the day before the big apple

jaha . första arbetsdagen idag sen jag vart hos morföräldrarna i baltimore . riktigt segt idag faktiskt , för man kan ju inte påstå att helgen va jobbig :) jag hade en bra helg iaf .

som sagt så va det en seg dag idag , började jobba vid 12 , vaknade vid 10 utav att ett svensk nr ringde mig , kände igen systers telefon så jag förstod att någon ville mig , loggade in och mamma ringde mig på skype :P yeeej , julpengarna översatta på kontot , hoppas på att det ska funka att ta ut bara :) dom pengarna kommer nog gå åt fort kan jag tänka mig . hehe . tack iaf <3
dagen fortsatte genom att jag titta på "the little mermaid ariels beginning" , jag älskar barnfilmer , hehe :) gick upp och käka lite frulle och gick sedan ut i det fina vårvädret som vi har här :D skitskönt,  vi tog oss en svängom på max nya cykel , jag puttade på och han tjurade över att han inte kunde trampa så mycket. sedan vart det naptime och jag hade blake-erica time , vi kollade lite fotboll , börjar förstå ganska bra nu faktiskt :) efter det vaknade en tjurig max och mandy bad oss att åka till en lekpark nära oss , ja jo det va väl ganska najs, hehe . ett par killar i min ålder spelade fotboll , det finns hopp här iaf , grr :) aja , vi va i lekparken i typ en timma , sen va blake tvungen att göra toabesök så vi for hem och tittade ännu mera fotboll och jag lagade kyckling och pommes åt barna och mig själv :) dock har chase börjat bli sjuk och jag tror det är något skit som går för själv ligger jag med halsbränna och huvudvärk :S hoppas inget bryter ut nu , för det skulle vara så typiskt inför nyår och allt "/ påtal om nyår så far jag och johanna iväg till the big apple imorgon. lämnar huset vid halv 2 för att ta metron in till DC och sedan ta bussen till NYC . greeat . så jag har panikpackat nu ikväll , hehe . jag tror jag får med mig allt . jag jobbar ju imorgon innan vi åker med , grejen är att jag måste ta med mig ungarna någonstans för att mandy ska ta kort hemma i studion så vi måste åka bort . vet inte vad det blir , kanske chucky cheese eller vad det heter , eller kanske donken eller nåt slappt :D hehe .

ikväll hade vi också typ "månadssnack" bara för att höra hur det går och sådär . känns ganska bra faktiskt , inga tårar denna gång :) jag trivs som fisken i vattnet. dessutom mår jag toppen nu när "the city" har börjat också , hehe . missade dock bromance , får bli att se repris på det . MTV föralltid <3 passade även på att göra en ansiktsmask när jag packade omkring . skönt var det :)


en glad max för en gång skull idag

jag antar att han hade kul, söt va han iaf :)

där är mina killar :) tog ett sneaky kort .

chase gick sin mamma i fotspåren ;)

en relativt frisk chase då , får avsluta detta ;)

ses i new york city next time , HAPPY NEW YEAR :D
CHOP CHOP

merry christmas :)

JULAFTON , PART 1 , SOUTH RIDING

jaha,  jultomten hann komma med presenter till usa han också :)
dagen började vid 8 då chase kom nerspringandes , ERICA , GET UP SO WE CAN OPEN ALL THE PRESENTS :P goosh , ni skulle sett så underbart det va för chase va verkligen så uppspelt över alla paket . mysigt va det. själv räknade jag inte med för mycket , men där fick jag på nöten . jag hade min egen julstrumpa fylld med toblerone, en rosa penna , knäck (gjord av jordnötsmör . blä) , lotion och en nyckelknippa :) kul med lite småplock. men det fanns en hel del inslagna presenter också . fick bland annat ett par jeans från GAP och kommentaren från mandy va : here in usa we are wearing jeans ;) undra om det va en pik på att jag inte hade med mig några jeans till usa :P hehe . fick även två tröjor med, en adidas och en från GAP (alla handlar kläder därifrån) , fick även ett presentkort på cheesecake factory med 50 dollar .. gott ska det bli . hehe. och en morgonrock fanns det inslaget också. jag tror det va allt , men mer än jag förväntade faktiskt :D

själva paketöppningen tog typ 2 timmar sammanlagt tror jag . vi käkade iofs kringla till frukost , lustigt men gott :P usch, jag tycker så synd om max . han fick ett leksakskök av mandy och han tycker om det jättemycket , men typ morfarn hade blivit asförbannad på mandy för att hon ville köpa ett kök till han. men gillar han det så gör det väl inget, det är inte bara för tjejer! han gillar ju dockor också ju , och hans morfar slänger alltid omkring dockorna när dom kommer till vårat hus, han tycker inte max ska ha det , men han gillar dockor och bäbisar. jag tycker max är söt som är annorlunda :)
gud vad paket ungarna fick också , herrejesus. max fick ju kök, en cykel, massa spel, en tunnel och massa småkrafs .
chase fick typ en sparkcykel , mp3 (ipod) , spel till DS , lego och också massa småplock.
blake fick ett nytt DS eftersom han glömde sitt på planet från belize, spel till ds , playstationspel, wiispel, spel överhuvudtaget, böcker och massa småkrafs.
men nu känns det skönt för nu har vi massa nya saker vi kan göra om dagarna , känner lite lättnad över det med :P


JULAFTON, PART 2 , BALTIMORE

jaha, vi packade väskor och paket och massa saker för att dra oss mot baltimore och morföräldarna. det va tänkt att vi skulle lämnat vårat hus vid 2 , hehe . vi vart 3 timmar fördröjda . mamma , det är värre än våran familj :) väl påväg så tittade jag och max på madagaskar i bilen . dom har ju tv i bilen och grejer, vart dock lite åksjuk ., men najs va det.
vi kom fram efter 6 någongång och då väntade maten på oss . det va kalkon , typ lasagne :P , någon potatisröra och sen massa grönsaker och dipp . jag höll mig till grönsakerna jag . har faktiskt gjort framsteg här i usa , har både börjat äta broccoli och vitkål ;) efter maten vart det mera presentöppningen efter mycket tjat från chase igen . hehe . åter igen hade jag varit snäll och fick paket av stan och patty . fick massa nödvändiga saker faktiskt , en kit med nesessär , sminkväska och en mindre till väska , ett par vantar (hål i mina vita mamma skicka) , duschkräm som luktar gott och sen en lite sminklåda med ögonskugga och rouge i . riktigt nödvändigt , tackar :)
lite lek med presenterna blev det och lite pianospel (längtar tillbaka till då jag kunde spela lite mer piano) .

hm . nu ligger jag här i min säng . fick eget rum och grejer , ni ska se huset :P stort som tusan , dom har rum för hur många som helst ju . skönt att ha sitt egna när man är här , ska ju ändå vara här ett par dagar. delar dock toalett med mandy och garrett :P fast det gör inget , för innan toaletten och det så är det ett rum där jag har min egen spegel och handfat. och imorgon kanske det blir kabarré eller vad det heter . har ingen lust att stanna hemma själv eftersom familjen åker till ett par vänner och dom andra på fotbollsgrej , så jag fick alternativ att åka och shoppa ( PANK ) eller följde med morföräldrarna på finmiddag tillsammans med uncle stan , eftersom det är fotboll så trodde dom inte det skulle bli så kul, men finkläder åkte med så vi får väl se :)

har tyvärr problem att ladda upp bilder så det blir inga tyvärr . försöker ladda upp en annan dag . har tagit en del bilder idag på att presenter och på barna när dom öppnar ;) jaja

MERRY CHRISTMAS
CHOP CHOP

lilljul, swimmingpool & mcdonalds

jaha, idag va klockan satt på lite innan 8 , ringde upp mamma vid 8 på skype för att prata med släkten , det va mys. öppnade även min present jag fick av mamma/familjen . haha. antar att det är mor som har köpt den. en efterlängtad hårddisk innehöll paketet , mycket bra att ha :) nu slipper jag oroa mig för om minnet ska räcka eller inte , nu kan jag knäppa massa kort :D


tack mamma <3 riktigt läcker .

pratade i en kvart eller något , eftersom dom hade släktkalas och käkade mat och grejade . efter det begav jag mig uppåt för jag började vid 9 , vi packade simkläder och åkte till simhallen :) kul hade vi . max la ännu en läcker kommentar i omklädningsrummet " erica, look , you can see my penis" , ansikten vändes mot oss :P pinsamt. vi bade 1½ timme och packade våra grejer för att åka hem igen . upptäckte ett sms från mandy där hon undrade om jag kunde ta barnen för att äta ute , pinsamaste va att berätta att jag inte hade pengar på mig , så jag åkte hem till huset och hämtade lite pengar . dom höll på att slå in en massa presenter nämligen :P så vi for till donken och käkade , som vanligt träffade jag på min kära vän på donken , hehe. han tror fortfarande att jag är tysk ;) aja, trevligt att han började på bara , allt bra med dig? jag är välkänd på donken efter att ha varit där typ 5 ggr,  great ..  hehe . vi satt och käkade våra hamburgare och det bjöds på glass och hela fadderullan . efter ett tag säger max " spela in mig när jag sjunger blinka lilla stjärna" , jag va inte sen på . det jag inte räknade med va att han höjde rösten och tog i för fulla muggar :P haha , som jag garvade och att jag fick det på film . dock har jag svårt att ladda upp klippet på youtube "/ hade tänkt lägga in det , men det får bli lite bilder istället.



BLAKE - glass i stora lass



CHASE - glass i stora lass



MAX - glass i stora lass

vi åkte hem , familjen for och klippte sig, jag ringde åter igen upp mamma för att prata med dom , mätta och belåtna va dom iaf :P sedan gjorde jag iordning mig och klädde mig fint , för jag följde med familjen till kyrkan :) ångrar inte en sekund att jag följde med , det va störtmysigt . överväger att följa med några söndagar faktiskt . det va inte alls så faligt , för dom går till en baptist kyrka och det är typ som en pingstkyrka , inga tråkiga kyrkobänkar och värsta widescreen hade dom där dom visade små avsnitt av gud och andra saker . sjöng gjorde vi , andra sjöng , vi tände också ljus.

efter kyrkan for vi hem och käkade lite räkor och nudlar . vi mös framför en film och sedan öppnade kidsen varsitt oaket, haha. chase valde att öppna min lilla hund jag köpte till han :P bara på skoj, för han önskade sig en , blake öppnade ett paket från någon uncle och max öppnade mitt paket med 12 bilar från filmen bilar eller cars ;) så gissa vem som fick leka med bilar hela kvällen , JAG :P jaja , kul att se honom lycklig. jag tror jag lyckades med den presenten iaf. är orolig för den stora med wiispelet och spelen i . jaja . klockan på 8 imorgon , väcker ingen mig tänker jag snooza lite :) sedan är det presentöppning , ska bli kul att se barnen öppna för man vet hur det själv va i den åldern :)  efter det blir det pick och pack in i bilen och baltimore nästa . vi får väl se om datorn hänger med. troligtvis inte . ska höra mig för lite , kommer inte klara mig utan datorn så länge :) hehe . om annat så hörs vi säkert på söndag igen . hoppas alla hade en bra jul och jag tror att jag säkerligen kommer ha det med .

CHOP CHOP

fågelsång av älskade max

jag och max lekte som sagt med tåg igår och han börjar sjunga och jag hämtade kameran i högsta hugg. han kan knappast något annat än blinka lilla stjärna så han tog en truddelutt på den .


 


i det andra klippet försökte jag få honom till att sjunga jingle bells , vilket jag också lyckades med , men innan där så säger han " i only have a twinkle little star voice, not a jingle bells voice" , så söt va han då :) synd att jag inte fick med det.

jaha, detta va bara några klipp för att skratta lite åt :)

CHOP CHOP

god jul

jaha, därhemma är det jul om ett par timmar "/ kommer vara lite ledsamt utan familjen och släkten . det är ju en tradition , men nästa år är jag tillbaka :) jag längtar redan . klockan 8 imorgonbitti blir det att ringa mammsen och resten av släkten så dom är i full gång att fira jul och äta god mat . maten kommer vara saknad , vi får väl se vad som bjuds på i baltimore :)

idag
- start vid 9.00
- cartoons
- vid 11 åkte vi till en julpjäs , kul att se något sånt faktiskt.
- stopp på chick-fil-A vid 2 :P
- max nap vid 3
- prata med mamma på skype
- fick paket av josefine, började nästan gråta . tack för det. det betydde mycket för mig <3
- tågbanebyggande
- mat
- presentinslagning
- blogg

ungefär min dag ;) kommer mer bilder istället , för en bild säger mer än tusen ord :D


haha , renar . söta va dom ;) bland det bästa ..

den bruden va sjujävla bra på att spela grinchen :) impad

mina söta julebarn :) <3

jag säger då det , kids, kids , kids :)

tågbanebygge , barnet i mig sitter fortfarande i :)

denna julkribba?! fick mig att skratta gått när max tryckte in alla figurer :P

mitt söta paket från älskade josefine <3 någon som tänker på en iaf ....

CHOP CHOP OCH GOD JUL


klagomål

då fick man in klagomål för ett par timmar sen från mammsen ;) så känner mig tvingad att blogga.

på senaste har detta hänt....

lördag:
- jobb
- spelande med boysen
- onykter garrett
- sång från grannarna på fyllan

söndag:
- ledig
- fair oaks med johanna och vicky
- klänningsköp
- julklappsletande
- halva dagen i sängen :)

måndag:
- jobb
- bussbiljettköp med mandy
- resten av julklapparna köpta
- PANK!

såå , det va lite uppdatering ;) och snart är det jul . kommer nog kännas lustigt att fira jul utan familjen och släkten , förhoppningsvis får jag se alla på skype . själv firar jag inte jul förrän på torsdag . då åker hela familjen och jag till baltimore och firar jul med mandys föräldrar och släkt och sånt . stannar till på söndag :) naajs. kul att jag fick följa med :P hehe .

FIFAN , kom nyss på att jag missade säsongsavslutningen av the hills "/ ajaa. får bli mtv.com och se avsnittet och eftersnacket där . imorgon är det a shot at love with the ikki twins ;) mtv is the shit ....

förövrigt tror jag att det här är det tråkigaste inlägget jag någonsin åstakommit hittills . haha, jaja . så blir det när man blir påtvingad :)

CHOP CHOP

johanna-time

jahaaa. igår kom då johanna till mig , typ vid 8 eller något.  vi åkte till giant för att hyra film, hittade ingen så johanna kom på att vi kunde se en av hennes filmer hon hade i bilen . smart ! sen åkte vi till target , jag dog av skratt när vi gick in där , rakt framför näsan står idas ersättare , tyskan! johanna har aldrig sett henne och jag direkt bara : JOHANNA, DÄR ÄR IDAS TYSKA !!! :D vi gick och spionera lite , sen gick vi bort till wiispelen och grejer, det är ju inte billigt med sånt så jag tänkte fundera lite på om jag verkligen ska köpa det eller inte till kidsen . när vi gick ifrån den avdelningen så mötte vi tyskan och som hon tittade på mig , efter ett tag va jag tvungen att säga hej . så vi stog och pratade lite , och det första hon frågar johanna är : är du tysk?! , sen va det inte lika roligt att prata med oss. hon typ berättade vad hon köpt till barnen och att hon inte visste vad hon skulle köpa till fariba (värdmamman). sen typ hastigt och lustigt , nä nu ska jag gå . så gick hon typ :P jag och johanna hade oss ett gott skratt i bilen . synd att du inte är här ida "/  efter det åkte vi till burger king och käka . gott var det , käkade en fiskhamburgare , för dom äter knappt fisk här så jag börjar sakna det lite. efter det åkte vi hem och chilla lite framför en julfilm , johanna somnade dock , men jag va duktig och tittade klart .

idag .... jag va helt slut imorse , hörde inte ens när johanna duschade :P jag gick upp strax efter 10 och ställde mig i duschen och gjorde iordning mig , sen begav vi oss till panera bread , käkade soppa och sandwich till frukost.  najs var det :) sedan åkte vi hem efter en timma där och så åkte johanna i sin tur hem eftersom jag började jobba vid 1 nu , fast max tar sin nap så jag har min lediga tid nu . jobbar dock till 11 ikväll :S seegt .

i onsdags va jag på playdate med saara, ashley och colt. vi mötte också upp naomi , en tysk nanny som hade med sig sin baby någonting och mike ;) så vi åkte till burger king för dom har en stor playarea där , jag fick en chock över att det va som tunnlar i taket , skitstort . barnen lekte och efter ett tag va jag också inne i den där leksaken , va tvungen att testa , för max och ashley frågade om jag ville följa med dom upp . jag är aldrig sen på , även om jag va för stor för den . haha. det va rätt kul att se saaras min och höra henne " erica , where did you go" , "i am up here :) ". haha . hon bara tittade och skrattade .

annars har det väl inte hänt sådär jättemycket sen senast , har vart på gymmet och lite , helt slut i armarna typ :P men skönt . imorgon blir det också rätt mycket jobb , men tänkte även passa på att dra till gymmet mitt emellan jobbtiderna , sedan kanske jag tar mig en tur till tysons och möter upp tessan , vi får se om jag åker till d.c imorgonkväll eller söndagmorgon.

ajaa, jul snart och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget "/ vi har bara regn här , usch . jag VILL HA SNÖ ! snart är det nyår med , great . då blir det sama och new york , ser fram emot mycket . tar bara emot lite att det kostar 200 dollar i inträde , men det är det väl värt i guess.


en rejäl frukost med broccolisoppa och ceasarkycklingmacka

gruppbild :)

saara och naomi med bäbisar :)

försökte få en gruppbild :P

min tjurskalliga max som inte ville leka med dom andra barnen

jajaaa,

CHOP CHOP

gingerbread cookies :)

jaha, idag har mina armar och ben bränt lite i trappor :P körde rätt hårt med armar och ben igår, skönt va det :D
hum, börjar inte förrän halv 1 idag , så jag slappa lite framför datorn och "what happens in vegas" ;)
dessutom har min toalett gått sönder , spolarn funkar inte :P och denna gång va det inte jag som hade sönder något :) pju för det . den måste fixas snart , det trycker på lite ibland ;)
körde max i säng efter lite cheese on crackers , applesauce och fruit box :P sedan kom de andra två hem och jag och chase gick ut och hoppas på en blöt studdsmatta .. brrrr . det va kallt som tusan idag , igår va det skitvarmt ute .
iaf, sen gick vi in och jag bestämde mig för att väcka max , för jag har kommit på att han är mycket lättare att leka med när man väcker honom än att han ska vakna själv . vi lekte lite och sen frågade chase mig : "när ska vi göra pepparkakor igen? " eftersom jag brände dom sist :P denna gång vart dom kanonbra :) redan slut , fast vi har lite deg kvar . men det äter vi nog upp snart . hehe.
lite senare hade vi typ kuddkrig , jag och max against chase . vi puttade omkull chase och max häver ur sig till mig : "HIGH FIVE DUDE" , jag skrattade ihjäl mig, så jävla söt :) efter det vart det chili och pasta , som sagt , det trycker på här :P

jag orkar inte med bloggen mer denna gång, kollar på a shot at love with the ikki twins :P hörs en annan gång .

CHOP CHOP

julshopping

shopping stod på schemat , jag gick upp vid halv 10 och satte mig vid datorn ett tag , sen gjorde jag iordning mig och tog bilen till gainsville för att plocka upp johanna och åka och shoppa . vi åkte till dulles town center som första stopp :) vi gick direkt till taco bell och käkade :P har blivit lite av en favorit ;) efter det gick vi till min andra favorit , charlotte russe och hittade lite linnen , igen . sen gick vi till en barnbutik och köpte barnkläder , goosh , jag vill med ha barn så jag kan köpa barnkläder, det va så himla mysigt , så nu har jag hittat julklappar till garrett och mandy .
vi tog oss även en tripp till fair oaks och köpte lite mera stuff. sedan vart vi trötta och åkte hem till johannas place och bara titta tv typ . sedan åkte jag hem till mitt och nu ligger jag här och skriver blogg och tittar på john tucker must die ;) dricker ett glas gonatt-oboy :D gott !

igår/inatt spenderade jag även en del tid på skype med min kära mor och pekka . det va ju en trevlig konversation vi hade :) lite för mycket alkohol för deras del antar jag :P fick mig ett par goda skratt , ni är ju söta :P

 
johanna och hennes superstarka lavatacco :P NOT
(inget starkt alls)

min mat, johanna tyckte det gröna smaka gräs och jag
älskade det :) det mättade iaf :P

julklapp nr 1

julklapp nr 2 :)

jag va även snäll och skänkte en dollar till något och
fick en bag , hehe . vet inte när jag ska använda den.

just det , fick även hawaii x2 i quarter idag :) har dock inte räknar mina pengar på ett tag , måste nog göra det snart . så ska ni få en lista på alla stater jag äger :P
CHOP CHOP

bästa dagen på länge <3

åååh, idag öppnade jag dörren och där låg det , paket jag väntat på från min kära familj <3 TACK. öppnade det och det va fyllt med grejer.  så just nu sitter jag och dricker ett glas oboy och äter en toffifee eller två ;) så jag hade ett litet tårkalas här med mig själv.




har även varit med pärlan till biltvätten idag ;) bytte lite olja och grejer . skit trevliga gossar som jobbade på verkstaden , det första dom sa va " hello ma'm" :) öppnar dörrar och har sig, amerika är ett trevligt land .


min älskade bil <3


CHOP CHOP


nema och granhuggande

jahaa, i måndags fick man schema över veckan och såg då att farmor bonnie , även kallad nema , skulle komma till stan :) skittrevlig dam det där , vi lagade mat och grejade igår efter att hon kommit . familjen vet att jag älskar kyckling så vi äter det typ jämt :D haah . jordgubbar åt vi i mängder också . här i usa kan man äta vad man vill , för allt passar typ ihop för dom . för att göra mat fick vi åka till giant och köpa mat , där mötte vi sötaste ella och sötaste ben , jag ska ta hem ben i min resväska . vi lekte lite och sedan samla vi ihop alla saker och köpte efterrätt och grejer ;) inte fel det inte . åkte hem och jag fick beröm för sättet jag skalade en "ginger" , KUNG . mandy va ute med brudarna och käkade och vi resterande familj satt hemma och mös.

jag packade mina grejer och drog till starbucks och mötte upp saara och sara och sebastian . vi satt där tills dom stängde , efter stängning drog vi till sebastians hus och träffade hans familj och spelade rockband :) jag har nog lite rock i blodet . hehe . vi stannade till 11 sen blev det hemgång och sängen, eller jag såg först klart på filmen "how she moves" , helt okej film faktiskt , sen va jag självklart tvungen att titta på the hills :) <3

idag började dagen vid 9 , jag vet inte vad det har varit med max den senaste tiden , men jag är hans favorit nu , haha . han tycker om mig mest , fick reda på det idag när vi skulle hugga gran , det va kul :) garrett frågade hur mycket han gillade mig , då visade han med armarna hur mycket som han kunde sträcka dom , sen frågade han igen, hur mycket tycker du om mig ? då visade max typ hälften av vad han tyckte om mig , och likadant till alla :D haha , det va roligt. han har varit som min lilla baby idag , har bärt omkring på han . det roliga är att han har börjat fråga efter mig oftare nu , som tillexempel när han vaknade från sin nap idag " erica, where are you?" , han vill hela tiden ha bekräftat att jag är omkring. börjar trivas riktigt bra och de andra pojkarna börjar jag komma mer och mer överrens med .

som sagt, hugga gran va det.  vi åkte till en farm i närheten och hittade en jättelång och fet gran som vi såga ner och tog med oss hem . dock är det inte mycket grejer i än. men det kommer nog troligen imorgon :) ska bli riktigt mysigt . nu är det jul på riktigt , mandy har nämligen plockat upp massa grejer och ställt på bänkar och bord . skit mysigt , och gott luktar det :) tyvärr missade jag marshmallowsgrillning över öppna spisen med grabbarna då jag va tvungen att åka till vårat aupairmöte i centreville , det är inte lätt att hitta dit (a) körde a la ganska vilse , kan man säga . men vi hittade till slut . bra gjort av oss , saara åkte med mig nämligen :P vi stannade på mötet i 2 timmar , det va ganska trevligt att sitta ner och prata och spela lite pingpong , vi va typ 7 st kvar , alla lämnade jättetidigt .

just det ida, den nya aupairen i din gamla familj, hon är fortfarande kvar . hon är nog där för att stanna . haha . jag och saara frågade ut henne :)
hon bara " jag trivs jättebra jag är så nöjd "
jag: men du har inga problem med pojkarna
hon: nej eller njaa, ibland säger dom att jag är den sämsta aupairen men äsch , jag bryr mig inte, dom bara säger så.
hahahaa. hon är lite wierdo . för hon började fråga saara om hon hade fått mejl från henne , och hon sa nej . då svarade wierdo att "jahaa, men du är ju inte från tyskland, då har jag inte skickat till dig, för jag skickade bara till tyskar " , hon umgås bara med tyskar för att hon inte gillar att prata engelska, vad gör du i staterna människa ?! så där har du lite inside information .

sama ringde mig idag med , nu är det 100% klart att jag åker till NY . är så glad, ska bli kul att få göra något man troligtvis bara kommer göra once in a lifetime :) så ska börja kolla upp biljetter och sedan prata med min familj om vilka dagar och om dom kan skjutsa mig till D.C och plocka upp mig . förhoppningsvis :)

annars har det väl inte hänt så jättemycket på senaste faktiskt . va på postkontoret igår och skickade mitt paket till la familia hemma :) har dock inte fått paketet ni skickade "/ förhoppningsvis imorgon . när jag åkte hem från postkontoret svängde jag förbi älskade target och hittade där mina efterlängtade svarta strechtbyxor och en tröja som får bli partytröja alltså :) fyndade riktigt bra .


våran fina gran och det fräcka "kjolpaketet" haha :) en vacker gran, kommer
mer bilder när den är färdig , tänkte ta lite kort på huset när vi fått upp mer saker

CHOP CHOP

tomten i brandbil och kakor

jahaa , igår vart det kakbak för hela slanten. mandy , jag , chase och max höll till i köket och gjorde kakor . kommer inte ihåg vad dom heter :) tyvärr va max väldigt gnällig igår så han spenderade tiden rätt mycket på rummet , men lugnade ner sig om kom ner och umgicks med oss. varför vi baka kakor och allt ståhej? vi skulle nämligen till shannon, världens snällaste typ, gillar henne massa . hon är mamma till rhea , max kompis. det va massa familjer som samlades där för att äta kakor , och alla hade med sig kakor så vi åt ju en del då tyvärr :P en del godare än andra . vi tappade dock halva våran kaksamling påvägen till shannons hus , hehe. hon kanske bor 15 hus bort , vi tog bilen och lyckades kanske tappa 8 st på gräsmattan, 4 i bilen och några utanför hennes hus :P bra gjort av oss . sedan bar hela familjen förutom jag och max av till washington för att se redskins vs ravens (fotboll) . jag och max stannade kvar och en tradition varje år är att tomten kommer förbiåkandes med branbilar och hela köret , världens liv , och den paraden går förbi utanför shannons hus , därför va vi hos henne . sofie och laila va också där , dom är au pairer från danmark och brasilien, så umgicks typ hela kvällen med dom :) kul med sällskap sådär bland allt vuxet. sedan tog jag och max bilen hem och vi såg på tecknat 1 timme , sen va det läggdags för min lilla prins. det gick kanonbra faktiskt. efter det gjorde jag väl inte jättemycket.

idag började jag jobba vid 12 , hämtade upp max hos rhea, som har playdates på måndagar . så åkte vi hem och luncha lite cheese on crackers och sedan ut i kylan och körde lite jeep. han har varit världens snällaste unge idag faktisk :) urgullig. han tog en nap och jag fixa tvätt , sedan kom mina andra pöjka hem från skolan vid 2.45 ungefär, då blev det lite tid med dom, umgicks lite med chase . sen vaknade max och dom förberedde sig för awana eller nåt liknande , det är som miniårerna och sånt där hemma i sverige , kyrkligt och sånt , varje måndag . innebär att jag slutar halv 5 , en bra dag det där . jag frågade även mandy om nyår idag , jag får ledigt över nyår , men jag får nog dock plocka av mina 2 veckor , men det är det värt :) dessutom om jag ska jobba på söndag så tänker jag ta min lediga dag som jag får genom att inte ha ledigt 1.5 dag på rad,  då sparar jag en dag till nyår :D så NY here I come, bara hoppas på att samas hostfamily vill ha inneboende :) jag är grymt taggad.

idag fick jag även sällskap av en man som skulle plocka upp en "cabinet" , jag stod som ett frågetecken i dörren då jag va själv hemma , haha . kunde varken nå mandy eller garrett , så jag letade upp vad det betydde på internet, tack gud för internet :)  nu vet jag att det betyder skåp , hehe. så in i garaget och där hittade vi det. dom skulle nämligen donera det till något. snällt gjort , jag och den där trevliga mannen rensa upp lite i garaget, mer plats nu :)

hm, såg även "prinsen och jag 3" ikväll med, så jag åkte lämna tillbaka den. och passa på att köpa apelsin juice :) det är supergott , denna gång satte jag upp en lapp på juicen "leave some for breakfast :) thanks / E" , ska bli kul att se imorgon bitti , blev så besviken imorse när jag inte fick någon morgonjuice :D haha . nu vågar dom väl inte dricka något , great for me. iaf , när jag kom hem från affären va väl klockan 9 , då stod blake ute och kasta boll . så jag joina honom i kylan , bra gjort av mig eftersom han är mer öppen när man är själv med han, då kan man passa på att prata med han . jätteskönt :) när vi skulle gå in va dörren låst , haha , dom märkte inte att vi va ute :P när vi väl kom in så hade vi umgänge i max rum och skratta och hade kul . känns riktigt bra i familjen nu , hoppas dom känner likadant . och på onsdags ska vi hugga gran , ser jag fram emot,  och dom frågade faktiskt om jag ville följa med , dessutom om jag ville följa med och titta på blakes basketmatch på lördag , känns skönt att dom börjar fråga om saker iaf . det va väl det hela :)

 
max och kakorna :)

max ville inte att vi skulle ta kort på kakorna i ugnen

chase är ett sockermonster , han blir galen av socker :)

killarna gjorde det där med chokladen bra

kakor för hela slanten

inte den riktiga vagnen, men dom såg ut att ha kul :P
(har bara film på den riktiga)

sofie , laila och jag avslutar kvällen och inlägget :)

Just det , som ni säkert har märkt så har en mp3 spelare lagts till , hoppas den inte är för störande , valde att ha lugna låtar så jag hoppas inte det . ALL KÄRLEK TILL RON POPE <3 OCH ER DÄR HEMMA <3

CHOP CHOP

christmas list ;)

ikväll har jag jobbat ett par timmar . mandy och garrett åkte på partaj och jag stanna hemma med kidsen ;) jag och max tog bilen till giant och köpte lite svenska fiskar och något mer godis som dom gilla . vi hyrde också en film " prince and me 3" max ville se den för att det va "christmas lights" på den :P hehe . jag tacka inte nej till det,  har sett 1an och 2an och tycker dom är rätt bra :D dock såg vi aldrig filmen, vi sa att vi skulle göra det imorgon . istället gjorde jag lite macaroni and cheese åt dom . sedan tog vi fram pysselgrejerna och skrev lista som vi ville ha i jul, dock inte speciellt seriösa :D men kul va det . jag chase och max va iaf samlade . har svårt att nå fram till blake , det lär jag väl få skit för någondag,  men han vill ju inte göra någonting. jaja, nog om det . här kommer lite bilder istället :)


knäppte en sötingbild på max

jag , nötknäckarn och chase (max tar kort)

en gruppbild :)

min prins :) (han sa att jag såg ut som en prinsessa i den hatten) hehe

jag vart lite småsur ett tag när han va klumpig och spillde hela boxen med grejer OCH GLITTER I , ni tror väl inte att det låg glitter på hela golvet ? DAMN. det va bara att le och plocka upp.

våra listor ;)

eeeh, bara lite julsaker och sånt , inte mycket alls, NOT.
det är inte det ända, jag ser fram emot julbelysningen :)

dessutom kom det lite snö förut med , ganska kallt ute.
jag passade på att göra säsongens första snöboll med
hjälp av snön på bilen :)

där va lite bilder. just nu sitter jag och pratar med sama :) blir 95% NY över nyår . har tittat upp bussbiljetter, hehe. 35 dollar fram och tillbaka . ganska bra pris. dock tar det runt 5 timmar att åka :P ska försöka få ledigt utan att ta av min semester. blir isf mellan 31 dec-4 jan . hoppas jag kan och att jag får sova hos sama.  skoj som tusan :) mer om det när det är helt klart :D

CHOP CHOP

keep on swimming



började vid 9 imorse , gick upp och åt lite äggröra och våffla med pyttelite sirap på till frukost :P
mandy berättade att det skulle komma folk som hon skulle fotografera så dom kom runt halv 10 och max skulle hälsa på bäbisen och häver ur sig : how did the baby come out ? haha . sånna frågor är så jobbiga och svara på . eftersom hon hade folk hemma så åkte jag, max och chase till claude moore rec center och badade :) kul var det.  jag va tvungen att ta med mig max in i omklädningsrummet och han säger då : you have a women pee pee , jag bara , eeh ja :P så kul,  ni skulle sett minen på han när han stod där och hävde ur sig det där och minen på mig när han sa det :D en liten tjej frågade mig i omklädningsrummet om jag va max mamma eller syster :P sweeet . det tog mig ungefär 1 timme att köra dit och 25 hem :D höhö ,, ¨råkade visst köra lite åt skogen fel , så vi stannde till och jag gick in i en möbelaffär och frågade efter vägen, så jag fick en karta målad med beskrivning, hon som hjälpte mig sa att jag skulle ta 3 stoppljuset till vänster, och det gjorde , ingen jävla simhall där inte, åkte vidare till fjärde, se man på . på den vägen va det :P så jag hade kunnat hamna åt skogspipan igen , men har man bra lokalsinne så har man (A) hehe.

gårdagen bestod av att ligga i sängen hela dagen :D det va mys , men tror jag fick lite liggsår av 14 timmar i sängen :D jag roade mig med filmer och tvprogram , det va skönt att bara koppla av, eftersom jag inte mår jättebra , fast idag känns det faktiskt bättre :) men om jag mår likadant på måndag så ska vi ringa doktorn . lika bra att få medicin nu om man får lungskit igen.

jaaja, nu ska jag bara ta det lugnt , är ledig fram till 6 , för då ska föräldrarna iväg på partaj och jag ska barnvakta . vi får väl se om jag hittar på något efter det . höra vad brudarna gör ikväll :) lite trisst att sitta hemma hela tiden.

CHOP CHOP

pyssel & starbucks

denna dag va bättre än igår faktiskt .

dagen började med alarm vid 6.50 (FYFAN) , börja jobba 7 , schasade iväg blake och chase till skolbussen vid halv. sedan kom min lilla skrutt upp vid 8 och på jättebra humör även om mor och far inte va hemma :) vi käkade lite frulle , jag unnade mig själv stekta ägg imorse . gott vare , sedan kom dock mandy hem med dounats (?!) vet icke hur det stavas , men iaf . så vi unnade oss det , har faktiskt grym träningsverk sen igår ;P

efter ett tag frågade jag efter pysselsaker så hon plockade fram hur mycket som helst , så jag och max hade pysseldag , najs vare , tills max satte sig på pärlburken så det valt över . han va iaf snäll och plockade upp typ 5 av 150 pärlor, TACK <3 vi blåste också lite ballong och målade på , sedan gjorde vi " mr redhat " . kommer bilder , don't worry. efter det va det lek ute med jeepen , studdsmattan och gungan. vi gick sedan in för lunch och naptime . han va fortfarande lugn hela dagen :) han sov i två timmar och jag gjorde tvätt . pratade lite med familjen också , tycker illa om pappa för att han inte lät mamma skicka med makrill till mig :D jaja , efter napen lekte vi lite och väntade på att det skulle bli mörkt så vi kunde åka på "christmas lights trip" , satan så mysigt det är . jag älskar alla ljus runtomkring, asvackert :P chase följde faktiskt med mig och max efter mycket om och men . en kanonbra dag måste jag säga , max satt till och med i mitt knä och mös idag , jag tror han börjar gilla mig ( tror det kan bero på att jag satte batterier i hans favoritdocka "baby elmo" )

sedan ringde saara , min lilla finska vän . mötte upp henne på starbucks tillsammans med en massa amerikaner , skönt att äntligen träffa några riktiga :) träffade även sara , en svensk au pair från åmål , härlig brud :D vi hängde på starbucks i flera timmar , sen drog vi hem till en av mikesarna och hängde . mike har asskön familj dessutom ;) killarna bor på starbucks varje kväll , så är man rastlös kan man alltid dra dit,  sarorna är där med så :P

imorgon ska jag åka på tripp till DC och tessan :) looking forward. jaja , kommer mera blogg troligen på fredag eller nåt . eftersom jag tar en sleepover at tessans place . jag ska leka frisör igen , jag va nog frisör i mitt förra liv :D hööh ,


pyssla pyssla pyssla

pearls all over the kitchen floor

max leker fotograf, jag visar armband och hans halsband
(ursäkta för hur jag ser ut men det tog hårt att börja 7 ) :D


jag : give me the grumpy face.....

and a happy face :) jag gillar den glada max

våran happyballoon and look max hair is still a mess

babyballoon who been popped by max right after that

vi gjorde en unhappy face too

mr redhat

max busade med mandys skor innan vi gick ut :)

vi hoppade lite....

and we played on the deck

we also swing :)

kramkalas hos mike (who's not on the picture)
but the other mike , the brownhair , is hot :D

dessutom, har jag börjat prata svengelska , jag tappar ibland svenska ord . upptäckte det med sara idag, sjukt jobbigt :P det är därför jag skriver lite engelska kommentarer för det är det första som dyker upp i mitt huvud , WIERD !

och innan jag drog till starbucks stoppade max mig i dörren : och vart ska du ? jag: jag ska till starbucks och köpa het choklad och träffa vänner. max: åh åh , jag gillar choklad :) så söt, han ville typ följa med . <3

CHOP CHOP
 

bra barndag, matlagning och workout

shit vilken härlig dag .

dagen började med att man plockade upp max på preschool at 12.30 pm ;) fick mig ett gott skratt när jag såg han, håret va alldeles för roligt , stod åt alla håll :D dock ville han inte följa med mig lika snällt , fast sen så gick det bra . brukar alltid ha problem i bilen när jag ska knäppa på han bältet , smidigaste än någonsin gick det idag,  stolt över min lilla pöjk . vi åkte hem mot lilypad lane och luncha lite cheese on crackers , hans favorit . jag har börjat göra saker med spraycheesen , idag målade jag bland annat: en ledsen gubbe, en glad gubbe, en gubbe, en cykel, en sol , en bil, en båt, en blixt och en boll .
efter lunch blev det lite lek inomhus och lite fotografering, sedan ner för en nap men först en saga , men eftersom han va så duktig idag så blev det två :) efter sagorna lämna jag han själv och han somnade , jag gjorde tråkig tvätt , chases tvätt , värsta tvätten man kan göra . han spiller och grisar så dant , så tråkigt att stå och spraya medel på tröjor och byxor hur länge som helst , max är renligare än han :D
max vakna upp vid strax innan 4 och va tjurigare än någonsin , men det löste sig det också och jag, max och blake hade lite animal crackers time , vi va hungriga :) jag hjälpte dessutom chase med matte idag , jag extraknäcker som lärare . 
vid 5 skjutsade jag och max blake till träningen , hehe. han skulle vara där vid 5 pm , 4.59 pm stod bilen utanför basketträningen :D duktigt av mig . jag och max åkte hem igen fast vi körde lite saktare hem och tog oss tid att titta på "christmas lights" som är på huset, galet vackert är det att åka på kvällen , så jag och max har bestämt att vi ska åka på en christmas lights tripp någon kväll :) 

efter det blev det lite pillowhouse och sen lagade jag kyckling och potatischips?! och kokta grönsaker . maten va uppskattad , fick höra vid bordsbönen av blake : "thank you god for bringing us money so we can pay for this food on the table and also thank you for bringing us a new chef to the house" , hehe .  fick också höra att jag gjorde kycklingen bra bara för att den va saftig och att jag va bättre än grandma patty , för hon gör den alltid så torr :D känns skönt att få höra sånt faktiskt .

efter maten satte jag mig vid datorn ett tag och gjorde iordning mig för en tripp till gymmet , jag är helt slut nu .
dagens träning:
- 35 min crosstrainer
- 15x3 triceps
- 15x3 biceps
- 10x10 sittups med boll
- löpband 15 min

ganska trött , ja tack.


snyggve


snygge 2 (han dansa och va allmänt crazy)


sago- och naptime :)

CHOP CHOP

nya favoriten ;)



hörde denna låt igår när jag åkte hem från johanna , skitpepp låt :)
CHOP CHOP

shopping och städning

jaha ni , sen sist har det iaf hänt lite grejer . det har i stort sätt regnat dom senaste dagarna , skittrist!!

igår (lördag) , hade jag en kanonbra dag med max .  vi lekte , skrattade och jag tog till och med en nap i hans ena säng, han har nämligen två och han lät mig till och med låna en av hans "blankets". det var snällt av honom :) den pojken kan surprisa ibland . på kvällen kom johanna till mig och vi såg "hitch" , hehe , jag råkade visst somna efter ett tag och vakna upp i slutet . johanna spenderade natten i min berömda soffa och jag i min varma och gosiga säng :)

idag gick vi upp runt 10 , käka frukost och gjorde iordning oss , vi tog bilen till 7-eleven och tankade bilen och tog en tripp till "dulles town center" , inte mycket folk alls, och det va najs :) vi startade shoppingen med att handla het choklad och kaffe på caribou. vi satt ner en bra stund och njöt av det varma , iaf jag . för johannas kaffe smaka skit :D efter det begav vi oss till macys och provade finklänningar,  för vi ska på navybalen i april ;) johanna hade turen på sin sida och hittade en riktigt läcker klänning. medans jag inte hittade lika snyggt , haha . får bli en annan gång lite närmare balen.
efter macys blev det "charlotte russe" , min nya favoritbuktik , tycker den är bättre än forever 21 ! jag slog på stort och hittade 8 plagg för sammanlagt 40 dollar , jag stod i chock vid kassan när jag insåg att det blev billigare än förväntat :P en bra dag kan man säga . ( hoppas inte du att känner att du missar något IDA :P ) efter en timme på min favvobutik så käkade vi mat , jag gav taco bell en andra chans , och okejdå , taco bell får väl godkänt , vi gjorde väl en miss sist vi käkade där :) är du nöjd nu carina `? :D
efter maten bestämde vi för att lämna dulles bakom oss och dra till target , alla älskar target liksom <3 hittade där paris hilton parfymen can can som ingick i ett kit , så jag köpte det , endas 300 kr . kap tyckte jag :) hehe. köpte också en kanonbra spegel att ha i badrummet när inte mina vänner kan tala om hur håret ser ut . det köptes även svenska fiskar och tandkräm . dumt att förklara dagens köp , det skulle ta en evighet . fast det gör det ju även att ladda upp bilder , men här kommer det ändå :


can can kit från paris hilton ( $29,99 )

en kjol från Charlotte Russe ( $2,24 )

ännu en kjol från C.R ( $2,24 )

bhar från C.R ( $4,49 st )

en klänning från C.R ( $2,24 )

en topp från C.R ( $2,24 )

mysig tröja från C.R ( $18,74)

ett linne från C.R ( $2.24)

spegel från target ( typ $5 ) , vet i tusan :P

det va dagens köp i stort sett :) efter vi kommit hem från target möttes vi av en skojfrisk garrett och nere i källaren av mandy och max som sa " I hate you" det första han sa , det är inte första gången , men som sagt, han vänder ganska snabbt . så efter ett tag kom han ner till mitt rum och va söt och sa förlåt . så vi följde med honom upp och lekte lite med han sen byggde vi en koja av frigolit . efter typ 20 minuter gick vi ner ännu en gång,  denna gång för att färga johannas hår , enlig mig mycket bra resultat , det är dock bara toning :P tycker du ska köra på den färgen alltså . pratade även lite med mor min ett tag. sen åkte johanna hem och tro det eller ej så städade jag mitt rum och badrum :) duktigt gjort och välbehövligt :P jag tänkte på er som inte riktigt vet hur jag bor , så kommer lite bilder här .

SOVRUM:
fläktfan som håller mig varm :)min superduper sköna knarriga säng :Pgarderoben minmina foton som jag fixade med idag ;)solglasögonsamlingen , den hyllan kommer troligen vara fylld av brillor innan jag åker hem :)hehe , ett av mina fönster :P måste täckas av en kudde ;)

BADRUM:
vet inte vad detta kallas :)allt jag förvarar i den ;)eeeeh , den hänger löst :) (handdukshållaren)duschen ;) ursäkta röran , det är efter färgningenvi ligger faktiskt efter med duscharna här , saknar att man inte kan hålla i den som hemma :Phehe , har ju lite produkter i duschen/badkaretgarderoben i badrummet ;)

JAJAA, det va det :) hörs en annan dag . det gör ju inget att ni kommenterar , bara kul att läsa :D

CHOP CHOP

RSS 2.0