högst upp på listan just nu

'Cause girl you the baddest bitch in here,
Might be the baddest bitch this year.
Oh you the baddest bitch I say,
If they hate, let 'em hate bitch do your thing.
'Cause they wanna be you, you, you,
Got 'em hatin' on you, you, you,
'Cause they wanna be you, you, you,
Got 'em hatin on you, all the hoes in the club all wanna be you. 


all the right friends in all the right places


snart är det midsommar och imorgon blir det en lugn kväll med chill och nära vänner då jag är chaufför på kvällen .. men jag klagar inte för det, ska bli skönt att kunna slappna av utan att känna irritationen som har uppstått för min del just nu.

på lördag ska jag bara släppa loss och köra all in och skita i allt , typ ;)Kööör Baaaaah Kööööör


björn

har varit för trött för att uppdatera bloggen nu , men här kommer en liten update .

i fredags va det student för lillasyster och kusin, mycket trevligt med kalas och släkt ! blev även att köra studenterna till linköping , tog med mig två vänner på resan dit för att mellanlanda hos josefine i linköping . vi skulle ta en kisspaus på mcdonalds i valla , och bilen vägrar starta efter en liten miss från mig . en snäll gubbe hjälper oss efter ett bra tag med elkablar till batteriet , bilen går igång , YES !

lördagen : förmiddagen gick snabbt och jag fick stressa iordning mig för utgången på kvällen. pillan kom förbi mig och vi drack mojitos och pina coladas :) mumma ! sen drog vi hem till henne och det trillade in folk lite eftersom , sen va det dags att dra sig till parken . vart lite hetsdricka på vägen och sedan gick vi in. parken hade problem med ström och jag tycker synd om björn rosenström som fick hela konsterten förstörd pågrund av proppar som gick , men jag hade kul ändå . haha

igår : då va jag trött ! och jag myste med film och alfabet hos pillan.

idag : va jag trött på morgonen , åkte till arbetsförmedlingen och nu känns det bra igen :) tack maja !


ÉRîÇÀ


Jag vill bara säga att jag är jävligt grym ibland !För du är en nolla och jag din idol.

jag är fett taggad tills på lördag, tyvärr är det några dagar emellan :(
fast dom kommer nog gå ganska snabbt , för imorgon blir det fix inför jonnas student på fredag, och fredagen blir det ju såklart student, kalas och massa släkt ! agerar även fylletaxi (eftersom jag hoppas att det kommer igen en dag då jag vill bli hämtad sent !) och sen är det lördag och då blir det massa ståhej med mina vänner :D ♥

jag vart tagg på en mojito tidigare ikväll också, då mamma hade införskaffat sig en iskross och jag hade gjort 170 miljoner isbitar idag .. men då va hon snål med sodan , så det fick inte bli en mojito en onsdag kväll! får bli på lördag istället :D hehe . på tal om sprit så va jag på systemet och handlade lite nödvändiga saker idag också , och snäll som jag är så visade jag legget utan att dom sa till , då fick jag en present :) sånt gillas !

 
we only got 86 400 seconds in a day
to turn it all around or throw it all away
RSS 2.0