skarmen som att kopa en ny dator eftersom den ar gammal ! just nu kanner jag mig last med datorn och jag har knappt nagon kontakt med er darhemma .. men da ar fragan , kan jag fa ihop dom pengarna liksom .. det ar sa mycket mer jag vill gora .. men en dator kommer alltid vara anvandbar , just nu har jag hemlangtan och jag kan inte ringa "/

5 manader kvar , bit ihop !

lordag + sondag

jag va ganska slo igar eftersom vi va ute ... men sedan borjade krypa i kroppen pa mig och jag ringde dc brudarna och da bjod in mig pa sverige kalas :) ganska bra kvall . pyntade trojor och naglar , jag maste erkanna att jag har underbara skills nar det galler att mala naglarna , eller hur ??? :) forfest hos julia , promenad ett par block , saga hej till miles , ga vidare till third ... ganska social kvall maste jag erkanna da folk kom fram och snackade lite svenska, lite norska , och lite allt mojligt . det bjods pa dricka och flaskor akte i golvet ..  men forovrigt en trevlig kvall .


christin va dar

julia va dar

malin va dar

baksida

framsida

mina underbart fint malade naglar ;)

iaf .. idag akte jag hem ganska tidigt . skulle akt till ikea , men det va for vacker dag for att ga till spillo sadar .. sa det blev en pooldag med laila, saara och ett par till istallet.. mega skont :) vi ska hanga i poolen varje kvall da dom stanger 9 :) naajs som fan. solen gar ner strax efter 9 .. sa idag har det varit en skon dag.


laila, ricarrdo och katja vid poolen

saara sager hejda for idag till min blogg .. typ :P

GRATTIS PA FODELSEDAGEN SYSTER YSTER FREJA <3

CHOP CHOP

kalas :)

igar va man pa kalas hos saara som fyllde 20 ar i mandags. hon hade beachparty ... lite kul .. fast vi gick inte in for det sa vidare varst mycket :P men kul va det anda ... sen fick jag och camilla for oss om att aka till applebees och festa lite ... lite trevligt va det .. trott va jag nar vi kom hem iaf.. camilla korde min truck :P

IDAG FYLLER MIN ALSKADE MAMMA AR OCKSA .. GRATTIS <3


hemgjord tarta av saara. mycket god :)

det roliga ganget pa kalaset :)

CHOP CHOP

torsdag igen

och jag trodde seriost att jag skulle do i hjartattack igar .. haller pa att ladda upp en bild pa youtube som jag filmade i bilen .. det small sa inatahelvete igar och det blixtrade hela tiden .. jag skojar inte ! det va fan inte kul , holl pa att bryta ihop sa jag satte pa en film , hyrde he's just not that into you .. eftersom den inte fanns sist jag skulle hyra den.
 

DAVID : Dina kommentarer varmer som alltid :) ler alltid lika mycket at dom , och tack for tipsen om laten. mera tips uppskattas :)

PAPPA : tack for att du la ner energi pa att skriva en kommentar :) uppskattas verkligen.

CHOP CHOP
jag va ju aven pa kalas igar .. askul ... kalaset va pa pump it up som ar en stalle med slides och hoppborgar och hinderbanor .. jag tror alla vuxna hade mer kul an barnen .. dit ska vi tillbaka :) varldens jobbigast traningspass typ . jag va helt slut efter 1,5 timme :P sofie har dock alla roliga bilder .. sa dom ska jag sno nagon dag .. typ imorgon kanske :) imorgon ska jag ocksa pa kalas , saara ska ha sitt 20 arskalas . hoppas jag ar ledig , for sen gar vi nog ut pa stan och kikar runt lite .. camilla ska aven komma hit :)


maximus posar i en av hinderbanorna

sofie och laila hade race och sofie vann stort :P


askjavel

herregud !!!! bli inte forvanade om jag gar och far en hjartattack snart ... detta lands askvader ar inte att leka med .. jag vaknar varje kvall av att askan dundrar pa .. da far jag alltid satta in mp3n pa hogsta volym sa jag inte hor den .. pulsen pumpas upp i 300 nar det dundrar pa .. det ska bli skont att komma hem till sverige faktiskt ..



dessutom sa kan jag uppdatera er om att mandy ska prata med nagon som kanske kan fixa min dator .. hallelulja for det... hon sa att hon troligtvis kommer sitta har ratt mycket sa att det vore bra om nagon kunde kolla upp min dator sa jag hade min liksom .. yeees .

skulle egentligen borjat vid 2 idag med .. men nu ska erica pa barnkalas .. yippi ,, eller inte :) fast tiden kommer val ga lite fortare hoppas jag . far ju traffa min vanner iaf :D jobbar sent idag ... jag vet inte om jag har alla fyra barn ikvall eller inte .. sant som marks .. garrett kommer namligen hem runt 12 varje dag nu for dom haller pa att skriver ett kontrakt pa 200 sidor .. och mandy har ju alla sina stahej ,, man kan ju hoppas jag ar ledig i helgen :)

CHOP CHOP


satan i gatan

idag har jag svettats kan jag lova .. har varit varmt som bara den .. 38 grader .. det ar jobbigt att vara ute i den hettan .. och hade inte tid att ga till poolen med max idag .. hoppas pa bra vader imorgon sa man kan aka dit och glassa i massa timmar :D eller , jag borjar ju vid 2 imorgon .. goosh . ajaa . far aka till poolen sjalv imorgon da .. eller ligga och glassa pa verandan .. naajs , sommarbrun ar jag med och det ar sa himla najs . ska bli kul att se johanna nar hon kommer hem fran miami den lilla grisen :)

annars har det inte hant for mycket idag .. jobbat pa bra som vanligt ;) hehe . ska nog aka och hyra en film nu .. vill se "he's not that into you" , va ju ett tag sen man sag den pa bion . sa det far det nog bli ikvall :)

angaende min tatuering med.. va ju inne och snackade med dom igar . dom trodde den skulle kosta mellan 60-80 dollar att gora tatueringen.. fast dom trodde det skulle bli svart att halla dom i bra skick for dom skulle sitta sa langt ner pa foten . men vi far se.  har iaf bestamt mig att gora den i slutet av augusti .. i och med att det ar rekomenderat att man inte far sola och bada pa ett tag nar man gjort den .. det kommer nog bli ganska mycket sol och bad nu tankte jag :D dock hittade jag en tredje tatuering som jag vill gora .. gossh.

det ar mitt liv just nu .. nu ska jag till giant .. later !

CHOP CHOP

hey june

alla redan ar det juni .. det gar fort minsann :)

det har ju inte hant allt for mycket pa senast maste jag erkanna.. i lordags jobbade jag ett par timmar pa morgonen .. pa eftermiddagen kom camilla forbi och vi kakade mat , gick pa target och sedan akte vi pa bion dance flick som va sadar maste jag erkanna .. men det fanns vissa bitar som va roliga i den sa godkant far den ..

sondagen va jag hemma sjalv och jag bestamde mig for att ha en tvattdag .. sa tvattade gjorde jag .. sedan solade jag aven ett tag :) najs som fan . sedan gick jag over till laila for att titta over en eventuell niagra fall tripp . det ligger ett kanske med den resan . vi far se ,. sedan akte vi och hade en shoppingdag , hittade tva bikinisar och en troja , en klanning ocksa , men den har jag angrat mig om sa den ska jag lamna tillbaka .. en skon dag .. pa kvallen tog jag tag i mitt rum och rensade lite bland klader och i garderoben , nu ar det skinande rent hos mig :)

idag va det poolpremiar for mig .. tog med mig maxen tillsammans med laila och collin :) va lite kallt i poolen , men det gick ann . vi hann aven fa lite sol medans pojkarna lekte med varandra :) najs. mera sant om dagarna.. vi va ju faktiskt aven vid playgrounden pa morgonen .. dagarna gar sa mycket fortare nar man gor saker .. traffade aven den nya killaupairen som har kommit hit , alla sa att han va het,. men njaaa va. han va iaf trevligt sa han kommer ni nog se mer av tror jag.

sen har val inget mera roligt hant .. va skont med en lugn helg ., i helgen ar det south riding celebration har . sa dom kommer stalla upp ett tivoli och det kommer vara party .. haha . sag ganska kul ut , vi far val se om det ar nagot jag kommer ga pa , en chans att kanske traffa lite mer ungdommar har i omradet . ar lite ont om sanna maste jag saga tyvarr :P


max fick en medalj for att han har sista gangen nu i helgen , va med honom pa hans fotbollstraning i lordags.. haha. det ar ju en syn att se knattarna springa omkring :)

vi akte aven pa chases fotbollsmatch som dom dock forlorade med 2-0

mina nya bikinisar .. den gula ar fran ralph lauren och den andra kommer jag inte ihag .. men gillar den rosa mer :)

min underbart skona troja ,., den kommer slitas val kan jag lova :)

naa nu maste jag kila . .. ska till camilla , hon ska gora en touch up  och jag ska prata med en tatuerare om min tatuering :) hoppas pa bra priser . haha .. nu har ni en liten update pa mitt liv iaf ..

CHOP CHOP

RSS 2.0