första arbetspasset

Började vid 14 igår och körde bar till 23 och fick sedan order om att vara hemma helgen och vila upp rösten och komma tillbaka som en sångfågel på måndag ?! (EH, vi får se, eller höra). Passet gick helt okej faktiskt, vi har schyssta grabbar från luleå som hjälper oss i baren för att komma igång :) Jag krossade ett glas i tusen bitar också, hehe. Men annars har det gått rätt så bra, jag kommer inte riktigt överrens med fatölen än, men det kommer ;) Annars är det helt okej, trivs som fisken i vattnet och tror att det här kommer bli riktigt bra! Jobbar mån-ons sen är det italien tors-mån sen är det jobb igen!

Här ser ni konceptet ;) Så ser min arbetsplats ut!

 

KUL att se att så många va nyfikna på mina nya upptåg!


 


fortsättning kommer ...

började vid 10 idag och va jävligt taggad, hade röst till att presentera mig, sen bara försvann min röst och jag har knappt kunnat viska. skulle egentligen jobbat lite ikväll också eftersom vi hade en smygöppning, hade varit kul att vara med gänget, ett jävla bra gäng dom har satt ihop! :) jag trivs.
åkte hem vid 6 för att kunna ha någon röst imorgon då det öppnar på riktigt.. har ni inget för er så tycker jag att ni ska svänga förbi allstar sportsbar och kolla in tjejen som spinner flaskor i baren (hon hoppas på att kunna en dag iaf) ;) jag hoppas på att kunna ha någorlunda bra röst imorgon, suger att inte kunna visa framfötterna helt och hållet... man behöver rösten så jädra mycket, TYPISKT! imorgon blir det långdag, men dagen kommer nog flyga förbi :D

glöm inte att titta förbi om ni har vägarna förbi ågatan! :) GONATT!


går min väg just nu.

härligt att se att det fortfarande är 4 st som läser min blogg? Varför? :)

på senaste har det hänt en massa:

- jag har jobbat rätt mycket inom förskolor och sådär, har varit jätteskönt att göra något om dagarna.

- jag har har skrivit 0.2 på högskoleprovet , funderar på att torka mig i röven med resultatet? Äsch, nu har jag gjort det iaf

- jag har sökt in till förskolelärare

- jag har sökt jobb, gått på arbetsintervju och jag har fått jobbet!


så just nu flyter allt på för mig :) blev uppringd idag av det jobbet som jag va på arbetsintervju på i fredags, jag trodde det va kört, men jag blev förvånad då denna emma ringde till mig idag och sa att jag skulle få bli en i teamet :) jag har alltså fått jobb som bartender, och det är hur underbart som helst! jag har som sagt sökt in till förskoleprogrammet i norrköping, men nu vet jag inte hur det blir, beror på hur mycket denna tjänst blir på `?! men ni som känner mig vet att jag alltid har sagt jobb före skola?? :) så jag hoppas på en bra tjänst eller mycket timmar så jag slipper plugga, men misstro mig inte, jag älskar barn och skulle bra gärna tänka mig att jobba med det i flera år, men att gå i skola i 3,5 år ?? njaae va?

för ett år sen befann jag mig även i magaluf och utbildade mig till bartender, men efter sommaren la jag det liksom lite på hyllan... äntligen får jag chansen och göra det igen .. och jag är sjukt stolt över mig själv över att jag har lyckats med detta på egen hand. vem skulle tro att man skulle bli erbjuden jobb efter att ha gått första arbetsintervjun någonsin , inte jag iaf? JAG ÄR GLAD! äntligen kan jag nog ta mig hemmifrån snart också, det ska bli skönast, att kunna stå på egna ben :)

 

det är mest pågrund av denna nyhet som jag valde att blogga,
vi får se om jag uppdaterar någolunda oftare kanske ;) vem vet?

 


RSS 2.0