sa någon fest ?!

ja det gjorde nog någon. dålig update, vet. MEN, jag kanske kommer tillbaka någondag. Är inte så kul att blogga då jag inte gör så mycket utöver praktiken.

P.S idag håller jag mig till EN flaska vin. Jag tror det räcker så :) D.S
NU KÖR VI !

kaffetant ?

Jag har druckit min 3e kopp kaffe någonsin idag pågrund av ett kundbesök, börjar tyvärr blir riktigt gott, så hallå kaffetant träsket :) nu kommer farmor bli glad nästa gång jag tackar ja till kaffe på en släkt träff . hehe.


Ville bara säga det.


första dagen på praktiken.

Idag har jag lärt mig massa saker, tex hur jobbigt det är att gå upp 05.37 och hur kul man kan ha med syster på bussen till stan :) Sen har jag lärt mig att det var länge sen jag åkte buss i lkpg och att dom inte alls går samma sträckor längre, men vad gör det , för jag får lite motion på morgonen nu :P

Men jag har ju förstås lärt mig massa på mitt jobb, eller min praktik , fast jag kommer nog kalla det jobb , för jag har ett eget stort skrivbord, egen dator, egen mejl, eget nr så JAA, det är mitt jobb ;) förhoppningsvis på riktigt en dag. Men idag har jag iaf sorterat lite papper på morgonen och sedan ringt runt till lite folk, så jävla pinsamt, men jag lär mig nog snart :) Men dagen gick snabbt iaf, tänk om varje dag blir såhär , fan vad kul :D Hoppas på att Ida kommer börja snart också, kommer bli extra kul på jobbet då!

That´s it for today my friends.praktik

Okej , nu känns det bättre att prata om min kommande praktik då alla papper är påskrivna och klara och min praktik börjar klockan 08.00 på måndag. Så skönt att sätta igång med något igen eftersom det nästan är ett år sen som jag slutade som AuPair. I alla fall , så heter företaget Ahlen & Small Trading AB och dom sysslar med kött- och vinförsäljning :) Så jag kommer få praktik inom vin, öl och champagne (för det håller dom också på med). Jag kommer bli den som sköter med bokningar och även följer med ut till kunder (resturanger) och agerar assistent åt min boss :P Kommer bli ett par roliga, men långa 3 månader och förhoppningsvis leder detta till ett tillsvidare jobb efter dessa 3 månader! Jag hoppas verkligen, och min chef säger att om jag sköter mig bra och verkligen lär mig så tror han att jag har en framtid i företaget, och det skulle vara så jävla skönt då jag alltid har sagt till mig själv att jag inte vill sitta på ett kontor hela dagarna och vill resa i jobbet, och det är precis vad jag kommer få göra inom detta företag :)

Så nu vet ni, och jag kommer förmodligen vara väldigt upptagen i veckorna då detta är en heltidspraktik och jag säkert kommer vara astrött på kvällarna... Men sånt är väl vuxenlivet och det börjar bli dax nu. Jag och mamma satta till och med och tjuvkikade på lite lägenheter i linköping igår :) Småkul. Längtar tills jag får mitt eget place och kan bestämma hur jag vill!

Förövrigt så har jag blivit fast vid spelat Mahjong, spelas jämt nuförtiden.
Om ni ville skriva ner det, tänkte jag på ;)


gillar läget :)

Har ju åter igen varit för lat för en uppdatering , hehe :) Men nu händer det grejer i mitt liv.

Jobbade onsdag, torsdag, fredag och lördag och det var skitroligt, speciellt när man hade så trevliga kollegor :D Nu är det såhär att företaget gillade visst mig extra mycket, så jag kommer troligtvis göra en praktik hos dom nu , och dom håller på att fixa med en tjänst åt mig , great för mig ! Känns som man håller på att få ordning på livet nu :) Så jag hoppas verkligen på det här nu , jag håller tummarna , jag har redan pratat men chefen 3 ggr idag. Så något är på g kan man säga. Linköping here i come :)

I lördags vart det en spontan utgång med kollegor också, då jag egentligen hade tänkt åka hem på kvällen, men vi hade visst 40-50 vinflaskor öppnade som ändå skulle hällas ut så vi passade på att dricka ur några flaskor och fira med champagne. Jag och min nyfunna vän Ida fick för oss om att dra in till stan och fick med oss en fransman och en sloven, hehe. Dom ville se stan och det fick dom också :) Kul kväll som slutade med övernattning i ryd och en cykeltur som heter duga...


GRATTIS KANELBULLEN PÅ DIN DAG


RSS 2.0