första snön i sverige

har jag hört . här sitter man med solsken, blåst och kyla "/ kissväder . jag saknar snön lite , åka pulka & snowboard :) folk har klagat på att jag inte uppdaterat så jag får göra det nu ... på senaste har det väl inte hänt jättemycket . har pratat med massa folk på skype , kul att ha lite socialt umgänge där iaf :) just nu har jag hantverkarna hemma och det är damm verkligen överallt , usch , dessutom fixar dom på mitt rum så det ser ut som fan där .. hoppas dom städar efter sig :D

börjar jobba vid 2 nu med . ska åka och hämta max på preschool :) haha , förövrigt så igår efter 3 någongång kom blake hem och bara : OPS , me and chase did forget that you was home , så dom hade varit hos sina vänner :P idag kommer även min LCC hem till mig och efter det ska jag och ida troligtvis åka till affären och göra ett nytt försök :) hittar jag ingen halloweendräkt så skiter jag i halloween. har ändå inga planer för helgen , PLANER NÅGON????

såg mamma mia igår med  . lätt värd film ;) ska se save the last dance 2 ikväll med :D skönt att ha lite att göra om dagarna , är rätt ensam och utan bil om dagarna. eller jag va ju på playdate med max igår . kul att träffa andra aupairer och lite och slippa tänka på att underhålla barnen :P

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag lägger ut bilder istället :P

max på sin jeepmax och rae sitter på laila på playdaten

CHOP CHOP

gooosh

ja ni , igår käkade jag som sagt middag med min andra familj ;) vi åkte till ett mexikanskt ställe , shit alltså . när vi kom in sa min pappa bara . ta några jordnötter , när du skalat som släng dom på golvet , så gör alla andra här , jag skrattar åt tanken på hur det såg ut när jag stod där med min öppna mun och bara tänkte : WHATAA ? :)
igår gjorde jag även försök till att förstå  mig på amerikansk fotboll , gick dock inte så bra . det får bli en annan dag :D

idag iaf , började inte förrän vid 2 , va det sagt . jag skulle följt med och plockat upp max på preschool , men där satt jag och vänta på mandy och ingen mandy kom , hon hade blivit sen så hon åkte själv :P så istället kom hon och max hem och jag & max gick ut i den blåsiga vädret och han körde sin älskade jeep. fyfan , den killen kan köra :P riktigt impad , då iaf . efter det bröt tredje världskriget ut typ . jag, max och chase gick ut på bakgården och dom hade fått glass , det första dom gör är att dom hoppar upp på studdsmattan och jag säger snällt till dom att jag inte vill att dom ska äta glassen samtidigt som dom hoppar , då börjar max tjuta och skrika att han ska se sin mamma och blablabla och hon jobbar ju och vi får typ inte störa henne , så jag försöker göra mitt yttersta för att få tyst på han , asså , det dröjde säkert en halvtimme att få tyst på han . jag gav honom iaf valet mellan sängen eller cartoon :D hehe , så vi hamnade framför cartoon och efter ett tag säger han : erica , look i am not crying anymore . då va det kriget överstökat iaf . men det fjärde utbröt nu precis vid 8 , pappa garrett är iväg någonstans i landet och mamma mandy är på möte och jag har blivit tillsagd att lägga killarna , ja men jo det gick ju jättebra , max stod och tjöt i badrummet och sprang fram och tillbaka , tillslut fick jag honom till att stå still så jag kunde borsta tänderna på han . sedan va det ju inte det lättaste att få honom i säng, inte efter att ha insett att hans älsklingsbok goodnight moon är borta och att jag måste läsa en annan bok . jag är faktiskt ärligt talat glad över att den boken är borta :D hehe . men iaf,  jag lämnade honom tjutandes i sängen för han skrek efter mamma och pappa , så jag släckte lamporna och gick ut , det blev tyst , YEEEAH :) fast tro det eller ej så kan max faktiskt vara gullig också , men just idag har jag inte gillat honom :) opsi .

mamma ( min riktiga ) . du borde vara stolt över mig . jag lagade faktiskt mat idag igen , hehe. eller mandy hade köpt hem färdig kyckling och jag gjorde "cheesepotatoes" och kokade morötter och bönor , som jag faktiskt åt av :D det måste vara usa som påverkar mig :) hehe .

sedan fick jag även sms av sofie , en tjej som är au pair här i närheten, så imorgon blir det playdate för mig och max :) naajs. lite spännande faktiskt . så mellan 9-10 är jag på playdate . vet inte om vi ska luncha tillsammans än , annars blir det längre tid . looking forward :D skönt att man börjar få fart på det sociala livet nu . skulle nog inte palla dagarna annars . eller iofs börjar jag få hem lite filmer nu , håller just nu på med american pie the wedding för jag kom på att jag inte kommer ihåg något från den filmen :D har även hittat " another cinderella story" , verkar bra.

jaja , men nu blir det film . ha det bra <3

CHOP CHOP

kort dag

idag har jag jobbat för första gången , bara några timmar :) och det räckte kan jag lova .
dagen har bestått av :

alarm klockan 8.15
promenad med Ida och kolla in south riding lite
lek med max och hans tjejkompis
duschat (mitt badkar/dusch) är underbart
biljard
matlagning ( cheese and macaroni ) är kung på det
lite lek
läst godnattsaga och åter igen goodnight moon, det är nästan så man kan den utantill
hoppat studdsmatta

ja och lite mer saker :P ska iaf åka och käka ute med familjen idag,  stek :P gott , hoppas jag .

CARINA - maten här inte så jädra god faktiskt , jag har svårt att förstå dig :) min magsäck krymper ihop , jag lever på isvatten och äpplen :) hehe .

nä nu va det nog inget mer idag , hoppas jag kommer få "övningsköra" ;) hehe . just det, sitter förövrigt här själv , IGEN ;) jag börjar vänja mig nu . hehe , eller jag har massa arbetare hemma också , fixar max rum . men dom är inget att hänga i granen så oroa er inte för mig :D

CHOP CHOP


socialt umgänge :)

ÅHH,  ida har nyss gjort min resa i usa mycket lättare :) träffade henne idag,  hon kom och plockade upp mig , skitnajs . vi åkte till "target" jag säger bara , dom har ALLT :D vi kikade lite lätt på halloweenkostymer och sånt , hittade inte något direkt :P klockan va ändå rätt mycket när vi åkte till city .  typ 6 ;) jo förresten , familjen (pagon) lämnade mig själv hemma igen , hehe . så därför bestämde jag och ida för att göra något .

efter att ha varit på target så åkte vi till en resturang och skulle käka lite , vi satte oss och fick menyn och insåg rätt snabbt att njäää . det va inte vad vi ville ha och det va mycket pris för det :P hehe , så vi tog våra grejer och gick :D hööh,  pinsamaste jag gjort på länge iaf :) fick oss ett gott skratt . sen hittade vi en liten diskret och billigare resturang där jag käkade kyckling och pommes, inte det nyttigaste , men jag hade bara käkat frukost så det gör ju inget :) ska ut och promenera med ida imorgon också , najs att du vill göra saker med mig och göra mitt liv lite lättare :D 

jobbar förresten bara mellan 12 och 4 imorgon , hehe . najs tid alltså . mamma mandy är hemma och tar hand om barnen så jag har egentligen sovmorgon , men jag valde att promenera istället . ska förövrigt kanske skaffa gymkort med min nya vän , haha , det bästa är att hon och en till letar efter fotbollslag så jag tänker hänka på iaf :) börjar f å lite ordning på hur det funkar här nu med . skönt . har även fått massa info av ida . TACK för det :)

nee , nog för den här kvällen , har bloggat 3 gånger på 1 dygn nu ., rekord. haha . hoppas ni andra har det bra . tänker på er där hemma <3 och även er andra au pairer , hoppas ni trivs :) ha det bra .

CHOP CHOP

dagens frukost ;)

haha , jävligt gott faktiskt ;)

sitter just nu och väntar på familjen .  tänkte ta en promenad idag med, se det lite mer . har typ bara varit inne , förutom igår när vi va på city ;) har pratat med malin och sofie idag med . najs som tusan . vi pratar redan om en roadtrip på våra två veckors semester :D det vore najs om vi kunde bli ett par stycken , sånt vi får kolla upp senare alltså , jag är lätt på iaf :) har även pratat med familjen en hel del idag med.  skönt att kunna ringa varandra på vettiga tider nu iaf :D såg färjan igår med ... eller iaf lite . somnade visst , så jag hade en fortsättning idag . och imorgon är det ett nytt program som väntar . tänkte även se lite idol med.  fast har ju fått nyheter på vem som åkte ut ändå ;)

jaha nehe gott folk . kanske skulle packa upp resten av grejerna nu ;) HÖRS. och just det . kul att så många läser min blogg , kul att höra från er alla :) glöm inte kommentera .

CHOP CHOP


all by myself :O

igår anlände jag till familjen Pagon i virginia :) garrett och blake plockade upp mig . vi närmade oss south riding som är 45 minuter bara från DC :D kommer sakna gänget "/ usch , bland dom bästa tiderna i mitt liv . ajaa  jag hoppas iaf på en reunion med dom närmsta iaf någon gång under året eller efter.  som tur är har jag en del av er på skype , så man kan väl säga att vi umgås . ni vänner hemma i sverige, var är era skypekonton ? :O dåligt ..

ajaa . när jag väl kom hem till mitt nya hem så möttes jag av en tjurig och nyvaken max ;) men han blev glad efter ett tag , han visste till och med mitt namn :D sedan möttes jag av mamma amanda, blake och chase åkte på träning .
käkade chiliköttfärssås och pasta, helt okej faktiskt. sen har jag börjat med något nytt,  vatten och is , gott som tusan :) sen ska jag inför något hemma i mitt riktiga hem och det är bordsbön :) hehe . efter maten blev det airhockey med max , ojojoj , den killen har energi ;P tillslut va han tvungen att gå och lägga sig,  hehe . efter det vart det lite sängdax för mig . fast först ett försök till fixing av datorn som inte gick så himla bra , men mamma fixa idag , tackar mamma <3

idag har jag besökt south riding city och fixat bankkonto och mobiltelefon , fick en sprojlans ny LG telefon och nästa vecka blir det bilköp ;) looking forward. iaf så har jag ett USAskt nr nu , ni kan ju säga till på mejl eller något om ni vill ha det. jag har även kört automatbil för första gången idag och dessutom bil överhuvudtaget i usa , tack pappa garrett :)

just nu sitter jag ensam hemma för familjen har åkt till mormor och morfar för födelsedagsfirande. så jag har blivit lämnade med bilnycklar och hela köret. och jag har till och med lyckats pajja rätt många grejer redan , hehe . opsi som dom säger här. när jag duscha nyss råkade jag pajja handdukshängaren, iofs hängde den ju inte så jättebra i cementväggen , men ändå :S haha , det ska bli kul att förklara :P jag och max lyckades pajja min säng igår med, hehe. fast inte så värst mycket, bara det yttersta i kan terna så va det några stolpar som satt lösa . jaja.  sånt händer. efter att ha vaknat idag och jag gick upp till övervåning så va det första jag möttes av va max : ERICA , CAN WE PLAY ? :) så söt . jag läste också "goodnight moon" för honom när han skulle sova middag ,, vi har också sett lite spongebob idag :D cartoons är ganska roligt egentligen :D 

ååh , idag fick jag lite tårar i ögonen på  banken, nu händer det liksom . pratade med familjen idag också , det va en lättnad :) mycket skönt . hoppas alla har det bra . emiljävel skrämde nyss livet ur mig genom ett sms , pjuuu . han verkar iaf ha det bra . hoppas ni andra aupairer också har det :D saknar er och humorn <3

nää , slut på bloggande nu . hoppas ni har fått en liten syl i vädret om vad jag sysslar med om dagarna :D

CHOP CHOP


blandade bilder :P

sex and the city , tjittjatter scener :Dde där jävla turistera :)hamsterhälsning , eller nåt :Duppe på rockefeller center :) gänget10 svensar åh en blatte :)östgöte & virgino :)största kyrkogården på länge :Dsvensar alltså :Digår pyssla vi lite ;) fin fint . resultatet , typ :Pthaioor :Pjo men visst är det ett bra sällskap :Dtime square ;)NY

manhattan & -5 kg

idag besökte man ju då självaste manhattan :) freja , guess what ? jag har sett massa ställen där dom spelat in sex and the city , coooooolt :D har även sett självaste frihetsgudinnan, empire state , rockefeller center och times sqaure :) så himla grym upplevelse .lätt värd tripp!
vi va uppe i rockefeller center, FYFAN SÅ FRÄNT :D såg hela innestan/manhattan . sedan vart det mat och toabesök , ett välbehövligt sådant , totally förstoppad fan :) men skönaste på länge . köpte inget mer än en fingerborg , kände ett måste där ;) varsågooo froj :D

åkte guidad tur på hur länge som helst , nu hoppar jag lite , men skitsamma :P såg också där tvillingtornen stod , det va en upplevelse att vara där faktiskt . såg dock ingen kändis , men många fina bilar . vi såg och hur stora kyrkogårdar som helst , det va läskigt stora .kan tyvärr inte lägga ut bilder idag heller , försökte . det blir nog bättre sen hos familjen .

fick ett mejl av garrett idag (pappan i min värdfamilj) , dom har fått reda på att det blir en pojke till, snart ska jag bilda ett eget fotbollslag :) är faktiskt nervös inför imorgon. jag och malin åker längst av alla och då bor vi typ närmast, SUCKS . så himla söta min värdfamilj är , städat som fan och kopplat in tv på mitt rum :P kan du göra det tills jag kommer hem mamma ? :)

vi såg också frihetsgudinnan som sagt , fast på långt håll för vi åkte båt fram och tillbaka mellan manhattan och brooklyn tror jag . det va rätt mycket humor på båten , lite hamstring och massa kort :)

på tal om inget så vill jag tacka älsklingspillan för tofflorna som jag fick i present innan jag åkte , fyfan så välbehövliga :) tack <3<3 och förövrigt har jag ätit en m&m på hela resan , satans bra :P det du mamma, be PROUD :D jag och malin löpte ju tillochmed efter ankor häromdagen. hehe . känner mig på topp liksom ;)

vad mer har hänt ? hm, jag tror jag fått med allting. eller nej . våran lärare står för dagens kommentar : americans like to do it on the floor :) heh , fast hon menade ju att barn gillar att göra läxor på golvet .

jaha , nehe . jävla skitblogg , den lägger inte upp bilder . jag tog iaf 204 st i bara NY idag ;) hehe . jag har lite bilder . nä nu ska jag fokusera på att linda ska fortsätta locka mitt hår , måste ju vara lite fin imorgon :D då smället det .


ha det bra svensar , saknad <3


CHOP CHOP


andra skoldagen

jaha , då har man genomgått andra skoldagen . vi fick oboy idag, typ iaf :D och äggmacka . humorn på topp som vanligt vid både frukost , rast , lunch, rast och middag. skrattmusklerna ligger på hårdtrim. höhö .

idag har vi pysslat lite och det har varit rätt segt på lektionerna. fast garvade lagom när vi gjorde vårat projektarbete. jag , sofies pojkvän , och två mexikaner :P sofies pojkvän är bara lustig , men dom andra två brudarna är rätt roliga . bilder kommer :) engelskan funkar bra , bara så ni vet där hemma . men måste jobba på dialekten ;)

vi samlades i stora salen och fick lyssna på den roligaste polisen ever  . det gjorde min dag :) sötsofie förgyllde nog mångas dag då hon fick "ringa" ett samtal och hade en inbrottstjuv i huset.  hehe . har en ganska rolig film . RABBIT , en thaia är också bland som kyligaste människorna jag stött på . hon drog kommentaren " milkshake" och skakade brösten . vi har smakat munkar också , sofie va ju så gullig och polisen gav henne en munk , vi svenskar delade lite sött på den . kommer också bilder på det :D men det tar jättelång tid , men allt för er ;) jag hoppas alla har det bra , en annan drar ju till NY och empire state imorgon som föräldrarna förövrigt betalat ,, riktigt najs .

snart åker man vidare till virginia med virgino ;) ska bli tråkigt att lämna gänget "/ som tur är drar jag malin med mig och sofie bor inte jättelångt bort , men ni andra hamstrar och roligt folk då ?! en återträff eller mer iaf . LÄTT :)

jag har iaf the time of my life just nu . jag rekomenderar vänner hemma att skaffa skype,  kommer bli lite mer seriösa tider sen när jag är i VA.

försökte att uppdatera lite bilder , gick inte tyvärr . för många thaisar och "svensar" inne nu ;) förlåt för att alla inte komma förstå dom interna skämten . hehe .


till slut vill jag bara tillägna sofie ett CHOP CHOP :)

new york

HELLO SWEDEN , eller hallå sverige :)

Nu är jag äntligen här och jag lever livet. Än så länge är allt bara bra . har kanonsällskap , helcrazy :D

Flyget gick ju sådär till USA, först försening på Arlanda som ledde till att vi missade flyget i frankfurt, men vi gjorde det bästa genom att åka lite rulltrappa som va skitlång och sen sprang vi runt på flygplatsen och letade McDonalds men det gick ju också sådär . Blev aldrig någon burgare . Flygplansmaten sög , USCH OCH FY...

Höll på att inte bli insläppt i USA också , kärring ... hon klagade på mitt passfoto och att det inte va jag . Jag kom in och väskorna fanns med båda två :) Mötte upp au pair snubbarna och åkte fula bussar till skolan . haha . vi sjöng och hade oss. kan tala om att jag va ganska trött efter att inte ha sovit på 27 timmar . gooosh . de ni .  vi kom till skolan, blev bjudna på pizza , dom är ju inte gooa här iaf . Efter det och lite information så va det bara att bege sig till sina rumskamrater och därinne stod det fina våningssängar och gissa vem som fick en översäng , JAG . men har ju trevliga rumskompisar iaf.

Vaknade upp vid halv 7 imorse , alltså halv 1 hemma i sverige ;) gick upp och gjorde iordning sig för frukost. fick förövrigt kramp i vaden inatt också . naajs i översäng liksom . men iaf , mötte upp dom andra brudarna + emil och vi käka frukost . BAGELS , nu är jag amerikanare alltså . Sedan lektion vid 8.15 . haft skola hela dagen. en del suger verkligen på engelska , "I has 19 years old " , vad är det som är så jävla svårt med I AM ?!? vi har en korean som bara sitter och nickar till allt som våran lärare Lina säger. just det , vi är uppdelade i grupper efter hur vi ska åka i usa sen , så jag har träffat en del folk i området.  Fick en presentkorg från familjen idag också , CUTE :D ser fram emot fredag .

annars har jag bara fått skrattmuskler i magen idag , sjuka människor :) BUT I LIKE YOU ANYWAY . jag och malin jaga ankor idag , det va en syn . hehe . sedan har vi varit på sing-a-long och vi skulle sjungar en barnvisa inom varje land , vi sjöng givetvis små grodorna , finns på film :) vi va typ bäst . vi svenskar är bäst helt enkelt :D det roligaste va när bosnierna sjöng något och i slutet bara "HORA" och vi svenskar bara ÖÖH . undra om dom vet vad det beror . FREJA, fråga melita vad det betyder :D annars har vi suttit här och fick igång mitt internet för bara några timmar sen för att en snäll thailändska hjälpte oss svenskar som inte fattar något med ip-adresser och fanskap . komplicerade grejer . nu funkar det iaf och jag kan ha min första kontakt med sverige. det har tagits en del bilder också , får se om det går snabbt att ladda upp här och nu annars kommer det kanske imorgon . Det är rätt många som sitter på samma nätverk :P vi är ju trots allt 159 st från olika länder :)

ha det sjujävla bra i sverige , saknar er :) <3

mathilda och japaner i bakrunden :) haha , vi måste ju också få vara lite turister :Dflygbild från turen från sthlmgänget i frankfurt :)emil , sjukt skön norrköpingskille :Pen söt jessica i den långa rulltrappan i frankfurt :)sama och min kära dialektvän sofie i airbus från frankfurt:)folk och snyggbuss :Pbara som info är det brudarna framför och det stora huset framför dom har vi lektioner i :) ganska flott , utanpå iafvi har ganska roliga klassrum , känns som lekis igen :)snyggaste midsommarstång på länge , kul hade vi :) här har vi våra enda svenska killaralla människor får avsluta kvällens bilder , är även den sista bilden tagen sen jag la in alla bilder :) ha det bra i sverige , glöm mig inte och kolla bloggen ofta , ska försöka hinna med den .

nä nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig , tror jag är sista svensk uppe , fast det är massa thaisar uppe också . HÖRS senare , <3


4 dagar kvar ..

jaha , gårdagen vart ju lyckad :) belinda och jag trodde vi skulle kunna bada , så va inte fallet då en propp gått och det bara va 28 grader , men vi ska försöka oss på det idag igen :P men är fan impad över våra elektrikertalanger när vi bytte propp , det skulle du sett daniel :D hehe .

annars så panikar jag bara just nu , sitter mest och tittar på mina resväskor och suckar "/ ångest för presenterna eftersom alla andra hittar så bra :P eller iofs , rätt nöjd med kidsens presenter . Bara föräldrarna , tipsa gärna !

tvätta & packa är mitt liv just nu . ändring om ett par dagar,  då är skiten över och man sitter på det där jävla planet :) ser fram emot det ganska mycket just nu .

inatt sov jag även med min nalle jag fick av mina underbara vänner , jag har till och med kommit på ett namn till han , för det är en han , P.J :) jag kom fram till att ta första bokstaven i era namn , (PernillaEmmyJosefinHelena) alltså , PEJH , säg det snabbt :D där har vi PJ ... hehe . tyckte det va smart .

nä usch , har inte tid att sitta här .. då bara jag bara ännu mer panik . ska iaf till storstan och växla pengar och köpa det sista imorgon , underbart .

ajaa . bjuder på lite ångestfyllda bilder :





ena väskan väller fan över också , ajaa. får lösa det :)

CHOP CHOP


5 dagar ...

shiit pommes frites :) idag är det ännu närmare :D hehe.

idag har jag hunnit klippa mig , vid 10 . det sög att alarmet stod på 9.00 :P ajaa , bara gilla läget .
efter det gick jag hem och gick över till älskade farmor och pratade en stund och bläddrade lite i tidningar :D

öppnade brevlådan och fann mitt internationella körkort , hell yeah . alla papper klara nu :) känns bra . nu är det bara växling av pengar , bokköp och mössköp kvar tror jag :) det dyker säkert upp något mer . synd för mina föräldrar isf :D hehe .

nu är det bara den ångestfyllda packningen kvar , goosh och fyfan för den. hoppas att min kära vän belinda hjälper mig lite idag när hon tittar förbi :) <3

snart är det måndag och samling med gänget,  det är lite det jag ser fram emot mest . bara två brudar som inte hört av sig , iaf som jag vet . men det är kul att vi ändå är 12 stycken :) greeat .

LOOKING FORWARD RIGHT NOW

CHOP CHOP

6 dagar..

och dagarna bara går och går.

igår va jag i stan med kära josefine <3 träffa även på helena , <3 . svalle också för den delen :) haha . sen vart det lite tjat på mamma om kläder :) det va najs , även om hon tyckte jag köpte pyjamaskläder . haha . pratade även med daniel, det va najs och kul att du ringde :D jag blir jämt så chockad när jag hör din ringsignal i min mobil . hehe .

efter det va det hälsokontrollen som förövrigt är det sista pappret att skicka in efter sådär tusen papper :)
så idag jagar man datum för sprutor sen är allt klart, fast fick reda på alldeles nu att mamma hittat information sen jag gick på stjärnebo , det vill säga ja runt år 2000 :P hehe . ett tag sen :)

annars så har jag letat fram den andra väskan idag, så det blir att packa,packa och packa idag tror jag :)

GRATTIS SYSTER PÅ 17-ÅRSDAGEN OCKSÅ ;)  bara ett år kvar till vuxenlivet, sug på den karamellen.

ajaa. det va väl allt ? tror så . eller vänta :) jag har fått titeln "reseledare" också , hehe .  skickade sms till alla 13 som ska åka från arlanda samtidigt som jag igår, fick svar från 10 st , så bara tre kvar . ganska bra gjort :) vi blir ett stort gäng som checkar in ihop . kul som satan :D

nä nu är det nog för idag

CHOP CHOP

bilder och sånt från i lördags

lite bilder från min avskedsfest som förövrigt slutade halv 5 igår morse ;)

haha. lätt roligaste bilden på länge <3här tog jag ett hoppkort :)

nää nu orkar jag inte ladda upp mer bilder , kommer säkert på bilddagboken eller på facebook :)

CHOP CHOP

avsked ikväll "/

ikväll kommer folket till mig och just nu håller jag på och förbereder . kommer nog bli lite ledsamt men samtidigt kul att så många kan komma :) <3

antar att det kommer fotas rätt mycket så jag kommer nog lägga upp en massa kort imorgon :)

nä nu ska det duschas och peppas . ses eller inte

CHOP CHOP

9 dagar kvar .

jaa , joo . nu går tiden .

ikväll (igår) va jag lite med lina och spenderade rätt många timmar på en inflyttningsfest , rätt nyktert . kommer en dag imorgon med (idag) :) då kommer det massa nära och kära till mig,  looking forward <3

nää , hejdå

CHOP CHOP

11 dagar kvar ,

tiden går när man har roligt ;)

jag är stolt över mig själv , städa hela rummet igen , möblera om , sydde förhand , hittade min kjol , postade massa brev :) ja en massa .. känns bra nu . har bara hälsokontrollen kvar . sen är allt klart och flyget går 10.05 den 20 oktober :)

i helgen blir det småpartaj med mina kära , iaf dom som tar sig tiden att komma :) hehe , förlåt josefine :P jag förstår att du måste jobba , vi se ju nästa vecka <3 kan bli kul tror jag ..

annars så blir det mopedkörning idag med , fett kul :) det va länge sen nu , men vad gör man inte för syster ;) farfars moppe är toppen och tack för lånet <3

nä , nog för idag . ha det bra :)

CHOP CHOP

så mycket som möjligt på så lite som möjligt..

idag har det tänkt att hinnas med mycket , har ringt cultural care idag , flygbiljetten kommer nästa vecka :) GOSH .. sen har jag postat ett brev till dom med dom flesta papper som dom ska ha . har dessutom  hunnit hälsa på pillan <3 och hon hjälpte mig väga brevet , lite sådär svårt med ögonmått och på ungefär när det gäller att sätta på frimärke på en viss vikt, men taackar :) har även hunnit tvätta en tvätt , och en på g , här går det undan  .... jag hinner till och med och sitta här en snabbis och blogga , händer inte varje dag nu , skärpning på mig ..

tänkte dra en rumsstädning med diverse rensning på skiten , eftersom kära syster ska ta över. annars blir det mera tvätt och bara städ idag . kära mor kanske får laga mat idag med (a) hehe , vi får se vad som hinns med . jag är en upptagen kvinna nu för tiden därför stoppar jag här ....

måste bara, för er som aldrig hört :

 

CHOP CHOP

uppdatering ...

lördag = slappis

söndag = lekledare för hela bunten . sötaste albin och filip umgicks med mig :) tycker om dom små liven , fast jag lura i filip att en skatt finns i änden utav regnbågen när vi kolla in den efter allt regn igår .. det relaterade i att han ville stanna hos farmor för att leta skatt :D eftersom regnbågen gick ner bakom farmors hus , och för er som inte vet så bor hon mittemot , kanonsmidigt :) jaja , en värd dag , dessutom grattis till mina favoritbrudar till 2-0 segern mot kenty , GREAT <3 satt dessutom sent med alla ambassadpapper , hehe . gör alltid sånt där viktigt stuf i sista minut , men det är då jag gör det bra :)

Idag = alarm på 4.40 , GOSH ... avresa halv 6 mot storstaden och möte med amerikanska ambassaden , som jag tycker är lite överdrivet .. vänta i över en timma utomhus , vänta en timme inomhus , för att sedan i en minut göra fingeravtryck och säga att jag ska ta hand om 3 barn och att jag tagit hand om ungar förut .. :D jaja . fick ju trevligt sällskap under dagen av en massa härliga brudar :) ses den 20 oktober :D var även på älskade intersport , stökigt värre :) men hämtade iaf mina efterlängtade tröjor , som jag väntat på ett tag . nu faller alla bitar på plats , skönt som tusan :) då kan man sova gott vill jag lova.

jajaaaaa. have a nice evening :)

CHOP CHOP

trevlig fredag :)

jajaja, igår började dagen med att åka och fotografera inför visumet , samt internationella körkortet :P det gick ju bra tillslut efter sådär 35 minuter . haha .

sedan bar det av till davidos place , najs som tusan . lite smått va där också , det va ju trevligt , ungefär ... men hade trevligt resten av kvällen iaf , mycket skratt , guitarr, amerikansk fotboll , dans , foton och vin :S blää , nu gäller det att vila till nästa helg :)

usch , dagarna går fort nu , snart är det den 20 , nervösar till 100....

nä , nu ska jag inte tjata ... vill någon hitta på något , RING FÖR TUSAN :)


lite bilder från gårdagen <3

älskade pillan <3älskade crew <3älskade josefine <3<3<3favoritpojkar :) <3sweetiepie <3jag tejpades och har inte kommit på varför`?!partyfixaren <3guitarren va med :) <3belinda va ju faktiskt också där , ett tag iaf :) <3partypeople :) <3<3


CHOP CHOP

torsdag ...

och idag har jag fått mycket gjort . började dagen med att gå upp 10.45 , äsch . råkade somna om :) sen frulle och lite repriser från gårdagen . bankbesök och inbetalning till visumet , greeat . har även fixat med övrigt som ska skickas in innan usa nu , känner mig ganska i fas just nu :D bara körkortskopia kvar nu , och hälsokontroll såklart , tog mig i kragen och ringde vaccinationscentrum idag med, så nu har jag tid och grejer.

är lite smått nervös inför sthlm på måndag också , tänk om jag inte får visum , då är det ganska kört kan man säga :P

jajajaa, har umgåtts med många idag , hälsade på lina, daniel och izor idag . det resulterade i varma mackor och lite småprat :) sedan hem och ladda inför idol hos paret anderssonkarlsson-juthe :) hehe .  fiskarna är fortfarande fula :D fick fika också , trevelans , typ första gången , vad vuxet :)

imorgon blir det david och lite mys med vänner <3 yeeeah .

CHOP CHOP

pjuuu

igår fick jag hjärnsläpp när jag skulle ta ut 800kr för att handla mat , jag stoppar in kortet,  knapprar in koden, väljer 800 kr, tar mitt kort & GÅR , smart erica . Så jag panikade lite igår.... idag ringde mamma banken and guess , mina pengar fanns på banken, för er som inte vet så dras pengarna tillbaka efter 90 sekunder , hehe . det va dom bästa 90 sekundrarna i mitt liv typ . kände lite lättnad imorse ja . skönt att veta att pengarna kommer tillbaka och att man inte är helt misslyckad :)

igår åkte jag upp till pillan och myste :) såg idol & desperata hemmafruar :D efter det åkte jag till belinda & rickard och checka in fiskarna (FULA) :D , och såg på so you think you can dance :)

idag tänkte jag dra en sista fotbollsträning för året , om vädret tillåter :S annars tänkte jag börja fylla i lite visumpapper, känns lite på tiden nu :P och betala räkningar , mindre roligt , men måste göras...


CHOP CHOP


RSS 2.0