Gröna fingrar.

Alltså, jag vet inte hur jag lyckas, men jag fick en orkidé i födelsedags/inflyttningspresent av min mamma. Och jag tänkte "shit, hur ska jag klara detta?". Jag förstår inte hur den kan må så bra i mitt hem och vad jag gör rätt, för den växer och gror. Jag har en växt från Ikea som blir förbannad på mig rätt ofta och ger vika, men efter lite vatten mår den bra igen, men orkidén har aldrig gett vika, det har alltid funnits blommor på den. Jag tycker detta är ett mirakel iaf, det var det jag ville komma fram till. Om det inte framgick så vattnar jag faktiskt blommorna, haha.

Sex befintliga blommor.

och fem stycken knoppar på gång.

 

Fantastiskt blominlägg :).


Gudmor.


Har inte orkat köra en uppdatering på ett tag. Men i lördags var det kalas så det stod härliga till :) Blev gudmor, eller fadder som det numer heter. Underbart, men svettigt! Läste en vers i kyrkan och skämdes massor, hehe. Men det gick nog rätt så bra skulle jag tro. Novalie var jätteduktig och höll sig lugn hela tiden (iaf under själva dopet). Mumsigt fika bjöds det på efteråt och sen bar det av till farmors födelsedagskalas. Jag fick världens knip i magen efter all fika och mat. Tur att det inte är kalas alldeles för ofta :)

Lycka.

Hej Erica,

Jag har nu läst både din gamla text och den nya, kompletterade texten och jag tycker att du verkligen bearbetat innehållet bättre denna gång, och också ställt dig en fråga som du har svarat på, så nu har du ett godkänt!

Lycka till i fortsätnningen!

MVH

Polly

 


Förstå känslan när man får ett sånt här besked, jag har verkligen kämpat med den där uppsatsen och skitit i denna kurs, bara för att komma ifatt och göra klart termin 1 . För att klargöra hur mycket jag har lyckats åstakomma dom senaste två veckor: för två veckor sedan hade jag 6,5 hp. Alltså inte jättemycket, en termin är på 30 hp. Just nu ligger jag på 24,5 hp. Så gissa om jag är glad? Jag har två grejer att göra, en komplettering av en uppsats + en muntlig redovisning som jag missade då jag valde att åka till stöten istället. Jag kan faktiskt vara grymt stolt över mig själv idag! Därför ska jag ta tag i tentan till nästa vecka nu, även om jag ligger 100 mil efter alla andra i det just nu.

 

Jag är bra!


Congratulations.

Måste börja med att min älskade barndomsvän Lina fyller 23 år idag ♥
GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!För det andra måste jag berätta hur snabba nordicfeel är med att skicka hem produkter. Klickade ju hem en parfym i måndagskväll, och idag fanns den att hämta ut, så nu pryder den mitt badrumsskåp och jag dofta ljuvligt. Hehe.

Sitter med mina älskade uppsats som jag släpar med, ÅÅH. Den ska vara inskickad innan 23.55 ikväll, ska nog hinna. Men varför sitter man i sista sekund? Och så har jag inte klarat den andra uppsatsen, fast det visste jag ju redan ;) hehe. Men jag lever på min omtenta fortfarande, så än är ingen fara med skolan.

Forever and ever babe. ♥

Reb´ le fleur.

Glömde ju berätta att den ljuvliga doft snart kommer hem till mig då jag klickade hem den igår, som jag väntat på att den ska komma till Sverige!! :)
MÖÖÖÖMS.

Living on the edge.

Fick ju reda på omtenta resultatet igår och mot alla odds hade jag ju klarat det, trots att jag var den enda som inte tänkt skriva den ;) Så jävla proud över mig själv, och som jag trodde så skulle jag ligga på gränsen, 8 var godkänt och 8 hade jag fått. HAHA. Men som sagt, ett G är ett G, ska bli kul att se vad jag fått rätt för :)

HASTA LA VISTA.

Follow your heart.


Jag är så glad, så glad. Omtentan som jag hade tänkt att strunta i pga andra studier valde jag att skriva ändå, bara för att chansa och sämre kan det ju inte gå. Schi där fick jag, jag fick godkänt. Men jag tror jag låg på gränsen, vad gör det? Ett G är ett G. Ska bli spännande att hämta ut den nästa vecka. Hehe. Så himla skönt, nu är jag äntligen uppe i 20,5 poäng utav 30. Nu fan ska jag klara resten!

Min älskade mamma kom och hälsade på mig idag, och vi åkte på shoppingtur in till centrum :) Jag gillar att shoppa gratis (presentkort). Hehe. Så för en tröja och ett linne betalde jag 20 kr. Billigt! Köpte även hårgrejer och en ansiktkräm till sminket för 0 kr. HAHA. Köpte även en handkräm inne på apoteket för 30 kr och lyckades få 5 produkter till huden av hon i kassan efter en diskussion med henne om olika krämer, skitbra. Va även inne på MIQ, min nya favoritbutik :) Köpte en ljuslykta och en nyckelhängare som jag länge letat efter, då jag bara sett det på nätet. Där sparade jag frakten minsann.

Kvällen avslutade med thaimat, och så jävla god, för en gång skull blev det rätt i beställningen. Förra gången vi beställde vart min mat apstark trots att jag bad utan starkt. Men nu blev det perfekt. Mor min tog med sig massor av saker hem också, blir en tvåhelgers i Kisa framöver :) I helgen för att åka snowboard (gratis, haha), och nästa för att bli gudmor åt Novalie ♥

Lever efter detta motto.

Sådär, nu börjar det bli helt färdig i hallen :)


Bästa dagen på ett tag.
Hade bästa helgen på jättelänge också, men mina fina Fanny och Sara,
oj vad kul vi har haft det, synd att vi bor i varsin stad, haha. ♥

Förändringen är slutförd :)


Det har tagit sina dagar, men snabbt har det gått (då jag varit hemma i Kisa över helgen). Någon anonym från Kisa ville tydligen se bilder, så jag får väl lägga upp några då :)

Mycket finare när det blev ljusare.

Hyllan från Chilli har åkt upp på väggen.

Fräschare spishörna.

Klockan från Chilli hänger också där,
den första var ju trasig, så fick åka in och byta den.

PASSAR PERFEKT :)

 

Vad sägs om köket? Blev det bättre, eller sämre? För dom som missat att det har skett en förändring så finns förebilder i gamla inlägg, så det är bara att kika där för att se skillnaden. Jag är jättenöjd med köket! :) Nu är det mer "mitt".

I förrgår startade jag och Pillan projekt hallen. Då någon inte riktigt orkat jämna ut färgen i hallen så har det varit fruktansvärt fläckigt. Så jag har egentligen bara strykt på ett lager för att jämna ut den vita färgen. Vi spacklade över alla hål som inte gjorts sen 1800-talet kanske ;) Så nu är det inte många hål i väggarna heller. Bara de som vi har gjort för mina nya möbler. Blev även ett litet missförstånd när vi mätte, så okej, ett extra hål finns där ;) Så igår blev även det projektet färdigt. Hade inte klarat hallen utan Pillan ♥ Tack för dessa två hjälpdagar från dig!

 

Så hallen ser ut såhär nu :)

Den jätterosa tavlan från Chilli hittade sin plats.

 

Några kommentarer?


RSS 2.0