gooosh

ja ni , igår käkade jag som sagt middag med min andra familj ;) vi åkte till ett mexikanskt ställe , shit alltså . när vi kom in sa min pappa bara . ta några jordnötter , när du skalat som släng dom på golvet , så gör alla andra här , jag skrattar åt tanken på hur det såg ut när jag stod där med min öppna mun och bara tänkte : WHATAA ? :)
igår gjorde jag även försök till att förstå  mig på amerikansk fotboll , gick dock inte så bra . det får bli en annan dag :D

idag iaf , började inte förrän vid 2 , va det sagt . jag skulle följt med och plockat upp max på preschool , men där satt jag och vänta på mandy och ingen mandy kom , hon hade blivit sen så hon åkte själv :P så istället kom hon och max hem och jag & max gick ut i den blåsiga vädret och han körde sin älskade jeep. fyfan , den killen kan köra :P riktigt impad , då iaf . efter det bröt tredje världskriget ut typ . jag, max och chase gick ut på bakgården och dom hade fått glass , det första dom gör är att dom hoppar upp på studdsmattan och jag säger snällt till dom att jag inte vill att dom ska äta glassen samtidigt som dom hoppar , då börjar max tjuta och skrika att han ska se sin mamma och blablabla och hon jobbar ju och vi får typ inte störa henne , så jag försöker göra mitt yttersta för att få tyst på han , asså , det dröjde säkert en halvtimme att få tyst på han . jag gav honom iaf valet mellan sängen eller cartoon :D hehe , så vi hamnade framför cartoon och efter ett tag säger han : erica , look i am not crying anymore . då va det kriget överstökat iaf . men det fjärde utbröt nu precis vid 8 , pappa garrett är iväg någonstans i landet och mamma mandy är på möte och jag har blivit tillsagd att lägga killarna , ja men jo det gick ju jättebra , max stod och tjöt i badrummet och sprang fram och tillbaka , tillslut fick jag honom till att stå still så jag kunde borsta tänderna på han . sedan va det ju inte det lättaste att få honom i säng, inte efter att ha insett att hans älsklingsbok goodnight moon är borta och att jag måste läsa en annan bok . jag är faktiskt ärligt talat glad över att den boken är borta :D hehe . men iaf,  jag lämnade honom tjutandes i sängen för han skrek efter mamma och pappa , så jag släckte lamporna och gick ut , det blev tyst , YEEEAH :) fast tro det eller ej så kan max faktiskt vara gullig också , men just idag har jag inte gillat honom :) opsi .

mamma ( min riktiga ) . du borde vara stolt över mig . jag lagade faktiskt mat idag igen , hehe. eller mandy hade köpt hem färdig kyckling och jag gjorde "cheesepotatoes" och kokade morötter och bönor , som jag faktiskt åt av :D det måste vara usa som påverkar mig :) hehe .

sedan fick jag även sms av sofie , en tjej som är au pair här i närheten, så imorgon blir det playdate för mig och max :) naajs. lite spännande faktiskt . så mellan 9-10 är jag på playdate . vet inte om vi ska luncha tillsammans än , annars blir det längre tid . looking forward :D skönt att man börjar få fart på det sociala livet nu . skulle nog inte palla dagarna annars . eller iofs börjar jag få hem lite filmer nu , håller just nu på med american pie the wedding för jag kom på att jag inte kommer ihåg något från den filmen :D har även hittat " another cinderella story" , verkar bra.

jaja , men nu blir det film . ha det bra <3

CHOP CHOP

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hahha, jassså är han :P

Det är mina med iofs ibland hahah!!

Är väl så i deras ålder :D

Jag är långledig om en månad kanske kommer och besöker er då? :D

2008-10-30 @ 15:58:48
URL: http://sofiiiee.blogg.se/
Postat av: millan

ser att du har väldigt bra hand om barnen X) hahah

2008-10-30 @ 20:10:18
Postat av: Mor

Jag är stolt över dig :)

2008-10-31 @ 00:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0