tisdag

jag är trött och måste lägga mig .. dagen har iaf bestått av :

- BIO med killarna
- massa lek
- tvätt
- massa napar
- jordgubbar

- camilla
- brownies & grädde
- lördagsplaner :)
- paris hilton , my new bff

mina dator har krånglat på senast .. så jag har inte orkat med bloggen .. ska ta tag i den imorgon och uppdatera en del .. har en del bilder från dom senaste dagarna .. försöker ta vara på dom sista 3 månaderna och försöka ta så mycket bilder om möjligt för att ha minnen :)

TTYL

Kommentarer
Postat av: David

Hur kan du vara trött när dagen bestått utav en massa naps?? ;)

Borwnies...... mmm... dräggel! känner mig som Homer! haha. Fan så gott. det måste göras inom en snar framtid! :D



Shit... tre månader! Helt sjukt va tiden går fort när man har roligt. eller, du har roligt o vi, eller iaf jag, kan inte prata för de andra nötterna, men iaf jag haft tråkigt o saknat dig..



Hoppas på en hemmakväll hos dig sen när du är hemma, med god mat och diverse annan konfektyr :D och så får du ha bildvisning och berätta om allt kuuul!



2009-07-22 @ 23:22:07
Postat av: lina

håller totally med david ;-) ser fram emot den där bildvisningen. .å ser fram emot att träffa dej. . jag kommer fan gråta när jag ser dej för första gången på 1 ÅR . . Du har varit borta ett helt jädra år snart, hur kunde du lixom. . Haha. . Naevars jag tycker de är fränt å säga att min bff är i staterna lixom ;-D känner mej cool då.. Haha.. men jag längtar efter att träffa dej, å snacka om allt å inget. . Å jag hoppas innerligt att du kommer tycka om vårat nya hus oxå, för där kommer du spendera många dagar framöver ;-D . . Älskar dej sötunge ;-D

2009-07-23 @ 08:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0